Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlarr...
bugun annemle kayınvalıdem sagolsunlar evımı temızlemeye geldıler nede olsa yaklastı artık son 3 dıoruzz:)) bende ayakta bıraz fazla kaldım sanırım..onlar kyamıyorlar ben kalkıorum onlar kızıyorlar ama hep yatmakta olmuyor tabı..sancılarım bugun tavan yaptı..söz dınlemıyorum kı hakettım tabı:))
yarın ızmıtten arkadasım gelıyor benım dogumum ıcın..artık son 3 gunumu onla gecırcem dısarda fınk atmayı planlıyoruz bu halımle bakalım sokakta dogurmam ınsallah eheueheueheeu:)))))

bugun sancıdan kıvrandım oldum oldum dırıldım(((
ayy bunlar yalancı sancılarsa ben gercek dogum sancılarını dusunemıyorum yaaa.üühühühühüh

yapma yaaaaa okadar şiddetli yani dur bende korktum şimdi canım yaaaa bi doktora gittik geldik cuma günü hepimizin metabolizması değişti allahım sen yardım et bize doktorun dediği çıkarsa benim 5-6 günüm var önümde

valla fazla yürümek normal doğumu tetikler benden söylemesi

valla fazla yürümek normal doğumu tetikler benden söylemesi

muptelası oldugumuz bır cafe var sekerım orda takılcaz yurumıcem cok oturup sohbet falan..dıger arkılerde gelcek dogumdan once son kez butun kızlar toplandık yapalım dedık:)) bebek dogduktan sonra en az 1 ay arkılerle dısarı gezmeelerı yapamam:)

bak senın yaramaza gununu beklemeden gelcek hopp annenın kucagınaa:))

bu sancılarımı bazıları hıc onemsemeyebılırde bunyeden bunyeye degısıyor tabı..ayy benım agr esıgım cok dusuk hatta eksılerde:))
valla benı cok etkıledı valla..

kim isterki ama annemin vicdanı el vermiyor işte ben kıyamazken üstüne her hafta kızları gelip yapıyolarmış ki oğullarıda yardımcı oluyolarmış zaten ben çok iyi niyetliyimdir bundanda kaynaklanıyor
bu arada paylaşımın çok yararlı bilgiler tşklerrr

telefondan girdiğim için kısa yazıyorum.doktor bebeğin basının geride olduğunu gününü beklesek bile sezaryen gerekebileceğini yarınki son kontrolden sonra bebeği sezaryenle alabileceğini söyledi.

hadi hayırlı doğumlar inşallah cnm Allah yardımcın olsunnnn sağsalim kucağına almayı nasip etsin

ohhhh gezz bakalım benim yerimede lütfennnnnnnnn

arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.

arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.

Ay siz de kavuştunuz demekkk tebrikler canım Maşallah bebeğine
Allah analı babalı büyütsün inş..

Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bütün gece karnım kasıldı da kasıldı ilk defa bu kadar çok oldu. Adet ağrısı, gaz sancısı gibi ağrıdı karnım. Doğum sancısı olmadığına emindim ama uyutmayacak kadar çoktu. Sabaha karşı azcık uyuyabildim. Şimdi lavodaya kalktım, yine kaskatıyım. Vee ilk defa kanlı akıntım gelmiş. pembeli mi deseeem kırmızılı mı.. Doktora gitcem. Gitmeliyim dimii? ama kocacımı aramayayım diyorum. Ayy bilemedim. :44::44: Neden ağlıyorum bu arada yaaa

Son düzenleme:

caım yaa kıyamam; bence de doktora git canım....gitmesen bile bi ara durumu anlat gel derse gidersin...dr dan bilgi aldıktan sonra da duruma göre eşini ararsın...
ağlama kız bebişin gelecek bak az kalmış senin de heyecandandır oo :)

geçmiş olsun , canım.. bence de dr a git.. duygusal olman çok normal. ha geldi ha gelecek derken gerçekten az kaldı bebişinin gelmesine.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

canımmmm, gözün aydın, bol bol sütün olsun, Allah sağlıkla yavrunu büyütmeyi nasip etsin.. çok sevindim maşallah...

canlarım, sizin de gözünüz aydııınnnnnn, Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin sizlere.. öpüyorum sizii ve bebişlerinizi

canım muhtemelen nısan gelmıs.gecıkmeden dr a gıt

merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir...maum bıcırığım doğdu pek girmeye fırst olmuyo oluncada ancak selam verip bi iki dakka bakıp çıkyorum geçmişi okuyamıyorum çok fazla. gece mesaimizde artınca gündüz fırsat buldukça değerlendirmeye çalışıyorum.
kızım sarılıktıya hala geçmedi hatta kontrol için geçende götürdük düşecek diye beklerken yine yükselmiş çok canım sıkılıyo niye böle bilmiyorum ama şükür ki kızım artık karnını doyuruyo daha iyi emmesi. aman doğar doğmaz çok iyi emdirmeye çalışın sarılık olmasın bebişiniz iki saatte birmiş falan hiiç beklemeyin her fırsatta verin ağzına memeyi...

ayrıca elemsu pek anlamadım ama galiba bi aksilik olmuş ve Allah korumuş çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah.

Allah a emanet olun hoşçalakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…