Doğurdun doğurcan oynamak senin neyine canım :)
Hadi bak sırada seni bekliyoruz, bi pırtlat hayırlısıyla
Annene de güç kuvvet versin Allah inş.
pırtlamıyo anam ben napimm içerde keyfi yerinde zillinin ahh bi çıksa
amin cnm inşallah
heyy selam kızlarrr
dün akşam nerdeydim bilin bakalımmm
kınaya gittimmmmmmm ağrılarım çok olmasına rağmen oynamamak için kendimi zor tuttum walla
ohh millet bi coştu bi coştuuu bense kös kös yerimde oturdum
bu arada nasıl gittin diye soracak olursanız eğer salon bize çok yakındı 50 mt falan
ama yürümekte çok zorlandım öldüm öldüm dirildim sanki
bacaklarımın feri gitmiş anladımki işim bitmiş benim :):)
eşime de hep kızıyordumm istinye parka falan gidelim sıkıldım evde diye hep derdi suyun gelirse bişey olursa naparız diyodu bu halde nasıl çıkcaksın diyodu
haklıymış 10 mt yürümeye bile dermanım yokmuş anladımmm
şuan da da annem bende kalıyo 2 gündür ağrılarım çok fazla bazen kalakalıyorum öylece bırakamadı beni bu halde
camlarımı sildi banyomu temizliyo şimdideee
gece uykuları yokk şuan çoooooook uykum var ama uyuyamıyorummm annemi yalnız bırakmak istemiyorum
kaynanamda yukarda ütüsünü yapıyoo
bu arada dün annem kaynanamın evinide temizledi mahvoluyo bu kadın benim yüzümden walla[/QUOTs
sabaha akşama gelicek bebeğin az kalmıs desene allah yar ve yardımcın olsun darısı bizimde başımıza.sağlıcakla mutlu günlerde gelsin bebeğin büyüsün kucaklarında inş.
amin cnm inşallah darısı hepimizin başınaaa
delisin kızım sen ne cam sılmesi otur yerınde,gercı bende son gune kadar hep iş yaptım ama benım agrım sancım yoktu,ayrıca sen kayınvalidenın evını annene nıye temızletıyonakıllı ol,kendın mahvoldun sıra annene mi geldı.deliiiii
ben cam silmiyorum annem siliyo kızz bana bi iş yaptırmıyo ki sağolsun toz bile aldırmıyo ama ben yine de yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum
ben temizletmiyorum anneme dedim bırak yarın ablam gelcek temizleyecek zaten sen hem bana hem kendi evine yapıyosun anan ağlıyo zaten diye ama yaptı işte yoksa çok kızdım bende
kızlar merabayın
şükür kavuşturana
ne güzel doğuran doğurana darısı başıma inşaallah ben hala bekliyorum kızıma kavuşmak için
Ben evimin temizliğini bitirdim.Her şeyimi de hazırladım. Şimdi ufaktan kayınvalidemin evini başladım temizlemeye. Bebek mevlütünü onun evinde yapacağız diye ama onun aklı görümcemde. Görümcem evini boyatıyor yarın ona gidecekmiş yardıma. Ben evimi temizlerken hastayım yorgunum diyordu şimdi niyeyse dipçik kesiliverdi. Şeytan acayip vesvese veriyor yahu. Tövbe tövbeeee. Neyse şekerler ben nete giremiyorum. Çünkü netim yok. Kaynımın bilg oturabilirsem açıyorum işte.
Doğum yapanları tebrik ediyorum. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Darısı biz doğuramayanların başına.
amin cnm darısı hepimizin başınaa
zaten kaynanalar öyle olur kendi evlatlarına gelince diriliverirler :) kendini fazla yorma cnm hoş diyene bakk bende o kadar yaptım ettim hala da yapıyorum ama gözde yok yanii
mevlüte gelince hiiiiiç kimse kusra kalmasın kendi evimde okutcam Allah'ın izniyle (inşallah tabiii eşim bi yamuk yapıpta yukarısı daha büyük orda olsun demesse kaynanamlarda söylenmezse tabii)
a.sahinn kayınvaldenin evini annene temizletebildiysen senin halini yaman görüorum ben o kayınvaldem tepenizden inmez sonra daha çok sölenirsin bak..
yeşimm mama filan vermemeye çalış bol süt getirici şeler iç hiç olmadı sıcacık çorba ıhlamur filan iç bol bol su kızlar emziren anneler 3-3,5 litre su diolar en az..%100 üzüm suyu bide için..
bu arada sezeryan olan annecikler bağırsaklarıınız düzeldimi benim sindirim sistemim bu konuda bi garip oldu ne zaman düzelcek acaba hep ishal gibiyimm 15 gün geçti üstünden..
bu arada 19 kilo almıştım benden 12 kilo gittii ama şu sıralar bazı şeleri çok kafama takıp üzülüorumm ondanmı ishaldenmi anlamadım..
ayva çekirdeğini kaynatıım meme ucuna 3 gündür pompayla sağdımm hala geçmedi ya kesik bağıra bağıra vericez mecbur sütüm gidecek die de korkuomm
ayy yok cnm annem elinden geldiği kadar kaynanama yapar daha öncelerde de koltuklarını falan hep silmiştir ama benim için biliyoki ben yapıcam benim yapmamam için canım annem kendini yoruyorr
daha öncelerde çalışıyordum hep sadece pazar günleri evde oluyordum sırf ben temizlik yapıpta yorulmayayım diye annem haftaiçi her cuma günü gelirdi evimi baştan aşağı temizlerdi sağolsun
bazende kaynanamın evini yapardı sırf bana kalmasın diye ben çalışıyorum diye