Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlarr bunuda cevaplayın bugunku soru sorma hakkımı dolurmus olcem:)
BEBİŞE battaniye seciminiz ne yonDe olcak kumas olarak penye..peluş..kadife..kapontine..elyaf ..yoksa hepsınden bırer tane alsammı..DDDD

digerinede baktım canım ama bu gösterdiğimin baş korumasıda var.birde oyuncak olan bölüm yandan geliyor tamamını kaplamıyor.Allah korusun acil olarak alman gerektiğinde bebeği zorluk çıkarmadan alınabilir.

kızlarr bunuda cevaplayın bugunku soru sorma hakkımı dolurmus olcem:)
BEBİŞE battaniye seciminiz ne yonDe olcak kumas olarak penye..peluş..kadife..kapontine..elyaf ..yoksa hepsınden bırer tane alsammı..DDDD

ben örnek vereyim hemen benim oğlum kasım ayında doğdu kış bebeği olduğu için peluş battaniye kullandık genelde daha sonra kadifeye geçtik.şimdi bebişlerimiz bahar bebişi olacağı için ben ilk zaman kadife olabilir oda çok uzun sürmez heralde sonrasında da penye battaniye tercihimdir.

Allahım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah..
annannelerler derler dogmamıs cocuga on bıcmeyın dıe.. ama ınsan dayanamıyor kı..

amin canım, şehzaden seni bırakmaz inşallah Allahın izniyle canım, ben de daha sonra alacağım artık. biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. Rabbim korusun hepsiniii

Amiiiinnnn.. Bebişin sağ salim dünyaya gelir ve büyür inş.

Kizlar hepinize güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ediyorum. Insallah bu sefer bebisimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur. Daha önce iki defa 7-8ci haftamda bebislerimi kaybettim, ama bu sefer Rabbimin ve doktorun yardimiyla sükür 18ci haftamiza gelebildik.

Inanin ultrason resimlerini bir albüme koymak ve ileride cocuguma vermek istiyorum ama albümü bile almaya cekiniyorum.. artik zar zorda olsa, son aylara dogru herhalde aliriz bir kac birsey.. Bende bebis esyalarini görünce heves ediyorum ama iste, sabretmem gerekiyo...

Rabbim hepimizin yavrularini korusun, nazarlardan saklasin...

Hakllisin canim, ozellikle bas kismini simdi tekrar bakinca farkettim. Dikkatinden oturu seni kutluyorus teyzesii :)

Allah seni de bebisini de nazarlardan korusun Ben de ultrason resimlerini ve hamilelik hatirlarimi toplayacagim bir defter hazirlamak istiyorum, insallah onu da yapariz. Ve insallah bebislerimizi kucagimiza almanin mutlulugunu hepberaber yasar ve bunlari paylasiriz.

Bak simdi benim de aklimi celeceksiniz, dedigim gibi ev cok kucuk, sizce benim de telsize ihtiyacim olur mu kizlar?

tatlım senı masrafa sokmak ıstemem tabı ama ben gereklıolddugunu dusunenlerdenım eger evın 1+1 se gereklı olmaz..ama onun dısında bence alınmasında yarar var.sadece evın ıcın dusunme sonucta mısafırlıge gıttıgınde ne bılım annene kayınvalıdene gıttıgıne cok gereklı olcak..

Haklisin canim, misafirlikte de gerekecegi aklima gelmemisti nedense. Bir de babamiz insallah doguma kadar belki ev degistiririz diyor, o zaman illaki gerekecek.

Benden bugunluk bu kadar arkadaslar. Hepinize mutlu, huzurlu bir gece gecirmenizi diliyorum. Onumuzdeki 9 gun hergun olmasa da foruma gormeye calisicam, insallah cok sey kacirmam :) Kendinize ve bebislerinize dikkat edin, iyi aksamlarrrr.

Biz de yavaş yavaş gidiyoruz, babamız gelecek, sofra hazırlıcaz bebişimle
Sağlıcakla..

iyi akşamlar kızlar bende kaçayım.çıkışıma az kaldı.yavaş yavaş toparlanırım.yarın görüşmek üzere.kendinize bebişlerinize iyi bakın

Biz de yavaş yavaş gidiyoruz, babamız gelecek, sofra hazırlıcaz bebişimle
Sağlıcakla..

bende kacar:) kociş gelcek yemege bakayım .. herkese ıyı aksamlar guzel anneler ve anne adaylarıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…