canım ben istanbuldan çoruma gelin geldim, buralarda kimselerim yok..
ucunda ne olursa olsun gidicem.. hatta olumsuz bişe der diye dr a sormayı bile düşnmüyorum ne yalan söyliim.
9saat sürüyo arabayla ,hatta bi süre kendim bile kullanıırım.. eşim arkada yatma şartı koyuyo sadece..
çok özledim herkesi, internet filan bi yere kadar..hem gezip havamı değiştirmeliyim, kafayı yicem yoksa..
hem bebişimle alışveriş yapcaz bizzzzz
Yine de sorsan doktora iyi değil miydi ? Ama kesin karar verdiyseniz de hayırlı yolculuklar olsun inş..
günaydin gölgemm,
burun kanamasi dedinde, benimde ara ara cok az kaniyor burnum, disindan fark edilmiyor ama sadece burnumu temizlerken kanamis oldugunu görüyorum...sende nasil burun kanamasi, gectimi su a?
gecmis olsun canim, sen kendi kendini nazar etmissin anlasilan, kimsenin yaninda söyleme ben iyi koruyorum kendimi diye .. tez zamanda atlatirsin insallah... dikkat et yine kendine
hiç mide bulantısı yaşamadın sanırım, hamilelikten önce kaç kiloydun? benim halen mide bulantılarım var her sabah çıkartıyorum ama gün içindeki azaldı buna rağmen 2 kilo aldım bende acaba çokmu diye düşünüyordum, karnımda bayağı büyüdüSenin memleketin çok mu uzak, yolu bölüp dinlenme ihtimalin de yoktur dimi?
Ama sıkma canını bak bebiş de üzülür sonra
Kilo konusunda benim elime su dökemez sanırım kimse, 3 ayda 10 kilo aldım da
bu arada yaşım 26...
kızlar kilo alımlarına başladınız mı?
ben başladım 64 olduum. 4.aydan sonra haftada 500gram alınır diyorlar ama ben daha 2.haftayı doldurmadan 2kilo aldım.amman bebişim iyi olsunda dimi?
kübra fatih canım az kalmış,hayırlısıyla inşallah.bebişe karyola,beşik aldınmı canım?ya da ne almayı düşünüyosun??
61 le hamıle kaldım suanda 63 olmusum 4 ayda 2 kılo almısım..
bebege alsak hep dıme yhaaa:)))
en fazla 2 saatte bir mola verdikten sonra sıkıntı olmicaktır. şükür tehlikeli dönemi atlattık.
gitmezssem bu sefer ben kötü olucam, bu seferde bebiş zarar görücek
sağol canım, inşşş
merhabalar kızlar gecmıse baktık hemen yerımızı aldık:))
bugun cok fena mıde yanmam var..
catlaklardan bahsedılmıs un gobegım kasındı annemdede dedı eyvahh catlak olacak dıeannemın kasıklarında bır kac catlak var ama hıcte belırgın dııl umarım bende o sekılde atlatırım..bebek yagı ve saf kakao yagı kullanıyorum catlak ıcın her gece umarım sonuc ıyı olur..
hiç mide bulantısı yaşamadın sanırım, hamilelikten önce kaç kiloydun? benim halen mide bulantılarım var her sabah çıkartıyorum ama gün içindeki azaldı buna rağmen 2 kilo aldım bende acaba çokmu diye düşünüyordum, karnımda bayağı büyüdü
esettin canım en büyük benim,35.ama memnunmuyum bu durumdan hayırrrrrrrr:))
Merhaba kizlar, dun kaldigim yerden okudum hemen. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, Allah saglikla bebislerimizi kicagimiza almamizi nasip etsin hepimize insallah.
Yas konusuna deginmissiniz.
Uzulme kusumm yaa ayni yastayiz ben de ayin 19'unda 34'u bitirip 35'e girdim :13:
Bu arada ben hamileligimden once 2 yil boyunca yasadigim rahatsizliktan oturu baya kilo vermistim. Boyum 1.70, hamilelige baslangic kilom 54. Ilk ayin kontrolunde 700 gram almistim. Gecen ayin 27'sindeki kontrolde yanlis hatirlamiyorsam 56.2 kg cikmisti. Bebis 132 gr cikmisti. Doktor iyi dedi. Onemli olan bebegin kilo almasi ama ben hala istahsiz oldugum icin hala endiseliyim bu konuda. Ben de dun tesadufen bir sitede bebisin hangi haftada kac kilo olmasi gerektigini hesaplayan bir tablo buldum.
Link vermek serbestmi bilmiyorum ama tablonun gercegi ne kadar yansittigini merak ettim. Dileyen olursa linki vermeye calisirim.
kızlarrrr yaaa yardım lutfenn 2 sorunum var
1. si ben bebek cızelgesı yapamıorum bırısı bana anlatabılırmı :)
2. si sızınle paylasmak ıstedıgım bırkac foto var ekleyemıorumbunuda ogretırsenız kızımla bız cok sevıncez:)
Arkadaşlar tünaydın diyorum. Bugün işe gidemedim dün akşam vücut ağrısından ölüyordum ağlamaktan uyuyamadım. Vikislendm Allah'ım uyuyamadım daha yeni yeni kendime geldim inşallah ... Bu grip ne fenaymış beni çok sarstı. Bugün dinleneceğim evde dedim bakayım benim arkadaşlarım neler yazmış ...
kızlarrrr yaaa yardım lutfenn 2 sorunum var
1. si ben bebek cızelgesı yapamıorum bırısı bana anlatabılırmı :)
2. si sızınle paylasmak ıstedıgım bırkac foto var ekleyemıorumbunuda ogretırsenız kızımla bız cok sevıncez:)
canım ben istanbuldan çoruma gelin geldim, buralarda kimselerim yok..
ucunda ne olursa olsun gidicem.. hatta olumsuz bişe der diye dr a sormayı bile düşnmüyorum ne yalan söyliim.
9saat sürüyo arabayla ,hatta bi süre kendim bile kullanıırım.. eşim arkada yatma şartı koyuyo sadece..
çok özledim herkesi, internet filan bi yere kadar..hem gezip havamı değiştirmeliyim, kafayı yicem yoksa..
hem bebişimle alışveriş yapcaz bizzzzz
Hayatim cizelge icin link insallah cikar: Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
Link cikarsa actiginda haber ver nasil yapildigini anlatayim.
Foto eklemeyi ben bilmiyorum hic denemedim.
Canim benim cok gecmis olsun, seni aglatacak kadar cok agrin olmasina cok cok uzuldum inan
Ben de iki hafta once agir grip olmustum, hemen doktorumu aramistim. Bol ihlamur, adacayi vs ic demisti, ekstradan C vitamini ve oksuruge cevirmesinden korktugu icin de bogaz pastili vermisti, bana cok iyi gelmisti. Istersen sen de doktorunu bir ara.
Arkadaşlar tünaydın diyorum. Bugün işe gidemedim dün akşam vücut ağrısından ölüyordum ağlamaktan uyuyamadım. Vikislendm Allah'ım uyuyamadım daha yeni yeni kendime geldim inşallah ... Bu grip ne fenaymış beni çok sarstı. Bugün dinleneceğim evde dedim bakayım benim arkadaşlarım neler yazmış ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?