baharda nekadarmış canım doğum ücretleri.biz dorukta sorduk geçenlerde normal 1240 sezeryan 1650 ve epidural olursa 250 fark verilecek çok artmış fiyatlar ama ben son anda değiştirmeyi göze alamam.bir arkadaşımda özelde yapmamak için doğum başladığında zübeydeye gitti ve pişman oldu.ama bildiğim kadarıyla hastanelerde illa nöbetçi çocuk doktoru oluyor o ilgilenir herhalde bebeğinle
Zam gelmeden önce zorunlu sezaryen/normal doğum 750, +epidural 350 demişlerdi, isteğe bağlı sezaryeni hiç düşünmediğim için aklımda kalmamış.
Bu sabah muayenede 47 lira verdim, 35di önceden. Hasta kabulde yeni doğum fiyatlarını sordum bilmiyormuş bayan, sonra tekrar sormayı unuttum.
Ahhh son haftalarda kafam iyice karıştı. Ben ilk zamanlar Zübeyde'ye gidiyordum, amanın illallahhh! Şevket Yılmaz yeni hastane diye bi rahatlık var içimde nedense.. Ama ark örneğin biraz daha düşünmeme neden olacak bakalım :)
evet canım dorukta öyle yaptı 30 lira olan muayene ücreti 45 oldu bu bir de sgk ile anlaşması olan doktorların muayene ücreti anlaşması olmayanların 90 tl.bana zorunlu sezeryandan bahsetmediler demekki öyle ayırmamışlar dorukta.eee sen kontrole gitmişsin anlatsana nasıldı neler dedi doktorun
Bu arada az önce yazdığım mesajdaki çizelgede sanırım bebeğin doğum günü görünüyor kızlar kaç haftalık/aylık olduğu falan anasayfasından kurcalayıverin. Muj da burdan yapmış; Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Ben aslinda ay,hafta gun yazani yapsaydk keske diyorum ama neysee
Buarada kim sormustu unuttum sizin gttiginiz kadin dogumdu,smdi cocuk Dr.una gideceksiniz
Doğumu yaptıktan sonra şimdikiyle işimiz kalmıyor yani öyle mi?
Heh tamamm doktorumu son görüşüm olmuş olabilir de :)
86 kiloyum :78:
Verirsn cnmaman bnden dha. 5 gitti :)) anca gider cnm .evt dogumdn snra bebisimle cektirdim ben foto doktorumla.Sen de istersen gittiginde kontrolune cektir
haaaaa bu arada gobısım kadar asagıladıki..elımle destek vererek yuruorum bılınc altı hahahahahaha bugun dogurup gelırsem sasırıp kalmayın haaaaDDD
hahahahah:)) bırseyı 40 kere solersen olur derler ..40 oldumu kuzuminş doğurursun bugün normal normal
yine doğuramadan geldim kızlarr
kızım doğum kanalına girmiş ama çıkmaya niyeti yokmuş :)
çarşambaya gün verdi bakalım hayırlısı artıkınnnn
haberler şimdilik bu kadarrr
Günaydın hanımlarrrrr saat 14:30 da kontrolümüz var hastahane çıkışıda son kalan alınacakları tamamlıycam akşam üzeri yeni bilgiler ve inşallah güzel haberlerle gelirim bugün kontrolü olan arkadaşlarımında dört gözle iyi haberlerini bekliyorum hadi hakkımızda hayırlısı
14.15 te kontrolumuz var bna şans dileyin anacımmD
topıktekı kontroller ogleden sonraymıs genelde..ıyı haberlerle gelelım ınsallah kızlarr...
Ay evet ben sgk anlaşmasız fiyatları bilmiyorum bile.
Eveeeettt benim kız her zamanki gibi usluluğunu korudu hastaneye gidince :) Sancı mancı çıkmadı.
"Yaklaşık 3300gr, hatta daha iri olabilir" dedi doktor. Doğum pozisyonunda ööööyle bekliyor miniğim.
Veee ben bugün itibariyle 29 kilo almış bulunmaktayım
Çatı muayenesini sordum 40.haftada yapıyormuş. Yani haftaya. Yine cumaya randevu verdi.
Bebeğin gelmesini de 41. haftaya kadar bekliyormuş.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
yine doğuramadan geldim kızlarr
kızım doğum kanalına girmiş ama çıkmaya niyeti yokmuş :)
çarşambaya gün verdi bakalım hayırlısı artıkınnnn
haberler şimdilik bu kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?