Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet Hyrm gidiyorum bi aktivite olsun dedim .hep ev modu tuhag.ayyy yaz gelsede guneslensemm denize girsemm
Golgemsoooooon 6 gun.cennet,ayaklarinin altinda olmaya azz kaldi:)))))nerden aklima geldiyse ay
Martim,lovehoneysizlerrr nslsinizz ?

Sağolun kızlar, uslu uslu geçirdik biz kontrolü, sıra sizde.

yine doğuramadan geldim kızlarr
kızım doğum kanalına girmiş ama çıkmaya niyeti yokmuş :)
çarşambaya gün verdi bakalım hayırlısı artıkınnnn
haberler şimdilik bu kadarrr

Kanala da girmiş ohh hadi çok az kaldı canım hayırlısıyla..

Evet Hyrm gidiyorum bi aktivite olsun dedim .hep ev modu tuhag.ayyy yaz gelsede guneslensemm denize girsemm
Golgemsoooooon 6 gun.cennet,ayaklarinin altinda olmaya azz kaldi:)))))nerden aklima geldiyse ay
Martim,lovehoneysizlerrr nslsinizz ?

iyiyim canım ben sağol sen nasılsın ada prenses nasıl.bir taraftan kontrol saatini bekliyorum bir taraftan temizlik burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum tabii:)))

bu arada kızım 3,935 gr mış ultrasonda bakarken maşşallah kızını iyi beslemişsin tombik bişey bu dedi
çatı muayenem yapılmadı doktor yapmadı

Lovehoneyenerjini cok harcama cnm,depola snraya kalsin
A.sahinmasallah cnmm kuzucugunaaaa

iyiyim canım ben sağol sen nasılsın ada prenses nasıl.bir taraftan kontrol saatini bekliyorum bir taraftan temizlik burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum tabii:)))

Iyi cnm Ada'm da suan oyu. Halisinda tepiniyor,ciglik cigliga:)) bgn ilk defa lacivert beyazli giydirdim.amannn pek hosuma gitti.malum kiz bebis olunca pembeden baskasi pek hosuma gitmiyor bnm:))

slm hamişler doğurun artıııııııııııııkkkkkkkkk
sabah kızımın az önce de benım kontrolum vardı
kızım kılo almıs çok şükür,bende muay. oldum ultrasonda baktı dr rahımın ıcı bomboş ne tuhaf geldı dr bkbebısın yokartık burda dedı,rahım temızlemsı hersey normal dedı,1 ay sonra bı daha kontrol var

herkes kontrole gitmiş bugün hayırlı haberlerle dönün inşallah

Bende pazartesi gideceğim bir aksilik olmaz ise Cuma sabahı oğlanı kreşe bırakıp doğuma gideceğiz
Evde başbaşa kalalım diye okula göndermedim yavrumu bizim yatağımızda uyuyor şimdi. haftayada göndermem 1-2 gün.
Biz bugüne kadar 1 gece bile ayrı kalmadık oğlumla ilk defa doğum yüzünden 2 gece ayrı kalacağız anneannesini ve kendini çok üzmez inşallah. Doğumdan çok oğlumun bu gece kalma olayı endişelendiriyor beni.

gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim
düşünüyormuydun sordun mu bilmiyorum ama ben spiral taktırmak istiyorum dokotorun ne zaman takılabileceği hakkında birşey dedi mi?

gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim
düşünüyormuydun sordun mu bilmiyorum ama ben spiral taktırmak istiyorum dokotorun ne zaman takılabileceği hakkında birşey dedi mi?

Cnm sezeryn yprsan,o anda takiliyor.yada dogumdn 1 ay snra diolar ama bnce 1,5 dha iyi olur bklemk

selam kızlar dönnisi akşam eve getirdik herşey yolunda.yarın tekrar kontrol var,ama kötüleşme olmaz diyor dr bundan sonra.inşallah.sarılığa tek sebep beni bir emzik gibi kullanması.bizde amann ne güzel emiyor oburiks falan derken kız açlıktan ölüyomuş haberimiz yok.bebekler ilk 10 dakika emermiş sonrasında emziksiniz kızlar.sakın onlara aldanmayın.en az 2 saat arayla 10 dak bir meme 10 dak bir meme.tabi bu bizim gibi yolun başında bebekler için geçerli.

hastanede süt sağdırdılar bana.bizde eve aynı makineyi kiraladık.sütüm şu an coştuda coştu.FAZLA GELİYOR DEPOLUYORUM O DERECE.medela lactina hastane tipi süt pompası.eğer benim gibi süt sorununuz varsa ne yapın edin kiralayın.düzene giriyoruz yavaş yavaş.manuel pompa hikayeymiş.kol kaslarını sıkılaŞTIRMAK için kullanılabilir:))

mustela pişik önleyici kuruma yaptı denizin vücudunda .memnun kalmadım.
hastanede prima premıum care bitince kantinden canbebe yenidoğan aldık berbat.sakın mecbur olmadıkça almayın..
mujj kentin bebek hemşireleri ne kadar şefkat doluysa bornova şifanın hemşoları o derece suratsız.hiç tavsiye etmem.aklında olsun..bide ruhsuz kadın bebek drları var.ona hiç girmeyeyim.

son olarak deniz 9 ayını benim kukumun hemen üstünde geçirdiğinden karnım aşağı doğru sarkma yaptı.sanırsın 5.doğumum.dr korse takmalısın dedi.bana öneride bulunun acil.yoksa depresyona gireceğimm(((

şimdi geçmişşe bakayım izninizle..

geçmiş olsun artık bak evdesiniz çok şükür.. ben de aventinkini aldım ama daha kullanmadım. sebamed i de ben beğenmedim. anam babam usulu bepanten sürüyorum şu an.. bizimki de sarılığı tam atmadı sanırım. benzi tam düzelmedi. kendinize dikkat edin canım

bu arada kızım 3,935 gr mış ultrasonda bakarken maşşallah kızını iyi beslemişsin tombik bişey bu dedi
çatı muayenem yapılmadı doktor yapmadı

maşallah canım kızına ben kiloyu duyduktan meraktan çatlar doktora zorla yaptırırdım çatı muayenesini.

biz de yeni geldik kızımız iyi maşallah ama bizi şaşırttı geçen cuma 3330 olan kilosu bu hafta 3100 çıktı doktor kilo vermiş olamaz yanlış ölçmüşüzdür dedi.çatı muayenemi yaptı başı epey aşağıda ama henüz doğum hazırlığı yok dedi buarada çatım müsaitmiş çok şükür.nst ye bağlandık o da iyiymiş.haftaya kadar doğurmazsam yine cumaya randevu aldık.buarada kızım çarşamba öyle bir hareket yapmıştıki bana çığlık attırmıştı meğer sırtını dönmüş hep sola dayalı duruyordu biraz değişiklik olsun dedi herhalde sırtı sağa dayamış inşallah sıkılıp tekrar değiştirmek istemez çünkü canımı yaktı.buarada çatı muayenesinde zorlanmadım doğumda da açılma falan olacak ya inşallah kolay olur diye kendimi teselli ediyorum.bizden haberler bukadar

hadi bakalım tatlım, istediğin gibi olur her şey umarım.. maşallah fıstıga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…