sorma elemsu ben evlendikten 1 sene sonra hamile kaldım benim hamileliğim planlıydı kardeşimin düğünü falan bekledim bide rahat bi yaz geçireyim dedim ama kardeşim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı ilk başta bende kızdım bali 1 ay bekleseydin diye aramızda 3 hafta falan var o kazara hamile kaldığını söyledi ama eşi çok istiyordu anlıycağın evlendi 1 ay sonra hamile kaldı yapacak bişey yok dediğin gibi olan anneme olucak ben zaten uzaktayım benim bi zararım yok kimseye
saol canım ... banada doğum tarihi ile ilgili bişey demedi ama haftaya cumartesi pazar nöbetçiyim dedi doğumu ben başlatabilirim dedi yani tahmini tarihi öle öngördü .. canım bende burdan öğrenmiştim nst de bebeğin degerleri 130-140-150 civarı annenin kasılmalarıda genelde 20 civarı olur benim bugün 2 kez falan 80 e çıktı hani ben pek fark göremedim ama değerler yükseldikçe bana ter bastıbu arada nst çok gıcık bişey acayip karnımı sıkışltırdı resmen izi çıkıyor o yuvarlak şeylerin
Merhabaaa, biz de bebegimle birbirimize kavustuk cok sukur.11 nisan aksami forumda kasilmalari sormustum. Saat 12 gibi hastaneye gittik. Sabah 08.03'de Emir prensimle kavustuk. Normal dogum istemistim hep, normal dogurdum. Bebegim de ben de iyiyiz, dun evimize donduk cok sukur. Tek derdim henuz sutum gelmedi, gelmesi icin still tee, bol sivi, bebegin emmesi + pompa calismalarim var.
Cok mutluyuz, Allah olmayana da nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Insallah detaylari sonra paylasicam. Herkese sevgilerimi yolluyorum.
Not: oglusum 9 gun erken geldi, hem de gunduz kontrolumuzun oldugu gunun aksaminda, doktorumuz daha 9 var demisken :)))))
Senin bebişe de maşallah canım
Ben o sancılarda 20yi geçtiğini görmedim daha, ben de elemsu gibi son ana kadar sancı beklicem galiba.
Hadi bakalım cumaya kadar ne olacak.. Hayırlısıyla gelsinler inşallah..
hepinize maşallah yaa sonuna gelmişsinizbenim haftalarda arkadaşlarda varmı acaba bu topicte?
hoşgeldin tatlım,topiğimizde senın haftanda kımse yok maalesef en son kalanlar bu ayın sonunda doğuracak doğurabılırlerse
hoppppp nereye doguruonn akadasım sıranı beklee
kontrolun ıyı gecmıs tatlım sancılarda yavastan vurmaya baslıyor artık tabı..ama senın benden cok sancın cıkmıs..sıramı kaparsan doverım
internetten baktım da 40 tan sonraki değerlere ve sıklığına dikkat ediyormuş doktorlar.benim de ilk bağlandığında 70-80 lerdeydi bir de dediğin gibi birkaç kez daha 80 lere çıktı ama doktor herhangi bir yorum yapmadı nst sonucu iyi dedi sadece.hayırlısı bakalım baksana permers kontrolden gelip o gün doğurmuş.i
Hadi bakalım kim önce doğurcak gerçi bana kalsa kendimi hazır hissetmiyorum 2 hafta daha beklesin derim
:18:
doktor banada yorum yapmadı sadece 1-2 gün randevuyu öne aldı korkutmak istemiyor bence doktorlarımızben zaten dün doğurmadıysam bir hafta daha doğurmam gibi geliyor çünkü dün hatahanede yoruldum sonra baya bi dolaştım eve gelincede duş aldım tüm doğum hızlandırıcı şeyleri yaptım
golgemmmmm sen bi mesajında sancımmı var dedin .........
hahahahah:)) bırseyı 40 kere solersen olur derler ..40 oldumu kuzumDDD
ayyyy kızzzzzzzz yeterrrrrrrr dogur artıkınn:)))
a.şahin doktor tahmini bir doğum haftası söylemiyomu yaaaa
yok cnm söylemedi bişey eğer haftaya cumaya kadar randevu alamazsan çarşamba sabahı 8,30 da muhakkak burda ol dedi hayırlısı artık o zamanda 40+3 olcam
golgemmmm hadi hayırlısı bakalım hepimiz güzel haberlerle dönelim
elemsu ahhh bizde bi doğurup kurtulsak senin yerinde olmayı ne kadar çok isterdim kardeşimde hamile benim ve hep diyoruzki uyusak kalksak bebeklerimiz doğmuş olsa yanımzıda olsa diye
hyrm sen atlattın günü sıra bizde bakalım bizim dr ne diyecek ..
buarada az önce bi işim vardı 10 dk dışarı çıktım çok azda yürüdüm ama nefes nefese kaldım çok yoruldum ve acayip sıcak bastı allahım iyiki yaza denk gelmedi hamileliğim
evet kızlar hyrm hariç hepimizin öğleden sonra.akşama kaynatırız artık.ben de kendimi bugün çok enerjik hissediyorum mutfağı temizledim şimdi de evi silip süpüreyim diyorum.
maşallah canım kızına.seninki de nazlı olanlardan canım hayırlısı keyfi ne zaman isterse o zaman gelsin ama 40 ı geçirmese iyi olur ben çok sabırsızlanırım böyle diyorum ya benim kesin geçer:)))kilo konusunda da artık olan oldu inşallah çabuk çabuk veririz.
hayırlısı olsun canım.40 haftayı dolduracak desene.açılman yokmuymuş baktımı doktorun.
Sağolun kızlar, uslu uslu geçirdik biz kontrolü, sıra sizde.
Kanala da girmiş ohh hadi çok az kaldı canım hayırlısıyla..
anaaaamm nasıl doğuracan kız sen o tosunu maşallah maşallah
Lovehoneyenerjini cok harcama cnm,depola snraya kalsin
A.sahinmasallah cnmm kuzucugunaaaa
slm hamişler doğurun artıııııııııııııkkkkkkkkk
sabah kızımın az önce de benım kontrolum vardı
kızım kılo almıs çok şükür,bende muay. oldum ultrasonda baktı dr rahımın ıcı bomboş ne tuhaf geldı dr bkbebısın yokartık burda dedı,rahım temızlemsı hersey normal dedı,1 ay sonra bı daha kontrol var
selam kızlar dönnisi akşam eve getirdik herşey yolunda.yarın tekrar kontrol var,ama kötüleşme olmaz diyor dr bundan sonra.inşallah.sarılığa tek sebep beni bir emzik gibi kullanması.bizde amann ne güzel emiyor oburiks falan derken kız açlıktan ölüyomuş haberimiz yok.bebekler ilk 10 dakika emermiş sonrasında emziksiniz kızlar.sakın onlara aldanmayın.en az 2 saat arayla 10 dak bir meme 10 dak bir meme.tabi bu bizim gibi yolun başında bebekler için geçerli.
hastanede süt sağdırdılar bana.bizde eve aynı makineyi kiraladık.sütüm şu an coştuda coştu.FAZLA GELİYOR DEPOLUYORUM O DERECE.medela lactina hastane tipi süt pompası.eğer benim gibi süt sorununuz varsa ne yapın edin kiralayın.düzene giriyoruz yavaş yavaş.manuel pompa hikayeymiş.kol kaslarını sıkılaŞTIRMAK için kullanılabilir:))
mustela pişik önleyici kuruma yaptı denizin vücudunda .memnun kalmadım.
hastanede prima premıum care bitince kantinden canbebe yenidoğan aldık berbat.sakın mecbur olmadıkça almayın..
mujj kentin bebek hemşireleri ne kadar şefkat doluysa bornova şifanın hemşoları o derece suratsız.hiç tavsiye etmem.aklında olsun..bide ruhsuz kadın bebek drları var.ona hiç girmeyeyim.
son olarak deniz 9 ayını benim kukumun hemen üstünde geçirdiğinden karnım aşağı doğru sarkma yaptı.sanırsın 5.doğumum.dr korse takmalısın dedi.bana öneride bulunun acil.yoksa depresyona gireceğimm(((
şimdi geçmişşe bakayım izninizle..
maşallah canım kızına ben kiloyu duyduktan meraktan çatlar doktora zorla yaptırırdım çatı muayenesini.
biz de yeni geldik kızımız iyi maşallah ama bizi şaşırttı geçen cuma 3330 olan kilosu bu hafta 3100 çıktı doktor kilo vermiş olamaz yanlış ölçmüşüzdür dedi.çatı muayenemi yaptı başı epey aşağıda ama henüz doğum hazırlığı yok dedi buarada çatım müsaitmiş çok şükür.nst ye bağlandık o da iyiymiş.haftaya kadar doğurmazsam yine cumaya randevu aldık.buarada kızım çarşamba öyle bir hareket yapmıştıki bana çığlık attırmıştı meğer sırtını dönmüş hep sola dayalı duruyordu biraz değişiklik olsun dedi herhalde sırtı sağa dayamış inşallah sıkılıp tekrar değiştirmek istemez çünkü canımı yaktı.buarada çatı muayenesinde zorlanmadım doğumda da açılma falan olacak ya inşallah kolay olur diye kendimi teselli ediyorum.bizden haberler bukadar
evet saat 14.15 te kontrolumuz vardı bugun..hast.ısını hallet eve gel yemek yap onu ye falan derken anca gelebıldık:))
sımdı havadıslere gecıyorum..
nst de bırazcık sancım cıktı kızlarrrr...tabı benım hıc hıssetmedıgım tarzdan sancılar..ılk defa hemsıre sancı var bıraz dıyınce bır panık oldumm..anlamıs olacakki yok denecek kadar az ama dedi eheueheu
benım mınık kelebegım taaammmm 3400 gr ve 51 cm olmusta haberım yokmuss
usg de hersey normal cıktı Allahtan..suyuma bakarken suyun cok normal sevıyede bebegın her yerınde yeterınce su var dedı..azalmasından korkuyordum acıkcası bu akıntılardan dolayı..
Veeee ben 20 kılo almısım..bununlada doguma gırerım ınsallah.barı bu hafta bıraz dıkkat edeyım
dr um 19 NISAN PERSEMBE gunu saat:08.00 de burda oluyorsun..hazırlıkları yapıp hemen senı amelıyata alıyoruz dedi..defterıne notunu aldı..anammmmmmm fısıorum yahuu:18::18::18::18:
bırde son olarak hastanenın odalarını gormek ıstedım kadın dogum bolumunu..2 kısılık odalar vardı ve 1 tane kadın refakatcı kalacak dedı..dedım nasıl yanı ya eşimmm???izin verilmiyormus haydaaaaaa nasıl olur ben onsuz yatamam:)))))))) dedım ozel oda yokmu..Allahtan orda karısmıyorlar..özel oda ayarlattırcam bırde ona para bayılcam anlayacagınız..neysee kocacım yanımda olsunda onemı yok..
sımdı grı sayım devam edıyor..son 6D..5...4..3...2..1...veee mınık Kelebegım Allahın ıznıyle sagsaglım kollarımda
herkse selam,
sonunda bende oğluşuma kavuştum. ancak fırsatım oldu sizlerle de paylaşmak istedim. 40+5 de 10.04.12 de saat 15:40 da oğluşum sezeryan ile dünyaya geldi.
iri bebek olduğu için normal doğum yapamadım. son ana kadar da NST de sancım çıkmadı zaten. şu an ikimizde çok iyiyiz sadece oğluşumu doyurmakta zorlanıyorum.
bir türlü doymuyor. doktor mama takviyesi yap dedi. mecburen arada mama da veriyorum. ağrılarım da azaldı biraz.
doğum yapmayan herkese allahtan güzel doğum yapmayı ve sağlıkla bebişleini kucaklarına almalarını dilerim...
bu arada geçmişi okuyamadım bebeklerini kucaklarına alan herkesi tebrik derim... allah emanet olun...
ayyyy nerden başlasam öncelikle çok yorucu bir gündüüü kendi kendimi yordum açıkcası herneyse gelelim doktor kontrolümüze doktorum önce eliyle karnımı mıncıkladı yani elle bi karnımı muayene etti sonra ultrasonla baktı bebiş 3 kilo civarı boyuda 49 cm herşey yolunda suyun iyi dedi kısa bir muayeneydi tam söylemesede normal doğum sürecine girmişim yani kendi görüşüne göre sanırım ben haftaya cumartesi yada pazar doğurabilirim yani 39 haftanın sonunda ama açıkca söylemedi haftaya cumartesi pazar nöbetçiyim ozaman gel dedi neyse nst ye yönlendirdi öncesinde idrar ve kan verdim sonra nst ye gittim bu dördüncü girişim ve ilk defa benim değerlerim 80 küsürleri gördü normalde 20 yi geçmezdi yani bende sancı çıktı tabi ben bişey anlamadım sonra nst sonucunu doktoruma götürdüm baktı normal dedi yani zaten kendisi böle bişey bekliyodu sonrada cuma gel dedi yani 1-2 gün öne aldı randevuyu anacımmmmmmmmmm sanırım ben 40 haftayı doldurmadan doğuracam yani doktorum haftaya benden bişeyler bekliyorhastahane çıkışı annemle bir çarşı tutu attık ama baya uzun sürdü bebişe bişeyler aldık hep kendime diye çıkıyorum ona bişeyler alıyorum neyse canım kendimede 10 tane kilot aldım bu arada çok yoruldum çok yürüdüm ve lekelenmem çoğalmış bugün lekelenmeyi doktora sordum bu aralar normal dedi ama keşke bu kadar yürümeseydim şimdi bi duş aldım yeni oturdum sayılır sanırım bir kaç gün evden çıkmayacağım .. haftayada beni alttan muayene edicek doktor ayyy aklımda kalanlar bunlar bu arad nst de değerlerim yükseldikçe çok tedirgin oldum ben yaaaaaa
Merhabaaa, biz de bebegimle birbirimize kavustuk cok sukur.11 nisan aksami forumda kasilmalari sormustum. Saat 12 gibi hastaneye gittik. Sabah 08.03'de Emir prensimle kavustuk. Normal dogum istemistim hep, normal dogurdum. Bebegim de ben de iyiyiz, dun evimize donduk cok sukur. Tek derdim henuz sutum gelmedi, gelmesi icin still tee, bol sivi, bebegin emmesi + pompa calismalarim var.
Cok mutluyuz, Allah olmayana da nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Insallah detaylari sonra paylasicam. Herkese sevgilerimi yolluyorum.
Not: oglusum 9 gun erken geldi, hem de gunduz kontrolumuzun oldugu gunun aksaminda, doktorumuz daha 9 var demisken :)))))
hepinize maşallah yaa sonuna gelmişsinizbenim haftalarda arkadaşlarda varmı acaba bu topicte?
evet canım kasıklarıma ıgne batar gıbı bır acı bazende bıcak saplanıyor bır anda sankı.10 sanıye falan suruyor ve gecıyor..bırde belımde bır agrı varkı sorma.. kasılmada cok bugun
Allah sonunu Elem e benzetmesın sekerım o kadar sancı ustune sezaryan
hoşbuldum teşekkür ederim , özendim şimdi size keşke bende o haftalarda olsaydım , herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah
heyy selam kızlarrr
dün akşam nerdeydim bilin bakalımmm
kınaya gittimmmmmmm ağrılarım çok olmasına rağmen oynamamak için kendimi zor tuttum walla
ohh millet bi coştu bi coştuuu bense kös kös yerimde oturdum
bu arada nasıl gittin diye soracak olursanız eğer salon bize çok yakındı 50 mt falan
ama yürümekte çok zorlandım öldüm öldüm dirildim sanki
bacaklarımın feri gitmiş anladımki işim bitmiş benim :):)
eşime de hep kızıyordumm istinye parka falan gidelim sıkıldım evde diye hep derdi suyun gelirse bişey olursa naparız diyodu bu halde nasıl çıkcaksın diyodu
haklıymış 10 mt yürümeye bile dermanım yokmuş anladımmmm
şuan da da annem bende kalıyo 2 gündür ağrılarım çok fazla bazen kalakalıyorum öylece bırakamadı beni bu halde
camlarımı sildi banyomu temizliyo şimdideee
gece uykuları yokk şuan çoooooook uykum var ama uyuyamıyorummm annemi yalnız bırakmak istemiyorum
kaynanamda yukarda ütüsünü yapıyoo
bu arada dün annem kaynanamın evinide temizledi mahvoluyo bu kadın benim yüzümden walla
canım kasılmalarının kaç dakikada bir oluyor aman dikkat et bence sende dün benim gibi yoruldun benim lekelenmem oluyordu yaaa dün baya yoruldum ve çok yürüdüm lekelenmem çoğaldı bugün hatta yarın evden çıkmayı düşünmüyorum bence sende istirahat et
canım kasılmalarının kaç dakikada bir oluyor aman dikkat et bence sende dün benim gibi yoruldun benim lekelenmem oluyordu yaaa dün baya yoruldum ve çok yürüdüm lekelenmem çoğaldı bugün hatta yarın evden çıkmayı düşünmüyorum bence sende istirahat et
heyy selam kızlarrr
dün akşam nerdeydim bilin bakalımmm
kınaya gittimmmmmmm ağrılarım çok olmasına rağmen oynamamak için kendimi zor tuttum walla
ohh millet bi coştu bi coştuuu bense kös kös yerimde oturdum
bu arada nasıl gittin diye soracak olursanız eğer salon bize çok yakındı 50 mt falan
ama yürümekte çok zorlandım öldüm öldüm dirildim sanki
bacaklarımın feri gitmiş anladımki işim bitmiş benim :):)
eşime de hep kızıyordumm istinye parka falan gidelim sıkıldım evde diye hep derdi suyun gelirse bişey olursa naparız diyodu bu halde nasıl çıkcaksın diyodu
haklıymış 10 mt yürümeye bile dermanım yokmuş anladımmm
şuan da da annem bende kalıyo 2 gündür ağrılarım çok fazla bazen kalakalıyorum öylece bırakamadı beni bu halde
camlarımı sildi banyomu temizliyo şimdideee
gece uykuları yokk şuan çoooooook uykum var ama uyuyamıyorummm annemi yalnız bırakmak istemiyorum
kaynanamda yukarda ütüsünü yapıyoo
bu arada dün annem kaynanamın evinide temizledi mahvoluyo bu kadın benim yüzümden walla[/QUOTs
sabaha akşama gelicek bebeğin az kalmıs desene allah yar ve yardımcın olsun darısı bizimde başımıza.sağlıcakla mutlu günlerde gelsin bebeğin büyüsün kucaklarında inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?