Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yani, doğduğunda hayatta kalabilecek kadar büyük (
bu süreçte aklına getirmemeye çalışman önemli canım..
mutlaka zor olucaktır, ama oyalanacak çok şey bulmalısın

yani, doğduğunda hayatta kalabilecek kadar büyük (
bu süreçte aklına getirmemeye çalışman önemli canım..
mutlaka zor olucaktır, ama oyalanacak çok şey bulmalısın

ne kadar düşünmek istemesem de aklıma hep bu geliyo.sen de yaşadın bu durumu anlarsın beni

ne kadar düşünmek istemesem de aklıma hep bu geliyo.sen de yaşadın bu durumu anlarsın beni

biliyorum tabiii,
ama zaman geçtikçe yaptırmamaya doğru yöneliyorum biliyo musun?
belki pişman olucam bilinmez ama,şuan daha sağlıklı düşünebiliyorum.
dr umda 3lü test sonrası unut gitsin sonucu dedi.
belki 2li test dönemlerinde kanamalrım olduğu için o da ihtimal vermişti blimiorum bağlantısı varmıdr
ama sonra niyeyse istersen git yaptır bile demedi..

eger gıtmek ıstemıyorsan saglık ocagınasa bıldırıyorsun su su doktorda tedavım
devam edıyor saglık kurumunuzda gebelıgımle ılgılı tedavı olmak ıstemıyorum dıye kagıt ımzalatıyorlar
abımın esıne oyle yapmıslardı.

aslında ilk gittiğimde doktora amnıyoya gerek olmadığını sonucun normal oldugunu,doktorum yanlış değeri yorumladığını söyledi.3 lü yapalım temız cıkarsa a.s gerek yok dedi.detaylı ultrasonda plasentada kanama bölgeleri gördü ve bunlrın muhtemelen 3lu de rısk cıkaracagını söyledi.gercektende o deger yukdek cıktı ve amnıyoya karar verdık.ınsan ne kadar hazırım desede o an gelince elin ayağın buz kesiyo

teşekkür ederim canım.sağlık ocağındaki doktor aramış.bakanlığa bildirmesi gerekiyormuş.bugün muhakkak gidilmesi gerekiyormuş.annem ben tahlillerini ultrason kağıtlarını getireyim demiş.benim gitmem gerekiyormuş.annem götürcek bayram sonrası ben giderim.ne gerekiyorsa yaparım artık.

canım çok geçmiş olsun öncelikle inşallah hayırlı sonuçlarını alacaksın canını hiç sıkma pozitif düşünmek çok önemli

sağlık ocağına kayıt yaptırmak zorunlu diye biliyorum devlet o şekilde takip ediyormuş, bende bir defa gittim kaydımı aldılar kiloya falan bakıyorlar vitamin yazıyorlar, bir aysonra gel dedi ama ben 20. haftamda gitmayi düşünüyorum çünkü o zaman tetenoz aşısı olacakmışım sakın sizde atlamayın aklıma gelmişken söyleyim

kızlaarr, 4.aydan itibaren tetanoz gibi aşılar başlıyomuş sanırım..
yaptıranınız varmı? doğru zaman nedir bilen varmı?
sağlık ocağına gbeliğin başında gittiğimde 4.ayda yaparız demişlerdi.
ben bi daha uğramadım, arayanda olmadı ama???

tamam canım teşekkür ederim.tetanoz aşısı aklıma gelmemişti benim.

Hastaneye devam ediyor olsak da, sağlık ocağına da gidip hamile olduğumuzu mu bildiriyoruzz ?:44:

doktorum ve sağlık ocağıda 20. hafta dedi bana

canım yüreğini ferah tut benim arkdaşımında bütün tahlileri riskli çıkmıştı.en son aminosentez yapıldı.sorun çıkmadı.şimdi gayet sağlıklı bir oğlu var.Allah insana çekemeyeceği dert vermezmiş.en sonunda mutlu sona ulaşıcaksın canım.bebişinle bugünleri gülerek hatırlarsın.

günaydin canim,
gecmis olsun, insallah güzel sonuc alirsin. Yat dinlen canim...Allah sag salim saglilik sihhatli bebisler nasip etsin hepimize...

sevgiler

Kizlar hepinize günaydin, hayirli cumalar olsun insallah...

Nasilsiniz bugün, minik prensler ve prensesler nasil, keyifleri yerinde insallah??? Bizde ise geldik, calisiyoruz...foruma bakiyoruz falan....

Hepinizi öpüyoruz...

görüştüm sağlık ocağıyla, 20-21-22. haftalarda aşıyı (tetanoz)yaptıklarını, haber vereceklerini söyledi.
diğer dozlarda takip ediyomuş..

evet bu testler sadece teşhis testleridir. herhangi bi tedavi yöntemi değil ama testler sadece down sendromuna bakmaz bununla beraberözellikle amniyosentez down sendromu haricinde pek çok hastalığada beraberinde bakar.. bildiğim kadarıyla yaşın 22 idi eğer eşinle akraba evliliği veya daha önce ailede 1. dereceden down sendromlu yoksa ihtimali çok düşük

kızlar benim kışlık ayakkabı-bot ihtiyacım var.. yavaş yavaş çizmelerim sıkmaya başladılar..
malum giyip çıkarması oldukça zor..
hep topuklu ayakkabı ve botlarım var (

tavsiye edebileceğiniz model-marka var mı??

Kadıncadan geçen sene almıştım yarım çizme gibi tamamen düz ve bol şimdi acayip rahat ediyorum hamileliğimi sanırım bunlarla geçirecem sonrada atarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…