Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herşeyi zamanında kendimiziüzmeden yaşamak lazım tabi mutlaka yapamıyoruz her zaman ama miniklerimiz için buna mecburuz clemantineee bende işyerinde çok takıyordum ama artık kimse umurumda değil bebeklerimiz herkesten önemli kendimizden bile...

Bende bol bol dinlenip bol ıhlamur ve C vitamini alıyorum umarım toparlarım bu arada biraz yattım bütün yazılanları kaçırmışım halen onları okuyorum ayrıca cevap yazmayada fırsat buluyorum hani

Kusum sen yat dinlen hazir evdeyken, kendini daha iyi hissedince yazarsin bize. Firsatin varken bol bol dinlen baska turlu gecmiyor bu zikkim hastalik.

canım çok güzelmiş ve orjinal görünüyor.allah güzel günlerde yatmayı nasip etsin

Çok aldım çokk. E günde bir buçuk ekmek yersem böyle olur. Bir de sigarayı bırakmış olmanın da büyük faktörü var tabi. Aynı zamanda yeni mezun oldum ben, okul zamanı hareketliydim, günde en az 1 saat yürüşüm de vardı. Hepsi birleşince böyle oldu Dikkat ediyorum artık

Ayyy kızlar bu ne boyle yaa

Başım agrıdı sızı takıp edecegım dıye bu ne hız boyle maşaallah barekallah

bu kız daha doğmadan kokoş, başka seçeneği yok diyosunnn :)))
ni demeekkkkkkk

aynen ole teyzesi..annesıyle mınılerını gıycek makyajını yapcak takcaz kupelerı bıleklıklerı..gezcek gezcek gezcek:)) tabı beraber hehehe:))
Hayırlısıyla bır gelsınde..

Bir sorum daha var haydi sor sor sorrr aslinda gecen gun sormustum ama benim soru arada kaynamis, simdi hatirladim

Su emzirme sutyenini ne zaman, hangi ayda almak gerektigini bileniniz var mi? Bir de gobis kadar gogusler de buyumeye basladi malum. 9 ay bitene kadar kullanabilecegimiz bir hamile sutyeni diye birsey var midir yoksa ben habire gidip sutyen mi almam gerekecek :82:

cinsiyetini öğrendik şimdi isim derdi çıktı biz isim konusunda eşimle hiç anlaşamıyoruz. karar veren varmı aranızda

insan bazı şeylerin sadece kendi başına geldini sanıyor.böyle yaşanmışlıkları okuyunca kendi şikayet ettiklerinden utanıyor.canım yazdıklarımla seni eskiye götürüp biraz üzdüm heralde..ama bende çok dolmuştum ,o kadar dikkat etmeme rağmen bunları yaşamak beni üzmüştü ve biraz morele ihtiyacım vardı.anneciğine o halinle yaptığın iyilikler sana birgün mutlaka geri dönmüştür bence.ne güzel kızını kucağına almışsın umarım ben de ve hepimiz o günleri görürüz.teşekkürler verdiğin moral için.

cinsiyetini öğrendik şimdi isim derdi çıktı biz isim konusunda eşimle hiç anlaşamıyoruz. karar veren varmı aranızda

esımle 10 yıllık bırlıktelıkten sonra evlendık..o zamanlardan bellıyı bızımkısı:)
kızım olursa:beren
oglum olursa:baran
kopegımın ısmı ıse baron olcaktı:)) tabı kızım olcak ve beren olcak o zamanlar beren saat falan yok tabı ortada ozentı dııl yane:))) kopegım baron olmadı pascal koyduk adını..oglumunkıde sımdıden hazır yane ama o zamana kadar degıstırırım onun ısmınıde:)))

Son düzenleme:

Çok güzel sordun, ben de bekliyorum cevabını :)
Önceden sütyensiz yatamazdım, şimdi dışarı çıkarken bile takasım gelmiyo, o kadar rahatsız ediyor kii..

Erkek olsa isimn hazır uzun zamandır. Ama kız seçeneğimiz fazla, babamız her şeye bahane buluyor sağolsun

sevgili yaştaşım permers.o zaman sana çoook önemli bir sorum var.35 yaş dolayısıyla amniyosentez yaptırmayı düşünüyomusun.2 li test sonucun iyi çıksa bile???

kızlar aklıma gelen bır konuyu paylasmak ıstedım..
bılıyorsunuz onumuz bayram ve ıllakı etlere dokunulacak ..
hamılelıkte etlere dokunmak dahı sakıncalı..
etler dogranırken eldıven kullanmayı ıhmal etmeyelım ve dınlenmemıs et oldugu ıcın ılk bır kac gun cok et tuketmemeye dıkkat edelım..

sevgili yaştaşım permers.o zaman sana çoook önemli bir sorum var.35 yaş dolayısıyla amniyosentez yaptırmayı düşünüyomusun.2 li test sonucun iyi çıksa bile???

Canim 2'li test sonucu dedigin gibi iyi cikti, buna ragmen amniyosentez yaptirilmali midir bilmiyorum acikcasi ben sadece test sonuclarinda bir sorun olursa amniyosentez yapilir saniyordum, yanlisim varsa lutfen beni bilgilendir. Ekim 27'de fenalastigim icin doktora gitmistik, normalde ayda bir kere cagiriyor. Ertesi gun aradigimda "o gun iyi degildin diye test yapamadik, 15 gun sonra gel test yapicaz" dedi. Ama 3'lu test mi yapilacak yoksa demir mi olculecek bilmiyorum. Gitmisken su amniyosentez gerekli mi diye sorsam mi doktora?

ne güzel bizimde uzun süreli bi ilişkiydi ama hep isim konusunda tartıştık. benim tahammül edemediğim isimleri o söylüyor onun sevmediklerini ben beğeniyorum

Hayatim cok onemli ve yerinde bir hatirlatma yaptin, tesekkur ederim dikkatin icin.

et görmek bile istemiyorum zaten bizede pek veren olmuyor ama dokunsak bile elimizi ve kestiğimiz yeri mutlaka domestoslayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…