Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

moralini bozma canım,risk değerinin altında değilmiş işte ne güzel bak,önlem olarak göndermiş doktorun.üzme kendini...inş iyi haberler alırsın

günaydin kizlar,

bakiyorum herkes gitmis gibi, topicigimiz bos kalmis.. herkese iyi hafta sonlari ve coooookk cooookkk güzel bir bayram diliyorum...

Hepinizi kocaman öpüyoruz teyzeleri..

Evet herkesler biryerlere gitti sanırım umarım bayramımız huzur ve mutluluk içinde sağlıkla geçer, bende herkesin bayramını kutluyorum.

Bebişlerinize iyi bakın bayramdan sonra bakalım benim kuşum, yada böceğim diyebileceğim bende size teyzeleri...

günaydin kizlar,

bakiyorum herkes gitmis gibi, topicigimiz bos kalmis.. herkese iyi hafta sonlari ve coooookk cooookkk güzel bir bayram diliyorum...

Hepinizi kocaman öpüyoruz teyzeleri..

kızlar dün waffle yedik oohh bebeişimiz içerde mutluluktan parti verdi sanırsam şu zamana kadar hissetmiyodum ama pıt pıt pıt pıt bi sağ bi sol şekil yaptı valla :))))

kızlar dün waffle yedik oohh bebeişimiz içerde mutluluktan parti verdi sanırsam şu zamana kadar hissetmiyodum ama pıt pıt pıt pıt bi sağ bi sol şekil yaptı valla :))))

Anooommm
Demek ki waffle istiyormuş onun canı annesiii.. Maşallah ona
Hissetmenin darısı başıma inş.

kızlar hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum.
kendinize iyi bakın, öpüldünüzzz

Beralku :Kız
Vusii: Erkek
Durusella:
Znrcnk:Kız
Martim : Erkek
haticecan: Erkek
Görkemli:Kız
Mavi45:
Funda07:
Esettin:
Görkems:erkek ??
Omrumuz:
tafa35:
permers:
janlpam:
sunsun: Erkek
elemsu: Kız
yeşimm: erkek
gölgemmm: Kız
Kadifegül:kız
clemantinee: erkek

Bugün öğrendik cinsiyetini bebişimizin Oğlumuz olcak hayırlısıyla Listedeyiz artık Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı Bayramlar arkadaşlar

Bugün öğrendik cinsiyetini bebişimizin Oğlumuz olcak hayırlısıyla Listedeyiz artık Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın Allah nazarlardan saklasın bebişleri..

İyi bayramlaaarr
Bayram şekeri prenses Allah nazarlardan saklasın
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
çok sevindim annesi maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin(hepimizin)
çok teşekkür ederiz teyzeleri inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
tebrikler annesi maşallah prensimize

Son düzenleme:
Şimden Bayramınız mübarek olsun kızlar.
Bayram sonrası artık bende bebişimin ne olduğunu öğrenmiş olacağım inşallah:)

herkesin bayramı çok güzel geçsin kızlar ve bebişler.dinlenmemiş et yemememiz gerketiğini unutmayın:))

merhaba arkadaşlar sonunda buldum sizi:))) öbür topic kapatılmış neyse.listeye beni de ekleyebilirsiniz doktorumuz büyük ihtimal kızımız olacağını söyledi :) buarada benim haftama göre bebeğin kilosu 50 gr falan yazıyor internette ama bizimki maşallah 125 gr olmuş.çok değilmi diye doktora sordum yok çok güzel gelişimi dedi.acaba normale göre kilosu biraz fazla ya hareketlerini daha erken hissedermiyim.sabırsızlanıyorum bunun için.herkese mutlu bayramlar

iyi bayramlar hepinize kızlar, cuma günü benim için tam bir kabustu moralim çok bozuktu uyku uyuyamadım. cumartesi sabahtan gittim doktora öğlene ancak işim bitti. sonuç ne derseniz kesin hiçbir şey yok hrşey yüzdeler hesabına kalmış. doktordan geldiğimde kafamda sayılar uçuşuyordu rahatladım diyemeyeceğim ama şunu öğrendim down sendromlu çocukların %50 si zaten anne karnında herşeyi normal görünüyormuş ve kafaya tekmamaya karar verdim sonuçta allahın dediği olacak. keşke diyorum şu 3lü testi yaptırmasaydım kafa karışıklığından başka bi işe yaramadı ikinci çocuğum olursa tecrübelendim gerçekten yaptırmayı düşünmem ama şimdi bişey bilmiyoruz doktor o yapılcak yaptır diyor bizde yaptırıyoruz. neyse herkese iyi bayramlar. rabbim bebeklerimize sağlık versin.

Çok teşekkür ederim kızlar Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah... Clemantineee yüreğini ferah tut inşallah kötü birşey olmayacak bebeğine, hep iyi olacağını düşün iyi olsun inşallah Dualarımız sizinle canım. 3'lü test annenin yaşı arttıkça bozuk çıkan güvenirliliği olmayan bir test. Sen elinden geleni yapıcaksın gerisi Allaha kalmış. Hepimizin bebekleri Allaha emanet. Hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşallah

slm herkese iyi bayramlar kimsecikler yok.herkes bayram yapıyor.bizim bayramımız yarın başlıyor kociş 2 gün çalışıyor
cinsiyetler öğreniliyor yavaş yavaş hepimiz Allahın izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.bayram sonrası bol muhabbetlerde görüşmek üzere öpüldünüz

günaydin günaydin günaydin,

evettt ya, topicimiz baya bos kaldi :-((, herkes güzel güzel bayram yapiyor demek ki...

Nasilsin görkem.. bebis nasil??

günaydin günaydin günaydin,

evettt ya, topicimiz baya bos kaldi :-((, herkes güzel güzel bayram yapiyor demek ki...

Nasilsin görkem.. bebis nasil??

slm canım iyiyim sen nasılsın.bebişim iyi senin bebiş nasıl.benim birde oğluşum var.şimdi başımda bekliyor bilgisayarda oynucakmış yalvarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…