Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haklısın canım
bakalım bakalım bulabilcekmiyiz.. çıkıp bakmayada vakit olmuyoki anacım..
offff offfff

kizlar bisey sorucam ya, bebeklerinizin hareketlerini cok net olarak hissediyormusunuz, yani onun oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz? Ben elimi karnima koyup dinliyorum ama tam hissedemiyorum, bebisin nerde oldugunu anlamaya calisiyorum ama olmuyor..

Sizler nasil anliyorsunuz?? 19cu haftaya basladik...ben mi hissiyatsizim yoksa ya??? :44:

Bu beni üzüyor acikcasi

canım ilk hamileliğinde hissetmemen normal ben ilk hamileliğimde 20,haftanın içinde hissetmiştim.oda çok yavaş.benim ikinci olduğu için şu anda hissediyorum.

canım ben çokçok net olmasada hissediyorum. aralıklarla kıpırtılar olmuyo değil.
önceden gaz sanıyodum ama değil malesef. karın bölgesinde damar atımı gibi bişeyler oluyo,
onlar bebeişinin hareketleri işte.. henüz göbek deliği hizasına gelmedi bizimkiler
öyle düşünerek algılayabilirsin belki

selam kızlar umarım anneler prensler prensesler herkes iyidir. nasıl gidiyor gebelikleriniz? bugün 17+0 olduk bebeğimle. öğleden sonra üçlü testimiz var. belki cinsiyetimizi de artık öğrenebiliriz.

haklısın canım
offff offfff

canım bu sabah birdenbire ayaklarım büyümüş ya da şişmiş genişlemiş. haftalardır gayet rahat giydiğim botlar ayağıma olmadı resmen. artık şıklığına filan bakmadan buldozer tarzı şeyler giyicem sanırım.

canım ilk gebeliklerde 21. haftaya kadar hissetmemek normalmiş sakın üzülme. o haftadan sonra hissetmezsen doktora gitmek gerekebilirmiş okuduğuma göre. ben bir süredir bişeyler hissediyorum ama bebek olduğundan emin değilim. elimi karnıma koyunca dışardan değil de, sanki uzandığımda içimde genişleyen gerinen lastik bir top varmış gibi bazen de dönüyor gibi oluyor.

canım çok güzelmiş ve orjinal görünüyor.allah güzel günlerde yatmayı nasip etsin
saol canım tesekkurler

rısk oranın kactı canım senın

benım 2 li testım 551/1 cıkmıstı bı hormon yuksektı 3 lü de 286/1 cıktı doktorum yuksek rısk dıyerek fakulte hastanesıne sevkedıldım orda amnıyosentezı soledıler ayrıntılı ultrasona gırdım ordakı doktor cocukta bı sorunolursa aldırıp aldırmayacagımı sordu bende aldırmayı dusunmedıgımızı soledım olese yapmayalım dedı bende yaptırmayı dusunmuyordum zaten ayrıntılı usg sonucu temız cıktı oda rıskımı 3 kata kadar dusurdu o bıze baya moral oldu bakalım az kaldı ogluma kavusmama nasıpte ne varsa artık

bırde cıvılden bahsetmıssınız ben magazasından kendım gıdıp aldım cok kalıtelı urunlerı var

battanıye de 1 tane yunlu 1 tane polar 5 tane falanda penye aldım ha bırde annemın yaptıgı orgu var malum kıs bebegı olcak benmkı dısarı cıkarken kalınlar cok lazım olur

Kadifegül benimde favori ismin GÜLCE bende kızım olursa kesin bu ismi koyacağım diyordum ama sanırım erkek o yüzden fikirler değişti ama Gülce pek bir hoşuma gidiyor ayrıca kızımın ismi GÜLSE kız olursa buda GÜLCE olur diye düşünmüştüm:) ama nasip

canım yaa ben ılk 16+6 da hıssetmıstım hatta burdan sormustum bebek hareketımı acaba dıye cunku ılk hamılelıgım ve bırasda kıloluyum kılolu olunca gec hıssedersın dıolar alakası yok ama ben onun bebek hareketı oldugundan tam emın deıldım ondan sonra 2 hafta hıc bısı hıssetmedım 19. haftada tekrar hıssetmeye basladım o zaman o ılkınınde bebek hareketı oldugunu anladım uzulme daha 3 hafta ıcınde hıssedersın bızım aralık annelerı topıgınde senden cok daha gec hıssedenler olmustu

cok sagolun cevaplariniz icin ya, bir nebze olsun icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibi 20ci hafta icinden itibaren daha net hissedebilirim.

Aklima bi soru daha geldi, sizinde gögüs kafesinizin yanlarindan asagiya dogru agri giriyormu cok oturdugunuzda? Dün gece koltuk altlarimdan baslayarak asagi dogru agri hissettim, sanki gögüs kafesim genisliyor gibi. Düz yattigimdada halen agri devam etti, sola döndüm yattim yine vardi, ama elimle hafif hafif ovalayinca gecti.

Bu ve buna benzer agrilariniz oluyormu?? Geceleri pek rahat uyuyamiyorum artik, saga sola dönerken agri girecek diye :44:, birde 3 saatte bir lavaboya gitme durumum oluyor... sersem sürsem ise geliyorum

birden şehrazat geldi aklıma onada bitki çayı vermişti kötü kadın kız düğün gününde kanlar içinde yere yığılmıştıı. yok yok içinde merhamet olan yapmaz.başına bişi düşmüştür onun yada cuma cuma iyilik edimde günahlarım affolsun felan olmuştur.

aynen canım bazende gögsüme şak diye bir ağrı giriyor zaten maşallah nadide sultanı geçtim neredeyse kapadokyada tur attıracam balonlarıma.korkuyorum ama annem olur kendini dinleme diyor aslında endişem kendim değil vucudumda olabilecek her garipliğin bebeişime zarar vermesinden kaygı etmekten kaynaklanıyor.oda normalmiş 4. aydan sonra her kadın istemsiz çocuğa zarar gelicek diye her şeyden korkarmış.

Canım çok geçmiş olsun zoru atlatmışsın hayırlısıyla temiz sonucunu da aldınmı deyme keyfine sakın canını sıkma , moralini bozma ben inanıyorum sonuç temzi çıkacak. ALlah çok büyük senide üzmeyecek. Bende hastaydım forumları ancak okuyabiliyorum yavaş yavaş bayağıda yazan olmuş kaçırmak istemiyorum ama özellikle senden mesaj geldimi diye baktım.
Tekar geçmiş olsun yat dinlen...

Bende öyle bilirim ama maalesef bunu uygulasalar hele benim doktorum benden vırt zırt su ister her verdiğimde aklıma hep şu su muhabbeti gelir. Aman istesin ne yapayım yeterki moral bozmasınlar

Bende de oluyor hele gaz çok oldumu gögüs kafesim sıkışıyor gibi oluyor boynuma kadar ağrısı çıkıyor. Ayrıca birşey daha soracağım yani aslında ilkinden tecrübeliyim ama sizde de oluyor mu yoksa bende erken mi başladı. Benim sol göğsümde böyle sanki içeriden bir akış gibi tızzzzz gibi bir hissiyat oluyor arada hani böyle sanki damardaki kan akışını hissediyormuşum gibi. Ben bunu ilk hamileliğimde hatırlamıyorum fakat doğumdan sonra süt sağarken hissediyordum yada kızımı emzirirken o hissiyat. Acaba önceden süt hormonları çalıştı ya 2. olduğu içinmi ben erken hissetim anlamadım...

hıımm yok tatlım bende saniyelik iğne batmasıgibi hızlı bi ağrı var ama süt akışı gibi bişi değil.sen dediğin gibi erken hissetmiş olabilirsin

haklısın canım
offff offfff

zaten şu günlerr hiiç bakılacak gibi değil nasıl bayram alışverişi yapılıyor ortalık insan kaynıyor resmen.bayram sonrasına bakacaz artık.

zaten şu günlerr hiiç bakılacak gibi değil nasıl bayram alışverişi yapılıyor ortalık insan kaynıyor resmen.bayram sonrasına bakacaz artık.

ay evet sorma sanki ciddi bi izdiham var ama şunuda biliyorum bazı mağazalar sırf ürün fazla görünsün diye satılmayan saçma sapan şeylerinide yığmışlar.kotona gittim kendime ciciş alim diye ortalık 1980 modasından geçilmiyordu pefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…