Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yok canim ya, malesef yasadigim yerde boyle guzellikler sunacak magazalar bulmam tek kelime ile imkansiz. Henuz alisverise cikmadik bebis icin, insallah beni sasirtacak magazalar bulabilirim :)

tammam kuzum cıktıı.. ay cook sagol canım benım anlat hade beklıyorum:))

özelde anlattım canım sana onu..
foto ekleme de cevap yazdığımız kısımın alt tarafında eklentiler bölümü var ya ekle diyip, pcdeki resmini ekliyorsun ve cevaplıyorsunn

Kusum vusii de sana ozelden mesaj atip anlatmis, takildigin brisey varsa onlara yardimci olalim, ben de bastan anlatip yer isgal ettirmeyeyim :)

efet sagolsun atmıs sana msj attıktan sonra gordum hemen denıyorum:)ınsallah olurrr puffff

Canım sana çok hak veriyorum fakat bugünler geçince inanki unutulacak. Ben kızıma hamileyken aynen senin gibi sürekli lekelenmelerim vardı. Anlatmıştım okuduysan hatırlarsın, annem hastaydı benden başka bakacakta yoktu hamileliğimi yaşayamadım kendimi koruyamadım, ayrıca çalışıyordum da hergün 3 vesait gidip 3 vesait geliyordum yollarda (afedersin) çıkara çıkara gidiyordum, ama mecburdum.Kanamam için hep ilaç kullandım çok riskliydi.Annem doktora gittiğinde kucağımda oturtup kaldırıyordum ne zor günlerdi Allah'ım onunla birlikte röntgen bile çekilmek zorunda kaldım düşün artık. Sürekli moral bozukluğu, can sıkıntısı, evmin temizliğini ben yapıyordum, kendi evimde mutfağa giremiyordum, annemin evinde mutfakta öğüre öğüre kızartma yaptığımı hatırlıyorum. Ne temizlik yaptıracağım biri vardı nede oturduğum yerde çalışyordum. O dönem laboratuarda bütün gün ayaktaydım. Canım bunları sana beterin beteri olduğunu bilmen için yazdım. Doğum yakşlaştığında ise erken doğum dediler çünkü 7.5 aylıkken annemi kaybettim lekelenmelerim kanamaya dönmüştü zaten üzüntüden erken izine ayrıldım, izine ayrıldığım gün annemi toprağa verdik. Allah' a emanet bitanem hiç merak etme öldürmeyen Allah öldürmüyor. Eğer kaderimizde varsa onu yaşayacağız. Bence hamileliğinin tadını çıkar. Lekelenme çok sroun değil 10 hamilenin en az 6 sında bu lekelenmeler oluyor benim bu bebişimde de oldu halen ara ara oluyor.
Korkma bak sana sadece şu kadar söyleyeyim böyle çok bilmişlik olarak algılama ama yaşadığım şeylerden çıkardığım sonuçları yazıyorum sana insan hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren hep bir sonraki adımı düşünüyor bu bitmeyecek hamile kalmadan önce tek sorun olmuyor du ama şimdi ikili test eyvah 3 lü test hadi kasılmalar hadi doğum bebek doğar sarılık oldu bi emeklese diş çıkarsa yürüse derken inan bana seneler öyel bir geçiyor ki insan hiçbirşey anlamıyor kendini yıprattığınla kalıyorsun.
Ne ağlardım, haftalarca başında bekledim, uyumadım acaba birşey olurmu koca kız oldu halen gece uyanıp nefes alıp verişini dinlerim:)
Güzel Allah'ım böyle bir güzelliği nasip ettiyse eğer sonuna erdirip mutlu etmesinide bilir.
Çok yazdım gene çok duygulandım

çok geçmiş olsun canım etrafta salgın var ama dikkatli olun bal zencefil herzaman verdiğim tarifi yineliyorum bol meyve

yaşadıkların gerçekten çok ağır şeylermiş, okurken ben de çok duygulandım..
Allah sana bağışlasın onları

Allah sana evlatlarinla uzuuun, saglikli ve mutlu bir hayat bahsetsin insallah. Anacigina da rahmet eylesin. Yazdiklarini okuyup da duygulanmamak, uzulmemek elde degil :2: O kadar guzel ifade etmissin ki hislerini. Ayrica tecrubeli bir anne oldugun icin de senin yazdiklarinin, onerilerinin hepsi bizim icin kiymetli canim. Ozellikle son paragrafta yazdiklarini okuyunca kendi annem ve babami dinliyor gibi hissettim. Onlar da biz evlenip gidene kadar gece gelip nefesimizi dinlerlermis. Ana-babalik bir omur boyu surecek bir maraton. Insan bunu bilerek ve anlayarak bu yola adim atmali. Ve senin de ifade ettigin gibi, Allah insallah hepimize sonuna erme mutlulugunu tattirir. Kimseye kaldiramayacagi yuku vermeyen rabbim hepimizi, evlatlarimizi merhametinden yoksun birakmasin insallah.

Son düzenleme:

çok üzüldüm hamilelik gibi bi dönemde bunları yaşamak gerçekten çok ağır, herkes kaldıramaz sen iyi dayanmışsın. ama biz insan oğlu olarak kafayı takmadan duramıyoruz bazı şeylere. bende bu günlerde iş arkadaşlarımla ilgili problemler yaşıyorum. kafayı takmıyorum diye kendimi motive etsemde bütüngün gözümün önünde olanlar oluyor acayip sinirlerim bozuk

Canım aman çok almışsın dikkat et biraz gençlikte oluyor herhalde ben kızıma 23 yaşında hamile kalmıştım. Tüm hamileliğim boyunca 22 kilo almıştım amaaaaa ne kötüymüş her konuda çünkü son aylar haftada 1 kilo alıyorsun ilk aylar dikkat etmek lazım. Doğum içinde zor olur sonra zaten vermeside çok zor oluyor çatlaklarıda düşünmek lazım. Moralini bozmayım ama bence dikkat et gerçi ne kadar dikkat etsen alıyor insan ama ne bileyim çok geldi bana...

Senin memleketin çok mu uzak, yolu bölüp dinlenme ihtimalin de yoktur dimi?
Ama sıkma canını bak bebiş de üzülür sonra

Kilo konusunda benim elime su dökemez sanırım kimse, 3 ayda 10 kilo aldım da

vusii ve permers ayy tesekkurler kızlar yaaa:)
yaptım sonunda su cızelgeyıı.. nasıl olmus ama kokos kızımm hehehe:)
optum cokkk:)

tebrikler canim, hayirli ugurlu olsun cizelgen , güzel olmus... darisi diger olmayanlarin basina

Bende bol bol dinlenip bol ıhlamur ve C vitamini alıyorum umarım toparlarım bu arada biraz yattım bütün yazılanları kaçırmışım halen onları okuyorum ayrıca cevap yazmayada fırsat buluyorum hani

canım geçmiş olsun, dinlenmktan başka seçenek yok maleseff (

çok geçmiş olsun canım etrafta salgın var ama dikkatli olun bal zencefil herzaman verdiğim tarifi yineliyorum bol meyve

Bu arada internette isim listelerine bakiyorum da, bilinen isimlerden cok bugune kadar hic duymadigim ne kadar absurd isim varsa karsima cikiyor bu listelerde
Soyle dogru durust bir liste bulaniniz varmi aranizda?

bu kız daha doğmadan kokoş, başka seçeneği yok diyosunnn :)))
ni demeekkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…