Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
geçmiş olsun artık,bı daha böyle kötü günleriniz olmasın inş..benım kuzum da basta kesıntısız 3-4 saat uyuyodu dr 2 saatte bı uyandır emzır dedı,uyandırmak cok zor gelıyodu,uyanmak ıstemıyodu ben kıyamıyordum derken şimdi kendısı alıştı dakıkası dakıkasına 2 saate olunca uyanıyo hemen.Easy hayal oldu yalnız,uayndıktan osnra bı daha uyuması 2 saatı buluyo.

mustela dan ben de cok memnun kalmadım,sureklı surmeme ragmen kızarık kalıyodu bende yurtdısından aldıgım pışık kremı vardı onu kullanıyorum
ben avent ın elektrıklı pompasını kullanıyorum gayet guzel memnunum,gel gelelım benım kızım sütü sağıp biberonla verınce suratını burustutruyo yemıyo,yesede pek gönulsüz,dersın kı tıka basa doymus bu cocuk hemen akabınde memeyı verınce ac kurtlar gıbı saldırıyo,çok fena bı kız olacak

maşallah kızına annesı ,bir an önce doğurun hadı çocuk muhabbetı yapalım

gorkemli
Gözünüz aydın artık geçmiş olsun evin tadını çıkarın

love_honey
Bebişine maşallah canım
Senin de gözün aydın.. çatının müsait olduğunu öğrenmişsin. Darısı normal isteyen bizlerin başına inş :)

evet saat 14.15 te kontrolumuz vardı bugun..hast.ısını hallet eve gel yemek yap onu ye falan derken anca gelebıldık:))
sımdı havadıslere gecıyorum..
nst de bırazcık sancım cıktı kızlarrrr...tabı benım hıc hıssetmedıgım tarzdan sancılar..ılk defa hemsıre sancı var bıraz dıyınce bır panık oldumm..anlamıs olacakki yok denecek kadar az ama dedi eheueheu
benım mınık kelebegım taaammmm 3400 gr ve 51 cm olmusta haberım yokmuss
usg de hersey normal cıktı Allahtan..suyuma bakarken suyun cok normal sevıyede bebegın her yerınde yeterınce su var dedı..azalmasından korkuyordum acıkcası bu akıntılardan dolayı..
Veeee ben 20 kılo almısım..bununlada doguma gırerım ınsallah.barı bu hafta bıraz dıkkat edeyım
dr um 19 NISAN PERSEMBE gunu saat:08.00 de burda oluyorsun..hazırlıkları yapıp hemen senı amelıyata alıyoruz dedi..defterıne notunu aldı..anammmmmmm fısıorum yahuu:18::18::18::18:
bırde son olarak hastanenın odalarını gormek ıstedım kadın dogum bolumunu..2 kısılık odalar vardı ve 1 tane kadın refakatcı kalacak dedı..dedım nasıl yanı ya eşimmm???izin verilmiyormus haydaaaaaa nasıl olur ben onsuz yatamam:)))))))) dedım ozel oda yokmu..Allahtan orda karısmıyorlar..özel oda ayarlattırcam bırde ona para bayılcam anlayacagınız..neysee kocacım yanımda olsunda onemı yok..
sımdı grı sayım devam edıyor..son 6D..5...4..3...2..1...veee mınık Kelebegım Allahın ıznıyle sagsaglım kollarımda

Son düzenleme:
ohh ıyı hberlerle gelmıssın cnm masallahh..normal dogurmana bır engel yok ..ohhh sukurr..
gecen haftamı yanlıs olcmus bebısın kılosunu..kılo kaybı olmaz bbebıste ılk defa duydumda

hadi bakalım tatlım, istediğin gibi olur her şey umarım.. maşallah fıstıga

sağol canım amin inşallah öyle olur

maşallah kızına annesı ,bir an önce doğurun hadı çocuk muhabbetı yapalım

sağol canım ayy sorma bi doğurasım geliyo bazen sonra yok 1 hafta daha dur diyorum

evet canım öğrendim rahatladım inşallah sizin de öyledir

maşallah canım kızına.ayy günün biliyorsun ne güzel.gerçi bilmemekmi bilemekmi güzel ayırtedemiyorum.son 6 çok az yaa heyecanlandım şimdi.ben doğurmam herhalde o zamana kadar hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık

esraa sen gelmedin canım herhalde senin fındığın nasılmış???güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
ohh ıyı hberlerle gelmıssın cnm masallahh..normal dogurmana bır engel yok ..ohhh sukurr..
gecen haftamı yanlıs olcmus bebısın kılosunu..kılo kaybı olmaz bbebıste ılk defa duydumda

sağol canım evet kızımız iyi çok şükür.geçen hafta 3337 gr ölçmüştü ondan önceki haftada 2750 gr dı zaten 1 haftada 600 gr mümkün değil.doktor geçen hafta fazla ölçmüşüzdür ama 400 gr yanılma payı var dedi bu hafta 3100 gr ama bu 3500 de olabilir 2700 de olabilir dedi kilo vermemiştir merak etme dedi.ama ben biraz rahatladım geçen haftaki kilosunu duyunca panik yapmıştım nasıl doğururum diye

verdıgın bılgıler ıcın tskler cnm cok ıse yarıcak:)) boyle tecrubelerınızı paylasınca dahada cok sevıorum sızı yahuDDD
ohhh kotu gunler gerıde kaldı nasılda guzel guluyorsun bakk..mınık kuzunda yanında artık ve ıste mutluluk:))

hadı kuzum nerdesın daha gelmedın mı kontrolden haberlerını beklıyorum..

haftada 600 gr evet cnm fazla gelıyor kulaga..gecen hafta yanlıs olcmus demekkı..bız haftada 300 gr olıyoruz..hemen hemen hıc sasmıyor..ben normal dogumu beklesem bebıs 4 kg olur bu hesaplamaya gore yıne normal doguramam:)) benım sonum her halukarda sezo
bebısının kılosu cok normal tatlım 2 hafta kaldı zaten doguma sana..o zamana kadar cok ırı bır bebek olmaz sende kolayca cıkarırıverırsın:))

Oh ohhh maşallah kuzuna.
1 hafta bile değil amanııınnnn ufuk göründüüüü Hadi hayırlısı canım.
Bakalım bizimkiler de ne zaman süpriz yapacak

ayyy cok heyecanlı:))) cok guzel:))) ıns rahat dogar:)))

kızlar ben sütümü hiç sağmadım acaba sağmam mı gerek yani elemsu sen canım nedne sağdın mesela gelmesi içinmi çok geldiği içinmi?????? ben ilk 3 gün mama vernce süte takviye biberon kullandım acayip çekiyor cak cuk diye tam ters, sevdi benmki bu arada emzik te alıyor ama canı isteyince eğer uyuyalı 2 saatten az olmussa bakıyorum emzikle 1 saat daha uyuyor.. aynen canım uyanınca uyuması 2 saati buluyır özellikle akşam 10 dan sonra uyanınca 12 yi buluyır tekrar uyumamız..

bugün topuk kanımızı verdik sağlık ocağında çok ağladı yavrum oradaki doktorumuzda bana bu aralar iyi uyu 20 gün gaz sancıları başlayıncz hiç uyutmayabilir dedi ama artık yapacak birşey yok umarım gazı çok olmaz birde eğer 3 saat mem vermezsen bebeğ dedi meme uçalrındaki sinirler beyne s
te gerek yok mesajı gönderiyormuş ve sütü kesiyormuş özellikle gecce uyku tatlı gelşir uyursan sütüm neden kesildi diye meraklanma mutlaka 2-2.5 saatte emzir dedi...
poposuna direk bepanten kullandım ben azcık kızarmıştı şimdi birşeyi yok doktor kullanmamı önermedi yağ pişik kremi suan için ama benim içim rahat etmedi oyle kızarık görünce bepanten sürdüm..

ay ne büyük bekleyiş ne kadrda az kaldı doktorun yarın gel alıcam bebği dediği gün geldi aklıma haydi bakalım kavuşmaya az kaldı kelebeğine....

caNIM çok geçmiş olsun ben göremdim ama sarılık atlatıldı sanırım neyseki iyi şimdi deniz.. benimde doktroum artık belini kuşakla bağlayabilirsin dedi korse kullanmadan zaten biraz baskı yapınca kesik yerimde sızı oluyor ama bugün baktım yeri baya ufalmış kilomdan ama hala 6 gitmiş.... canım ben hamilelik için aldığım taşıyıcıları takıyorum şuan karnım biraz daha toparlansın ozaman korse taakayım diyorum....
bu arada canım senin sütünmü gelmiyordu yalnış hatırlamıyorsam emiyordu bebişin benimkide 10 dakkada atıyor ama uyuyor sonra diğerini emzirmek için gazını çöıkarıyprum mıncıklıyorum anca öyle uyanıyor...

Cnmm ya 2 sa. Gecti yazini okudum ama Adaciktn dolayi cvp veremedim.sutunun suan cosmus olmasina cok sevindm,kuzum bnde dedim bu kdr emen bebk nsl sarilik olabilir.yutkunmasndn emmesinden anlamadn mi cnm ( neyse artik saglik olsun.suan iyi olmasi guzel haberrr
Sifa hst. bornovadakine 1 gun gitmistim.birara cosup hast. Gezdigim zaman.hemsireye diyorumki Dr.a yeni muayene oldum.suan sizin doktorunuza sorum var sadece ismini doktor arkadasimdan duydum geldim.beni saat kac olursa olsun normal dogum yaparmi bunu sorucm dedim.en az 45 dk.oturduk.en sonunda cikti geldi hemsire, bi vezneye ugrayin gelin demesin.yaa sinir oldujmmm madem boyleydi ndn en basta soylemiyorsun be uyuz sacini basini yolcaktim ortusunu cikarip:) dedim sadece bir soru icin para mi vericem size.ztn dun olmusum muayene ndn simdi olayimki ztn dedim ciktik ,gittik.korse konusunda fikrim yok( Dr.bana kullanma demisti .ama sana dediyse kullan cnm.ciiiik depresyon dan Dunyanin ennnn guzel duygusunu yasadik,kisa zmnda duzelir umarimm cnmm

herkse selam,

sonunda bende oğluşuma kavuştum. ancak fırsatım oldu sizlerle de paylaşmak istedim. 40+5 de 10.04.12 de saat 15:40 da oğluşum sezeryan ile dünyaya geldi.
iri bebek olduğu için normal doğum yapamadım. son ana kadar da NST de sancım çıkmadı zaten. şu an ikimizde çok iyiyiz sadece oğluşumu doyurmakta zorlanıyorum.
bir türlü doymuyor. doktor mama takviyesi yap dedi. mecburen arada mama da veriyorum. ağrılarım da azaldı biraz.
doğum yapmayan herkese allahtan güzel doğum yapmayı ve sağlıkla bebişleini kucaklarına almalarını dilerim...

bu arada geçmişi okuyamadım bebeklerini kucaklarına alan herkesi tebrik derim... allah emanet olun...

ohhhh hayırlı olsun canım benım..darısı bızlere ınsallah..
kac kılo dogdu bebiş?

ayyyy nerden başlasam öncelikle çok yorucu bir gündüüü kendi kendimi yordum açıkcası herneyse gelelim doktor kontrolümüze doktorum önce eliyle karnımı mıncıkladı yani elle bi karnımı muayene etti sonra ultrasonla baktı bebiş 3 kilo civarı boyuda 49 cm herşey yolunda suyun iyi dedi kısa bir muayeneydi tam söylemesede normal doğum sürecine girmişim yani kendi görüşüne göre sanırım ben haftaya cumartesi yada pazar doğurabilirim yani 39 haftanın sonunda ama açıkca söylemedi haftaya cumartesi pazar nöbetçiyim ozaman gel dedi neyse nst ye yönlendirdi öncesinde idrar ve kan verdim sonra nst ye gittim bu dördüncü girişim ve ilk defa benim değerlerim 80 küsürleri gördü normalde 20 yi geçmezdi yani bende sancı çıktı tabi ben bişey anlamadım sonra nst sonucunu doktoruma götürdüm baktı normal dedi yani zaten kendisi böle bişey bekliyodu sonrada cuma gel dedi yani 1-2 gün öne aldı randevuyu anacımmmmmmmmmm sanırım ben 40 haftayı doldurmadan doğuracam yani doktorum haftaya benden bişeyler bekliyor hastahane çıkışı annemle bir çarşı tutu attık ama baya uzun sürdü bebişe bişeyler aldık hep kendime diye çıkıyorum ona bişeyler alıyorum neyse canım kendimede 10 tane kilot aldım bu arada çok yoruldum çok yürüdüm ve lekelenmem çoğalmış bugün lekelenmeyi doktora sordum bu aralar normal dedi ama keşke bu kadar yürümeseydim şimdi bi duş aldım yeni oturdum sayılır sanırım bir kaç gün evden çıkmayacağım .. haftayada beni alttan muayene edicek doktor ayyy aklımda kalanlar bunlar bu arad nst de değerlerim yükseldikçe çok tedirgin oldum ben yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…