Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tamam canım guzel fıkır ama benımde agır olur gıbıme geldı sankı..kol cantası tasıyorsan ona benzer bı malzeme cantası alman mantıklı..sımdı kararsız kaldım port bebe konusunda:S

Tamam hayatim, ayin 10'unda kontrolumuz. O gun muhakkak soracagim, ve muhakkak sana da haber verecegim. Beni de bilgilendirdigin icin tesekkur ederim.

senin payşatığında güzelmiş.araba içinde iyi olur.

Eki Görüntüle 284159 Eki Görüntüle 284160 Eki Görüntüle 284161

kızlar benim beğendiğim bebek arabası bu. park beşik düşünüyorum.mavi olanın görünüşü daha hoş diğeri salaş gibi ama mavinin pembeli rengini bulursam oda güzel.
bu arada resim eklemek üstüne konuşmak gerçekten heyecanlı oluyor.hadi hep birlikte bebişlere beğendiklerimiizz...

Selaaamm..
Geziniyordum, sizi buldum. Nasılsınız?
Sanırım bebeklerimiz aynı zamanlar gibi gibii..

hoş geldiiin, hayırlı olsun bebişin
aaa, hoşgeldin tatlım, prensin hayırlı olsun, hemen listeye ekleyelim paşayı.

BU ARADA KIZLAR TEK KELİMEYLE ÇENENİZ DÜŞMÜŞ YAHUU OKU OKU BİTİREMEDİM kOCAMAN BİR LIK TOPİĞİMİZE VE BİZE. MAŞALLAH MAŞALLAH

Son düzenleme:

ayyy cok cok cok begendımm:))bende park yatak dusunuorum yanıma alcam bıde ayrıca besıgı var oda odasında durcak..hemen bırkac paylasım yapayım bende :)

Bu park beşiklerde hem oyun oynayıp hem de uyuyor mu? Yani bunu alınca karyola gibi beşik falan almaya gerek kalmıyor mu?

hoş geldiiin, hayırlı olsun bebişin

BU ARADA KIZLAR TEK KELİMEYLE ÇENENİZ DÜŞMÜŞ YAHUU OKU OKU BİTİREMEDİM YAHU kOCAMAN BİR LIK TOPİĞİMİZE VE BİZE. MAŞALLAH MAŞALLAH

Hoşbulduuuummmm amin hepimiz için..

örnek olsun diye gösterdim canım örtüleri oluyor üstü kapalı olarak.hemen başka bakayım :)

ayy tatlım ne bıleyım yhaa bebek bunun ıcınde pek guvende olmas heralde dıe dusundum yhaa ne bılım tasırken arkaya yada one yayılsa dusse falan ayy allah korusun hemen kurdum 2 dakkada:) hanı ben bole sarsın sarmalasın elımın ıcınde olsun gıbısınden bısıler arıyorum:)

Biz bu alisveris konusunu birkac hafta once kadifegul ile bir onceki topigimizde yazismistik. Ben sozde bir liste hazirlayip paylasacaktim. Ama birgun iyi birgun kotu oldugum icin henuz liste hazirlayamadim, sadece doguma hazirlik bolumundeki sabit konuda ve diger basliklarda yazilanlari okuyabiliyorum.
Listelerimiz hazir olunca paylasalim mi kizlar?

Bir de sadece bebis icin gerekli olacak olan esyalar ve onerilen markalar kadar bir de, mesela bizim simdiden ve dogum sonrasi kullanmamiz icin onerilen bir suru gogus kremi markasi, catlak onlemek icin onerilen yaglar, sutyenler vs vs var. Bu konuda da duydugumuz, okudugumuz seyleri paylassak?

O zaman da yazmistim ilk topikte, madem biz cok guzel bir ekip olusturduk ve kimse bizi ayiramiyor :) doguma kadar hep destek tam destek modunda gidiyoruz, alisveris konusunda da hem tecrubeli annelerimiz biz yenilere neler gerekli neler gereksiz yardimci olsa, hem de bizler de duyduklarimiz ve okuduklarimizdan yola cikarak olusturdugumuz listeleri paylassak sizce de iyi olmaz mi?

Umarim bu postum arada kaynamaz bu bolumde yazan tum arkadaslarim zaman icinde eklemeler yaparak yararli listeler hazirlayabiliriz.

Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk:Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
sunsun:
elemsu: Kız :nazar :
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül: Kız
clemantinee: erkek

Son düzenleme:
Merhaba kızlar Sonunda kavuştum size yaaa çok mutluyum Yeni topiğimizi farketmem biraz geç oldu ama neyse ... Herkese maşallah güzel anneler ve bebişleri

Biz bu alisveris konusunu birkac hafta once kadifegul ile bir onceki topigimizde yazismistik.
..........
Umarim bu postum arada kaynamaz bu bolumde yazan tum arkadaslarim zaman icinde eklemeler yaparak yararli listeler hazirlayabiliriz.

BU ARADA KIZLAR TEK KELİMEYLE ÇENENİZ DÜŞMÜŞ YAHUU OKU OKU BİTİREMEDİM kOCAMAN BİR LIK TOPİĞİMİZE VE BİZE. MAŞALLAH MAŞALLAH

Aman da martimcigim de gelmiss, valla sorma ozellikle benim bir cenem dustu ki inanilmaz. Uzun zamandan sonra bugun daha mi bir enerjigim nedir

canım emniyet kemeri var.hiç öyle düşünme ana kucagından alsanda olduktan sonra olur çünkü onu sürekli kucagında taşıyamazsın bir süre sonra ağırlaşıyor.saplarından tutarak taşımak zorunda kalırsın.
birde çanta olarak sırt çantası düşündünüz mü hiç ben sırt çantası kullandım yanlız dışarıya çıktığımda bebekle kol çantası bir süre sonra çok zor oluyor taşıması tek kola biniyor bütün yük.

Bende girmek istiyorum listeye martım cumartesi doktora gitcem bakalım bu sefer göstercek mi bebişim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…