Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum öncelikle,sağlıkla,huzurla,bebeklerimizle nice bayramlar görürüz inş.öpüyorum hepinizi
bizdemoraller pek ıyı değil malum,bu amniyosentez ın sonucları çıkana kadar ben kafayı yıyecem heralde
martım canım geçmiş olsun,nazar mı değdi yoksa,üşütmüş olabilirsin dikkat et canım....

Canımmm, senin de bayramın kutlu olsun. tahmin edebiliyor insan stresini ama inan korkulu düşlerinin sonunu hayırlara çıkarır Rabbim. 40 yaşında anne olanlar biz kadar tedirgin değil valla. onlara direkt aminiyosentez yapıyorlar düşünsene. o yüzden yaşın itibariyle de avantajlısın aslında. inşallah bugünler de gelip geçecek canım

İnanır mısın yakın çevremin en büyük tezlerinden birisi de nazar deymesi oldu rahatsızlığım için. çok şükür iyiyim, bulantılar bitti demeye korkar oldum anlayacağın. neyseki bu tatil iyi geldi, düşün 5 aydır hiç öyle bir şey yaşamamıştım. kabus gibiydi. yatıyorum, gözüm kapalı ama ev fır dönüyor, kalkıyorum yine dönüyor. sanki beni lunaparktaki balerine bağlamışlar ve işkence ediyorlar gibiydi. :111: Allah korusun ne diyeyim. Çok sağol canım, havalar soğudu dikkat etmek lazım

martimcim,

gecmis olsun canim, lütfen dikkat et kendine.. malesef nazar olayi var, Peygamberimiz (sav) bile demis, en güzeli dualari okumak. Simdi daha iyisin degil mi??

Bizim keyifler iyi sükür, su an aklimda ki tek sey persembe gün ki gidecegim doktor, onuda halledersem kafam rahat olacak. Topigi bos birakmadik evet, ama sizlerde olmayinca buralarda insan SIKILIYOR, alismisiz birbirimize. Avrupada malesef bayramlar böyle, ama dedigin gibi Allaha sükür ailem burada.

Ne güzel, hareketleri hissetmeye baslamissin, insallah canim dedigin gibi benimkide baslar. Benimde bu hafta 19cu hafta sanirim ), haftalari karistiriyorum artik iyimi . Stres yapmam canim, eger sende yeni hissetmeye basladim diyorsan..

senin bayram nasil geciyor, rahatsizlanman disinda? Senin tahmini dogum ne zamandi canim, seninle sanirim bizim tarihler yakin....

günaydın kızlar ara ara bakıyorumki sayfalar bir iki ilerlemiş oohh diyorum yanlızlık hissinden nefret ederim çünkü. bugünde bana nazar değdi sanırım sabah sabah et kokusundan böğür böğür bi hal oldum şu ayın 17 si bi gelsede bebişimi bi görsem yahu bu ay nedense geçmek bilmedi bana

Martım geçmiş olsun canım bende senin gibi birden fenalaşıyorum nazar değiyor bizlere nazar şaka bir yana hepimize maaşalah arkadaşlar İnşallah en sağlıklı ve mutlu şekilde atlatıcaz bu süreci Hepinizi öpüyorum

İnşallah oğluşun kocaman olmuş olacak o vakte kadar,gözlerine inanamayacaksın hem de. sana güzel de haberler verecek yaaa hiiiç endişe etme canım, benim tahmini doğum 3 nisan ama genelde 1 nisan çıkıyor. hadi hayırlısı bakalım. senle çok yakınız 2 gün var aramızda. o yüzden sen de 19. 20. haftalarda başlarsın hissetmeye.

Ammmiiinn canım, inşallah güzel dileklerimiz kabul olur hep. sağolasın, sana da gemiş olsun sunsunum, haklısın nazara geliyoruz sanırım. dikkat etmek lazım aslında. korusun Rabbim onları ve bizi.

Bende bugün bakabildim yinede topiğimiz boş kalmamış evet hepinizin bayramı mübarek olsun şu bayram geçse de bebişlerimizi görsekkkkkk çok özledim...

Görüşmek üzere bebişimle birlikte hepinizi öpüyoruz...

kızlar arkadaşıma gittiğimi hepimiz için dua ettiğimi söylemiştim.insan bi allah razı olsun der dimi ya???duayla pek aranız yok heralde

kızlar arkadaşıma gittiğimi hepimiz için dua ettiğimi söylemiştim.insan bi allah razı olsun der dimi ya???duayla pek aranız yok heralde

Aşkolsun canım, olur mu öyle şey...İçimden geçirdim ama yazmamıştım. En önemlisi canı gönülden geçirilen dualardır zaten. Kim okuduysa bunu geçirmiştir içinden eminim, çünkü böyle güzel dualara yürekten bir amin ve rıza dilememek mümkün mü, Üzülme sen. Yüreğine,diline sağlık...

Günaydın haticecan'ım :) nasılsın, görüşmeyeli? keyifler yerindedir umarım. baktım onlinesın. bir mesaj atayım dedim. ben de iyiyim, kahvaltı yaptım şimdi. 2 hafta sonra doktor kontrolüm var. iple çekiyorum valla. bu arada 20-24.(?)haftalar arasında detaylı ultrasonla bebeklere bakılıyor burda. tüm organları, anneden bebeğe kordon akışı, rahim, uzuvlar her şey inceleniyor. sizin oralarda sistem nasıl bilmiyorum ama haber vereyim dedim.

günaydin,

Allah razi olsun demezmiyiz canim, ben dün isten ciktiktan sonra yazmissin bu mesaji o yüzden görmedim... aksamda okuyamadim.. tekrar tesekkürler.

sanada günaydin canim,

tesekkürler keyifler iyi sükür, sende nasil? Allah razi olsun canim. Bende isteyim, az önce kahvaltimi yaptim, vitaminlerimi ictim, simdide cayimi iciyorum (portakalli zencefil cayi). Demek senin kontrol iki hafta sonra, burda onun adina (Organ Screening) diyorlar, ayni dedigin gibi detayli bakiyorlar organlarina falan.. Sagol canim haberdar ettigin icin. Böyle seyleri paylasmak iyi, en azindan sorabiliyoruz doktora böyle böyle bir kontrol varmis diye.

Bende 2 haftaneden randevu aldim yazilmak icin, biri 23 Kasim digeri ise 30 Kasim. 23 Kasim´da ki gidecegimde senin dedigin detayli ultrasonu yapacaklar. Ama ondan öncesi benim yarin bir doktorda randevum var, bahsetmistim sanirim, eger o doktor kabul ederse onda devam edecegim kontrollere ve dogumuda onun oldugu hastanede düsünüyorum. Lütfen dualarini eksik etme canim, hayirlisiyla kabul etsin...

Kontroller iple cekilmez mi, bebisi görücez sonucta . Sen neler yapiyorsun bugün, calisiyormuydun sen?

iyiyim, evdeyim ben. bayram tatilinin son günü yani yarın iş başı var. ben de dizi izliyorum arada topiğe bakıp çıkıyorum işte. evet insan heyecenlanıyor hm de tedirgin oluyor. annelik bitmek bilmeyecek bir tedirginlik hali mi olacak hep, bazen bunu ciddi ciddi düşünüyrum :26::26:

evet bugün bayramin son günü, yarin herkes yine görevinin basinda olacak ), ama bu sefer ben izinliyim yani daha dogrusu ise gelmicem - doktor kontrolüm var sabahtan, ondan sonrada gelmeme gerek yok, zaten is yerine gelmem 1 saatimi aliyor arabayla yada metroyla.. doktor sonrasi ya annemlere gecerim yada eve gelirim bakalim.

Sorma canim ya, taaa hamilelik düsünmeye basladiktan itibaren tedirgin oluyor insan, oldumu olmadi mi, düsük mü olacak yoksa normal mi devam edecek, nasil olacak, cok karnim sisecekmi yani bir sürüüü soru isareti insanin kafasinda... dogar, dogduktan sonrada devam eder sorular , galiba simdiden bunlara alistiralim kendimizi :18:

Sen ne is yapiyorsun canim, isin yorucumu? Kactan kaca calisiyorsun?

kimsecikler yok görünürde, herkesin bayramını kutlarım. minik kızım da ellerinizden öper teyzeleriiiii

Ben öğretmenim canım, o yüzden çocuklarla birlikte olmak yorucu oluyor çoğu zaman tabii. buna karşılık da çalışma saatlerim diğer işlere göre az gibi görünebilir ama inan çoğu zaman masa başı bir işim olsun sabah 8 akşam 5 işimi yapayım diyorum. Kısmet işte, hepimizin nasibinde ne varsa onu yaşıyoruz.

Ben şimdi alınacaklar, yenidoğan bakımı falan okuyorum, gözüm korktu yaa, bunlar mı başıma gelecek, nasıl üstesinden geleceğim acaba diyorum. bebeğim sağıklı olacak mı falan falan... bir endişe hali sardı beni. o yüzden oda yapmaktan vaz geçtim. şimdilik beşik alacağım sadece. yaza oda hazırlamayı düşünüyorum bakalım. senin bu konudaki düşüncelerini az çok biliyorum ama oda konusundaki fikrin ne canım ?

kimsecikler yok görünürde, herkesin bayramını kutlarım. minik kızım da ellerinizden öper teyzeleriiiii

Canımmm, sen nerelerdesin bakayım, topiğe daha sık uğra. biz buralardaydık ama dönüşte havadislerle şenlenir ortam. biz de sizi öptük teyzesi

insanın en çok kendine nazarı değiyo,en azından benım öyle,ne zaman ay çok iyiyim desem anında hasta olurum,kendimize dikkat edelim,Allah bizi nazardan kötü gözden korusun
bu arada öğretmen olduğunu yazmışsın,ben de öğretmenim branş ne bu arada,ben sınıf öğretmeniyim

aynen katılıyorum sana canım, zaten ben ne zaman iyiyim desem böyle şeyler gelmiştir başıma. öğrenemedim gitti. benim branş da edebiyat. sen ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsun? son üç haftaya kadar mı yoksa doğumdan önce 2 ay mı alcaksın yani? karar veremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…