Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hadi bakalım yenı bı annemız daha oluyo,ya bu arada sız nıye kardesınle aynı anda hamıle kaldınz sıraya koysaydınız ya zavallı anneıcıgın mahvolacak hangınıze kossun

coook guzel bı haber gözunaydın hayatım,Allah sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın

benım sutum hemen geldı fakat ılk gunler göğüs uclarım yara olmustu dınlendırmek ıcın sagdım,dunden berı tekrar sağıyorum hem sutum artsın dıye hem de ne kadar sut cıkıyo onu merak ettığimden.ama sağmak arttırıyo gercekten,sağdıgım sutu önce verıyorum sonra memeden devamedıyorumkı hem memeyı unutmasın,hem de memelerım oohh deyıp tembellıge alışmasın

şaka maka çok az kaldı aay ben heycanlandım valla hayırlısıyla senın bı doğurdugunu görseydım

ayy ne güzel sen de kavuşmuşsun bebeğine darısı bizim gibi gün sayanların başına inşallah.analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah

şükür sen de geldin.gözün aydın canım sen de güzel haberler almışsın bu sefer benim kontrol de kısa sürdü niyeyse.ba na doktorum doğum zamanıyla ilgili birşey söylemedi acil birşey olmazsa haftaya görüşeceğiz dedi.buarada nst de sancıyı nerden anlıyorsunuz.ekrana baktım bugün bebeğin kalp atışlarını gösteren bir değer var 140-150lerde değişiyor bir de bebek hareket ettikçe değişen bir değer var o da en fazla 80 lere çıktı ama genelde 15-20 lerdeydi çünkü kızım nst deyken pek hareket etmedi hatta hemşire bi ara dürttü hareket etsin diye.buarada iyiki gezmişsin ohh iyi gelmiştir ama dinlen canım ayaklarını kaldır uzan.

şaka maka çok az kaldı aay ben heycanlandım valla hayırlısıyla senın bı doğurdugunu görseydım

hadi bakalım yenı bı annemız daha oluyo,ya bu arada sız nıye kardesınle aynı anda hamıle kaldınz sıraya koysaydınız ya zavallı anneıcıgın mahvolacak hangınıze kossun

sorma elemsu ben evlendikten 1 sene sonra hamile kaldım benim hamileliğim planlıydı kardeşimin düğünü falan bekledim bide rahat bi yaz geçireyim dedim ama kardeşim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı ilk başta bende kızdım bali 1 ay bekleseydin diye aramızda 3 hafta falan var o kazara hamile kaldığını söyledi ama eşi çok istiyordu anlıycağın evlendi 1 ay sonra hamile kaldı yapacak bişey yok dediğin gibi olan anneme olucak ben zaten uzaktayım benim bi zararım yok kimseye

saol canım ... banada doğum tarihi ile ilgili bişey demedi ama haftaya cumartesi pazar nöbetçiyim dedi doğumu ben başlatabilirim dedi yani tahmini tarihi öle öngördü .. canım bende burdan öğrenmiştim nst de bebeğin degerleri 130-140-150 civarı annenin kasılmalarıda genelde 20 civarı olur benim bugün 2 kez falan 80 e çıktı hani ben pek fark göremedim ama değerler yükseldikçe bana ter bastı bu arada nst çok gıcık bişey acayip karnımı sıkışltırdı resmen izi çıkıyor o yuvarlak şeylerin

Merhabaaa, biz de bebegimle birbirimize kavustuk cok sukur. 11 nisan aksami forumda kasilmalari sormustum. Saat 12 gibi hastaneye gittik. Sabah 08.03'de Emir prensimle kavustuk. Normal dogum istemistim hep, normal dogurdum. Bebegim de ben de iyiyiz, dun evimize donduk cok sukur. Tek derdim henuz sutum gelmedi, gelmesi icin still tee, bol sivi, bebegin emmesi + pompa calismalarim var.

Cok mutluyuz, Allah olmayana da nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Insallah detaylari sonra paylasicam. Herkese sevgilerimi yolluyorum.

Not: oglusum 9 gun erken geldi, hem de gunduz kontrolumuzun oldugu gunun aksaminda, doktorumuz daha 9 var demisken :)))))

Son düzenleme:

gözün aydın arkadaşım çokmutlu oldum,sağlıkla,annesıyle babasıyla büyüsün Emir bebek

Yesimm,permersgozunuz aydinnnnnnn kizlarrrrrr.Saglikla buyusun bebisleriniz cnm siraaaadakiii:))) Golgem,esraexxgeri sayimaaa azz kaldiiii golgem masallah guzel buyumus bebisin 3.600 olur sanirim dogana kdr Yesimmemiyot emiyor doymuyor demisin cnmm birak hep emsin.ztn o yoruluyor emerken anlicagin cok birsey emmiyor ztn.Ben Adayla cook yogun 1 ay gecirmistim surekli meme acik ortalarda.benim evde mamam vardi. dr. Ilk hafta sideetli aglarsa ver arada diyordu ama biz 2 kere hast. Verdiktn snra hiic vermedim bir daha.cook yoruldum ama sukur gecti gitti ilk ay

Senin bebişe de maşallah canım
Ben o sancılarda 20yi geçtiğini görmedim daha, ben de elemsu gibi son ana kadar sancı beklicem galiba.
Hadi bakalım cumaya kadar ne olacak.. Hayırlısıyla gelsinler inşallah..

Yesimm, Permers
Gözünüz aydın kavuştunuz yavrularınıza
Allah analı babalı büyütsün. Sütünüz bol bol gelsin de doysun bebişleriniz inşallah

Yeşimmm tebrik ederim allah bebeğine uzun sağlıklı bir ömür versin allahım bziede duyguyu yaşatsın sağsalim

Permers senide tebrik ederim allah sana ve bebeğine uzun sağlıklı bir ömür versin ... ohh ne güzel normal doğum olmuş allahım banada güç kuvvet cesaret ver yarabbim de normal doğurayım

yaaa mujji sıra gölgemle bana geldi valla ben golgemin sırasını alırsam hiç şaşırmam belkide aynı zamanlardada doğurabilriz

Senin bebişe de maşallah canım
Ben o sancılarda 20yi geçtiğini görmedim daha, ben de elemsu gibi son ana kadar sancı beklicem galiba.
Hadi bakalım cumaya kadar ne olacak.. Hayırlısıyla gelsinler inşallah..

bebim bebiş 3 kiloyu biraz geçer herhalde babasına çekicek anlaşılan :44:valla ben dün şok oldum benimde 20 yi geçmezdi nst de kardeşimle ikimiz bağlandık nst ye yan yana yattık benimki birden fırladı 80 e kadar 2-3 kez çıktı benden bir kaç gün haber alamazsanız bilinki ben doğurdum

oh ohh gozun aydın cnm ..kocaman tebrıklerrr.))

elemsu valla bende aynı fıkırdeyım bır kendımın dogurdugunu gorseydım:)))) bugun cok sancım ve kasılmalarım var basımda agrıyor..kotu bırgun ..
mujj evet tatlım masallah kızımın kılosuda boyuda yerınde dr da oyle soledı 3.600 gıbı dogar dıye..200 gr sıslıklere gıtse 3300 3400 gıbı bısı olcak oda normal zaten..normal doumu bekleseydım 4 e dogru tırmanırdı ben yıne normal doguramazdım dıorum heueheueheue

ohhhh hayırlı olsun canım benım..darısı bızlere ınsallah..
kac kılo dogdu bebiş?

çok teşekkürler canımcım. darısı başınıza inşallah. benim bebişim 4.050gr olrak dünyaya geldi. maşallahhh..

coook guzel bı haber gözunaydın hayatım,Allah sağlıkla büyütmeyı nasıp etsın

teşekkür ederiz. bbişlerimiz bizile artık allahtan daha ne isteriz ki... binlerce şükürler olsun....

tebrik ederim. allah emir bebeğe ve sana sağlık versin. bende senin gibi sütüm çoğalsın diye uğraşıyoum... allah yardımcımız olsun...

mujj, bana kalsa bende hiç mama vermek istemiyorum ama büyükler yok bu çocuk doymamaış baksana aranıyo, yok ellerini yiyor diyip mama veriyorlar.
inşallah kısa sürede artar sütüm...

Yesimm, Permers
Gözünüz aydın kavuştunuz yavrularınıza
Allah analı babalı büyütsün. Sütünüz bol bol gelsin de doysun bebişleriniz inşallah

teşekkür ederiz canımcım. allah hepimiz bebişlerine sağlık versin, bol süt versin inşallahhh...

hoppppp nereye doguruonn akadasım sıranı beklee
kontrolun ıyı gecmıs tatlım sancılarda yavastan vurmaya baslıyor artık tabı..ama senın benden cok sancın cıkmıs..sıramı kaparsan doverım

masallahhhhhhh mınnakaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…