nasıl özellikte bir şey arıyorsun canım.özelliklerine göre fiyatları değişiyor.
tatlım bu nerde satılıyor lütfen paylaş teyzesi:))
Haklisin, ben de kiyafetleri dokunarak gozumle gorerek almak istiyorum. Senin soyledigine yakindan baktim canim, gercekten kullanisli gibi. Bir de hemen ondan sonra var bir tane, 3'u 1 arada diye basligi olan, ayni markanin urunu. Onu da inceledin mi? Ama sanki senin gosterdigin daha iyi gibi.
amacına uygun olsun yeter tatlım yhaa..fazla bı beklentım yok..bebişimin sesini uyurması kafi:)
kızlarr bunuda cevaplayın bugunku soru sorma hakkımı dolurmus olcem:)
BEBİŞE battaniye seciminiz ne yonDe olcak kumas olarak penye..peluş..kadife..kapontine..elyaf ..yoksa hepsınden bırer tane alsammı..DDDD
amacına uygun olsun yeter tatlım yhaa..fazla bı beklentım yok..bebişimin sesini uyurması kafi:)
canım gittigidiyora bir bak istersen çok uygun fiyatlı bebek telsizleri var.28 tl bile var şaşırdım
Canim daha onceki kayiplarini bilmiyordum, cok uzuldum
Allah bu sefer evladini kucagina almayi nasip etsin insalah
Ben de doguma dogru alirim herseyi diyordum, henuz alisverise baslamadim, kismet belki bu hafta baslariz. Neden dersen hem okudugum hem duyduklarima gore ozellikle 7. aydan sonra alisveris cok zor olurmus, agirlik ve yorgunluk insani bitiriyormus. Bazi temel seyleri en azindan simdiden veya 1-2 ay sonra alip, son aylarimizda cok yorulmamak daha iyiyimis.
Allahım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp eder ınsallah..
annannelerler derler dogmamıs cocuga on bıcmeyın dıe.. ama ınsan dayanamıyor kı..
amin canım, şehzaden seni bırakmaz inşallah Allahın izniyle canım, ben de daha sonra alacağım artık. biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum. Rabbim korusun hepsiniii
Amiiiinnnn.. Bebişin sağ salim dünyaya gelir ve büyür inş.
canım Allah doğacak yavruna sağlıklı uzun ömürler versin.bende almaya cesaret edemiyorum daha korkuyorum.son aylarada bırakmak istemiyorum.benim ilk dogumum erken olmuştu.Allahtan alışverişi 6 aylık olunca yapmıştım.dogumdan 1 hafta önce yatağını almıştık.şimdi bebeklere belli olmuyor erkenden çıkıp geliyorlar.çok düzgün giden bir hamilelik son anda erken doğumla sonuçlanabiliyor.eşimin kuzeni şimdi hastanede yatıyor.geçen hafta suyu gelmiş.32 haftalık hamile 34. haftaya kadar tutmaya çalışıyorlar.bebeğin çok az suyu kalmış.hamileliği çok iyi gidiyordu.hiç sorunu yoktu.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize zamanında
digerinede baktım canım ama bu gösterdiğimin baş korumasıda var.birde oyuncak olan bölüm yandan geliyor tamamını kaplamıyor.Allah korusun acil olarak alman gerektiğinde bebeği zorluk çıkarmadan alınabilir.
tamam canım tskler..bırde teknosada buldum 79 tl dusunen varsa bakabılır
Hakllisin canim, ozellikle bas kismini simdi tekrar bakinca farkettim. Dikkatinden oturu seni kutluyorus teyzesii :)
Bak simdi benim de aklimi celeceksiniz, dedigim gibi ev cok kucuk, sizce benim de telsize ihtiyacim olur mu kizlar?
Kizlar hepinize güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ediyorum. Insallah bu sefer bebisimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur. Daha önce iki defa 7-8ci haftamda bebislerimi kaybettim, ama bu sefer Rabbimin ve doktorun yardimiyla sükür 18ci haftamiza gelebildik.
Inanin ultrason resimlerini bir albüme koymak ve ileride cocuguma vermek istiyorum ama albümü bile almaya cekiniyorum.. artik zar zorda olsa, son aylara dogru herhalde aliriz bir kac birsey.. Bende bebis esyalarini görünce heves ediyorum ama iste, sabretmem gerekiyo...
Rabbim hepimizin yavrularini korusun, nazarlardan saklasin...
Bak simdi benim de aklimi celeceksiniz, dedigim gibi ev cok kucuk, sizce benim de telsize ihtiyacim olur mu kizlar?
tatlım senı masrafa sokmak ıstemem tabı ama ben gereklıolddugunu dusunenlerdenım eger evın 1+1 se gereklı olmaz..ama onun dısında bence alınmasında yarar var.sadece evın ıcın dusunme sonucta mısafırlıge gıttıgınde ne bılım annene kayınvalıdene gıttıgıne cok gereklı olcak..
Haklisin canim, misafirlikte de gerekecegi aklima gelmemisti nedense. Bir de babamiz insallah doguma kadar belki ev degistiririz diyor, o zaman illaki gerekecek.
Benden bugunluk bu kadar arkadaslar. Hepinize mutlu, huzurlu bir gece gecirmenizi diliyorum. Onumuzdeki 9 gun hergun olmasa da foruma gormeye calisicam, insallah cok sey kacirmam :) Kendinize ve bebislerinize dikkat edin, iyi aksamlarrrr.
Biz de yavaş yavaş gidiyoruz, babamız gelecek, sofra hazırlıcaz bebişimle
Sağlıcakla..
Haklisin canim, misafirlikte de gerekecegi aklima gelmemisti nedense. Bir de babamiz insallah doguma kadar belki ev degistiririz diyor, o zaman illaki gerekecek.
Benden bugunluk bu kadar arkadaslar. Hepinize mutlu, huzurlu bir gece gecirmenizi diliyorum. Onumuzdeki 9 gun hergun olmasa da foruma gormeye calisicam, insallah cok sey kacirmam :) Kendinize ve bebislerinize dikkat edin, iyi aksamlarrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?