merhaba kızlar hepinize, daha yeni bulabildim sizi ve çok sevindim çok şükür. zaten günlerdir giremiyordum ama bu sırada gelişmeler oldu. dün doktorumuza gittik ve cinsiyetimizi sonunda öğrendikçin takvimi, güne göre ilişki, ekşi aş erme hepsi yanıldı. erkek çocuk annesi olucam hayırlısıyla ama ben biliyordum bikaç gündür çok yoğun hissediyordum hiç şaşırmadım
merhaba kızlar hepinize, daha yeni bulabildim sizi ve çok sevindim çok şükür. zaten günlerdir giremiyordum ama bu sırada gelişmeler oldu. dün doktorumuza gittik ve cinsiyetimizi sonunda öğrendikçin takvimi, güne göre ilişki, ekşi aş erme hepsi yanıldı. erkek çocuk annesi olucam hayırlısıyla ama ben biliyordum bikaç gündür çok yoğun hissediyordum hiç şaşırmadım [/QUETE]
hadi hayırlısıı, hoşgeldin tekrarrrr
merhaba kızlar hepinize, daha yeni bulabildim sizi ve çok sevindim çok şükür. zaten günlerdir giremiyordum ama bu sırada gelişmeler oldu. dün doktorumuza gittik ve cinsiyetimizi sonunda öğrendikçin takvimi, güne göre ilişki, ekşi aş erme hepsi yanıldı. erkek çocuk annesi olucam hayırlısıyla ama ben biliyordum bikaç gündür çok yoğun hissediyordum hiç şaşırmadım
a.s. Yesim,
amin canim insallah.. nasilsin?
Bebisin hareketlerini sen hissedebiliyormusun? Seninle ayni haftadayiz ya, ben cok belirgin hissedemiyorum..
esettin canım tüylü taç ve renkli çorap fikrini çok begendim.ben de genelde elbise takılıyorum okulda.altına pembe muz çorap giyerim.çocuklar der artık hoca hamile kaldı kafayı yedi diye.yaş 35 bu arada.
kızlar ben yaşlarımızı merak ettim.yoksa en küçük benmiyim???
benim yaşım 23 kızlar sanırım en küçükünüz benim
o şekildede hesapladım canım genede kız gösteriyorduhoşgeldin tatlım. çin takviminde yanılmalar aslında kendi yaşımızı çin takvimine göre hesaplamadığımızdan kaynaklanıyor örmeğin ben normalde 33 üm ama çin takvimine göre hesapladığında 35 yaşındayım. bü yüzden herkese yanılmış gibi geliyor ama sen bide çin yaşı hesapladan girip kendi yaşını hesapla ona göre gir bakalım tutucakmı
o şekildede hesapladım canım genede kız gösteriyordu
Teşekkürler :)
Bu arada ben 22 yaşındayım. Ayrıca ne kadarlık evliysem o kadarlık hamileyim
biraz acele etmişsin sanki ama olsun, hayırlı evlat olsun
hoşgeldin tatlım. çin takviminde yanılmalar aslında kendi yaşımızı çin takvimine göre hesaplamadığımızdan kaynaklanıyor örmeğin ben normalde 33 üm ama çin takvimine göre hesapladığında 35 yaşındayım. bü yüzden herkese yanılmış gibi geliyor ama sen bide çin yaşı hesapladan girip kendi yaşını hesapla ona göre gir bakalım tutucakmı
Cİnsiyetini bilmeyen bir tek ben miyim?
Bütün arkadaşlarım, netteki testler, hesaplamalar falan kız olacak diyor bakalım Allah'ın takdiri.
Ciciler almak istiyorum bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?