Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yine de sorsan doktora iyi değil miydi ? Ama kesin karar verdiyseniz de hayırlı yolculuklar olsun inş..

Yine de sorsan doktora iyi değil miydi ? Ama kesin karar verdiyseniz de hayırlı yolculuklar olsun inş..

en fazla 2 saatte bir mola verdikten sonra sıkıntı olmicaktır. şükür tehlikeli dönemi atlattık.
gitmezssem bu sefer ben kötü olucam, bu seferde bebiş zarar görücek
sağol canım, inşşş

canım benım 2 gun ust uste kanadı ama bugun olmadı sukur..normal mıste allahtan ıcım rahatladı:)

merhabalar kızlar gecmıse baktık hemen yerımızı aldık:))
bugun cok fena mıde yanmam var..
catlaklardan bahsedılmıs un gobegım kasındı annemdede dedı eyvahh catlak olacak dıe annemın kasıklarında bır kac catlak var ama hıcte belırgın dııl umarım bende o sekılde atlatırım..bebek yagı ve saf kakao yagı kullanıyorum catlak ıcın her gece umarım sonuc ıyı olur..
bırde bugun 16+3 olduk ama bıze tık yok ultrasonda baktıgımızda 2 dakıka yerınde durmuo dıorum benım kız dansoz olcak hehehe.. ama henuz hıssedemeım hareketlerını sadece gobegımın sol tarafına kasıklara dogru elımı koyuorum pıt pıt atıo o segermesıymıs sanırım..onun dısında bısı yok ne zaman hıssetcemm kı acepp????

Senin memleketin çok mu uzak, yolu bölüp dinlenme ihtimalin de yoktur dimi?
Ama sıkma canını bak bebiş de üzülür sonra

Kilo konusunda benim elime su dökemez sanırım kimse, 3 ayda 10 kilo aldım da
hiç mide bulantısı yaşamadın sanırım, hamilelikten önce kaç kiloydun? benim halen mide bulantılarım var her sabah çıkartıyorum ama gün içindeki azaldı buna rağmen 2 kilo aldım bende acaba çokmu diye düşünüyordum, karnımda bayağı büyüdü

61 le hamıle kaldım suanda 63 olmusum 4 ayda 2 kılo almısım..
bebege alsak hep dıme yhaaa:)))

kübra fatih canım az kalmış,hayırlısıyla inşallah.bebişe karyola,beşik aldınmı canım?ya da ne almayı düşünüyosun??

saol canım evet az kaldı ALLAH ın ıznıyle
ben ahsap besık almayı dusunuyorum zaten ben kendım besık satıyorum bu arada babamın dukkanında yane hangısı ne renk oldugu falan bellı ama benım bı ev tasıma ısım var tam zamanı bellı deıl o yuzden eve getırmedık daha hos zaten babam getırecegı ıcın bugun dogurma gıtsem ben gelene kadar besık hazır olur evde besıgım yukardakınden ıcıde mavı uyku setı olcak

en fazla 2 saatte bir mola verdikten sonra sıkıntı olmicaktır. şükür tehlikeli dönemi atlattık.
gitmezssem bu sefer ben kötü olucam, bu seferde bebiş zarar görücek
sağol canım, inşşş

bencede git canım en önemli şey moral sonuçta hava değişimi insana çok iyi geliyor, geçen hafta sonu gitmiştim bende şehir dışına o bile yetti. bayramda büyük ihtimal evdeyiz zaten ben memleketimdeyim eşimin ailesi uzakta ama gitmeyi düşünmüyoruz

Ayy annemde kimsede olmadığı kadar çatlak var, umarım öyle olmam

Mide bulantısı çekmediğim gün yoktu, hatta bulantı yüzünden uykusuz kaldım çok. Ama yine yedim yine yedim Yeni yeni düzeldim çok şükür. He hala yiyorum ayrı konu. Durduramıyorum kendimi!
57yle başladım 67 oldum,
2 kilo falan almışlar zaten genelde

kızlarrrr yaaa yardım lutfenn 2 sorunum var
1. si ben bebek cızelgesı yapamıorum bırısı bana anlatabılırmı :)
2. si sızınle paylasmak ıstedıgım bırkac foto var ekleyemıorum bunuda ogretırsenız kızımla bız cok sevıncez:)

Merhaba kizlar, dun kaldigim yerden okudum hemen. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, Allah saglikla bebislerimizi kicagimiza almamizi nasip etsin hepimize insallah.

Yas konusuna deginmissiniz.

esettin canım en büyük benim,35.ama memnunmuyum bu durumdan hayırrrrrrrr:))

Uzulme kusumm yaa ayni yastayiz ben de ayin 19'unda 34'u bitirip 35'e girdim :13:

Bu arada ben hamileligimden once 2 yil boyunca yasadigim rahatsizliktan oturu baya kilo vermistim. Boyum 1.70, hamilelige baslangic kilom 54. Ilk ayin kontrolunde 700 gram almistim. Gecen ayin 27'sindeki kontrolde yanlis hatirlamiyorsam 56.2 kg cikmisti. Bebis 132 gr cikmisti. Doktor iyi dedi. Onemli olan bebegin kilo almasi ama ben hala istahsiz oldugum icin hala endiseliyim bu konuda. Ben de dun tesadufen bir sitede bebisin hangi haftada kac kilo olmasi gerektigini hesaplayan bir tablo buldum.

Link vermek serbestmi bilmiyorum ama tablonun gercegi ne kadar yansittigini merak ettim. Dileyen olursa linki vermeye calisirim.

Arkadaşlar tünaydın diyorum. Bugün işe gidemedim dün akşam vücut ağrısından ölüyordum ağlamaktan uyuyamadım. Vikislendm Allah'ım uyuyamadım daha yeni yeni kendime geldim inşallah ... Bu grip ne fenaymış beni çok sarstı. Bugün dinleneceğim evde dedim bakayım benim arkadaşlarım neler yazmış ...

herhangı bır bebek magazasında verılıyormu bılmıyorum ama ben gecenlerde babyland e gıttım bulundugunuz ıllerde olup olmadıgınıda bılmıyorum..
hamıle oldugumu soledım ve bebek kıyafetlerıne baktık besıklere vs.. ordan ayrılırken bıze 2 mama onlugu..bebek bakımıyla ılgılı brosurler ve bebegın ay ay gelısımı kac kılo alması gerektıgı her ay yapılması gereken asılar..hamılelelıkle ılgılı brosurler falan verdıler..cok yararlı olcak:))

Hayatim cizelge icin link insallah cikar: Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
Link cikarsa actiginda haber ver nasil yapildigini anlatayim.
Foto eklemeyi ben bilmiyorum hic denemedim.

Canim benim cok gecmis olsun, seni aglatacak kadar cok agrin olmasina cok cok uzuldum inan
Ben de iki hafta once agir grip olmustum, hemen doktorumu aramistim. Bol ihlamur, adacayi vs ic demisti, ekstradan C vitamini ve oksuruge cevirmesinden korktugu icin de bogaz pastili vermisti, bana cok iyi gelmisti. Istersen sen de doktorunu bir ara.

özelde anlattım ilkini
2.si geliyo cnm

ay ne güzel özendim. ya tatile şu perşembe cuma katılıp 9gün olsaydı gözümü karartabilirdim ama şimdi ben karartsamda eşim kesinlikle riske atmaz.oof of ben anacığımdan ayrı kaldım inşallah kızım benden ayrı kalmaz.

tammam kuzum cıktıı.. ay cook sagol canım benım anlat hade beklıyorum:))

canım geçmiş olsun, dinlenmktan başka seçenek yok maleseff (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…