bende fermuarı aç kapa üstüne pantolonu çek gerçekten zor oluyor. ben dediğim gibi bunlardan denedim ama evet bunun boyu biraz daha uzun bunun kısasıydı,içi kürklü olduğundan galiba çok rahat giyip çıkardım boğazı genişya ondan birazda zor değil giymesi. bot sonuçta dokunmadan ayakkabı giyip çıkarmam mümkün olmayacak ama en kolay hangisi kullanılırsa tabi önceliğimiz o olacak.bende arama aşamasındayım. güzel kullanışlı bişiler görürsen söyle bende bakayım, birinin fiyatı birinin boyu derken alamadımbi türlü.
kizlar bisey sorucam ya, bebeklerinizin hareketlerini cok net olarak hissediyormusunuz, yani onun oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz? Ben elimi karnima koyup dinliyorum ama tam hissedemiyorum, bebisin nerde oldugunu anlamaya calisiyorum ama olmuyor..
Sizler nasil anliyorsunuz?? 19cu haftaya basladik...ben mi hissiyatsizim yoksa ya??? :44:
Bu beni üzüyor acikcasi
kizlar bisey sorucam ya, bebeklerinizin hareketlerini cok net olarak hissediyormusunuz, yani onun oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz? Ben elimi karnima koyup dinliyorum ama tam hissedemiyorum, bebisin nerde oldugunu anlamaya calisiyorum ama olmuyor..
Sizler nasil anliyorsunuz?? 19cu haftaya basladik...ben mi hissiyatsizim yoksa ya??? :44:
Bu beni üzüyor acikcasi
haklısın canım
bakalım bakalım bulabilcekmiyiz.. çıkıp bakmayada vakit olmuyoki anacım..
offff offfff
canım ilk gebeliklerde 21. haftaya kadar hissetmemek normalmiş sakın üzülme. o haftadan sonra hissetmezsen doktora gitmek gerekebilirmiş okuduğuma göre. ben bir süredir bişeyler hissediyorum ama bebek olduğundan emin değilim. elimi karnıma koyunca dışardan değil de, sanki uzandığımda içimde genişleyen gerinen lastik bir top varmış gibi bazen de dönüyor gibi oluyor.kizlar bisey sorucam ya, bebeklerinizin hareketlerini cok net olarak hissediyormusunuz, yani onun oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz? Ben elimi karnima koyup dinliyorum ama tam hissedemiyorum, bebisin nerde oldugunu anlamaya calisiyorum ama olmuyor..
Bu beni üzüyor acikcasi
saol canım tesekkurlercanım çok güzelmiş ve orjinal görünüyor.allah güzel günlerde yatmayı nasip etsin
bi sorsan çok sevinirim canım.bende kararsızım.şöyleki normalde 35 yaş ve üstü gebeliklerde amniyosentez öneriliyor.fakat benim dr riskli bulduğu için amniyoyu yapmak istemiyor.ikilinin sonucunu yeterli görüyor.
slm kızlar ben geldim.öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.vusi ve tafa35 özel ilginiz için teşekkür ederim.
bugün yaptırdım amnıyoyu,yaptırana kadar ağlamaktan helak oldum tabi,Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
doktor 3 gün wc dışında kalkma yat dinlen dedi,bu bayram böyle geçecek heralde.3-4 haftaya sonuç çıkacak,nasıl bekliycem bilmiyorum...
ben de yaptırmadım canım.Sonuç riskli cıkıp ta o stresi yaşayacagıma bılmemek daha iyi diye düşündüm.
Zaten sonuc rısklı cıksa bıle tedavı yok kı sadece bılmenı saglıyor ya da doktorlar gebelıgını sonlandırıyorlar
su asamadan sonra da mevlanın verdıdı cana kıyılmaz kı nasıl kıyacaksın. Rabbime emanet hepimizin melekleri
o koruyup kollayacaktır. Rabbmi sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsın ıns . Hepimize saglıklı gebelikler
elbet birlikte karar vereceğiz.aklımıza gelenleri bebeğin günlüğüne yazıyoruz ama benim üzüldüğüm şey benim en çok istediğim ismi hiç istememesi listeye bile koymaması. valla normaldede inatçıdır ama bakalım inatçılığının sınırlarını isim koyma meselesi çizecek. şimdilik aramızda bu konuda zıtlaşma kutuplaşma tartışma yok bende iş inada binmesin diye üstelemedim zaten ama istemedi bide saçme bi nedenden beğenmedi diye çok üzüldüm sadece o kadar. bakalım zaman gösterecek canım kızımın adı ne olacak...ben onu zaten öpücüük gülücüük biriciik kızım diye sevecem
Bu beni üzüyor acikcasi
iş yerimde kavgalı olduğum kız bana süt koyup getirdi şok tayımacaba içine bişey koymuş olabilirmi yok canım ben kötü düşünmeyeyim :26: bugün cumaya bozulmasın diye bana koymuştur muhtemelen kalanı
cok sagolun cevaplariniz icin ya, bir nebze olsun icimi rahatlattiniz. Insallah dediginiz gibi 20ci hafta icinden itibaren daha net hissedebilirim.
Aklima bi soru daha geldi, sizinde gögüs kafesinizin yanlarindan asagiya dogru agri giriyormu cok oturdugunuzda? Dün gece koltuk altlarimdan baslayarak asagi dogru agri hissettim, sanki gögüs kafesim genisliyor gibi. Düz yattigimdada halen agri devam etti, sola döndüm yattim yine vardi, ama elimle hafif hafif ovalayinca gecti.
Bu ve buna benzer agrilariniz oluyormu?? Geceleri pek rahat uyuyamiyorum artik, saga sola dönerken agri girecek diye :44:, birde 3 saatte bir lavaboya gitme durumum oluyor... sersem sürsem ise geliyorum
slm kızlar ben geldim.öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.vusi ve tafa35 özel ilginiz için teşekkür ederim.
bugün yaptırdım amnıyoyu,yaptırana kadar ağlamaktan helak oldum tabi,Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
doktor 3 gün wc dışında kalkma yat dinlen dedi,bu bayram böyle geçecek heralde.3-4 haftaya sonuç çıkacak,nasıl bekliycem bilmiyorum...
iş yerimde kavgalı olduğum kız bana süt koyup getirdi şok tayımacaba içine bişey koymuş olabilirmi yok canım ben kötü düşünmeyeyim :26: bugün cumaya bozulmasın diye bana koymuştur muhtemelen kalanı
hem çok ayıp hem çok günah.annem kardeşime hamileyken yaşlı ve hacı bir çiftin kiracısıydık çok iyi insanlardı, çok iyi hatırlıyorum yaşlı amca benden su istedide annem hemen vermeye gitti adam geri çağırdı ben hamile kadından hizmet istemem günahtır dedi.hamileden hizmet istenmez iş beklenmez kalbi kırılmazmış ve çok günahmış hoş tutulması gerekmiş.
hamile hamile sana kötü davrandıysa çok ayıp etmiş Allah affetsin.ama inşallah dediğin gibi akıllanır.
çok heves ettim gidip kendime bot alıcam :)))
aynen canım bazende gögsüme şak diye bir ağrı giriyor zaten maşallah nadide sultanı geçtim neredeyse kapadokyada tur attıracam balonlarıma.korkuyorum ama annem olur kendini dinleme diyor aslında endişem kendim değil vucudumda olabilecek her garipliğin bebeişime zarar vermesinden kaygı etmekten kaynaklanıyor.oda normalmiş 4. aydan sonra her kadın istemsiz çocuğa zarar gelicek diye her şeyden korkarmış.
Bende de oluyor hele gaz çok oldumu gögüs kafesim sıkışıyor gibi oluyor boynuma kadar ağrısı çıkıyor. Ayrıca birşey daha soracağım yani aslında ilkinden tecrübeliyim ama sizde de oluyor mu yoksa bende erken mi başladı. Benim sol göğsümde böyle sanki içeriden bir akış gibi tızzzzz gibi bir hissiyat oluyor arada hani böyle sanki damardaki kan akışını hissediyormuşum gibi. Ben bunu ilk hamileliğimde hatırlamıyorum fakat doğumdan sonra süt sağarken hissediyordum yada kızımı emzirirken o hissiyat. Acaba önceden süt hormonları çalıştı ya 2. olduğu içinmi ben erken hissetim anlamadım...
haklısın canım
bakalım bakalım bulabilcekmiyiz.. çıkıp bakmayada vakit olmuyoki anacım..
offff offfff
zaten şu günlerr hiiç bakılacak gibi değil nasıl bayram alışverişi yapılıyor ortalık insan kaynıyor resmen.bayram sonrasına bakacaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?