Aman da martimcigim de gelmiss, valla sorma ozellikle benim bir cenem dustu ki inanilmaz. Uzun zamandan sonra bugun daha mi bir enerjigim nedir
Bende girmek istiyorum listeye martımcumartesi doktora gitcem bakalım bu sefer göstercek mi bebişim:18:
Bende girmek istiyorum listeye martımcumartesi doktora gitcem bakalım bu sefer göstercek mi bebişim:18:
aman da aman nazar deymesin arkadaşımaGeldim ama iyi yorulmuşum. Clementeen'in oğlu olacağını okuyup prensesin hayırlı olsun yazacak kadar . Düşün yani Allahtan mesaj düzenleme paneli var da düzelttim.
Aman da aman nazar deymesin arkadaşımageldim ama iyi yorulmuşum. clementeen'in oğlu olacağını okuyup prensesin hayırlı olsun yazacak kadar . düşün yani allahtan mesaj düzenleme paneli var da düzelttim.
Aman da aman nazar deymesin arkadaşımageldim ama iyi yorulmuşum. clementeen'in oğlu olacağını okuyup prensesin hayırlı olsun yazacak kadar . düşün yani allahtan mesaj düzenleme paneli var da düzelttim.
bebişimin cinsiyetini ekledim listeye..
Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk:Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
elemsu: Kız :nazar :
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:kız
clemantinee: erkek
Bu park beşiklerde hem oyun oynayıp hem de uyuyor mu? Yani bunu alınca karyola gibi beşik falan almaya gerek kalmıyor mu?
Yok valla canım, ben bugün uçmuşum zaten yoga dersi verebilirim yaniama benim soruma kimse cevap vermemiş sanırım kimsenin hamile yogasıyla ilgili bilgisi yok
bunu alınca evet gerek kalmıyormuş.bebekken uyuyor sonra oynuyor. güzel tarafı içinde bebek yatağı varya yüksekliği ayarlanıyor.hani bebek yaşına girince kenardan tutar kalkıp düşer aşağı diye bebek büyüyünce biraz yatağı daha alta alıyorsun ayağa kalksada boyunun hizasında oluyo düşme riski olmuyo. büyüyüp kendi yatağına geçincede oyun parkı olarak kullanıyor.bunun yanında alttan bir kapı gibi yer var içinde yatmalık kısım kaldırılıyor bebek içinde oyun oynuyo yandaki yerden girip çıkıyo.böyle işte özelliği böyleymiş şimdilik mantıklı geliyo. ha bide hafif uygun ve taşınması kolay.
ilahi alemsiniz ya bugün hızınıza yetişemiyorum
okumaktan heba oldum yazmaya mecalim kalmadı
Yok valla canım, ben bugün uçmuşum zaten yoga dersi verebilirim yaniaslında güzel ama ben sıkılıyorum, pilatese gittiğimde bile sıkılmıştım yogada çatlarım herhal
kızlar bugunkı beslenmemı yazayım da saglıklı mı degıl mı bır deyıverın bana
sabahtan oglene kadar arayla
1 galeta
1 pogaca
1 havuc
bolca su
öğlen 1 kase tavuksuyuna haslanmıs patates ve havuclu corba
1 kase yogurt
bolca ekmek
1 kase kakaolu pudıng
16,11 ıtıbarıyle yanı sımdı de koca bır narı ayıkladım 1 kase nar yıyorum
ay ben duzelıyorum galibanazar değmesin inş
h.geldın sevgılı martım:)
bugun uctuk vallaa..
bakalım erkekler mı kızlar mı onde olcek:)
bebişimin cinsiyetini ekledim listeye..
Beralku :Kız
Vusii: Erkek:
Durusella:
Znrcnk:Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
sunsun:
elemsu: Kız :nazar :
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:kız
clemantinee: erkek
kızlar bugunkı beslenmemı yazayım da saglıklı mı degıl mı bır deyıverın bana
sabahtan oglene kadar arayla
1 galeta
1 pogaca
1 havuc
bolca su
öğlen 1 kase tavuksuyuna haslanmıs patates ve havuclu corba
1 kase yogurt
bolca ekmek
1 kase kakaolu pudıng
16,11 ıtıbarıyle yanı sımdı de koca bır narı ayıkladım 1 kase nar yıyorum
ay ben duzelıyorum galibanazar değmesin inş
hayırdır neden uçtungüzel şeyler olmuştur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?