Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar benim Gülce ismi çok hoşuma gidiyo ama eşim istemiyor.
anlamı gül gibiymiş gül gibi güzel. ama ben çok istiyorum,eşimde inat sanmıyorum koysun. aslında söylenişide anlamıda güzel basit değil.eşimin bahanesi benim adıma benzemesiymiş ben megolomanmışım.ne alaka dimi?
diğer isim seçenekleri
inci,azra,asya.yine yasemin benim isteyip eşimin hayır dedikleri içinde.
sizin fikriniz nasıl?sizce nasıl bu isimler

bi konuda size danışmak istiyorum. ben normal doğum düşünen biriyim ve bunun için elimden geleni yapacağım, yoga konularınada meraklıydım öncedende ve karşıma bi fırsat çıktı yakın zaman da başlıyacak hamile yogası bu konuda bilgisi olan varmı giden veya çevresinde gören ben küçük bi yerde yaşadığım için böyle şeyler normalde yok

gülce ismi çok güzelmiş canım.neden megolamanlık olsun ki adına benzemesi.benim arkadaşım haftaya doğum yapıcak.adı eda kızının adını ela koyucak.eşi sen taşıyorsun bebeği sen koy demiş ismini

benim ilk aylar göğüslerim çok acıdı destekliler telleri kullanamadım bez alim dedim beğendiğimde meğer emzirme sütyeniymiş.emzirmiyorum ama güzel rahat kullanırım dedim aldım.gerçekten rahat ama yani üstünün kancasından çıkarılıp üstü indirildiğinde bebiş emmesi için bırakılan bir boşluk var.sanki hijyenik olmaz gibi geliyo ağzından süt akınca sütyen kirlenecek falan.bide bebekler emerken tutmayı severler ama böyle sütyende bu imkanları olmayacak.rahatlığı için bence alabilirsin ama bebek emmesi için rahat olacak mıı bakak görek:)

umarım fotolar eklenmıstır..kızlarrr sızce hangısı?? mavının pembe grı karısım rengını alcam alırsam cantalarıda var ama model olarak karar veremedım..

gerçekten güzel düşünmüş...benimkide ben bebeği sana hediye ettim boyutlarında işin büyük kısmının kendinde olduğunu sanıyor galiba.kolay mı o kadar ay karnında taşımak.iş karında taşımak da değil hayatın değişiyor uyku şeklini bile göbeğine göre ayarlıyorsun gezmen yemen giyimin bebek daha doğmadan sen sen için değil bebek için yaşamaya başlıyorsun zaten. ah erkekler bunu bi anlasa.

sanırsam civil mağzasını düşünüyorsun...ben hiç bunlardan alim diye düşünmemişdim aslında bilemedim ne desem.benim aklımda arabalarada takılan pusetler varya ondan var taşıma için.çanta olarakta daha kol çantası tipi olanlar aklımda şimdilik.

biz oğlumun ismine beraber karar verdik.şimdide beraber karar vericez nasipse.cinsiyetimiz kesinleşsin.
evet haklısın biz onlar için nelere gögüs geriyoruz nelere katlanıyoruz.bebeklerimiz için endişeleniyoruz.bazen babalar bencil olabiliyor.sizde orta yol bulursunuz canım liste yapın begendiklerinizi seçin sonuçta ortak bir isimde karar verilebilir.çok inatçı değilse eşin tabi.:)

Canim, bir kere begendigin isimlerin hepsi birbirinden guzel. Analigin zorlugunun daha bebislerimiz ana karnindayken basladigi konusunda da hem fikiriz. Malesef bazi erkekler anlayisli olmuyorlar bu konuda, Allah sana yardim etsin ve sabir versin. Insan elbet bebegine kendisinin de begendigi, icine sinen bir isim koymak istiyor ama ne olur, isim olayi yuzunden esinle tartisip da ne kendine ne de bebise zarar verecek noktaya gelme. Saglikli olsun, ailesine ve kendisine hayirli evlat olsun onemli olan bunlar canim benim, istedigin ismi esin kabul etmese de ne olur sen kendini uzmemeye calis.
Sutyen konusunda verdigin fikir icin de tesekkur ederim. Alisverise cikacak enerjiyi bulur bulmaz ilk once sutyen bakicam insallah :)

puset derken anlamadım araba pusetıyle alakasını bı eklentıyle paylasırmısın..
ben normalde kol cantası hıc kullanmayan bırım hep portfoy kullanıyorum o yuzden bu sekılde takım dusundum..
kanguru alcaktım bıde oda bebeklerın sırt kemıklerıne zararlıymıs sanırım

Kizlar resimleri gorunce bir heyecan basti anlatamammm gorkems kullanisli degil diyorsun, peki ne tavsiye edersin canim?

elbet birlikte karar vereceğiz.aklımıza gelenleri bebeğin günlüğüne yazıyoruz ama benim üzüldüğüm şey benim en çok istediğim ismi hiç istememesi listeye bile koymaması. valla normaldede inatçıdır ama bakalım inatçılığının sınırlarını isim koyma meselesi çizecek. şimdilik aramızda bu konuda zıtlaşma kutuplaşma tartışma yok bende iş inada binmesin diye üstelemedim zaten ama istemedi bide saçme bi nedenden beğenmedi diye çok üzüldüm sadece o kadar. bakalım zaman gösterecek canım kızımın adı ne olacak...ben onu zaten öpücüük gülücüük biriciik kızım diye sevecem

Opucuk gulucuk biricik kizim... e ben sizi yerim ama, insallah saglikla dogsun da op op kokla bizim icin de annesi

Eki Görüntüle 284140

öylesine bi tane ekledim bebek arabasıının yanındaki varya o. elde taşıma için arabada taşıma için iki ayrı şey olmaz bundan alınca iki işide görür diye düşündüm ama tabi benim ilk bebişim tecrübeliler daha iyi bilir.mantıken iyi geliyor ama kullanmadan bilinmez.bitek ağırlığı konusunda acaba bunlar ağır olur taşımak zormu olur onu bilemiyorum.
bende hem kol çantası hem bebek çantası ayrı ayrı olmasın diye o resmini koyduğumdan düşündüm ama bakalım zaman fikirler daha çok değişir düşündükçe baktıkça.yanlız şey var bazı annelerde böyle dışı bez çantaları görüyorum renkler cıvıl cıvıl bide takım çok hoş ama sürekli elde taşı yere koy çok kötü lekelenip kötü duranlar var bunları temiz kullanması mı zor acep bilemedim.

bi sorsan çok sevinirim canım.bende kararsızım.şöyleki normalde 35 yaş ve üstü gebeliklerde amniyosentez öneriliyor.fakat benim dr riskli bulduğu için amniyoyu yapmak istemiyor.ikilinin sonucunu yeterli görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…