Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba kızlar hepinize, daha yeni bulabildim sizi ve çok sevindim çok şükür. zaten günlerdir giremiyordum ama bu sırada gelişmeler oldu. dün doktorumuza gittik ve cinsiyetimizi sonunda öğrendik çin takvimi, güne göre ilişki, ekşi aş erme hepsi yanıldı. erkek çocuk annesi olucam hayırlısıyla ama ben biliyordum bikaç gündür çok yoğun hissediyordum hiç şaşırmadım

tebrik ederim... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... banada herkes kızın olacak diyordu ama benim içime hep erkek doğuyordu ve öyle oldu... allah bebişlerimize sağlık versin...

hayırlı olsun cnm hadi gözün aydın sağlıkla inşallah bu arada bende 31 yaşındayım

a.s. Yesim,

amin canim insallah.. nasilsin?
Bebisin hareketlerini sen hissedebiliyormusun? Seninle ayni haftadayiz ya, ben cok belirgin hissedemiyorum..

selam canım... benim bugün başım ağrıyor onun dışında iyiyim çok şükür. inşallah sende iyisindir...
benim bebişin hareketlerini hissediyorum ama bir iki pıt pıt halinde. o bile heycan verici ama çok güzle bir duygu...

hoşgeldin tatlım. çin takviminde yanılmalar aslında kendi yaşımızı çin takvimine göre hesaplamadığımızdan kaynaklanıyor örmeğin ben normalde 33 üm ama çin takvimine göre hesapladığında 35 yaşındayım. bü yüzden herkese yanılmış gibi geliyor ama sen bide çin yaşı hesapladan girip kendi yaşını hesapla ona göre gir bakalım tutucakmı

hehehehe 34 yaşındayım.mor ve neft yeşil çoraplarıda dene bu arada çok şeker oluyoorlar.yahu yaşlandıkça aysel gürelmi oluyorum neee

Teşekkürler :)
Bu arada ben 22 yaşındayım. Ayrıca ne kadarlık evliysem o kadarlık hamileyim

o şekildede hesapladım canım genede kız gösteriyordu

canım benim yine tutmuyo
bu arada 17.haftadan itibaren bebişlerimiz bizim kalp atışlarımızı, bağırsak seslerimizi duymaya başlıyomuş..
19.haftadan itibaren dışardan gelen tiz sesleri(özellikle annenin) duyarmış..
babaları duymaları için onlarında sesini inceltmesi gerekiyormuş ve babaların karnımızı sevmesinden çok hoşlanıylarmışşş :)))

Cİnsiyetini bilmeyen bir tek ben miyim?
Bütün arkadaşlarım, netteki testler, hesaplamalar falan kız olacak diyor bakalım Allah'ın takdiri.
Ciciler almak istiyorum bir an önce

Teşekkürler :)
Bu arada ben 22 yaşındayım. Ayrıca ne kadarlık evliysem o kadarlık hamileyim

Cİnsiyetini bilmeyen bir tek ben miyim?
Bütün arkadaşlarım, netteki testler, hesaplamalar falan kız olacak diyor bakalım Allah'ın takdiri.
Ciciler almak istiyorum bir an önce

sımdılık ortak renklerden almaya baslayabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…