Yaşasın süper bende burdayımmmmm şok oldum kapatılınca topiğimiz birde diğer topik çok kalabalık biz birbirize çok alıştık onlarda birbirine muhabbete çok uzak kalıyorduk:) Özlemişim sizleri...
tafa doğuma kadar devame decekmisins en çalışmaya....
Kızlar çok stresteyim çok gerim gerim gerildim gene bugün. Allah'ım ne zaman izine ayrılacağım işyerindeki sıkıntılardan daha önce bahsetmiştim sizlere röntgen sıkıntısı yaşıyorum. Bugün gene ameliyat vardı ve yerime birini bulamadım stresten öldüm, raporum olduğu halde kimse hamile değilmişim gibi davranıyor bende bu duruma sinir oluyorum. Ameliyatta engelli bir hastamız vardı ve rvg (röntgen) alınacaktı Allah' ım ne yapacağım sen röntgen alınırken çıkarsın sonra yine girersin varmı böyle birşey .Steril bir ortam hadi röntgen alınacak çık dışarı hadi sonra tekrar gir , Allah'Im ne anlayışsız insanlar birini zorla ayarladım ama öldüm öldüm napcam ben bunlarla bilmem. Dışarı çıksam da gene de ortamda kalıyormuş yere çöküyormuş radyasyon Allah'Im bana yardım et...
Kızlar çok stresteyim çok gerim gerim gerildim gene bugün. Allah'ım ne zaman izine ayrılacağım işyerindeki sıkıntılardan daha önce bahsetmiştim sizlere röntgen sıkıntısı yaşıyorum. Bugün gene ameliyat vardı ve yerime birini bulamadım stresten öldüm, raporum olduğu halde kimse hamile değilmişim gibi davranıyor bende bu duruma sinir oluyorum. Ameliyatta engelli bir hastamız vardı ve rvg (röntgen) alınacaktı Allah' ım ne yapacağım sen röntgen alınırken çıkarsın sonra yine girersin varmı böyle birşey .Steril bir ortam hadi röntgen alınacak çık dışarı hadi sonra tekrar gir , Allah'Im ne anlayışsız insanlar birini zorla ayarladım ama öldüm öldüm napcam ben bunlarla bilmem. Dışarı çıksam da gene de ortamda kalıyormuş yere çöküyormuş radyasyon Allah'Im bana yardım et...
tatlım raporun varsa kimse seni o işi yapmaya zorlayamaz.kanuni olarak böyle bir hakkın var.benimde ilk hamileliğimde beni mesai bıraktırmaya çalışmışlardı.ben kanunları netten çıkarıp önlerine koymuştum.ondan sonrada hiç birşey yapamadılar.senin ve bebişinin sağlığı daha önemli canım işler bir şekilde yürür.
Vallahi benim tavuk ızgara, pilav, salata, ayran yiyesim varama yapasım var mı orası tartışılıır
Kızlar, bir sorum olacak hepinize, nasıl besleniyorsunuz? artık bulantılar da azaldı.Kalori ihtiyacımız da atacak merak ettim.
Örnek olarak, ben sabahları dmatesli peynirli cevizli tost, portakal suyu, 1 saat sonra antep fıstığı, 1 saat sonra muz yiyorum ve süt içiyorum. öğleye kadar yarım litre su; öğlen çorba, mutlaka küçük porsiyon bakliyat ve sebze yemeği (arada hamur işi, kızartma kaçırıyorum ama) üstüne mandinalina; öğleden sonra elma ve hurma. akşam 5 gibi de tavuk ya da etli sebze yemeği yoğurt ya da salata, yemekten 1 saat sonra ceviz, badem fındık üçlüsü bir kase, ardından süt, öğlden akşam yatana kadar da 1,5 litre su içmeye çalışıyorum. tabbii böyle yiyince de akşam 9 da uyuyorumDD bu arada haftada en az 1 balık. sbahları yumurta yiyemiyorum aklıma gelirse gün içinde haşlayıp atıyorum ağzıma bir tane. benden bu kadar.
Aslında görkems ne güzel söylemiş , doğrusu da bu, ama bizim idareciler kanunları bilseler de önlerine dayanmayınca görmezden geliyorlar. seni durumun ne olursa olsun kullanıyorlar...
yaaa agzimin sulandirdin, canim cekecek bak - yapasim bende gelmiyor inan .. hele isten eve gidince yemek yapmasi yok mu - cokkk yorucu geliyor bana.. birde cok acikmis olursam sormayin halimi.. cogu zaman hafta sonundan yemekleri yapip koyuyorum dolaba ki, hafta ici isten sonra yemekle ugrasmayayim... sadece balik falan yapilacak olursa onu yapiyorum hemen..
bu aksam büyük ihtimalle sarimsakli yogurtla ispanak yiyecegim), demir vitamini lazim nede olsa... onun yaninda salata falanda yaparim, bakalim fikrim degismezse...
Bu arada kızlar artık ortalığı toplamam lazım, kocam bana terminatör diyor yoksa. zaten yemek de yokoğlumla ben kaçıyorum. iyiki varsınız ve oğlumda sizleri öpüyormuş teyzeleri ve her zaman söylediğiniz güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ediyormuş.
kızlar ben her sabah rafadan yumurta peynir bal yiyorum.
gün içerisnde 2 bardak süt içiyorum
bol bol meyve akşam yemekleri genelde sebze yiyorum salatayı bol miktarda tüketiyorum
akşamlarıda muhakkak ceviz badem kuru üzüm üçlemesi yapıp yatıyorum hemen hergünüm bölee
gebeliğim başladığında 62 kiloydum şimdi 65 kiloyum normal gibi sanırsaam
Canım aslında etmek istiyorum ilk sorun yaşattıklarında çıkışımı istedim vermediler tabi onlar benim kendim bırakıp gitmemi istiyorlar fakat bende hamileliğimi en azından çalışırken geçirirsem doğumumda da haklarımı alabilirim diye düşünüyorum ayrıca bayağıdır çalışıyorum haklarımı bırakıp çıkmak istemiyorum çıkarın diyorum çıkarmıyorlar. Çünkü hamileyken çıkarırlarsa sıkıntı olacağının farkındalar ama banada eziyet ediyorlar işte böyle bende çok geriliyorum. Ablam gerilme onlar öyle yapıyorsa sen daha beterini yap. Sakın kendini sinir etme diyor ama elimde değil işte izine ayrılacağım günü iple çekiyorum...
hıımm 10 sene yöneticilik yapmış biri olarak öncelikle mesai arkadaşlarını kınıyorum.sonrada gelelim durumuna eni yasa değişiklikleri çalışan kadınaı koruma önünde değişti bu üzden senin o kaz kafa yöneticin drumdan haberdar değildir belki ama.snaa bir kaç önerim olucak asla etrafındakilerin seni yıpratmasına izin verme,normal serinde çalışama devam et doğum sonrası ve öncesinde kulanacağın izinleri hesapla gününü güzel geçir.unutma alacağın tazminat seninle beraber bu işi gögüs geren bebişinin hakkı.onuda o melun mesai arkadaşlarına yedirme
Benim kayınvalidem hamileyken hiç kilo almamış, bulantıları hep olmuş çünkü ama 3.250 falan doğurmuş eşimi. belli mi olur sen de onun gibi olursun belki. bizde de sen çok kilo alma, bebek alsın, boşver der k.validemeğer üstne gelen olursa benim k. valideyi örnek ver
Haticecim özlemişim seni iyi mi
martim canım bebişimiz iyi cok sukur besleniyor ama kılo kaybeden ben
olunca kayınvalıdem de annem de bebegı besleyemedıgım kanaatıne varıyorlar
nedense gel gor kı gobek de olmayınca haklılar gıbıme gelıyor
Alemsin haticecim güldürdün beniyumurta konusunda ben önceden pişmiş yumurtayı ve kokusunu pek sevmem. eğer böyle bir sorunun yoksa olabilir belki.
Yaşasın süper bende burdayımmmmm şok oldum kapatılınca topiğimiz birde diğer topik çok kalabalık biz birbirize çok alıştık onlarda birbirine muhabbete çok uzak kalıyorduk:) Özlemişim sizleri...
Hatice'cigim benim yuzumden agzini sulandirdik :)) ay keske benim de canim birseyler istese yaa ooof of
Ispanak demisken aklinda olsun, internette okumustum, mercimekte ispanakta oldugundan daha cok demir var diyorlar, sende bir arastir istersen.
esettin canimm, nasilsin? sen de iyi besleniyor gibisin masallahinsallah hep boyle devam etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?