Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kinetikste içi miflonlu yarım botlar var nubuk onlarda bakabilirsin topuklu değil düz ama

bide ben hamile kıyafeti giyemiyorum nefret ediyorum bi pantolon bi gömlek almıştım geçen hafta daha hiç giymedim şimdilik hep bol elbiselerimle ve tuniklerimle idare ettim ama sonra ne yapacam bilemiyorum bide benim karnım sanırım normalden büyük pantolon aldığım kadın 6 aylıkmı demişti düşünün

Kadıncadan geçen sene almıştım yarım çizme gibi tamamen düz ve bol şimdi acayip rahat ediyorum hamileliğimi sanırım bunlarla geçirecem sonrada atarım herhalde

ya gerçi bünyeden bünyeye değişir ama tecrübeli olduğun için sorayım, 1 numara büyük almam yeterli olurmu snecee???

kinetikste içi miflonlu yarım botlar var nubuk onlarda bakabilirsin topuklu değil düz ama

topuklu olmasın zaten o önemli değil, ama klasik pantolon altına giyebileceğim şıklıkta olsun yeterli,ayacıklarım üşümesinnn :)

görüştüm sağlık ocağıyla, 20-21-22. haftalarda aşıyı (tetanoz)yaptıklarını, haber vereceklerini söyledi.
diğer dozlarda takip ediyomuş..

merhaba vusi,
ben bu hafta randevuma gittim sağlık ocağına. bana aralıkta gel dedi.aynen senin yazdığın gibi 20-21-22.haftalar diye.ama şunu özellikle söyledi, gelirken bebeğinin hareketlerini net hissediyo olmalısın. eğer hissedersen 20,hafta gel ama henüz hissetmezsen belirtilen tarihin son haftasını bekle hareket etsin ki zaten son haftaya kadar kesin eder dedi.
sizinkiler böle bişi dedi mi?

hmm yok canım öyle bi detay vermedi.. ama zaten o hafta drumla randevum var zaten olmazsa ona danışır, öyle giderim..nasılsa 2hafta opsiyon varmışş

iş yerimde kavgalı olduğum kız bana süt koyup getirdi şok tayım acaba içine bişey koymuş olabilirmi yok canım ben kötü düşünmeyeyim :26: bugün cumaya bozulmasın diye bana koymuştur muhtemelen kalanı

allah iyiliğini versin emi, boğuluyodum :)))
bişeler tıkınıyodum okurken de..gülmekten mahvoldum çatlak seniii .:))

bende bot bakıyorum. benim çizmem ve spor botum vardı şu renkli renkli olanlar varya spor ondandı. normalde zaten kışın çok üşüdüğüm için kışlık botum çizmem 1numara büyük alır çift çorap giyerim o yüzden şimdi tek çorapla oluyor.ama asıl büyük sorun uzun fermuarlı ve eğilmek yavaştan sıkıntı yaratmaya başladı bile. ben içi yünlü gibi yumuşacık olan kısa düz taban botlara bakıyorum hem çok eğilme uğraşma istemez hem yumuşacık ya rahat olur sıcacıkta tutar.bir yerde görmüştüm ama nereydi hatırlamıyorum pahalı diye almadım az uygununu bulsam alacam ama.bide biraz spor duruyorlar ama pantolon altında çok belli olmuyo spor olduğu ama bankacı falansan iş yerinde tam klasik giyiyorsan o kıyafetlerle belki şık durmaz.ama normal keten, kaşe pantolonla ve cici hamile elbiseleriyle güzel durur diye tahmin ediyorum.

Hmmm.. Evet yaşım 22. Eşimin tarafında down sendromlu bebek var, Kayınpederimin kuzeninin torunu.
Allah hayırlısını versin ne diyeyimm..

İyi ki kötü düşünmüyorsun, ziyan olmasın diye koymuştur diyorsun

bana yaptıklarını bilseydin bunun o nun hakkında düşünebildiğim en iyi şey olduğunu anlardın

umarım pişmandır ve bundan sonra kendine çeki düzen verir. beni ne kadar üzdü bi bilseniz şu halimle etmediğini bırakmadı

Eki Görüntüle 284597
vusicim benim dediğim bot biraz bunun tipi ama tam değil biraz daha klasik duranı daha şıkı.ama boy ve içi böyle olursa iyi olur sanki.ha bide böyle modeller daha geniş oluyorya en olarak falan ayak şişsede tam klasikler gibi çok rahatsız etmez sanırım.

bu boylarda bot-çizme var
ama giyip çıkarmak için eğilmek gerekiyo, boyunlar sıkı olduğundan zorluyo
bu yüzden daha kısa ve kolay giyilip soyulacak bişler lazım karınlar daha büyüdümü hareketler kısıtlcak çünkü?
sencede öle olmazmı? ben her sabah kıvranıyorum giyerken şimdiden

umarım pişmandır ve bundan sonra kendine çeki düzen verir. beni ne kadar üzdü bi bilseniz şu halimle etmediğini bırakmadı

benide ilk hamileliğimde biri çok üzmüştü.çok ahımı aldı.işten çıkmama sebep oldu.yaptıkları döndü dolaştı onu buldu.hiç kimsenin ettiği yanına kalmaz.

hem çok ayıp hem çok günah.annem kardeşime hamileyken yaşlı ve hacı bir çiftin kiracısıydık çok iyi insanlardı, çok iyi hatırlıyorum yaşlı amca benden su istedide annem hemen vermeye gitti adam geri çağırdı ben hamile kadından hizmet istemem günahtır dedi.hamileden hizmet istenmez iş beklenmez kalbi kırılmazmış ve çok günahmış hoş tutulması gerekmiş.
hamile hamile sana kötü davrandıysa çok ayıp etmiş Allah affetsin.ama inşallah dediğin gibi akıllanır.

bende fermuarı aç kapa üstüne pantolonu çek gerçekten zor oluyor. ben dediğim gibi bunlardan denedim ama evet bunun boyu biraz daha uzun bunun kısasıydı,içi kürklü olduğundan galiba çok rahat giyip çıkardım boğazı genişya ondan birazda zor değil giymesi. bot sonuçta dokunmadan ayakkabı giyip çıkarmam mümkün olmayacak ama en kolay hangisi kullanılırsa tabi önceliğimiz o olacak.bende arama aşamasındayım. güzel kullanışlı bişiler görürsen söyle bende bakayım, birinin fiyatı birinin boyu derken alamadımbi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…