kızlar benim kışlık ayakkabı-bot ihtiyacım var.. yavaş yavaş çizmelerim sıkmaya başladılar..
malum giyip çıkarması oldukça zor..
hep topuklu ayakkabı ve botlarım var(
tavsiye edebileceğiniz model-marka var mı??
Kadıncadan geçen sene almıştım yarım çizme gibi tamamen düz ve bol şimdi acayip rahat ediyorum hamileliğimi sanırım bunlarla geçirecem sonrada atarım herhalde
kinetikste içi miflonlu yarım botlar var nubuk onlarda bakabilirsin topuklu değil düz ama
görüştüm sağlık ocağıyla, 20-21-22. haftalarda aşıyı (tetanoz)yaptıklarını, haber vereceklerini söyledi.
diğer dozlarda takip ediyomuş..
merhaba vusi,
ben bu hafta randevuma gittim sağlık ocağına. bana aralıkta gel dedi.aynen senin yazdığın gibi 20-21-22.haftalar diye.ama şunu özellikle söyledi, gelirken bebeğinin hareketlerini net hissediyo olmalısın. eğer hissedersen 20,hafta gel ama henüz hissetmezsen belirtilen tarihin son haftasını bekle hareket etsin ki zaten son haftaya kadar kesin eder dedi.
sizinkiler böle bişi dedi mi?
iş yerimde kavgalı olduğum kız bana süt koyup getirdi şok tayımacaba içine bişey koymuş olabilirmi yok canım ben kötü düşünmeyeyim :26: bugün cumaya bozulmasın diye bana koymuştur muhtemelen kalanı
ya gerçi bünyeden bünyeye değişir ama tecrübeli olduğun için sorayım, 1 numara büyük almam yeterli olurmu snecee???
benim şu anda kullandıklarım ayak numaramda ama dediğim gibi çok rahat. bi numara büyük alırsan bence yeterli olur canım
kızlar benim kışlık ayakkabı-bot ihtiyacım var.. yavaş yavaş çizmelerim sıkmaya başladılar..
malum giyip çıkarması oldukça zor..
hep topuklu ayakkabı ve botlarım var(
tavsiye edebileceğiniz model-marka var mı??
evet bu testler sadece teşhis testleridir. herhangi bi tedavi yöntemi değil ama testler sadece down sendromuna bakmaz bununla beraberözellikle amniyosentez down sendromu haricinde pek çok hastalığada beraberinde bakar.. bildiğim kadarıyla yaşın 22 idi eğer eşinle akraba evliliği veya daha önce ailede 1. dereceden down sendromlu yoksa ihtimali çok düşük
iş yerimde kavgalı olduğum kız bana süt koyup getirdi şok tayımacaba içine bişey koymuş olabilirmi yok canım ben kötü düşünmeyeyim :26: bugün cumaya bozulmasın diye bana koymuştur muhtemelen kalanı
allah iyiliğini versin emi, boğuluyodum :)))
bişeler tıkınıyodum okurken de..gülmekten mahvoldum çatlak seniii .:))
ama bana iki haftadır etmediğini bırakmadııııııııı bu ne şimdi
ama bana iki haftadır etmediğini bırakmadııııııııı bu ne şimdi
Hmmm.. Evet yaşım 22. Eşimin tarafında down sendromlu bebek var, Kayınpederimin kuzeninin torunu.
Allah hayırlısını versin ne diyeyimm..
İyi ki kötü düşünmüyorsun, ziyan olmasın diye koymuştur diyorsun
Eki Görüntüle 284597
vusicim benim dediğim bot biraz bunun tipi ama tam değil biraz daha klasik duranı daha şıkı.ama boy ve içi böyle olursa iyi olur sanki.ha bide böyle modeller daha geniş oluyorya en olarak falan ayak şişsede tam klasikler gibi çok rahatsız etmez sanırım.
umarım pişmandır ve bundan sonra kendine çeki düzen verir. beni ne kadar üzdü bi bilseniz şu halimle etmediğini bırakmadı
umarım pişmandır ve bundan sonra kendine çeki düzen verir. beni ne kadar üzdü bi bilseniz şu halimle etmediğini bırakmadı
bu boylarda bot-çizme var
ama giyip çıkarmak için eğilmek gerekiyo, boyunlar sıkı olduğundan zorluyo
bu yüzden daha kısa ve kolay giyilip soyulacak bişler lazım karınlar daha büyüdümü hareketler kısıtlcak çünkü?
sencede öle olmazmı? ben her sabah kıvranıyorum giyerken şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?