Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zam gelmeden önce zorunlu sezaryen/normal doğum 750, +epidural 350 demişlerdi, isteğe bağlı sezaryeni hiç düşünmediğim için aklımda kalmamış.
Bu sabah muayenede 47 lira verdim, 35di önceden. Hasta kabulde yeni doğum fiyatlarını sordum bilmiyormuş bayan, sonra tekrar sormayı unuttum.
Ahhh son haftalarda kafam iyice karıştı. Ben ilk zamanlar Zübeyde'ye gidiyordum, amanın illallahhh! Şevket Yılmaz yeni hastane diye bi rahatlık var içimde nedense.. Ama ark örneğin biraz daha düşünmeme neden olacak bakalım :)

evet canım dorukta öyle yaptı 30 lira olan muayene ücreti 45 oldu bu bir de sgk ile anlaşması olan doktorların muayene ücreti anlaşması olmayanların 90 tl.bana zorunlu sezeryandan bahsetmediler demekki öyle ayırmamışlar dorukta.eee sen kontrole gitmişsin anlatsana nasıldı neler dedi doktorun

Günaydın hanımlarrrrr saat 14:30 da kontrolümüz var hastahane çıkışıda son kalan alınacakları tamamlıycam akşam üzeri yeni bilgiler ve inşallah güzel haberlerle gelirim bugün kontrolü olan arkadaşlarımında dört gözle iyi haberlerini bekliyorum hadi hakkımızda hayırlısı

Ay evet ben sgk anlaşmasız fiyatları bilmiyorum bile.

Eveeeettt benim kız her zamanki gibi usluluğunu korudu hastaneye gidince :) Sancı mancı çıkmadı.
"Yaklaşık 3300gr, hatta daha iri olabilir" dedi doktor. Doğum pozisyonunda ööööyle bekliyor miniğim.
Veee ben bugün itibariyle 29 kilo almış bulunmaktayım
Çatı muayenesini sordum 40.haftada yapıyormuş. Yani haftaya. Yine cumaya randevu verdi.
Bebeğin gelmesini de 41. haftaya kadar bekliyormuş.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Heh tamamm doktorumu son görüşüm olmuş olabilir de :)
86 kiloyum :78:

Verirsn cnm aman bnden dha. 5 gitti :)) anca gider cnm .evt dogumdn snra bebisimle cektirdim ben foto doktorumla.Sen de istersen gittiginde kontrolune cektir

Verirsn cnm aman bnden dha. 5 gitti :)) anca gider cnm .evt dogumdn snra bebisimle cektirdim ben foto doktorumla.Sen de istersen gittiginde kontrolune cektir

Verirmişim gibi geliyor ama görcez canım şımarıklıktan yedim de yedim, kendim ettim kendim buldum :)
Sen zaten spor da yapıyorsun sağlıklı sağlıklı verirsin mis gibii
Doktorla foto güzel fikirmiş

14.15 te kontrolumuz var bna şans dileyin anacımmD
topıktekı kontroller ogleden sonraymıs genelde..ıyı haberlerle gelelım ınsallah kızlarr...

merhaba cnm..ılk ıyı haberlerle gelen sen olmussun..nasılsın bakalım..
masallah bebişede uslu uslu beklesın baqalım zamanı gelıncede annesını hıc yormadn uzmeden ıstedıgı dogum seklıyle gelsın ınsallah:)

Evet öğleden sonraymış kontroller hep. Bi ben sabahın köründe gidiyorum anlaşılan. Haftaya da 8.30da gitcem.
Hadi güzel haberlerle gelin inşallah

haaaaa bu arada gobısım kadar asagıladıki..elımle destek vererek yuruorum bılınc altı hahahahahaha bugun dogurup gelırsem sasırıp kalmayın haaaaDDD

yine doğuramadan geldim kızlarr
kızım doğum kanalına girmiş ama çıkmaya niyeti yokmuş :)
çarşambaya gün verdi bakalım hayırlısı artıkınnnn
haberler şimdilik bu kadarrr

inş doğurursun bugün normal normal
hahahahah:)) bırseyı 40 kere solersen olur derler ..40 oldumu kuzumDDD

ayyyy kızzzzzzzz yeterrrrrrrr dogur artıkınn:)))

gıdeyımde hazırlnayım baree..makyaj flan..
ben cıkıorum ..guzel haberlerle gelcem ınsallah..ozleyın benı anacımm hadiii byeeeeeee:))))))

a.şahin doktor tahmini bir doğum haftası söylemiyomu yaaaa

golgemmmm hadi hayırlısı bakalım hepimiz güzel haberlerle dönelim

elemsu ahhh bizde bi doğurup kurtulsak senin yerinde olmayı ne kadar çok isterdim kardeşimde hamile benim ve hep diyoruzki uyusak kalksak bebeklerimiz doğmuş olsa yanımzıda olsa diye

hyrm sen atlattın günü sıra bizde bakalım bizim dr ne diyecek ..

buarada az önce bi işim vardı 10 dk dışarı çıktım çok azda yürüdüm ama nefes nefese kaldım çok yoruldum ve acayip sıcak bastı allahım iyiki yaza denk gelmedi hamileliğim

14.15 te kontrolumuz var bna şans dileyin anacımmD
topıktekı kontroller ogleden sonraymıs genelde..ıyı haberlerle gelelım ınsallah kızlarr...

evet kızlar hyrm hariç hepimizin öğleden sonra.akşama kaynatırız artık.ben de kendimi bugün çok enerjik hissediyorum mutfağı temizledim şimdi de evi silip süpüreyim diyorum.

maşallah canım kızına.seninki de nazlı olanlardan canım hayırlısı keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin ama 40 ı geçirmese iyi olur ben çok sabırsızlanırım böyle diyorum ya benim kesin geçer:)))kilo konusunda da artık olan oldu inşallah çabuk çabuk veririz.

hayırlısı olsun canım.40 haftayı dolduracak desene.açılman yokmuymuş baktımı doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…