Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.

sonunda sende kavuştun minik yavruna. allah ikinize de sağlık versin. sanada bol bol süt versin inşallahhh...

canım, senin bebiş ben geliyorum anne diye önden sinyal göndermiş. ne mutlu sana. bu arada ağlaman gayet normal. bir an önce doktoruna git ve durumdan bizide haberdar et. allah yardımcın olsun..

herkese selamlar, bebişlerimiz doğunda pek sık giremez olduk. zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bende. yarın bebeişim 1 haftalık olacak. yarın topuk kanı aldıracağız. ayrıca dr beni de kontrole çağırdı. sezeryan yerindeki banttan kurtulmak istiyorum artık. sezeryan gerçekten hiçte kolay değilmiş. ben yeni yeni kendime gelmeye başladım. ağrıdan yatıp kalkamıyor rahat oturaıyordum. allahtan geçti artık. birde çarşamba hastanede en son tuvalete çıktım birde 3 gün sonra. sizdede böyle bir sorun oldumu? tuvalete çıkmanızda bir azalma yaşadınız mı? yarın dr. da sorucam bakalım ne diyecek.

allah çok şükür artık sütümde biraz arttı gibi. bol bol sıvı tüketmeye ve doktorumun verdiği bitki çayını içmeye çalışıyorum. ama nedense benim iştahım azaldı nerde hamilelikteki iştahlı ben... şimdi hemencik doyuyorum. büyükler de kızıyor ye ye sütün oldun diye..

birde ben hamileyken hep soğuk su içiyorum normalde de yaz kış öyleydi. ama şimdi emzirdiğim iin içmiyorum. ama su içtiğimi anlamıyroum bu sefer. acaba soğuk su içsem bir zararı olur mu?

bizden haberler böyle, mis kokulu bebişlerinizle mutlu günler.. allah bebişlerine kavuşmaya sayılı günler kalan arkadaşlarımında yardımcısı olsun... hepiniz allaha emanet olun.

canım nişan gelmesi nasıl bişey bilmiyorum ama ben burayada yazdım çarşamba günü bende lekelenme oldu cuma doktora gittim kontrol için normal dedi doktordan sonra çok yürüdüm o gün çok yoruldum lekelenmemin rengi koyulaştı ama senin durumun farklı sanırım bencede doktoruna danış ve senin günün benden ilerde ayrıca sen kendini iyi hissetsende belki doğum sancısıdır o kasılmalar çünkü çoğu insanın ağrı eşiği farklı oluyor

maşallah canım, zmaan su gibi akıyor bebişler geldikten sonra. alt aç, emzir, gaz çıkar uyut, gece gündüz aynı şekilde yaşarken bi bakmışım biz de nerdeyse 20 günlük olacağız.. soğuk su olayını bilemeyeceğim. kimi anne üşütürse bebeğe geçer diyo, kimi de geçmez diyor. hamilelik emzirme döneminden daha kolaymış.şimdi o gaz byapar yeme, bu gaz yapar yeme.. tuvalet için kuru kayısı hoşafı içmeni tavsiye ederim, işe yaradı ben de. siz de Allaha emanatsiniz, öptüm

slm güzel anneler nasılsınız.biz gayet iyiyiz.oğluşumu salı günü hastaneden çıkardık.çok mutluyum.hepiniz sırayla bebişlerinize kavuşuyorsunuz.Allah analı babalı büyütsün hepimizin bebişlerini

Ayyy bgn bayilcmm .Ada bgn inmedi kucagimdn uyudu tam yatircm uyaanio.smdi bi yrm sa arabasyla gezdk sevmek istiyrlr nsl bagirio etini koparmsin gibi.gecen kayinvaledemle de durmadi,yapistik sanirimm:)))Hyrmhemeeeeen doktora.Lovehoneysurprizzzzz deseneee,anali babali buyusn cnmmm.Gorkemlisanaaaa kocaman yazdm yazdm yazim gtti bgn.unuttm bile ne yazdigimi okuyaym bidha yazcm ins:)))

Ayyy bgn bayilcmm .Ada bgn inmedi kucagimdn uyudu tam yatircm uyaanio.smdi bi yrm sa arabasyla gezdk sevmek istiyrlr nsl bagirio etini koparmsin gibi.gecen kayinvaledemle de durmadi,yapistik sanirimm:)))Hyrmhemeeeeen doktora.Lovehoneysurprizzzzz deseneee,anali babali buyusn cnmmm.Gorkemlisanaaaa kocaman yazdm yazdm yazim gtti bgn.unuttm bile ne yazdigimi okuyaym bidha yazcm ins:)))Gorkemsgozunnn aydinn cnmm

İyi gezmeler cnmmmm evet 2 aylikken ancak rahat edersin.cunku surekli emcek cok zor oluyor.bgn bendkafayi siyiricam yaaaa,dusaa bile giremeedim saka gibii .sana boyle anlatinca ayyy olsunnn diyorsundur eminim ama cook yoruldum bgn( nefes alamiyorum gibi geldi resmen su vs. Bile zor ictim gun icinde simdi donencesine bakiyor Adacik ben de ona:))

Amannnn yoksa adacığa nazar mı değdi annesi... inşallahhh sakinleşir kuzucuk.. biz de kaka yapamıyoruz.. tam bir kabus yapana kadar. bütün ev derin bi ohhhh çekiyor işlem tamamlanınca. nolucak böle bilmiyorum. bu arada sana bi şey soracağım balım.
benim oğluş önceleri çok güzel emiyodu, zorla alırdım göğsümü. şimdi bi tuhaf emiyo.. ucunu damağından kaçırıp duruyor. özellikle sütüm arttığı zmanlarda çocuk bundan dolayı boğulacak gibi oluyor. naptıysam doğru düzgün emziremiyorum.. göğüs ucum öyle çok çıkık değil. napsam ki?

Son düzenleme:
güzel arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.biz iyiyiz çok şükür şimdilik sütüm yetmiyo kızımda çok aç mama takviyesi yapıyoruz.doktorumuz istersek bugün gidebilecegimizi söyledi ama biz kalmayı tercih ettik

gözünaydın canım ne mutlu sana.aay sımdı sen hangısını sevecegını sasırırsın.

çok şükür canım, iyi olmanıza çok sevindim. ilk başlarda az oluyo süt, meraklanma. sık sık emzir, boşta olsa. memeyı dolayısıyla beyni uyardığı için süt artıyor. böylece mamaya da alışmaz, zamanla seni emmeyi unutmaz.. hadi gözünüz aydın..

gözünaydın canım ne mutlu sana.aay sımdı sen hangısını sevecegını sasırırsın.

dünürüm nasılsın yaa??? ben memeyle ege arasında kaldım. dudağının ucuyla emiyor, sağdan soldan süt akıyor. beni sinir ediyor.. netten baktım şimdi çok heyecanlanırsa yaparmış böyle. hep mi heyecanlı ki bu çocuk? armin nasıl?

basta zaten damla damla gelıyo sut canım humana ıç ,hoşaf ye bol bol ben hastanede yedım bol bol,bı de kayısı suyu verdı hemsıreler durmadan.normalmı oldu doğumun?

gözünüz aydın canım, gelmiş geçmiş olsun.. topiğin küçük kahramanı o , benim için de kokla yavruyu..

martimkuzummm vlla bakalim ne olcak,buyudu ya iyice beni taniyor sanirim bgn o fotografimizdaki gibi yine uyuduk.cunku o kdr cok yoruldum ki ben de dedim bari kucagimda yan uyucagina oyle uyuyalim:))

cnm oncelikle uc cikaricilar varya onlari alsan?birde sutten bogulur gibi derken cok geliyor bir anda yuamiyor dimi onu diyorsun.ayy maalesef cocuklar 3 yasina kdr su gibi akiskan seyleri zor yutuyor bildigim.hatta dun ark.lar geldi bebisi 9 aylik fakat o bile hep su icerken bogazinda kalir gibi oluyormus:S sirtina vurmaktan baska care kalmiyor.yaa ama senin sorun bu degildi sanirim??:)) off bgn kafa 0 .buarada olabildigince o kahverengi bolumu sok sokustur:) gazi olmasin hava kacmasin:) elmayagini suruyormusun ayak altina gobusune.iyi gelir o da kak olayina

arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.

gozun aydın canım Allah analı babalı buyusun..darısı ben ve dger bekleyen arkadaslarımza..

bugun cok gezdım daha yeni eve geldım o saat 12 bu saat 9:))
sımdıde sancılarım var yıne bebegım gobegıme yenı yenı sekıller verıyor ıkı dakıka durmuyor o harektr ettıkce agrılarım artıyor
gununu bılmek cok zormus ve ayıca sona kalmak..sımdı genelde herkes tecrubelerı paylasınca ınsan tedırgın oluyor..
sezo olan arkadasların cok zor demelerı bıle benı fena etkıler oldu..kendımı hıc hazır hıssetmıyorum..Allah yardımcım olsun ınsallah rahat bır surec olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…