Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

süper o zaman listeye ekleyebilirim.benim oğlumdan kalan çok şey var.eksik olanları alıcam sadece.oğlumda annemle beraber olduğum için sorun olmamıştı.dönüşümlü onunla ilgileniyorduk.şimdi annemin yaşı ilerledi ona fazla yük olmak istemiyorum.birde oğlumlada ilgilenmek istiyorum.kıskançlık ister istemez olacak.yaşayıp görücez :)

ilk musterin hazir canim, basla sen ben arkandayim

Allahım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah..
annannelerler derler dogmamıs cocuga on bıcmeyın dıe.. ama ınsan dayanamıyor kı..

yaa bir de yiyemiyorum diyordun, maşallah canım, yavaş yavaş böyle açılır miden. yarın bilgisayarın klavyesi bitter gibi görünür onu kemirmeye başlarsan karışmam

bugünleri nasıl beklediğimi en iyi siz biliyorsunuz halime şaşıyorum az az ama sık yemeye calısıyorum

kendımı hıcbırseyden tıksındırmeden tabii

senin monu de bayagı saglammış maşaallah normalde hergun saat dort gıbı

1 kupa sut de ıcıyorum ama bugun narla takas yaptık

rabbım nazarlardan saklasın hepımızı de saglıkla kucagımıza alalım ıns meleklerımızı

valla benim de hosuma gitti, emniyet icin kemeri falan da var sanirim ustunde resimde tam emin olamadim. Bu resmi hangi siteden buldun kusum? Linki versen de bir yakindan resmine ve ozelliklerine baksam?

amin canım, şehzaden seni bırakmaz inşallah Allahın izniyle canım, ben de daha sonra alacağım artık. biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. Rabbim korusun hepsiniii

Amiiiinnnn.. Bebişin sağ salim dünyaya gelir ve büyür inş.

Son düzenleme:

canım Allah doğacak yavruna sağlıklı uzun ömürler versin.bende almaya cesaret edemiyorum daha korkuyorum.son aylarada bırakmak istemiyorum.benim ilk dogumum erken olmuştu.Allahtan alışverişi 6 aylık olunca yapmıştım.dogumdan 1 hafta önce yatağını almıştık.şimdi bebeklere belli olmuyor erkenden çıkıp geliyorlar.çok düzgün giden bir hamilelik son anda erken doğumla sonuçlanabiliyor.eşimin kuzeni şimdi hastanede yatıyor.geçen hafta suyu gelmiş.32 haftalık hamile 34. haftaya kadar tutmaya çalışıyorlar.bebeğin çok az suyu kalmış.hamileliği çok iyi gidiyordu.hiç sorunu yoktu.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize zamanında

Allah yardımcısı olsun. Hepimize hayırlı doğumlar nasip olur inş.
Hayal kurarken bile 'hayırlısı' demek lazım.

valla benim de hosuma gitti, emniyet icin kemeri falan da var sanirim ustunde resimde tam emin olamadim. Bu resmi hangi siteden buldun kusum? Linki versen de bir yakindan resmine ve ozelliklerine baksam?

hemen vereyim tatlım ayıp ettin
e-bebekten ana kucagı oto koltugunda- ev tipi ana kucağı -sayfa 4

hemen vereyim tatlım ayıp ettin
e-bebekten ana kucagı oto koltugunda- ev tipi ana kucağı -sayfa 4

hemmen bakiyorum tatlimm, sagolasin. Bu arada doguma hazirlik kategorisindeki yazilari okurken civil bebe diye birseye denk geldim. Google'da civil bebe diye aratinca VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ve civil .com .tr diye iki farkli site cikiyor, sanirim bunlar birinden de baya alisveris yapan varmis.

heh! VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs yazan yerde bir isim olacakti ama o ismi kullanmak yasak galiba :) ocuuuuuu :)) neyse dedigim seyi google'a yazin anlicaksiniz zaten cikan ilk sonuctan :)

kızlarrr bebek tesizleri sizcede geregınen fazla pahalı dıılmı??
uygun fıyata bulursanız sıtelerde haberım olsun bı tane begendım 119 tl yaa

aa ciddimisin ben ilk çıkana girdim baktım ama inşallah bir sorun olmaz.virüs uyarısı gelmedi.civil bebede çok şey bulamadım ben ama e bebekte daha çok var.birde bebek için kıyafet türü şeyleri internetten almak istemiyorum.ben tekstilciyim kumaşlar çok çeşitli istediğin gibi çıkmaya bilir.pamuklu kumaşların çeşitleri var.görerek dokunarak almak daha iyi bence.

Ben buna aşık oldumm
Günlerdir bakıyorum, masaüstü arkaplanı yaptım da

kızlarrr bebek tesizleri sizcede geregınen fazla pahalı dıılmı??
uygun fıyata bulursanız sıtelerde haberım olsun bı tane begendım 119 tl yaa

oyle canim malesef, hatta ben de fiyatlari ilk gordugumde oyle sasirmistim ki esime elindeki walkie talkie'leri bebek telsizine cevirmesini rica etmistim :)) Baya gulduk tabii ama saka bir yana zaten ilk bir kac ay bizim odamizda yatacak, sonra buyuk besigini ya da yatagini alinca diger odaya alicaz. Ev kucuk oldugu icin telsiz almayi en azindan simdilik dusunmuyorum ben. Ona verecegim parayla bebisime daha baska seyler alirim.

Benim çeyizimde ne alakaysa bebek telsizi var ama çalışır mı bilmem, kendisi yıllardır saklanmakta da

Haklisin, ben de kiyafetleri dokunarak gozumle gorerek almak istiyorum. Senin soyledigine yakindan baktim canim, gercekten kullanisli gibi. Bir de hemen ondan sonra var bir tane, 3'u 1 arada diye basligi olan, ayni markanin urunu. Onu da inceledin mi? Ama sanki senin gosterdigin daha iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…