Eki Görüntüle 284140
öylesine bi tane ekledim bebek arabasıının yanındaki varya o. elde taşıma için arabada taşıma için iki ayrı şey olmaz bundan alınca iki işide görür diye düşündüm ama tabi benim ilk bebişim tecrübeliler daha iyi bilir.mantıken iyi geliyor ama kullanmadan bilinmez.bitek ağırlığı konusunda acaba bunlar ağır olur taşımak zormu olur onu bilemiyorum.
bende hem kol çantası hem bebek çantası ayrı ayrı olmasın diye o resmini koyduğumdan düşündüm ama bakalım zaman fikirler daha çok değişir düşündükçe baktıkça.yanlız şey var bazı annelerde böyle dışı bez çantaları görüyorum renkler cıvıl cıvıl bide takım çok hoş ama sürekli elde taşı yere koy çok kötü lekelenip kötü duranlar var bunları temiz kullanması mı zor acep bilemedim.
bi sorsan çok sevinirim canım.bende kararsızım.şöyleki normalde 35 yaş ve üstü gebeliklerde amniyosentez öneriliyor.fakat benim dr riskli bulduğu için amniyoyu yapmak istemiyor.ikilinin sonucunu yeterli görüyor.
Eki Görüntüle 284138
ben nasipse buna benzer birşey almak istiyorum.
Eki Görüntüle 284140
öylesine bi tane ekledim bebek arabasıının yanındaki varya o. elde taşıma için arabada taşıma için iki ayrı şey olmaz bundan alınca iki işide görür diye düşündüm ama tabi benim ilk bebişim tecrübeliler daha iyi bilir.mantıken iyi geliyor ama kullanmadan bilinmez.bitek ağırlığı konusunda acaba bunlar ağır olur taşımak zormu olur onu bilemiyorum.
bende hem kol çantası hem bebek çantası ayrı ayrı olmasın diye o resmini koyduğumdan düşündüm ama bakalım zaman fikirler daha çok değişir düşündükçe baktıkça.yanlız şey var bazı annelerde böyle dışı bez çantaları görüyorum renkler cıvıl cıvıl bide takım çok hoş ama sürekli elde taşı yere koy çok kötü lekelenip kötü duranlar var bunları temiz kullanması mı zor acep bilemedim.
ana kucagı degılmı bu?? evet cok guzel ama tasıması zor olmazmı bunla hem tamamen acık ustu falan
Selaaamm..
Geziniyordum, sizi buldum. Nasılsınız?
Sanırım bebeklerimiz aynı zamanlar gibi gibii..
aaa, hoşgeldin tatlım, prensin hayırlı olsun, hemen listeye ekleyelim paşayı.merhaba kızlar hepinize, daha yeni bulabildim sizi ve çok sevindim çok şükür. zaten günlerdir giremiyordum ama bu sırada gelişmeler oldu. dün doktorumuza gittik ve cinsiyetimizi sonunda öğrendikçin takvimi, güne göre ilişki, ekşi aş erme hepsi yanıldı. erkek çocuk annesi olucam hayırlısıyla ama ben biliyordum bikaç gündür çok yoğun hissediyordum hiç şaşırmadım
Eki Görüntüle 284159 Eki Görüntüle 284160 Eki Görüntüle 284161
kızlar benim beğendiğim bebek arabası bu. park beşik düşünüyorum.mavi olanın görünüşü daha hoş diğeri salaş gibi ama mavinin pembeli rengini bulursam oda güzel.
bu arada resim eklemek üstüne konuşmak gerçekten heyecanlı oluyor.hadi hep birlikte bebişlere beğendiklerimiizz...
kızlar benim beğendiğim bebek arabası bu. park beşik düşünüyorum.mavi olanın görünüşü daha hoş diğeri salaş gibi ama mavinin pembeli rengini bulursam oda güzel.
bu arada resim eklemek üstüne konuşmak gerçekten heyecanlı oluyor.hadi hep birlikte bebişlere beğendiklerimiizz...
hoş geldiiin, hayırlı olsun bebişin
BU ARADA KIZLAR TEK KELİMEYLE ÇENENİZ DÜŞMÜŞ YAHUUOKU OKU BİTİREMEDİM YAHU kOCAMAN BİR LIK TOPİĞİMİZE VE BİZE. MAŞALLAH MAŞALLAH
örnek olsun diye gösterdim canım örtüleri oluyor üstü kapalı olarak.hemen başka bakayım :)
Biz bu alisveris konusunu birkac hafta once kadifegul ile bir onceki topigimizde yazismistik.
..........
Umarim bu postum arada kaynamaz bu bolumde yazan tum arkadaslarim zaman icinde eklemeler yaparak yararli listeler hazirlayabiliriz.
BU ARADA KIZLAR TEK KELİMEYLE ÇENENİZ DÜŞMÜŞ YAHUUOKU OKU BİTİREMEDİM kOCAMAN BİR LIK TOPİĞİMİZE VE BİZE. MAŞALLAH MAŞALLAH
ayy tatlım ne bıleyım yhaa bebek bunun ıcınde pek guvende olmas heralde dıe dusundum yhaa ne bılım tasırken arkaya yada one yayılsa dusse falan ayy allah korusun hemen kurdum 2 dakkada:) hanı ben bole sarsın sarmalasın elımın ıcınde olsun gıbısınden bısıler arıyorum:)
Merhaba kızlarSonunda kavuştum size yaaa çok mutluyum Yeni topiğimizi farketmem biraz geç oldu ama neyse ... Herkese maşallah güzel anneler ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?