19.haftadan itibaren dışardan gelen tiz sesleri(özellikle annenin) duyarmış..
babaları duymaları için onlarında sesini inceltmesi gerekiyormuş ve babaların karnımızı sevmesinden çok hoşlanıylarmışşş :)))
utanma utanma herkesin başına geliyor
hosgeldin canim, hayirli olsun.Ben de varım
İlk bebeğim olcak inşallahölüyorum heyecandan
selam kızlar bende varım bıras gec geldım galıba ben
heheheh bende 22 tatlımm
hosgeldin canim, hayirli olsun.
sende hosgeldin kübra,
hayirli olsun canim. Bu arada bende 32 yasindayim ve ilk bebisim olacak.. yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
sımdılık ortak renklerden almaya baslayabılırsın
utanma utanma herkesin başına geliyor
sende hosgeldin kübra,
hayirli olsun canim. Bu arada bende 32 yasindayim ve ilk bebisim olacak.. yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
sende hosgeldin kübra,
Geçen hafta öyle düşünüp gittik bişeyler almaya, ama elim hep kız eşyalarına gitti nedenseee, biz de eli boş döndük :)
Teşekkürler, hoşbuldukkk
:)
zaten baslarda hep ole oluo kız bebıslere cok suslu seyler var bızım ogluslara o kadar yokama zamanla onlara cokkkk seker seyler bulabılıosunn
hehehehehe forumun en büyük anneleri biziz galibaa
tessekkur edıyoruz yarısmacı arkadaslar olarak
zaten baslarda hep ole oluo kız bebıslere cok suslu seyler var bızım ogluslara o kadar yokama zamanla onlara cokkkk seker seyler bulabılıosunn
selam kızlaar nasılınız?
benim canım sıkkın.bayramda memlekete gitmek istiyordum hatta aceleye de getirip araba aldık rahat rahat gezelim diye.ama az önce doktorumu aradım 3saatten fazlasına hayır dedi.eşimin memleket 4saat oraya bi şekilde geçecez ama ben memleketime gidemeyeceğim.ya çok özledim ama ya...hiiç içimde bi bayram sevinci heyecan falan kalmadı.ne araba aldığımıza sevinebiliyorum ne bayram geldiğine.gurbetlik gerçekten zor Allah tüüm gurbetteki gelinlere yardımcı olsun.
bu arada yaşım 26...
kızlar kilo alımlarına başladınız mı?
ben başladım 64 olduum. 4.aydan sonra haftada 500gram alınır diyorlar ama ben daha 2.haftayı doldurmadan 2kilo aldım.amman bebişim iyi olsunda dimi?
hehehehehe forumun en büyük anneleri biziz galibaa
selam kızlaar nasılınız?
benim canım sıkkın.bayramda memlekete gitmek istiyordum hatta aceleye de getirip araba aldık rahat rahat gezelim diye.ama az önce doktorumu aradım 3saatten fazlasına hayır dedi.eşimin memleket 4saat oraya bi şekilde geçecez ama ben memleketime gidemeyeceğim.ya çok özledim ama ya...hiiç içimde bi bayram sevinci heyecan falan kalmadı.ne araba aldığımıza sevinebiliyorum ne bayram geldiğine.gurbetlik gerçekten zor Allah tüüm gurbetteki gelinlere yardımcı olsun.
yol 12 saat. mola versek 4ayrı mola yapıyor zor olacak.zaten eşim risk varsa adım atmaz.ama ben onun memleketinde çok sıkılıyorum.ne güzel yiğenlerimle ailemle eğlenmeyi beklerken bayramın sıkılarak geçecek olması ister istemez üzüyor.bu arada 3ayda 10 kilo maaşallah hiç aşermedin mi kız sen.yada çok mu zayıftın zayıflar çok kilo alırmışya.ben birden 2kilo aldım diyorum ama hala hamilelik öncesi kiloma ulaşmadım.aman Allah ım o ilk aylar,nasıl bir işgenceydi yemek...Senin memleketin çok mu uzak, yolu bölüp dinlenme ihtimalin de yoktur dimi?
Ama sıkma canını bak bebiş de üzülür sonra
Kilo konusunda benim elime su dökemez sanırım kimse, 3 ayda 10 kilo aldım da
doğru öneli olan bebeğin sağlıklı olması. ultrasyondan bakınca kilosu boyu normalse hiç problem yok.hamilelik başlangıcıma göre -1deyim. ama benim doktor ilk başta kilo verdim sonra alamadım ama balık yağı vermişti kullanmak zorunda kalacam diye üzülmüştüm sonra kilo vermem durunca şükür kullanmadım şimdide almaya başladım. inşallah sadece bebişe kilo alırım.bende 5.aya gırdım 59 falandım şimdi 60.5:)ıki kılo bıle alamadım henuz inşallah bundan sonra alırım:)doktorda dıyorum yınemı kılo almadım ne guzel işte dıyolar:)senın kılo almanın bı onemı yok onemlı olan bebegın kılo alması dıyolar:)
selam kızlaar nasılınız?
sende hosgeldin kübra,
ne kadar iletişim artsada insan sarılmak kucaklamak istiyor. uçak şu saatten sonra bulunmaz zor hem 2ayrı memleket birine gidilir öyle sadece.onların memleketine gidip benimkine gitmeyince problem yok ama benimkine gidip onlarınkine gitmezsek sorun olur. eşime espiriye vurup 4saat olmaz dedim güldü bana.1saat fazla yol mola ile telafi olur sonuçta.galiba öyle canim, olsun ne yapalim, Allah hayirlisini versinde gerisi önemli degil..
kadifegül,
sIKma canini lütfen... artik internet var, görüntülü telefonlar falan var, bu yil bu sekilde idare edersin, seneye de insallah kucaginda bebisle bayrama gidersin memleketine... Esinin memleketi 4 saatse ona nasil gideceksiniz ki, yine 3 saati gecen bir yolculuk sonucta? Ucakla gitme imkaniniz yokmuydu - hani belki öyle bir cözüm olabilir diye düsünmüstüm ama...
Bundada vardir bir hayir...sen ve bebisin iyi olsun yeter ki... selamlar
Kilo konusunda kizlar, ben hamile olmadan önce 56 Kg falandim, hamile olduktan sonra eczanede tartildigimda 59 Kg gelmistim, ama 1-2 kg kiyafetleri cikiyorlar zaten.. yani 57 kgdaymisim o zaman, gecen hafta doktorda tartildigimda ise 63 kg gösterdi tarti, ama sekreter 2 kg kiyafetleri düstü ve bana 61 kg´dasin dedi..yani demek oluyor ki ben 4,5 ayda sadece 2 - 3 kg falan almisim, eger böyleyse cok iyi, ama eve bir tarti alip evde kiyafetsizde tartilmak gerek, o zaman belli olur kac kg aldigim..
Insallah bundan sonra ki aylarda cok asiri kilo almayiz...siz dikkat ediyormusunuz yediklerinize kilo almamak icin. Yani sadece bebise faydali olacak seyleri yiyebilsek cok iyi olacak...hem böylece cok fazla kiloda almamis oluruz degil mi:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?