Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aman da martimcigim de gelmiss, valla sorma ozellikle benim bir cenem dustu ki inanilmaz. Uzun zamandan sonra bugun daha mi bir enerjigim nedir

Aman da aman nazar deymesin arkadaşıma geldim ama iyi yorulmuşum. clementeen'in oğlu olacağını okuyup prensesin hayırlı olsun yazacak kadar . düşün yani allahtan mesaj düzenleme paneli var da düzelttim.

aman da aman nazar deymesin arkadaşıma Geldim ama iyi yorulmuşum. Clementeen'in oğlu olacağını okuyup prensesin hayırlı olsun yazacak kadar . Düşün yani Allahtan mesaj düzenleme paneli var da düzelttim.

ilahi alemsiniz ya bugün hızınıza yetişemiyorum

okumaktan heba oldum yazmaya mecalim kalmadı

bebişimin cinsiyetini ekledim listeye..

Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk:Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız :nazar :
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:kız
clemantinee: erkek

Aman da aman nazar deymesin arkadaşıma geldim ama iyi yorulmuşum. clementeen'in oğlu olacağını okuyup prensesin hayırlı olsun yazacak kadar . düşün yani allahtan mesaj düzenleme paneli var da düzelttim.

h.geldın sevgılı martım:)
bugun uctuk vallaa..
bakalım erkekler mı kızlar mı onde olcek:)

İYİ DE GÜZELİM NİYE NAZAK BONCUKU KOYMADIN ORAYA BAKİM

Son düzenleme:
Bu park beşiklerde hem oyun oynayıp hem de uyuyor mu? Yani bunu alınca karyola gibi beşik falan almaya gerek kalmıyor mu?

bunu alınca evet gerek kalmıyormuş.bebekken uyuyor sonra oynuyor. güzel tarafı içinde bebek yatağı varya yüksekliği ayarlanıyor.hani bebek yaşına girince kenardan tutar kalkıp düşer aşağı diye bebek büyüyünce biraz yatağı daha alta alıyorsun ayağa kalksada boyunun hizasında oluyo düşme riski olmuyo. büyüyüp kendi yatağına geçincede oyun parkı olarak kullanıyor.bunun yanında alttan bir kapı gibi yer var içinde yatmalık kısım kaldırılıyor bebek içinde oyun oynuyo yandaki yerden girip çıkıyo.böyle işte özelliği böyleymiş şimdilik mantıklı geliyo. ha bide hafif uygun ve taşınması kolay.

ama benim soruma kimse cevap vermemiş sanırım kimsenin hamile yogasıyla ilgili bilgisi yok
Yok valla canım, ben bugün uçmuşum zaten yoga dersi verebilirim yani aslında güzel ama ben sıkılıyorum, pilatese gittiğimde bile sıkılmıştım yogada çatlarım herhal

Hmmm... İyiymiş aslında, sağol :)
Benim evim çok küçük de şimdiki eşyalarım bile zor sığıyor. Bir odayı bozcam, Çok yer kaplamayacak şeyler almak istiyorum aslında. Neyse ki daha epey var bakalım düşünmeye bol bol zamanım olacak.

Hahaha Allah iyiligini versin canim benimmm ya insan kisacik zamanda nasil alisiyor su sanal ortamda bile birbirine. Aman iyi ol saglikli ol da, gec gel sen foruma bisi diil :)

ilahi alemsiniz ya bugün hızınıza yetişemiyorum

okumaktan heba oldum yazmaya mecalim kalmadı

Valla ben de bugun kendi enerjime ve cenemin dusuklugune hayret ettim. Onumuzdeki 9 gun esim son kalan senelik iznini kullanacak, hem yanimda olup daha cok yardimci olmak hem de alisverisimize baslamak icin insallah. Herhalde diyorum ondan firsat bulamam dusuncesi ile bugun cenem dustu yaziyorum da yaziyorum habire

kızlar bugunkı beslenmemı yazayım da saglıklı mı degıl mı bır deyıverın bana

sabahtan oglene kadar arayla
1 galeta
1 pogaca
1 havuc
bolca su

öğlen 1 kase tavuksuyuna haslanmıs patates ve havuclu corba
1 kase yogurt
bolca ekmek
1 kase kakaolu pudıng

16,11 ıtıbarıyle yanı sımdı de koca bır narı ayıkladım 1 kase nar yıyorum

ay ben duzelıyorum galiba nazar değmesin inş

maşallah afiyet olsun bence gayet güzel

h.geldın sevgılı martım:)
bugun uctuk vallaa..
bakalım erkekler mı kızlar mı onde olcek:)

Maşallah canım, hade bakalım görecez artık. ben heyecanlanıyorum.. liste tamamlanınca ne güzel olacak yaaaa

hayırlı olsun canıımmm,benim listede de düzelttim, nazar boncuğunu da koydum hemmm sunsun canım seni de ekledim şimdi.

gayet saglıklı..darısı benım basıma ınsallah ne yedıgımı solesem hatta ne yemedıgımı herkesler kızar bana:))
bu arada pogaca mıde yanmasını artırdıgı ıcın bana yasaklanmıstı sende ole bır problem olmuyormu?

hayırdır neden uçtun güzel şeyler olmuştur inşallah

merak etme canım, Okuldan geldim kafam patlamış olarak, bankaya uğradım, altıma etmek üzereyken eve zor geldim, sıcacık evde mayışıp kaldım şimdi.. çok şükür sıkıntıda yok,değişik bir olayda. şimdi sizlerle şarj oluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…