bugun sancıdan kıvrandım oldum oldum dırıldım(((
ayy bunlar yalancı sancılarsa ben gercek dogum sancılarını dusunemıyorum yaaa.üühühühühüh
slm kızlarr...
bugun annemle kayınvalıdem sagolsunlar evımı temızlemeye geldıler nede olsa yaklastı artık son 3 dıoruzz:)) bende ayakta bıraz fazla kaldım sanırım..onlar kyamıyorlar ben kalkıorum onlar kızıyorlar ama hep yatmakta olmuyor tabı..sancılarım bugun tavan yaptı..söz dınlemıyorum kı hakettım tabı:))
yarın ızmıtten arkadasım gelıyor benım dogumum ıcın..artık son 3 gunumu onla gecırcem dısarda fınk atmayı planlıyoruz bu halımle bakalım sokakta dogurmam ınsallah eheueheueheeu:)))))
valla fazla yürümek normal doğumu tetikler benden söylemesi
yapma yaaaaa okadar şiddetli yani dur bende korktum şimdicanım yaaaa bi doktora gittik geldik cuma günü hepimizin metabolizması değişti allahım sen yardım et bize doktorun dediği çıkarsa benim 5-6 günüm var önümde
yapma yaaaaa okadar şiddetli yani dur bende korktum şimdicanım yaaaa bi doktora gittik geldik cuma günü hepimizin metabolizması değişti allahım sen yardım et bize doktorun dediği çıkarsa benim 5-6 günüm var önümde
yok annesi bence normal doğmuşş doğduktan bi hafta içinde 300 gr kadar vermeleri normalmiş bebişlerin adapte olamıolarya hemen memeye bide su toplanmış oluo onuda atıolar hem 200 gr vermiş benimkide 170 gr düşmüştü bu hafta doğum kilomuzu azcık geçtik :)benimkide 60 cc ile doğuyo sonra bi güzel uyuyoo ama benimkine biberonla vermeye başlayınca sütümü ağzını bi küçük açmaya başladı böle kaplan gibi açmıoo hemen alışıolar gerçekten biberona küçük açtıkçada meme ucumdan çılık atmaya devam ediyoruz... tırnaklarını törpiyle bende beceremedim bebişte sevmedi zaten tırnak makasıyla iyi kötü kestim derine inemedim ama en azından eski keskinliği giti bide gözünü çizecek die korkuodumm..ama kendinden eldivenliler var benim ciko hastane çıkışı ölemiş sonradan farketiiim acaip hoşuma gitii çıkaramaıoda pazardan alınan bi üst de öle artık onları yıkayıp yıkayıp giydiriorum hemen..yada elemsunun dediği gibi arada bende çorap geçiriorumm :) ama meme arayınca onları emiyo bişekilde napıcamı bilemiorum artık..bizimkininde sarılığı azaldıı 2 aya kadar sürebiliomuş zatenn...
altını açmak evet iyi bi yöntem hehe çok güldüm aynen öle hop süt ağızdaama benimki bi 3 saat iptal oluo napsan uyanmıoo cimcikle gene geçmio doctorumuzda normal zorlamayın 3 saat de uyuyabilir dedii,
kız az kaldıı dayan biraz uykusuz kalınca insanın sinirleri de bozuluo iyi dinlenn :)
bende göüğüsüme koyuyorumm acaip hoşuna gidio uyuyaklıoo bende boğulacak die düşünüodumm hep aynadan bakıodum önceleri napıo die bide tutamıosun ya yavaş yavaş alıştık ama hemen kaldırıp sırtına dairesel hareketlerle çıkartmaya çalışıooz bazende kendisi tepinsin die bırakıorum yavrum kızarıo bozarıoo zorlanıo ama hem hazıra konmamalı die düşünüp kucağa almıorum çünkü öbürtülü az haereket edio enerji harcıo kendş kendine hem acıkır die işte kıyamadıkşça yapıoz bişeler
ama kesmezse çok keskin oluo yaa benim canımı bile acıtıo ki kendi yüzüne götürdükçe demi ay yazıkk..
o cikonun manikor setiyle beceremdim ben sevmedi benimki oğlan olduğundan m acep dicem ama:44:
bide kızlar ayaklarının üşüyüp üşümediğini burnundan anlayabilirsiniz parmaklarınızdan birinin dış yüzeyiyle burnuna dokunun soğuksa ayakalrı soğuktur sıcaksa ayaklarıda sıcaktır..
bilmiorum kendi düşüncen tatlım ben yapamam hele anneme ama kaynanan sen oğluyla evlenmeden önce napıomuşş biraz fazla mı iyi niyetlisin dikkat et..
telefondan girdiğim için kısa yazıyorum.doktor bebeğin basının geride olduğunu gününü beklesek bile sezaryen gerekebileceğini yarınki son kontrolden sonra bebeği sezaryenle alabileceğini söyledi.
slm kızlarr...
bugun annemle kayınvalıdem sagolsunlar evımı temızlemeye geldıler nede olsa yaklastı artık son 3 dıoruzz:)) bende ayakta bıraz fazla kaldım sanırım..onlar kyamıyorlar ben kalkıorum onlar kızıyorlar ama hep yatmakta olmuyor tabı..sancılarım bugun tavan yaptı..söz dınlemıyorum kı hakettım tabı:))
yarın ızmıtten arkadasım gelıyor benım dogumum ıcın..artık son 3 gunumu onla gecırcem dısarda fınk atmayı planlıyoruz bu halımle bakalım sokakta dogurmam ınsallah eheueheueheeu:)))))
arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.
arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bütün gece karnım kasıldı da kasıldı ilk defa bu kadar çok oldu. Adet ağrısı, gaz sancısı gibi ağrıdı karnım. Doğum sancısı olmadığına emindim ama uyutmayacak kadar çoktu. Sabaha karşı azcık uyuyabildim. Şimdi lavodaya kalktım, yine kaskatıyım. Vee ilk defa kanlı akıntım gelmiş. pembeli mi deseeem kırmızılı mı.. Doktora gitcem. Gitmeliyim dimii? ama kocacımı aramayayım diyorum. Ayy bilemedim. :44::44: Neden ağlıyorum bu arada yaaa
Bütün gece karnım kasıldı da kasıldı ilk defa bu kadar çok oldu. Adet ağrısı, gaz sancısı gibi ağrıdı karnım. Doğum sancısı olmadığına emindim ama uyutmayacak kadar çoktu. Sabaha karşı azcık uyuyabildim. Şimdi lavodaya kalktım, yine kaskatıyım. Vee ilk defa kanlı akıntım gelmiş. pembeli mi deseeem kırmızılı mı.. Doktora gitcem. Gitmeliyim dimii? ama kocacımı aramayayım diyorum. Ayy bilemedim. :44::44: Neden ağlıyorum bu arada yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?