ay desene masraf çıkarttım size..
sizinde hiiiiç hevesiniz yoktu zatenn biliyorum
vusii bunlar seni günah keçisi ilan edecek kaç kaç
kizlar bisey sorucam ya, bebeklerinizin hareketlerini cok net olarak hissediyormusunuz, yani onun oldugunu nasil ayirt ediyorsunuz? Ben elimi karnima koyup dinliyorum ama tam hissedemiyorum, bebisin nerde oldugunu anlamaya calisiyorum ama olmuyor..
Sizler nasil anliyorsunuz?? 19cu haftaya basladik...ben mi hissiyatsizim yoksa ya??? :44:
Bu beni üzüyor acikcasi
böyle banka hesabımı bi açsammm aaaaaaaa oda nee hesabınızın bilmem kaçıncı yıl şerefine size 1000000 lira para yatırıldı güle güle kullanın felan olsa ellaaam ellaaam ben bir kanatlı insan olmazmıyıım olurum vallaaa
böyle banka hesabımı bi açsammm aaaaaaaa oda nee hesabınızın bilmem kaçıncı yıl şerefine size 1000000 lira para yatırıldı güle güle kullanın felan olsa ellaaam ellaaam ben bir kanatlı insan olmazmıyıım olurum vallaaa
bankaların oyle denk gelen musterılerı de yok degıl hanı belli mi olur
esettin sen nerelisin elleam.
ay evet sorma sanki ciddi bi izdiham var ama şunuda biliyorum bazı mağazalar sırf ürün fazla görünsün diye satılmayan saçma sapan şeylerinide yığmışlar.kotona gittim kendime ciciş alim diye ortalık 1980 modasından geçilmiyordu pefff
ağzından bal damlıyoo valla
kilon nasıl hatice.eğer göbek bölgesi yağlıyla geç hissedilebilirmiş ama zaten hissetmenin normal zamanı ilk gebelik için 20.haftalar bence hiç stres yapma ama insan ne kadar olsa heyecanlanıyo hissetmek istiyor. ben hissetmeye başladım ama eğer o harekete geçtiğinde ben hissedebilecek pozisyondaysam hissedebiliyorum sadece.son günlerde sabahları yatarken hissediyordum bu sabah hissetmedim bekledim hareket etsin diye ama ya etmedi yada ettiğinde uyuyordum duymadım. çok hafif zaten elinle anlaşılmıyor. içten hissedip elini koyunca anlıyorum elimle sanıyorsun ama eşim çok uğraşıyor hareket ederken elini koysada farkedemiyor.doktor dışarıdan fark edmezsin 20.haftayı geçmeyi bekle demiş ona.
istersen şöle yap bu akşam karnın çok şiş değilken hani gazdan davul gibi oluyorya öyle olmadan, çok tokta değilken bi çikolata ye ve hafif oturur pozisyonda uzan bekle.büyük ihtimal hareket eder, içinde hafif bişi kıpraşıyo hissi tekme falan değil.bak bakalım olacak mı?
heheheheh gaziantepliyim ama gaziantep şivesinde ellaam diye bişi yookk allahımın kibarcası oldu bizimkisi hehehehe
kilon nasıl hatice.eğer göbek bölgesi yağlıyla geç hissedilebilirmiş ama zaten hissetmenin normal zamanı ilk gebelik için 20.haftalar bence hiç stres yapma ama insan ne kadar olsa heyecanlanıyo hissetmek istiyor. ben hissetmeye başladım ama eğer o harekete geçtiğinde ben hissedebilecek pozisyondaysam hissedebiliyorum sadece.son günlerde sabahları yatarken hissediyordum bu sabah hissetmedim bekledim hareket etsin diye ama ya etmedi yada ettiğinde uyuyordum duymadım. çok hafif zaten elinle anlaşılmıyor. içten hissedip elini koyunca anlıyorum elimle sanıyorsun ama eşim çok uğraşıyor hareket ederken elini koysada farkedemiyor.doktor dışarıdan fark edmezsin 20.haftayı geçmeyi bekle demiş ona.
istersen şöle yap bu akşam karnın çok şiş değilken hani gazdan davul gibi oluyorya öyle olmadan, çok tokta değilken bi çikolata ye ve hafif oturur pozisyonda uzan bekle.büyük ihtimal hareket eder, içinde hafif bişi kıpraşıyo hissi tekme falan değil.bak bakalım olacak mı?
aynen canım bazende gögsüme şak diye bir ağrı giriyor zaten maşallah nadide sultanı geçtim neredeyse kapadokyada tur attıracam balonlarıma.korkuyorum ama annem olur kendini dinleme diyor aslında endişem kendim değil vucudumda olabilecek her garipliğin bebeişime zarar vermesinden kaygı etmekten kaynaklanıyor.oda normalmiş 4. aydan sonra her kadın istemsiz çocuğa zarar gelicek diye her şeyden korkarmış.
Canım çok geçmiş olsun zoru atlatmışsın hayırlısıyla temiz sonucunu da aldınmı deyme keyfine sakın canını sıkma , moralini bozma ben inanıyorum sonuç temzi çıkacak. ALlah çok büyük senide üzmeyecek. Bende hastaydım forumları ancak okuyabiliyorum yavaş yavaş bayağıda yazan olmuş kaçırmak istemiyorum ama özellikle senden mesaj geldimi diye baktım.
Tekar geçmiş olsun yat dinlen...
kızlar, kalsiyum açısından yiyeceklerdeki miktarları hakkında bi yazı buldum..ben sütten tiksindiğim için alternatifler araştıyorum..
sizlerle de paylaşmak istedim..
slm kızlar ben geldim.öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.vusi ve tafa35 özel ilginiz için teşekkür ederim.
bugün yaptırdım amnıyoyu,yaptırana kadar ağlamaktan helak oldum tabi,Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
doktor 3 gün wc dışında kalkma yat dinlen dedi,bu bayram böyle geçecek heralde.3-4 haftaya sonuç çıkacak,nasıl bekliycem bilmiyorum...
merhaba arkadaşlaar,
hoşçakalın arkalın arkadaşlar...
herkese mutlu bayramlar...
bayramdan sonra görüşmek üzere...
kendilinize dikkat edin.bebişlerinize dikkat edin...
merhaba arkadaşlaar,
hoşçakalın arkalın arkadaşlar...
herkese mutlu bayramlar...
bayramdan sonra görüşmek üzere...
kendilinize dikkat edin.bebişlerinize dikkat edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?