herhangı bır bebek magazasında verılıyormu bılmıyorum ama ben gecenlerde babyland e gıttım bulundugunuz ıllerde olup olmadıgınıda bılmıyorum..
hamıle oldugumu soledım ve bebek kıyafetlerıne baktık besıklere vs.. ordan ayrılırken bıze 2 mama onlugu..bebek bakımıyla ılgılı brosurler ve bebegın ay ay gelısımı kac kılo alması gerektıgı her ay yapılması gereken asılar..hamılelelıkle ılgılı brosurler falan verdıler..cok yararlı olcak:))
Arkadaşlar tünaydın diyorum. Bugün işe gidemedim dün akşam vücut ağrısından ölüyordum ağlamaktan uyuyamadım. Vikislendm Allah'ım uyuyamadım daha yeni yeni kendime geldim inşallah ... Bu grip ne fenaymış beni çok sarstı. Bugün dinleneceğim evde dedim bakayım benim arkadaşlarım neler yazmış ...
tammam kuzum cıktıı.. ay cook sagol canım benım anlat hade beklıyorum:))
tammam kuzum cıktıı.. ay cook sagol canım benım anlat hade beklıyorum:))
özelde anlattım ilkini
2.si geliyo cnm
tesekkurler kuzum..yapmaya calıscam eger olmassa basının belasıyım ozelden:)))
Kusum vusii de sana ozelden mesaj atip anlatmis, takildigin brisey varsa onlara yardimci olalim, ben de bastan anlatip yer isgal ettirmeyeyim :)
efet sagolsun atmıs sana msj attıktan sonra gordum hemen denıyorum:)ınsallah olurrr puffff
ya kızlar ne kadar şanslısınız.temizlikler yapıyosunuz,yürüyüşler yapıyosunuz maşallah.ben bunların hiçbirini yapamadığım halde bugün yine lekelendim.temizliğe her hafta kadın geliyo yarım gün.bulaşık işini eşim halldiyo.ben bi yemek yapıyorum.bu sefer sebep okulda biraz fazla bağırmak çocuklara.inanın nöbetten bile düşürdü doktorum riskli gebelik ayakta durması sakıncalı diye,nöbette tutmuyorum.ama öğrencileri disipline etmek için mecbur bağırıyosun,ayağa kalkıp kontrol ediyosun ödevini.napıcam ben subata kadar bilmiyorum.zaten geçen hafta raporluydum yazlık kışlık değişimi yaptım biraz fazla ütü yaptım heralde ki oturarak yapmıştım,yine leke,hadi yine yat bakalım,daya progestanı.of of zaten 5 yıl sonra geldi bebişimiz bize.şöyle bir şımaramadım inanın hamişim diye.ne güzel giysiler alıyosunuz siz.ben daha buna cesaret edemedim.elimde kalırsa diye.içinizi karattım biraz ama morele ihtiyacım var(
Arkadaşlar tünaydın diyorum. Bugün işe gidemedim dün akşam vücut ağrısından ölüyordum ağlamaktan uyuyamadım. Vikislendm Allah'ım uyuyamadım daha yeni yeni kendime geldim inşallah ... Bu grip ne fenaymış beni çok sarstı. Bugün dinleneceğim evde dedim bakayım benim arkadaşlarım neler yazmış ...
Canım sana çok hak veriyorum fakat bugünler geçince inanki unutulacak. Ben kızıma hamileyken aynen senin gibi sürekli lekelenmelerim vardı. Anlatmıştım okuduysan hatırlarsın, annem hastaydı benden başka bakacakta yoktu hamileliğimi yaşayamadım kendimi koruyamadım, ayrıca çalışıyordum da hergün 3 vesait gidip 3 vesait geliyordum yollarda (afedersin) çıkara çıkara gidiyordum, ama mecburdum.Kanamam için hep ilaç kullandım çok riskliydi.Annem doktora gittiğinde kucağımda oturtup kaldırıyordum ne zor günlerdi Allah'ım onunla birlikte röntgen bile çekilmek zorunda kaldım düşün artık. Sürekli moral bozukluğu, can sıkıntısı, evmin temizliğini ben yapıyordum, kendi evimde mutfağa giremiyordum, annemin evinde mutfakta öğüre öğüre kızartma yaptığımı hatırlıyorum. Ne temizlik yaptıracağım biri vardı nede oturduğum yerde çalışyordum. O dönem laboratuarda bütün gün ayaktaydım. Canım bunları sana beterin beteri olduğunu bilmen için yazdım. Doğum yakşlaştığında ise erken doğum dediler çünkü 7.5 aylıkken annemi kaybettim lekelenmelerim kanamaya dönmüştü zaten üzüntüden erken izine ayrıldım, izine ayrıldığım gün annemi toprağa verdik. Allah' a emanet bitanem hiç merak etme öldürmeyen Allah öldürmüyor. Eğer kaderimizde varsa onu yaşayacağız. Bence hamileliğinin tadını çıkar. Lekelenme çok sroun değil 10 hamilenin en az 6 sında bu lekelenmeler oluyor benim bu bebişimde de oldu halen ara ara oluyor.
Korkma bak sana sadece şu kadar söyleyeyim böyle çok bilmişlik olarak algılama ama yaşadığım şeylerden çıkardığım sonuçları yazıyorum sana insan hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren hep bir sonraki adımı düşünüyor bu bitmeyecek hamile kalmadan önce tek sorun olmuyor du ama şimdi ikili test eyvah 3 lü test hadi kasılmalar hadi doğum bebek doğar sarılık oldu bi emeklese diş çıkarsa yürüse derken inan bana seneler öyel bir geçiyor ki insan hiçbirşey anlamıyor kendini yıprattığınla kalıyorsun.
Ne ağlardım, haftalarca başında bekledim, uyumadım acaba birşey olurmu koca kız oldu halen gece uyanıp nefes alıp verişini dinlerim:)
Güzel Allah'ım böyle bir güzelliği nasip ettiyse eğer sonuna erdirip mutlu etmesinide bilir.
Çok yazdım gene çok duygulandım
Canım sana çok hak veriyorum fakat bugünler geçince inanki unutulacak. Ben kızıma hamileyken aynen senin gibi sürekli lekelenmelerim vardı. Anlatmıştım okuduysan hatırlarsın, annem hastaydı benden başka bakacakta yoktu hamileliğimi yaşayamadım kendimi koruyamadım, ayrıca çalışıyordum da hergün 3 vesait gidip 3 vesait geliyordum yollarda (afedersin) çıkara çıkara gidiyordum, ama mecburdum.Kanamam için hep ilaç kullandım çok riskliydi.Annem doktora gittiğinde kucağımda oturtup kaldırıyordum ne zor günlerdi Allah'ım onunla birlikte röntgen bile çekilmek zorunda kaldım düşün artık. Sürekli moral bozukluğu, can sıkıntısı, evmin temizliğini ben yapıyordum, kendi evimde mutfağa giremiyordum, annemin evinde mutfakta öğüre öğüre kızartma yaptığımı hatırlıyorum. Ne temizlik yaptıracağım biri vardı nede oturduğum yerde çalışyordum. O dönem laboratuarda bütün gün ayaktaydım. Canım bunları sana beterin beteri olduğunu bilmen için yazdım. Doğum yakşlaştığında ise erken doğum dediler çünkü 7.5 aylıkken annemi kaybettim lekelenmelerim kanamaya dönmüştü zaten üzüntüden erken izine ayrıldım, izine ayrıldığım gün annemi toprağa verdik. Allah' a emanet bitanem hiç merak etme öldürmeyen Allah öldürmüyor. Eğer kaderimizde varsa onu yaşayacağız. Bence hamileliğinin tadını çıkar. Lekelenme çok sroun değil 10 hamilenin en az 6 sında bu lekelenmeler oluyor benim bu bebişimde de oldu halen ara ara oluyor.
Korkma bak sana sadece şu kadar söyleyeyim böyle çok bilmişlik olarak algılama ama yaşadığım şeylerden çıkardığım sonuçları yazıyorum sana insan hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren hep bir sonraki adımı düşünüyor bu bitmeyecek hamile kalmadan önce tek sorun olmuyor du ama şimdi ikili test eyvah 3 lü test hadi kasılmalar hadi doğum bebek doğar sarılık oldu bi emeklese diş çıkarsa yürüse derken inan bana seneler öyel bir geçiyor ki insan hiçbirşey anlamıyor kendini yıprattığınla kalıyorsun.
Ne ağlardım, haftalarca başında bekledim, uyumadım acaba birşey olurmu koca kız oldu halen gece uyanıp nefes alıp verişini dinlerim:)
Güzel Allah'ım böyle bir güzelliği nasip ettiyse eğer sonuna erdirip mutlu etmesinide bilir.
Senin memleketin çok mu uzak, yolu bölüp dinlenme ihtimalin de yoktur dimi?
Ama sıkma canını bak bebiş de üzülür sonra
Kilo konusunda benim elime su dökemez sanırım kimse, 3 ayda 10 kilo aldım da
vusii ve permers ayy tesekkurler kızlar yaaa:)
yaptım sonunda su cızelgeyıı.. nasıl olmus ama kokos kızımm hehehe:)
optum cokkk:)
Hayatim cizelge icin link insallah cikar: Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
Link cikarsa actiginda haber ver nasil yapildigini anlatayim.
Foto eklemeyi ben bilmiyorum hic denemedim.
Canim benim cok gecmis olsun, seni aglatacak kadar cok agrin olmasina cok cok uzuldum inan
Ben de iki hafta once agir grip olmustum, hemen doktorumu aramistim. Bol ihlamur, adacayi vs ic demisti, ekstradan C vitamini ve oksuruge cevirmesinden korktugu icin de bogaz pastili vermisti, bana cok iyi gelmisti. Istersen sen de doktorunu bir ara.
canım geçmiş olsun, dinlenmktan başka seçenek yok maleseff(
çok geçmiş olsun canım etrafta salgın var ama dikkatli olun bal zencefil herzaman verdiğim tarifi yineliyorum bol meyve
tebrikler canim, hayirli ugurlu olsun cizelgen, güzel olmus... darisi diger olmayanlarin basina
Aferin kiz sanaprensesimiz cok sirin olmus canimmm, Allah kendisini kucagina almani nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?