Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaa bir de yiyemiyorum diyordun, maşallah canım, yavaş yavaş böyle açılır miden. yarın bilgisayarın klavyesi bitter gibi görünür onu kemirmeye başlarsan karışmam

Yok valla canım, ben bugün uçmuşum zaten yoga dersi verebilirim yani aslında güzel ama ben sıkılıyorum, pilatese gittiğimde bile sıkılmıştım yogada çatlarım herhal

Evet kadifegulun park yatak fikri bana da cazip geldi. Bir de benim evim de kucuk, ve bebis ilk aylarda bizim odamizda olsun istiyorum. Ama bu park yatagin odamiza sigacagini hic sanmiyorum. Acaba ilk 2-3 ay kullanmak uzere sepet besik mi alsak diyorum ama sonucta eninde sonunda bir besik gerekecek. Ne yapsak bilemiyorum...

burada (gungorende) guzel bır pastahane var pogacaları yagsız oluyor

ısyerındekı arkadaslar alıyorlar bana sagolsunlar mıdemde yanma da yapmıyor

cok sukur bu yedıklerımı de ısyerınde dedım bu arada

Sağol canım Boşluğu doldurmayı dört gözle bekliyorum

Bu da benim listem :
Sabah, yumurta, bal, peynir, zeytin, ıhlamur,2 dilim ekmek

ara öğün: 1muz,2 mandalina, 1 elma, antep fıstığı

öğlen:ıspanak yoğurt 1,5 dilim ekmek
ara öğün: süt, hurma
bolca su,

akşam:balık salata

kuruyemiş süt

Ömrümüz benim klavyeyi kemirmem yakındır yani

30dk çıktım bir baktım konu nerden nereye gelmiş.sizin hızınıza yetişilmiyor kızlar maşallah nazar deymesin

ooooooo sen biraz daha ilerletmişsin ne güzel. doktor bana hergün bi yumurta dedi ama ben belki 10 gündür yemiyorum. 2 lt su dedi ama ben yarım ancak içebiliyorum. 2 bardak süt dedi ama ben bir haftadır içmiyorum. kahvaltı yapmıyorum ancak akşam yemeklerinde annemde olduğumda düzgün yemek yiyebiliyorum

alışveriş için erken olduğunu düşünüyordum ama yavaş yavaş listeleri yapıp paylaşırsak iyi olur, özellikle tecrübeli anneler eminim daha yardımcı olurlar açıkçası ben hiçbirşey bilmiyorum

Oh cok sukur istahin duzeliyor sanirim canim, insallah hep boyle devam etsin

Ben de sabah :2 dilim ekmek, sahanda yumurta, yesil cay, peynir, bal
Ara ogun: 1 muz, ceviz
Oglen: Mercimek yemegi, 1.5 dilim ekmek
Su anda bir kase yogurt yiyorum, yemegin yaninda yiyememistim. Aksama annemde yicez, menude ne var bilmiyorum :)

benim de yumurta kaynıyor arada. bakma. ama bugün benim de hoşuma gitti, yediklerim öğlenleri ev yemekleri yapılan bir yer var, yapamadıklarımı ordan yiyorum. akşama bir şeyler yapmaya çalıyorum. bak ömrümüz de yiyemiyordu, senin de açılır merak etme canım, stres yapma. ben yiyemediğim dönemlerde hiç zorlamadım kendimi. çok şükür hiçbir şeyden tiksinmedim. eğer zorlasaydım inan yiyemezdim. endişelenme canım...

Son düzenleme:
ooo kizlar masallah, bebis esyalari paylasmaya basladiniz ), ben henüz bebisime hic bisey almadim, sanirim dogum yaklasana kadar da almayacagim. Daha öncesinde iki bebis kaybettigim icin, bundada bisey olursa diye korkuyorum..o yüzden hele sag salim kucagima alayim, öyle alirim esyalarini insallah...

Rabbim bu esyalari kullanmayi nasip etsin onlara insallah...

Ben de bir yumurta dusmani olarak duzenli yiyemiyorum canim, zaten inan son 2 gundur birseyler yiyebilmeye basladim. Insallah zamanla daha iyi olur istahimiz.

Eki Görüntüle 284216
ben birde bu tarz bir şey almak istiyorum.sizce nasıl.

Gorkems canim bir arkadasim 7 ay once dogum yapmisti, buna benzer birseyler almis, cok kullanisli oldugunu soylemisti. Ozellikle is yaparken bebegi buna yerlestirip yanima aliyorum demisti.

ayyy suna bakın kızlar dayanamadım ekledım vallaaa:)) ölürüm ölürüm:)))

Canim daha onceki kayiplarini bilmiyordum, cok uzuldum
Allah bu sefer evladini kucagina almayi nasip etsin insalah
Ben de doguma dogru alirim herseyi diyordum, henuz alisverise baslamadim, kismet belki bu hafta baslariz. Neden dersen hem okudugum hem duyduklarima gore ozellikle 7. aydan sonra alisveris cok zor olurmus, agirlik ve yorgunluk insani bitiriyormus. Bazi temel seyleri en azindan simdiden veya 1-2 ay sonra alip, son aylarimizda cok yorulmamak daha iyiyimis.

Eki Görüntüle 284220

ayyy suna bakın kızlar dayanamadım ekledım vallaaa:)) ölürüm ölürüm:)))

Allammmm! ay ben bunun icine girecek olani yumurur yumurur, isirir isirir ayyyyy coook tatli yaa :))) Ya ben cocuklari pek de yavas sevemem anlamis olacaginiz uzere, Allah oglusuma yardim etsin insallah cocugun bi taraflarini koparmam severken :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…