Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

internetten baktım da 40 tan sonraki değerlere ve sıklığına dikkat ediyormuş doktorlar.benim de ilk bağlandığında 70-80 lerdeydi bir de dediğin gibi birkaç kez daha 80 lere çıktı ama doktor herhangi bir yorum yapmadı nst sonucu iyi dedi sadece.hayırlısı bakalım baksana permers kontrolden gelip o gün doğurmuş.

gözün aydın canım seninde sağlıkla kavuşmuşsunuz analı bablı sağlıkla büyüsün inşallah emir bebek.buarada erkek olsa biz de ismini yusuf emir istiyorduk.şaşırdım anlattıklarına nst de sancı falan çıkmamışmıydı ya da açılman falan yokmuydu.ben de kontrol iyi geçince daha 1 hafta gelmez gözüyle bakıyorum ama hiç belli olmuyor demekki

Senin bebişe de maşallah canım
Ben o sancılarda 20yi geçtiğini görmedim daha, ben de elemsu gibi son ana kadar sancı beklicem galiba.
Hadi bakalım cumaya kadar ne olacak.. Hayırlısıyla gelsinler inşallah..

Allah sonunu Elem e benzetmesın sekerım o kadar sancı ustune sezaryan

hoşgeldin tatlım,topiğimizde senın haftanda kımse yok maalesef en son kalanlar bu ayın sonunda doğuracak doğurabılırlerse

hoşbuldum teşekkür ederim , özendim şimdi size keşke bende o haftalarda olsaydım , herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah

Cnmm bir arkadasim kaynanasi anasi hep oyle demis.ver doymuo ver doymuoo.kizcagiz 1 ay emzirebillmis,sutu gitmis.mama girince isin icine sutun cogalmasi zor.cnmm heppp mzirki sutun olsun ,aranirlar hep ver arandikca amdikce sutun gelcek. ltfn dr. Dinle birak buyukleri.humana iciomusun buarada.buarada mamaya iyice alisirsa zor birakirsin

hoppppp nereye doguruonn akadasım sıranı beklee
kontrolun ıyı gecmıs tatlım sancılarda yavastan vurmaya baslıyor artık tabı..ama senın benden cok sancın cıkmıs..sıramı kaparsan doverım

Hadi bakalım kim önce doğurcak gerçi bana kalsa kendimi hazır hissetmiyorum 2 hafta daha beklesin derim
:18:

doktor banada yorum yapmadı sadece 1-2 gün randevuyu öne aldı korkutmak istemiyor bence doktorlarımız ben zaten dün doğurmadıysam bir hafta daha doğurmam gibi geliyor çünkü dün hatahanede yoruldum sonra baya bi dolaştım eve gelincede duş aldım tüm doğum hızlandırıcı şeyleri yaptım

golgemmmmm sen bi mesajında sancımmı var dedin .........

evet canım kasıklarıma ıgne batar gıbı bır acı bazende bıcak saplanıyor bır anda sankı.10 sanıye falan suruyor ve gecıyor..bırde belımde bır agrı varkı sorma.. kasılmada cok bugun

hahahahah:)) bırseyı 40 kere solersen olur derler ..40 oldumu kuzumDDD

ayyyy kızzzzzzzz yeterrrrrrrr dogur artıkınn:)))

bencede yeter ama napimm çıkmıyorrrrr kızım yawwwww

sağol cnm sanırım dolduracak çatı muayenesi yapmadı ki

Sağolun kızlar, uslu uslu geçirdik biz kontrolü, sıra sizde.

Kanala da girmiş ohh hadi çok az kaldı canım hayırlısıyla..

evet cnm hayırlısı artık darısı hepimizin başına

anaaaamm nasıl doğuracan kız sen o tosunu maşallah maşallah

walla bende bilmiyorum bende tiroid sorunu var az çalışıyo dün beni endokrine sevk etti bi rapor istedi sonra acil sezeryan falan olursa başımız ağrımasın dedi sanki dedim içimden acaba sezeryan mi ama doktorlar hiçbişey demedi bana kalırsa normal olmayacak gibi geliyor Allah yardımcım olsun

Lovehoneyenerjini cok harcama cnm,depola snraya kalsin
A.sahinmasallah cnmm kuzucugunaaaa

sağol cnm benim

oh oh maşşallah cnm sana ve armine

ohh maşşallah cnm bol sütlü günler inşallah darısı başımıza

ayy ne bilim cnm ya yapmayınca bende bi bildiği vardır diye hiç sormadım da
kiloyu yanlış ölçmüşlerdir sıkma canını
inşallah normal ve kolay bir doğum geçirirsin

ayyy inşallah cnm hayırlısıyle kucağına alırsın bol sütünde olur inşallah
darısı başımaaaaa

ohhhhhhhhhhh sende kavuştun ne güzellll Allah analı babalı büyütsün inşallah
bol sütlü günler
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaa

ayy cnm hadi bakalım az kaldı deseneee inşallah haftayada güzel haberlerle dönersin

ohhh sende kavuştun emirine Allah analı babalı büyütsün inşallah bol bol bol sütün olsunnnn bol bol bol emzirrrrrr
hatta emzirmekten sıkılasın inşallahhhhh :):):)

hepinize maşallah yaa sonuna gelmişsiniz benim haftalarda arkadaşlarda varmı acaba bu topicte?

Hooosgeldin. ooo senin haftalar bitti:)) ben nerdeyse 2. Yapicam:)) saka bir yanaa, merak etme zmn coook cobuk geciyorr.umarim iyi geciyordur gebeligin

heyy selam kızlarrr
dün akşam nerdeydim bilin bakalımmm
kınaya gittimmmmmmm ağrılarım çok olmasına rağmen oynamamak için kendimi zor tuttum walla
ohh millet bi coştu bi coştuuu bense kös kös yerimde oturdum
bu arada nasıl gittin diye soracak olursanız eğer salon bize çok yakındı 50 mt falan
ama yürümekte çok zorlandım öldüm öldüm dirildim sanki
bacaklarımın feri gitmiş anladımki işim bitmiş benim :):)
eşime de hep kızıyordumm istinye parka falan gidelim sıkıldım evde diye hep derdi suyun gelirse bişey olursa naparız diyodu bu halde nasıl çıkcaksın diyodu
haklıymış 10 mt yürümeye bile dermanım yokmuş anladımmmm
şuan da da annem bende kalıyo 2 gündür ağrılarım çok fazla bazen kalakalıyorum öylece bırakamadı beni bu halde
camlarımı sildi banyomu temizliyo şimdideee
gece uykuları yokk şuan çoooooook uykum var ama uyuyamıyorummm annemi yalnız bırakmak istemiyorum
kaynanamda yukarda ütüsünü yapıyoo
bu arada dün annem kaynanamın evinide temizledi mahvoluyo bu kadın benim yüzümden walla

evet canım kasıklarıma ıgne batar gıbı bır acı bazende bıcak saplanıyor bır anda sankı.10 sanıye falan suruyor ve gecıyor..bırde belımde bır agrı varkı sorma.. kasılmada cok bugun

canım kasılmalarının kaç dakikada bir oluyor aman dikkat et bence sende dün benim gibi yoruldun benim lekelenmem oluyordu yaaa dün baya yoruldum ve çok yürüdüm lekelenmem çoğaldı bugün hatta yarın evden çıkmayı düşünmüyorum bence sende istirahat et

Allah sonunu Elem e benzetmesın sekerım o kadar sancı ustune sezaryan

Ay amin canım amin bir haftamız daha var bakalım nolcak..

hoşbuldum teşekkür ederim , özendim şimdi size keşke bende o haftalarda olsaydım , herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah

Zaman su gibi akıp geçiyor Amin inşallah sen de sağsalim kucaklarsın bebeğini annesi

Doğurdun doğurcan oynamak senin neyine canım :)
Hadi bak sırada seni bekliyoruz, bi pırtlat hayırlısıyla
Annene de güç kuvvet versin Allah inş.

dakıkasımdı tutcam tatlım daha once hıc tutmamıstım.bol bol su ıc ve sol tarafına yat sende o sekılde dınlen tatlım

permers yeşimm maşallh ikinizede gözünüz aydın bebişler geldi sonunda... Allah analı bbalı büyütsün
süt benimde ilk zamn gelmedi ama haftasına düzene giriyor yavas yavas emdirmeye devam bol bollllll....

Permers ve YESIMM her ikinizi de tebrik ederim, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..
benim de 11.günüm hala sütüm çok çok az geliyo, ek mamaya devam ediyoruz..inşallah yoluna giricek herşeyy..

Drusella
bnde merak ediyordum seni.nasilsn?alistin mi cnm? Maasallah ya kuzunaaa

kızlar kasılmalar ben de hareket halindeyken oluyor dinlenirken pek hissetmedim acaba oluyor da ben anlayamıyorum ama ayağa kalktığımda birden sertleşiyor karnım mesela az önce biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim aman bütün belimin çevresi ağrıdı kasıklarım falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…