Ben de bir yumurta dusmani olarak duzenli yiyemiyorum canim, zaten inan son 2 gundur birseyler yiyebilmeye basladim. Insallah zamanla daha iyi olur istahimiz.
Gorkems canim bir arkadasim 7 ay once dogum yapmisti, buna benzer birseyler almis, cok kullanisli oldugunu soylemisti. Ozellikle is yaparken bebegi buna yerlestirip yanima aliyorum demisti.
çoookkk şeker ama zaten ne varsa kızlara varrr, ara ara bakıyorum kızlara çeşit çoookk, bizim şehzadelerimize tek tip her şey
bu gidişle modacılığa el atacam vallamartimin şehzade koleksiyonu olacak adı da.
ooo kizlar masallah, bebis esyalari paylasmaya basladiniz), ben henüz bebisime hic bisey almadim, sanirim dogum yaklasana kadar da almayacagim. Daha öncesinde iki bebis kaybettigim icin, bundada bisey olursa diye korkuyorum..o yüzden hele sag salim kucagima alayim, öyle alirim esyalarini insallah...
Rabbim bu esyalari kullanmayi nasip etsin onlara insallah...
yaa bir de yiyemiyorum diyordun, maşallah canım, yavaş yavaş böyle açılır miden. yarın bilgisayarın klavyesi bitter gibi görünür onu kemirmeye başlarsan karışmam
Bu da benim listem :
Sabah, yumurta, bal, peynir, zeytin, ıhlamur,2 dilim ekmek
ara öğün: 1muz,2 mandalina, 1 elma, antep fıstığı
öğlen:ıspanak yoğurt 1,5 dilim ekmek
ara öğün: süt, hurma
bolca su,
akşam:balık salata
kuruyemiş süt
Ömrümüz benim klavyeyi kemirmem yakındır yani
süper o zaman listeye ekleyebilirim.benim oğlumdan kalan çok şey var.eksik olanları alıcam sadece.oğlumda annemle beraber olduğum için sorun olmamıştı.dönüşümlü onunla ilgileniyorduk.şimdi annemin yaşı ilerledi ona fazla yük olmak istemiyorum.birde oğlumlada ilgilenmek istiyorum.kıskançlık ister istemez olacak.yaşayıp görücez :)
ooo kizlar masallah, bebis esyalari paylasmaya basladiniz), ben henüz bebisime hic bisey almadim, sanirim dogum yaklasana kadar da almayacagim. Daha öncesinde iki bebis kaybettigim icin, bundada bisey olursa diye korkuyorum..o yüzden hele sag salim kucagima alayim, öyle alirim esyalarini insallah...
canım Allah doğacak yavruna sağlıklı uzun ömürler versin.bende almaya cesaret edemiyorum daha korkuyorum.son aylarada bırakmak istemiyorum.benim ilk dogumum erken olmuştu.Allahtan alışverişi 6 aylık olunca yapmıştım.dogumdan 1 hafta önce yatağını almıştık.şimdi bebeklere belli olmuyor erkenden çıkıp geliyorlar.çok düzgün giden bir hamilelik son anda erken doğumla sonuçlanabiliyor.eşimin kuzeni şimdi hastanede yatıyor.geçen hafta suyu gelmiş.32 haftalık hamile 34. haftaya kadar tutmaya çalışıyorlar.bebeğin çok az suyu kalmış.hamileliği çok iyi gidiyordu.hiç sorunu yoktu.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize zamanında
valla benim de hosuma gitti, emniyet icin kemeri falan da var sanirim ustunde resimde tam emin olamadim. Bu resmi hangi siteden buldun kusum? Linki versen de bir yakindan resmine ve ozelliklerine baksam?
hemen vereyim tatlım ayıp ettin
e-bebekten ana kucagı oto koltugunda- ev tipi ana kucağı -sayfa 4
hemmen bakiyorum tatlimm, sagolasin. Bu arada doguma hazirlik kategorisindeki yazilari okurken civil bebe diye birseye denk geldim. Google'da civil bebe diye aratinca VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ve civil .com .tr diye iki farkli site cikiyor, sanirim bunlar birinden de baya alisveris yapan varmis.
hemmen bakiyorum tatlimm, sagolasin. Bu arada doguma hazirlik kategorisindeki yazilari okurken civil bebe diye birseye denk geldim. Google'da civil bebe diye aratinca VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ve civil .com .tr diye iki farkli site cikiyor, sanirim bunlar birinden de baya alisveris yapan varmis.
kızlarrr bebek tesizleri sizcede geregınen fazla pahalı dıılmı??
uygun fıyata bulursanız sıtelerde haberım olsun bı tane begendım 119 tl yaa
kızlarrr bebek tesizleri sizcede geregınen fazla pahalı dıılmı??
uygun fıyata bulursanız sıtelerde haberım olsun bı tane begendım 119 tl yaa
aa ciddimisin ben ilk çıkana girdim baktım ama inşallah bir sorun olmaz.virüs uyarısı gelmedi.civil bebede çok şey bulamadım ben ama e bebekte daha çok var.birde bebek için kıyafet türü şeyleri internetten almak istemiyorum.ben tekstilciyim kumaşlar çok çeşitli istediğin gibi çıkmaya bilir.pamuklu kumaşların çeşitleri var.görerek dokunarak almak daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?