heyy selam kızlarrr
dün akşam nerdeydim bilin bakalımmm
kınaya gittimmmmmmm ağrılarım çok olmasına rağmen oynamamak için kendimi zor tuttum walla
ohh millet bi coştu bi coştuuu bense kös kös yerimde oturdum
bu arada nasıl gittin diye soracak olursanız eğer salon bize çok yakındı 50 mt falan
ama yürümekte çok zorlandım öldüm öldüm dirildim sanki
bacaklarımın feri gitmiş anladımki işim bitmiş benim :):)
eşime de hep kızıyordumm istinye parka falan gidelim sıkıldım evde diye hep derdi suyun gelirse bişey olursa naparız diyodu bu halde nasıl çıkcaksın diyodu
haklıymış 10 mt yürümeye bile dermanım yokmuş anladımmmm
şuan da da annem bende kalıyo 2 gündür ağrılarım çok fazla bazen kalakalıyorum öylece bırakamadı beni bu halde
camlarımı sildi banyomu temizliyo şimdideee
gece uykuları yokk şuan çoooooook uykum var ama uyuyamıyorummm annemi yalnız bırakmak istemiyorum
kaynanamda yukarda ütüsünü yapıyoo
bu arada dün annem kaynanamın evinide temizledi mahvoluyo bu kadın benim yüzümden walla
kızlar kasılmalar ben de hareket halindeyken oluyor dinlenirken pek hissetmedim acaba oluyor da ben anlayamıyorum ama ayağa kalktığımda birden sertleşiyor karnım mesela az önce biraz dışarı çıkıp yürüyeyim dedim aman bütün belimin çevresi ağrıdı kasıklarım falan
bugun benım sancılarım dıgerlerıne gore farklı cnm dınlenmeyle gecmedı..pozısyon degıstırıncede gecmedı ..ama cok kısa surdu..ee son haftalar bunlar tabı normal artık olmaması sorun bence:)))yaa kızlar belki biz çok abartıyoruz kasılmaların hep can acıtacağını sanıyoruz ama bence bizde hep kasılma oluyor çok canımız yanmadığı içinde onun kasılma olup olmadığını bilmiyoruz muhtemelen gerçek kasılma kendini farkettirir zaten şu sıralar yalancı sancı ve kasılmalar görülmesi çok normal ... benim bugün mesela bir ara iki kasığıma birden bir ağrı girdi ama hareket edince geçti zaten yalancı sancılar anlatılırkende pozisyonunuza göre ağrı geçer diyor bide bende farkettim iki gündür karnım daha sert
bugun benım sancılarım dıgerlerıne gore farklı cnm dınlenmeyle gecmedı..pozısyon degıstırıncede gecmedı ..ama cok kısa surdu..ee son haftalar bunlar tabı normal artık olmaması sorun bence:)))
bugun benım sancılarım dıgerlerıne gore farklı cnm dınlenmeyle gecmedı..pozısyon degıstırıncede gecmedı ..ama cok kısa surdu..ee son haftalar bunlar tabı normal artık olmaması sorun bence:)))
aman canım senin olmasın bizim olsun.senin kuzun perşembeye dayansın bakalım:)))) ayy bizimkiler ne zaman gelecek acaba
benım sutum hemen geldı fakat ılk gunler göğüs uclarım yara olmustu dınlendırmek ıcın sagdım,dunden berı tekrar sağıyorum hem sutum artsın dıye hem de ne kadar sut cıkıyo onu merak ettığimden.ama sağmak arttırıyo gercekten,sağdıgım sutu önce verıyorum sonra memeden devamedıyorumkı hem memeyı unutmasın,hem de memelerım oohh deyıp tembellıge alışmasın
Merhabaaa, biz de bebegimle birbirimize kavustuk cok sukur.11 nisan aksami forumda kasilmalari sormustum. Saat 12 gibi hastaneye gittik. Sabah 08.03'de Emir prensimle kavustuk. Normal dogum istemistim hep, normal dogurdum. Bebegim de ben de iyiyiz, dun evimize donduk cok sukur. Tek derdim henuz sutum gelmedi, gelmesi icin still tee, bol sivi, bebegin emmesi + pompa calismalarim var.
Cok mutluyuz, Allah olmayana da nasip etsin bu mukemmel duyguyu. Insallah detaylari sonra paylasicam. Herkese sevgilerimi yolluyorum.
Not: oglusum 9 gun erken geldi, hem de gunduz kontrolumuzun oldugu gunun aksaminda, doktorumuz daha 9 var demisken :)))))
çok teşekkürler canımcım. darısı başınıza inşallah. benim bebişim 4.050gr olrak dünyaya geldi. maşallahhh..
teşekkür ederiz. bbişlerimiz bizile artık allahtan daha ne isteriz ki... binlerce şükürler olsun....
tebrik ederim. allah emir bebeğe ve sana sağlık versin. bende senin gibi sütüm çoğalsın diye uğraşıyoum... allah yardımcımız olsun...
mujj, bana kalsa bende hiç mama vermek istemiyorum ama büyükler yok bu çocuk doymamaış baksana aranıyo, yok ellerini yiyor diyip mama veriyorlar.
inşallah kısa sürede artar sütüm...
teşekkür ederiz canımcım. allah hepimiz bebişlerine sağlık versin, bol süt versin inşallahhh...
kızlar merabayın
şükür kavuşturana
ne güzel doğuran doğurana darısı başıma inşaallah ben hala bekliyorum kızıma kavuşmak için
Ben evimin temizliğini bitirdim.Her şeyimi de hazırladım. Şimdi ufaktan kayınvalidemin evini başladım temizlemeye. Bebek mevlütünü onun evinde yapacağız diye ama onun aklı görümcemde. Görümcem evini boyatıyor yarın ona gidecekmiş yardıma. Ben evimi temizlerken hastayım yorgunum diyordu şimdi niyeyse dipçik kesiliverdi. Şeytan acayip vesvese veriyor yahu. Tövbe tövbeeee. Neyse şekerler ben nete giremiyorum. Çünkü netim yok. Kaynımın bilg oturabilirsem açıyorum işte.
Doğum yapanları tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Darısı biz doğuramayanların başına.
biz de kavuşacağız canım inşallah az kaldı.bırak temizleme o zaman görümcene gideceğine kendi evini temizlese yazık sana.
kızlar merabayın
şükür kavuşturana
ne güzel doğuran doğurana darısı başıma inşaallah ben hala bekliyorum kızıma kavuşmak için
Ben evimin temizliğini bitirdim.Her şeyimi de hazırladım. Şimdi ufaktan kayınvalidemin evini başladım temizlemeye. Bebek mevlütünü onun evinde yapacağız diye ama onun aklı görümcemde. Görümcem evini boyatıyor yarın ona gidecekmiş yardıma. Ben evimi temizlerken hastayım yorgunum diyordu şimdi niyeyse dipçik kesiliverdi. Şeytan acayip vesvese veriyor yahu. Tövbe tövbeeee. Neyse şekerler ben nete giremiyorum. Çünkü netim yok. Kaynımın bilg oturabilirsem açıyorum işte.
Doğum yapanları tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Darısı biz doğuramayanların başına.
canıııııımmm nerelerdesın ben de senı dusundum bugun nerde bu kız dıye,kendıne dıkkat et,habersız bırakma bızı
yeşim ve permers hayırlı olsun bebekleriniz.allah analı babalı büyütsün.yeşim maşallah diyim seninkini beslemek hiç zor olmaz heralde annesi.benim minik prensesim lahana bebek gibi ufacıkk.3170 doğdu.2970 düştü.şimdi 3 kilocukk:))allahtan sarılık derdimiz bitti.bugün son kan tahlili yaptırdık.bayağı düşmüş.süt sağıp vermeye devam bi süre daha kendini toplayanaca.2 saatte 1 60 cc veriyorum sütümü hastanede en az 60 cc demişlerdi.ama daha fazlada olabilir eğer alıyosa..ama elemsu seninki mantıklı geldi bana.mememi unutmaması için ardından mememi vereyim bende bi süreliğine.bugün tırnak kestim yüzünü çiziyodu eldiven hiç sevmiyor.daha doğrusu kendi makasıyla kısalttım.sakı8n derinden kesmeyin.mikrop almasın.aslında en iyisi haftada 2 törpülemekmiş.uzamasını engellermiş ama ben beceremedim törpüsü bizim törpüler gibi yapmıyo.gazını nasıl çıkarıyosunuz.pozisyon olarak en rahat nasıl tutuyosunuz tarif edebilirmisiniz?
yeni uyandırma taktiğim altını açmak.sinir oluyo ve ağlayor ve günaydın.:))hop süt ağızda.
eldivenmother care de aldivenli tulumlar satiliyor,cikarmalari mumkun dgl onlari alin daha rahat.o eldivenler bol gelir cikar gder belkigorkemlicnmm daha 1 ay beklesen coook yumusak tirnagi zedelemeyesin
bız tulumlarımızı hep ordan aldık ama kızım mınık oldugu ıcın hepsıbuyuk gelıyo,ya da ben hep buyuk almısım
eldivenmother care de aldivenli tulumlar satiliyor,cikarmalari mumkun dgl onlari alin daha rahat.o eldivenler bol gelir cikar gder belkigorkemlicnmm daha 1 ay beklesen coook yumusak tirnagi zedelemeyesin
bebeğin elleri ve ayakları benimde soğuktu.üşüyo bu deyip çift çorap giydiriyodum ayağına .ama sonra üşüyüp üşüediğini karnından anlaşılırdığını öğrendim.bide ısı çıkışı kafadan olur diye başına mutlaka bişey takıyorum.onu çıkaramıyor.benım kızımda eldıven hıc sevmıyo,lcıkarıyo hep eldıvenleri.ellerı buz gıbı oluyo ben de corap gecırıyorum ellerıne
ben göğsüme koyuyorum sırtını dairesel hareketlerle ve asafıan yukarıya dopru sıvazlayarak cıkartıyorum gazını,muuhtemelen bu ıslemın sonunda uyuyo orda fıstıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?