kızlar ben geldim ama herkes gitmiş sanırım. moralim çok bozuk öyleden sonra acele gidip 3 litest sonucumu aldım. doktorum riskli buldu aslında sınır değerin altında ama genede bursaya detaylı ultrasona gönderiyor bende yalçın kimyadan randevu almaya çalıştım ama en erken 15 i ne verdi yalvar yakar yarın gidiyorum ama saat vermedi sabah gidip bekleyeceğim öğlene kadar alır dedi. benim için dua edin bebeğim sağlıklı olsun bişeyi çıkmasın lütfen çok kötüyüm moralim çok bozuk
merhaba arkadaşlaar,
hoşçakalın arkalın arkadaşlar...
herkese mutlu bayramlar...
bayramdan sonra görüşmek üzere...
kendilinize dikkat edin.bebişlerinize dikkat edin...
kızlar hepınızı iyi bayramlar bayram donusu gorusuruz ıns sağlıkla sıhhatle
hepinizi özleyeceğiz bebeğimle
kendınıze esınıze ve aılenıze dıkkat edın her mısafırlıkte benı hatırlayın
bırer dolma da benım nıyetıme yıyın.yemezsenız yolarım sizi
şaka bir yana güzel neşeli para aşk sevgi dolu bir bayram diliyorum.
haftaya perşembe görüşmek üzere baaaaaayyyyyyy
kızlar ben geldim ama herkes gitmiş sanırım. moralim çok bozuk öyleden sonra acele gidip 3 litest sonucumu aldım. doktorum riskli buldu aslında sınır değerin altında ama genede bursaya detaylı ultrasona gönderiyor bende yalçın kimyadan randevu almaya çalıştım ama en erken 15 i ne verdi yalvar yakar yarın gidiyorum ama saat vermedi sabah gidip bekleyeceğim öğlene kadar alır dedi. benim için dua edin bebeğim sağlıklı olsun bişeyi çıkmasın lütfen çok kötüyüm moralim çok bozuk
kızlar, kalsiyum açısından yiyeceklerdeki miktarları hakkında bi yazı buldum..ben sütten tiksindiğim için alternatifler araştıyorum..
sizlerle de paylaşmak istedim..
KURU BAKLİYAT TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 77
Barbunya: 128
Fasulye: 86
Nohut: 134
Mercimek: 68
Bezelye: 64
Badem içi: 254
Yer Fıstığı: 66
Soya Fasulyesi: 226
Kestane: 30
Fındık: 209
Yeşil fıstık: 140
Ceviz içi: 84
Susam: 1200
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Mısır: 9
Pirinç: 14
Arpa: 50
Bulgur: 40
Ekmek: 20
Makarna: 16
Tarhana: 78
Bisküvi: 217
ET TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Sığır eti: 8
Koyun eti: 7
Tavuk eti: 15
Karaciğer: 10
Sosis (2-3 Adet): 7
Salam (4-5 Dilim): 7
Balık eti: 50
Yumurta (1 Adet):25
SEBZE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Bakla: 48
Bamya: 78
Bezelye: 25
Enginar: 50
Domates: 7
Yeşil biber: 12
Taze fasulye: 55
Lahana: 43
Havuç: 35
Hıyar: 16
Karnıbahar: 38
Kabak:19
Patlıcan: 23
Marul: 79
Patates: 12
Pırasa: 56
Soğan: 34
Pancar: 20
Ispanak: 80
Asma yaprağı (sarma yapmakta kullanılır): 392
Semizotu:. 79
MEYVE TÜRLERİNİN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Elma: 6
Kayısı: 30
Muz: 10
İncir: 54
Üzüm: 15
Kiraz: 30
Ayva: 6
Erik: 10
Kavun: 15
Karpuz: 6
Şeftali: 6
Armut: 6
Nar: 10
Çilek: 29
Portakal: 34 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Mandalina: 30 (özellikle suyu sıkılarak içildiğinde...)
Limon: 41
DİĞER BAZI GIDALARIN KALSİYUM İÇERİKLERİ (100 gram içindeki kalsiyum-miligram olarak)
Tahin helva: 91
Bal: 15
Pekmez: 400
Tereyağı: 19
Margarin: 4
Siyah zeytin: 77
Yeşil zeytin: 90
bebeğimiz bayram öncesi annesi ve babasına müjde verdi cinsiyetini gösterdi sonunda. prensesimiz olacakmış17+3 olmuşuz çok şükür.
bebeğimiz bayram öncesi annesi ve babasına müjde verdi cinsiyetini gösterdi sonunda. prensesimiz olacakmış17+3 olmuşuz çok şükür.
slm kızlar ben geldim.öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.vusi ve tafa35 özel ilginiz için teşekkür ederim.
bugün yaptırdım amnıyoyu,yaptırana kadar ağlamaktan helak oldum tabi,Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
doktor 3 gün wc dışında kalkma yat dinlen dedi,bu bayram böyle geçecek heralde.3-4 haftaya sonuç çıkacak,nasıl bekliycem bilmiyorum...
canım çok sevindim listemizde bir prenseslerimiz daha olacak o zaman.
teşekkür ederim canımcanim, moralini bozma lütfen...hersey güzel olacak Allahin izniyle...
canim, hayirli olsun cinsiyetini ögrenmissin...hadi tebrikler prenses annesi...
İyi bayramlaaarrkızlar herkese mutlu bayramlar diliyorum sağlıcakla kalın bebeişlere dikkat etlere dikkat soğuk havaya dikkat nazlanın tuzlanın herkesler sizi sevsin
Bayram şekeri prensesbebeğimiz bayram öncesi annesi ve babasına müjde verdi cinsiyetini gösterdi sonunda. prensesimiz olacakmış17+3 olmuşuz çok şükür.
canım geçmişler olsun.bu haftalarda bol bol dua etmeni tavsiye ederim,çok ferahlayacaksın inan.ve pozitif enerji gönder bebişine tatlım.güzel haberler alman dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?