Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar hepınızı iyi bayramlar bayram donusu gorusuruz ıns sağlıkla sıhhatle

hepinizi özleyeceğiz bebeğimle

kendınıze esınıze ve aılenıze dıkkat edın her mısafırlıkte benı hatırlayın

bırer dolma da benım nıyetıme yıyın. yemezsenız yolarım sizi

şaka bir yana güzel neşeli para aşk sevgi dolu bir bayram diliyorum.

haftaya perşembe görüşmek üzere baaaaaayyyyyyy

kızlar ben geldim ama herkes gitmiş sanırım. moralim çok bozuk öyleden sonra acele gidip 3 litest sonucumu aldım. doktorum riskli buldu aslında sınır değerin altında ama genede bursaya detaylı ultrasona gönderiyor bende yalçın kimyadan randevu almaya çalıştım ama en erken 15 i ne verdi yalvar yakar yarın gidiyorum ama saat vermedi sabah gidip bekleyeceğim öğlene kadar alır dedi. benim için dua edin bebeğim sağlıklı olsun bişeyi çıkmasın lütfen çok kötüyüm moralim çok bozuk

Canım benimmmm moralini bozma sakın bak sınır değerin altındaymış. 2 li test yaptırtmışmıydın o nasıl çıkmıştı

merhaba arkadaşlaar,
hoşçakalın arkalın arkadaşlar...

herkese mutlu bayramlar...

bayramdan sonra görüşmek üzere...
kendilinize dikkat edin.bebişlerinize dikkat edin...

Size de iyi bayramlaaarrrr

3lü testin risk yokken risk gösterme ihtimali çok yüksek zaten canım sıkma canını hiç bebişi de üzme.
İşte sırf bu moral bozukluğunu yaşamamak için yaptırmak istemiyorum 3lüyü.

kızlar herkese mutlu bayramlar diliyorum sağlıcakla kalın bebeişlere dikkat etlere dikkat soğuk havaya dikkat nazlanın tuzlanın herkesler sizi sevsin

arkadaşların dediği gibi moralini bozma canım.Hayırlısıyla yarın güzel haberler alırsın bebişini üzme o vakte kadar.dualarım seninle canım.

canım çok güzel bir paylaşım olmuş.hemen kopyalayıp cıkaracağım yazıcıdan.

bebeğimiz bayram öncesi annesi ve babasına müjde verdi cinsiyetini gösterdi sonunda. prensesimiz olacakmış 17+3 olmuşuz çok şükür.

canım lütfen üzme kendini.ben de bu 2li 3lü ve amniyo araştıran biri olarak 2linin 3 lüden daha sağlıklı bilgi verdiğini bizzat doktorumdan öğrendim.3lü nün riskli çıkması hep kafa karıştırırmış.inşallah yarın ultrason sonucun riskini çok aza indirir.geçmiş olsun

canım geçmişler olsun.bu haftalarda bol bol dua etmeni tavsiye ederim,çok ferahlayacaksın inan.ve pozitif enerji gönder bebişine tatlım.güzel haberler alman dilerim

canım inşallah sağlıklıdır aksini düşünüp kendini de bebeğini de yok yere üzme. dualarımız seninle

canim, moralini bozma lütfen...hersey güzel olacak Allahin izniyle...

bebeğimiz bayram öncesi annesi ve babasına müjde verdi cinsiyetini gösterdi sonunda. prensesimiz olacakmış 17+3 olmuşuz çok şükür.

canim, hayirli olsun cinsiyetini ögrenmissin...hadi tebrikler prenses annesi...

kızlar herkese mutlu bayramlar diliyorum sağlıcakla kalın bebeişlere dikkat etlere dikkat soğuk havaya dikkat nazlanın tuzlanın herkesler sizi sevsin
İyi bayramlaaarr

Bayram şekeri prenses Allah nazarlardan saklasın

canım geçmişler olsun.bu haftalarda bol bol dua etmeni tavsiye ederim,çok ferahlayacaksın inan.ve pozitif enerji gönder bebişine tatlım.güzel haberler alman dilerim

öyle yapıyorum zaten canım,Rabbime sığınıyorum.O herşeyin en doğrusunu bilir,başka da bi şey gelmiyo elimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…