kızlar ben geldim ama herkes gitmiş sanırım. moralim çok bozuk öyleden sonra acele gidip 3 litest sonucumu aldım. doktorum riskli buldu aslında sınır değerin altında ama genede bursaya detaylı ultrasona gönderiyor bende yalçın kimyadan randevu almaya çalıştım ama en erken 15 i ne verdi yalvar yakar yarın gidiyorum ama saat vermedi sabah gidip bekleyeceğim öğlene kadar alır dedi. benim için dua edin bebeğim sağlıklı olsun bişeyi çıkmasın lütfen çok kötüyüm moralim çok bozuk
Hiç kötüyü düşünme canım inşallah 20 gün sonra alıcaksın güzel haberleri. Güzel düşünelim güzellikleri çekelim kendimize
günaydin kizlar,
bakiyorum herkes gitmis gibi, topicigimiz bos kalmis.. herkese iyi hafta sonlari ve coooookk cooookkk güzel bir bayram diliyorum...
Hepinizi kocaman öpüyoruz teyzeleri..
kızlar dün waffle yedik oohh bebeişimiz içerde mutluluktan parti verdi sanırsam şu zamana kadar hissetmiyodum ama pıt pıt pıt pıt bi sağ bi sol şekil yaptı valla :))))
Bugün öğrendik cinsiyetini bebişimizinOğlumuz olcak hayırlısıyla Listedeyiz artık Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi bayramlaaarr
Bayram şekeri prensesAllah nazarlardan saklasın
Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
çok teşekkür ederiz teyzeleri inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeçok sevindim annesi maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin(hepimizin)
tebrikler annesi maşallah prensimizeBugün öğrendik cinsiyetini bebişimizinOğlumuz olcak hayırlısıyla Listedeyiz artık Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydin günaydin günaydin,
evettt ya, topicimiz baya bos kaldi :-((, herkes güzel güzel bayram yapiyor demek ki...
Nasilsin görkem.. bebis nasil??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?