Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

delisin kızım sen ne cam sılmesi otur yerınde,gercı bende son gune kadar hep iş yaptım ama benım agrım sancım yoktu,ayrıca sen kayınvalidenın evını annene nıye temızletıyon akıllı ol,kendın mahvoldun sıra annene mi geldı.deliiiii

yaa kızlar belki biz çok abartıyoruz kasılmaların hep can acıtacağını sanıyoruz ama bence bizde hep kasılma oluyor çok canımız yanmadığı içinde onun kasılma olup olmadığını bilmiyoruz muhtemelen gerçek kasılma kendini farkettirir zaten şu sıralar yalancı sancı ve kasılmalar görülmesi çok normal ... benim bugün mesela bir ara iki kasığıma birden bir ağrı girdi ama hareket edince geçti zaten yalancı sancılar anlatılırkende pozisyonunuza göre ağrı geçer diyor bide bende farkettim iki gündür karnım daha sert

bugun benım sancılarım dıgerlerıne gore farklı cnm dınlenmeyle gecmedı..pozısyon degıstırıncede gecmedı ..ama cok kısa surdu..ee son haftalar bunlar tabı normal artık olmaması sorun bence:)))

bugun benım sancılarım dıgerlerıne gore farklı cnm dınlenmeyle gecmedı..pozısyon degıstırıncede gecmedı ..ama cok kısa surdu..ee son haftalar bunlar tabı normal artık olmaması sorun bence:)))

aman canım senin olmasın bizim olsun.senin kuzun perşembeye dayansın bakalım:)))) ayy bizimkiler ne zaman gelecek acaba

benimkilerde diğer günlere göre farklı canım normal normal herşeyimiz yolunda gidiyor çok şükür
aman canım senin olmasın bizim olsun.senin kuzun perşembeye dayansın bakalım:)))) ayy bizimkiler ne zaman gelecek acaba

ayyyy daha benim kocam gelicek izmirden pazartesi gününe kadar beklesin bebiş babası gelsin sonra oda gelebilir

yeşiim hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla buyutsunn bebişini

bende sol goğusumu veremiyorum mem ucu yarasından dolayı pompayla sağıp verdim hep hem 60 ml çıkıo hem 60 ml emdirmiş olduğumu görmek hoşuma gidioo hemde memem dinlenioo :) yeni doğan bebişlerin midesi zaten bi çay bardağı kadarmışş..o sağdığım sütle de gece annem ben biraz uyuyayım die biberonla veriverioo şimdilik...

gelir sütün gelir Allah analı babalı buyutsun

ay benimki uyandıı

kızlar merabayın

şükür kavuşturana

ne güzel doğuran doğurana darısı başıma inşaallah ben hala bekliyorum kızıma kavuşmak için

Ben evimin temizliğini bitirdim.Her şeyimi de hazırladım. Şimdi ufaktan kayınvalidemin evini başladım temizlemeye. Bebek mevlütünü onun evinde yapacağız diye ama onun aklı görümcemde. Görümcem evini boyatıyor yarın ona gidecekmiş yardıma. Ben evimi temizlerken hastayım yorgunum diyordu şimdi niyeyse dipçik kesiliverdi. Şeytan acayip vesvese veriyor yahu. Tövbe tövbeeee. Neyse şekerler ben nete giremiyorum. Çünkü netim yok. Kaynımın bilg oturabilirsem açıyorum işte.
Doğum yapanları tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Darısı biz doğuramayanların başına.

biz de kavuşacağız canım inşallah az kaldı.bırak temizleme o zaman görümcene gideceğine kendi evini temizlese yazık sana.

biz de kavuşacağız canım inşallah az kaldı.bırak temizleme o zaman görümcene gideceğine kendi evini temizlese yazık sana.

sorma ne safım yaa güya bebeğimiz için alısveriş yaparken maddi yardımda bulundu diye altında kalmayayım dedim.Ama napim canım kul bilmezse Halık bilsin. Allah görüyor yapılanları edilenleri.

canıııııımmm nerelerdesın ben de senı dusundum bugun nerde bu kız dıye,kendıne dıkkat et,habersız bırakma bızı

a.sahinn kayınvaldenin evini annene temizletebildiysen senin halini yaman görüorum ben o kayınvaldem tepenizden inmez sonra daha çok sölenirsin bak..
yeşimm mama filan vermemeye çalış bol süt getirici şeler iç hiç olmadı sıcacık çorba ıhlamur filan iç bol bol su kızlar emziren anneler 3-3,5 litre su diolar en az..%100 üzüm suyu bide için..
bu arada sezeryan olan annecikler bağırsaklarıınız düzeldimi benim sindirim sistemim bu konuda bi garip oldu ne zaman düzelcek acaba hep ishal gibiyimm 15 gün geçti üstünden..
bu arada 19 kilo almıştım benden 12 kilo gittii ama şu sıralar bazı şeleri çok kafama takıp üzülüorumm ondanmı ishaldenmi anlamadım..
ayva çekirdeğini kaynatıım meme ucuna 3 gündür pompayla sağdımm hala geçmedi ya kesik bağıra bağıra vericez mecbur sütüm gidecek die de korkuomm

yeşim ve permers hayırlı olsun bebekleriniz.allah analı babalı büyütsün.yeşim maşallah diyim seninkini beslemek hiç zor olmaz heralde annesi.benim minik prensesim lahana bebek gibi ufacıkk.3170 doğdu.2970 düştü.şimdi 3 kilocukk:))allahtan sarılık derdimiz bitti.bugün son kan tahlili yaptırdık.bayağı düşmüş.süt sağıp vermeye devam bi süre daha kendini toplayanaca.2 saatte 1 60 cc veriyorum sütümü hastanede en az 60 cc demişlerdi.ama daha fazlada olabilir eğer alıyosa..ama elemsu seninki mantıklı geldi bana.mememi unutmaması için ardından mememi vereyim bende bi süreliğine.bugün tırnak kestim yüzünü çiziyodu eldiven hiç sevmiyor.daha doğrusu kendi makasıyla kısalttım.sakı8n derinden kesmeyin.mikrop almasın.aslında en iyisi haftada 2 törpülemekmiş.uzamasını engellermiş ama ben beceremedim törpüsü bizim törpüler gibi yapmıyo.gazını nasıl çıkarıyosunuz.pozisyon olarak en rahat nasıl tutuyosunuz tarif edebilirmisiniz?

yeni uyandırma taktiğim altını açmak.sinir oluyo ve ağlayor ve günaydın.:))hop süt ağızda.

Son düzenleme:
evet kuzum yaa pers.kadar dayansın ınsallah..korkuorum bu aralar..gercı son 1 ayımı korkarak gecırdım heran dıken ustunde ama bu defa baska..sancılar bır degısık hal almaya basladı..ıste sancı bu dıorum artık önceden bılmıordum:)
ben sıramı savayımda sız pespese gelın ardımdan:)) vee artık bebeklerı konusmaya baslayalım..ozenıyorum artık doguran şekerlerE:))

Son düzenleme:

benım kızımda eldıven hıc sevmıyo,lcıkarıyo hep eldıvenleri.ellerı buz gıbı oluyo ben de corap gecırıyorum ellerıne
ben göğsüme koyuyorum sırtını dairesel hareketlerle ve asafıan yukarıya dopru sıvazlayarak cıkartıyorum gazını,muuhtemelen bu ıslemın sonunda uyuyo orda fıstıgım

eldivenmother care de aldivenli tulumlar satiliyor,cikarmalari mumkun dgl onlari alin daha rahat.o eldivenler bol gelir cikar gder belkigorkemlicnmm daha 1 ay beklesen coook yumusak tirnagi zedelemeyesin

eldivenmother care de aldivenli tulumlar satiliyor,cikarmalari mumkun dgl onlari alin daha rahat.o eldivenler bol gelir cikar gder belkigorkemlicnmm daha 1 ay beklesen coook yumusak tirnagi zedelemeyesin

bız tulumlarımızı hep ordan aldık ama kızım mınık oldugu ıcın hepsıbuyuk gelıyo,ya da ben hep buyuk almısım

bız tulumlarımızı hep ordan aldık ama kızım mınık oldugu ıcın hepsıbuyuk gelıyo,ya da ben hep buyuk almısım

imm,neyse 2 haftaya gelir o zmn :))) azcik buyuk olsa da sorun olmaz elleri icerde kalir ztn cok hareket etmediginden sikinti olmaz simdilim biraz buyugun

[QU

OTE=martim;21507744]Bebeklerimizi beklerken neler yapmalıyız, paylaşarak öğrenelim :)[/Q

cicili bicili kıyafetler alınır...

mujj canım naber??mother a dün baktım ben göremedim eldivenli tulum.keşke tezgahtaerlara sorsaymışım.bugün eşimi göndereyim bi baksın.hatta dün diğerleri büyük gelince newborn tulum aldım.ama onlarda büyük geldi.şaka gibi ya.nerdeyse premature beden alcam:))ama pijama takımları oluyor allahtan..

canım uzman tv de izledim.sorun yok.öbür türlü yüzünü mahvediyordu.
chicco manikür seti varya onun kağıt makası gibi bir makası var onunla kısalttım.
bu arada tavsiye üzerine bir dr buldum.zerrin sürenkök.karşıyakada.dyydunmu hiç canım.ona götüreceğim bu hafta.
bebeğin elleri ve ayakları benimde soğuktu.üşüyo bu deyip çift çorap giydiriyodum ayağına .ama sonra üşüyüp üşüediğini karnından anlaşılırdığını öğrendim.bide ısı çıkışı kafadan olur diye başına mutlaka bişey takıyorum.onu çıkaramıyor.
yüzü göğsünemi bakıyor elemsu.yoksa karşıyamı.yüzü göğsüne kapanınca ağzı kapanır diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…