slm canım iyiyim sen nasılsın.bebişim iyi senin bebiş nasıl.benim birde oğluşum var.şimdi başımda bekliyor bilgisayarda oynucakmış yalvarıyor
hamd olsun bende iyiyim, bebiste iyi sanirim. henüz pek hissedemiyorum ya ondan). Oglusun kac yasinda?
Ikimiz kalmisiz topicte baksana... bende bayram bayram ise geldimiste, eee avrupada bayram pek olmuyor, dün annemlere, dayimlara ve bir akrabaya bayram ziyareti yaptik o kadar - bugünde herkes yine isine gitti... ben evde kalsam, esim iste, abimler iste - yani kime gideceksin..
Dünki ziyaretlerden yorulmusum varya, su anda öyle bir uykum geliyor ki görkem, sorma) kafami koysam masaya uyuyacagim....
Senin dogum ne zaman belli mi?
1-2 haftaya hissedersin canım.oğluşum 5 yaşında anaokuluna gidiyor.
gurbetlik zordur heralde canım.Allahtan annenler yanındaymış.bende dün gelenlerden yorulmuşum birde arife günü son temizlikleri yaptım.çalışınca son güne kalıyor ev işleribugün daha kimse gelmedi biraz olsun dinleniyorum.
benim doğum büyük ihtimal 15 nisandan sonra olacak.son tarih 25 nisan ama ilk doğum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak.kısmet sağlıklı olsun bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımıza alallım.senin ne zaman olacak.nisan başı olur senin heralde sen öndesin.
herkese merhaba bende buraya yeni katıldım bu paylaşımlar gerçekten çok güzel.16.haftamdayım zaman ilerledikçe ve karnım belli oldukça heyecanım artıyor.ben şu 3 testleri filan yaptırmak istemedim arkadaşlar bilmiyorum doğrumu yaptım kafamı karıştırmak istemiyorum Allaha sığınıp olumlu şeyler düşünüyorum.Haftaya cinsiyetini öğreneceğiz,öğrendiğimde sizlerle paylaşmak isterim herkese iyi bayramlar...
insallah canim hissederim.. bu hafta persembe doktora gidicem, arkadasin tavsiyesi üzerine, bakalim insallah hayirli olur. Gurbetlik kolay degil evet, Allaha sükür ailem burada.. Malesef calisan bayan olunca ev isleri yani temizlik falan hafta sonuna kaliyor. Bazen yemek yapmasi bile cok zor geliyor hafta ici, o yüzden hafta sonunda bir kac cesit yemek yapip koyuyorum dolaba ki, aksam isten gelince sadece isitip yiyelim diye..
Evet canim ya, benim dogum senden önce olacak Allah nasip ederse? ama sen benden tecrübelisin, ilk dogumun nasildi - kac günde toparlandin? Sezeryan sonrasi cok zorlandin mi peki?
merhaba arkadaşlar, ben de geldim...
öncelikle hepinizin ve bebişlerinizin bayramını kutlarım, umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi..
ben de 15 haftama girdim bugün:)
herkese merhaba bende buraya yeni katıldım bu paylaşımlar gerçekten çok güzel.16.haftamdayım zaman ilerledikçe ve karnım belli oldukça heyecanım artıyor.ben şu 3 testleri filan yaptırmak istemedim arkadaşlar bilmiyorum doğrumu yaptım kafamı karıştırmak istemiyorum Allaha sığınıp olumlu şeyler düşünüyorum.Haftaya cinsiyetini öğreneceğiz,öğrendiğimde sizlerle paylaşmak isterim herkese iyi bayramlar...
öncelikle hepinizin ve bebişlerinizin bayramını kutlarım, umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi..
merhaba kızlar bayram için istanbuldayız ama fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.aile ziyaretleri toplantılar derken epey yoruldum valla evime gidip ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum açıkcası.perşembe dönüşümüz olucak
martim hazırladığın listeyi çok beğendim bayram sonrası cinsiyetimiz belli olsun hazırlığımı yapıcam çünkü ben başlarda çok kolay geçirdim bulantım kusmam halsizliğim olmadı ama şimdi bel sırt ağrılarından ölücem neredeyse.o yüzden çok sonraya bırakmadan listeyi 1 ay içinde tamamlamayı istiyorum.
hoş geldin canım aramızanasılsın bebişin nasıl.bayramda buralar boş bayram sonrası muhabbet koyulaşır.
sevgili hyrm ve martim hoşbulduk çok teşekkürler.mincirik sen de hoşgeldin.Ya arkadaşlar bu liste olayı nedir acaba yani kız veya erkek olunca listeyemi ekliyoruz tam anlamadım:)
Annislerr bebislerr bayram bitmeden yetistim, sizlerin, ailelerinizin, bebislerinizin bayrami mubarek olsun, Allah bir sonraki bayramlari yeni dogacak evlatlarinizla kutlamayi nasip etsin insallah. Bayram bitene kadar sizleri ozleyecegim, kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
Sevgilerimle...
ben yemek konusunda şanslıyım canım annemle altlı üstlü oturuyoruz.eşimde aşçı canım onun için yemek sorun olmuyor.bebişinle ilgili haberleri bekliyoruz canım.
ilk doğumda çabuk toparlandım.yatıp kalkarken az ağrım oluyordu ilk günler sonra bir sorunum olmadı.ben şanslı olanlardanım herhalde benimle beraber doğum yapanların dikiş yerlerinde sorun olmuştu bende Allaha şükür öyle bir sorun olmadı.inşallah bunda da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?