arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bütün gece karnım kasıldı da kasıldı ilk defa bu kadar çok oldu. Adet ağrısı, gaz sancısı gibi ağrıdı karnım. Doğum sancısı olmadığına emindim ama uyutmayacak kadar çoktu. Sabaha karşı azcık uyuyabildim. Şimdi lavodaya kalktım, yine kaskatıyım. Vee ilk defa kanlı akıntım gelmiş. pembeli mi deseeem kırmızılı mı.. Doktora gitcem. Gitmeliyim dimii? ama kocacımı aramayayım diyorum. Ayy bilemedim. :44::44: Neden ağlıyorum bu arada yaaa
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bütün gece karnım kasıldı da kasıldı ilk defa bu kadar çok oldu. Adet ağrısı, gaz sancısı gibi ağrıdı karnım. Doğum sancısı olmadığına emindim ama uyutmayacak kadar çoktu. Sabaha karşı azcık uyuyabildim. Şimdi lavodaya kalktım, yine kaskatıyım. Vee ilk defa kanlı akıntım gelmiş. pembeli mi deseeem kırmızılı mı.. Doktora gitcem. Gitmeliyim dimii? ama kocacımı aramayayım diyorum. Ayy bilemedim. :44::44: Neden ağlıyorum bu arada yaaa
herkese selamlar, bebişlerimiz doğunda pek sık giremez olduk. zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bende. yarın bebeişim 1 haftalık olacak. yarın topuk kanı aldıracağız. ayrıca dr beni de kontrole çağırdı. sezeryan yerindeki banttan kurtulmak istiyorum artık. sezeryan gerçekten hiçte kolay değilmiş. ben yeni yeni kendime gelmeye başladım. ağrıdan yatıp kalkamıyor rahat oturaıyordum. allahtan geçti artık. birde çarşamba hastanede en son tuvalete çıktım birde 3 gün sonra. sizdede böyle bir sorun oldumu? tuvalete çıkmanızda bir azalma yaşadınız mı? yarın dr. da sorucam bakalım ne diyecek.
allah çok şükür artık sütümde biraz arttı gibi. bol bol sıvı tüketmeye ve doktorumun verdiği bitki çayını içmeye çalışıyorum. ama nedense benim iştahım azaldı nerde hamilelikteki iştahlı ben... şimdi hemencik doyuyorum. büyükler de kızıyor ye ye sütün oldun diye..
birde ben hamileyken hep soğuk su içiyorum normalde de yaz kış öyleydi. ama şimdi emzirdiğim iin içmiyorum. ama su içtiğimi anlamıyroum bu sefer. acaba soğuk su içsem bir zararı olur mu?
bizden haberler böyle, mis kokulu bebişlerinizle mutlu günler.. allah bebişlerine kavuşmaya sayılı günler kalan arkadaşlarımında yardımcısı olsun... hepiniz allaha emanet olun.
muptelası oldugumuz bır cafe var sekerım orda takılcaz yurumıcem cok oturup sohbet falan..dıger arkılerde gelcek dogumdan once son kez butun kızlar toplandık yapalım dedık:)) bebek dogduktan sonra en az 1 ay arkılerle dısarı gezmeelerı yapamam:)
İyi gezmeler cnmmmmevet 2 aylikken ancak rahat edersin.cunku surekli emcek cok zor oluyor.bgn bendkafayi siyiricam yaaaa,dusaa bile giremeedim saka gibii .sana boyle anlatinca ayyy olsunnn diyorsundur eminim ama cook yoruldum bgn ( nefes alamiyorum gibi geldi resmen su vs. Bile zor ictim gun icinde simdi donencesine bakiyor Adacik ben de ona:))
slm güzel anneler nasılsınız.biz gayet iyiyiz.oğluşumu salı günü hastaneden çıkardık.çok mutluyum.hepiniz sırayla bebişlerinize kavuşuyorsunuz.Allah analı babalı büyütsün hepimizin bebişlerini
güzel arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.biz iyiyiz çok şükür şimdilik sütüm yetmiyo kızımda çok aç mama takviyesi yapıyoruz.doktorumuz istersek bugün gidebilecegimizi söyledi ama biz kalmayı tercih ettik
gözünaydın canım ne mutlu sana.aay sımdı sen hangısını sevecegını sasırırsın.
güzel arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.biz iyiyiz çok şükür şimdilik sütüm yetmiyo kızımda çok aç mama takviyesi yapıyoruz.doktorumuz istersek bugün gidebilecegimizi söyledi ama biz kalmayı tercih ettik
arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?