bugun cok gezdım daha yeni eve geldım o saat 12 bu saat 9:))
sımdıde sancılarım var yıne bebegım gobegıme yenı yenı sekıller verıyor ıkı dakıka durmuyor o harektr ettıkce agrılarım artıyor
gununu bılmek cok zormus ve ayıca sona kalmak..sımdı genelde herkes tecrubelerı paylasınca ınsan tedırgın oluyor..
sezo olan arkadasların cok zor demelerı bıle benı fena etkıler oldu..kendımı hıc hazır hıssetmıyorum..Allah yardımcım olsun ınsallah rahat bır surec olur..
olumsuz dogum hıkayelerını okumaktan hep uzak durdum su zamana kadar..
hamılelıkte ınsanlar ne kadar hassas olur bnu burdakı tum anneler bılıyordur hepımız cok kısa zaman aralıklarla bu sureclerden gectık.ve hala bu surecte olanlar varr..
dogum seklı ne olursa olsun ıster vajınal ıster sezeryan..kotu yanlarını en azından dogumlar tamamlanana kadar paylasmayalım lutfen..
cok zordu..oturamadım kalkamadım..berabettı.soyleydı boyledı vsvsvsvsvsvsvsvs.ardındanda herkesın bunyesı farklıdır demek olmuyor malesef..
en cok gırdıgım topık burası..herbırınızı cok yakın goruyorum kendıme..fakat bu yazılardan dolayı gırmek bıle ıstemıyorum bazen..
affınıza sıgınarakk bu konuda hassasıyetını koruyup olumsuz gecen dogum hıkayelerı olsa dahı paylasmayan annelere teskkur edıyorum..canının yanmasından dolayı sadece paylasımla kalacagını dusunup ıcınde art nıyet elbette beslemeyen annelerdende bırazcık beklemelerını rıca edıyorum..en azından sımdılık olumsuz kelıme duymaya tahammulum kalmadı..
canımcım hepimizin acı eşiği farklı.biliyosun ben sezocuydum.ama yaşadıkları yüzünden sezodan tırstım.ama mesela mujj iğne yerimi hatırlamıyorum demişti.benimse yeni yeni geçti epidural yeri ağrım.sen aynı şeyi yaşayacaksın diye bişşey yok.pozitif olmayı dene.benim doğuma girmeden endişelerşim vardı.yok epidural tutmazsa yok yerini ayarlayamazlarsa diye.nitekimde yeri bulmaları zoır oldu.ne düşündümse başıma geldi.ama şuda var.yine hamiş kalsam yine sezo isterim.olumsuz dogum hıkayelerını okumaktan hep uzak durdum su zamana kadar..
hamılelıkte ınsanlar ne kadar hassas olur bnu burdakı tum anneler bılıyordur hepımız cok kısa zaman aralıklarla bu sureclerden gectık.ve hala bu surecte olanlar varr..
dogum seklı ne olursa olsun ıster vajınal ıster sezeryan..kotu yanlarını en azından dogumlar tamamlanana kadar paylasmayalım lutfen..
cok zordu..oturamadım kalkamadım..berabettı.soyleydı boyledı vsvsvsvsvsvsvsvs.ardındanda herkesın bunyesı farklıdır demek olmuyor malesef..
en cok gırdıgım topık burası..herbırınızı cok yakın goruyorum kendıme..fakat bu yazılardan dolayı gırmek bıle ıstemıyorum bazen..
affınıza sıgınarakk bu konuda hassasıyetını koruyup olumsuz gecen dogum hıkayelerı olsa dahı paylasmayan annelere teskkur edıyorum..canının yanmasından dolayı sadece paylasımla kalacagını dusunup ıcınde art nıyet elbette beslemeyen annelerdende bırazcık beklemelerını rıca edıyorum..en azından sımdılık olumsuz kelıme duymaya tahammulum kalmadı..
süt sağma makinası kirala.coşuyor sütün lovecımmgüzel arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.biz iyiyiz çok şükür şimdilik sütüm yetmiyo kızımda çok aç mama takviyesi yapıyoruz.doktorumuz istersek bugün gidebilecegimizi söyledi ama biz kalmayı tercih ettik
bence ne içiyosan ılık iç.<bana hastanede öyle dediler.bebişte gazı önlermiş ılık içmekherkese selamlar, bebişlerimiz doğunda pek sık giremez olduk. zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bende. yarın bebeişim 1 haftalık olacak. yarın topuk kanı aldıracağız. ayrıca dr beni de kontrole çağırdı. sezeryan yerindeki banttan kurtulmak istiyorum artık. sezeryan gerçekten hiçte kolay değilmiş. ben yeni yeni kendime gelmeye başladım. ağrıdan yatıp kalkamıyor rahat oturaıyordum. allahtan geçti artık. birde çarşamba hastanede en son tuvalete çıktım birde 3 gün sonra. sizdede böyle bir sorun oldumu? tuvalete çıkmanızda bir azalma yaşadınız mı? yarın dr. da sorucam bakalım ne diyecek.
allah çok şükür artık sütümde biraz arttı gibi. bol bol sıvı tüketmeye ve doktorumun verdiği bitki çayını içmeye çalışıyorum. ama nedense benim iştahım azaldı nerde hamilelikteki iştahlı ben... şimdi hemencik doyuyorum. büyükler de kızıyor ye ye sütün oldun diye..
birde ben hamileyken hep soğuk su içiyorum normalde de yaz kış öyleydi. ama şimdi emzirdiğim iin içmiyorum. ama su içtiğimi anlamıyroum bu sefer. acaba soğuk su içsem bir zararı olur mu?
bizden haberler böyle, mis kokulu bebişlerinizle mutlu günler.. allah bebişlerine kavuşmaya sayılı günler kalan arkadaşlarımında yardımcısı olsun... hepiniz allaha emanet olun.
Ayyy bgn bayilcmm .Ada bgn inmedi kucagimdn uyudu tam yatircm uyaanio.smdi bi yrm sa arabasyla gezdk sevmek istiyrlr nsl bagirio etini koparmsin gibi.gecen kayinvaledemle de durmadi,yapistik sanirimm:)))Hyrmhemeeeeen doktora.Lovehoneysurprizzzzz deseneee,anali babali buyusn cnmmm.Gorkemlisanaaaa kocaman yazdm yazdm yazim gtti bgn.unuttm bile ne yazdigimi okuyaym bidha yazcm ins:)))
arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.
Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bütün gece karnım kasıldı da kasıldı ilk defa bu kadar çok oldu. Adet ağrısı, gaz sancısı gibi ağrıdı karnım. Doğum sancısı olmadığına emindim ama uyutmayacak kadar çoktu. Sabaha karşı azcık uyuyabildim. Şimdi lavodaya kalktım, yine kaskatıyım. Vee ilk defa kanlı akıntım gelmiş. pembeli mi deseeem kırmızılı mı.. Doktora gitcem. Gitmeliyim dimii? ama kocacımı aramayayım diyorum. Ayy bilemedim. :44::44: Neden ağlıyorum bu arada yaaa
merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir...maum bıcırığım doğdu pek girmeye fırst olmuyo oluncada ancak selam verip bi iki dakka bakıp çıkyorum geçmişi okuyamıyorum çok fazla. gece mesaimizde artınca gündüz fırsat buldukça değerlendirmeye çalışıyorum.
kızım sarılıktıya hala geçmedi hatta kontrol için geçende götürdük düşecek diye beklerken yine yükselmiş çok canım sıkılıyo niye böle bilmiyorum ama şükür ki kızım artık karnını doyuruyo daha iyi emmesi. aman doğar doğmaz çok iyi emdirmeye çalışın sarılık olmasın bebişiniz iki saatte birmiş falan hiiç beklemeyin her fırsatta verin ağzına memeyi...
ayrıca elemsu pek anlamadım ama galiba bi aksilik olmuş ve Allah korumuş çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah.
Allah a emanet olun hoşçalakın.
slm güzel anneler nasılsınız.biz gayet iyiyiz.oğluşumu salı günü hastaneden çıkardık.çok mutluyum.hepiniz sırayla bebişlerinize kavuşuyorsunuz.Allah analı babalı büyütsün hepimizin bebişlerini
güzel arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkür ederim.biz iyiyiz çok şükür şimdilik sütüm yetmiyo kızımda çok aç mama takviyesi yapıyoruz.doktorumuz istersek bugün gidebilecegimizi söyledi ama biz kalmayı tercih ettik
merhaba,
sıteye bende yenı uye oldum..39.hafta hamıleyım ve acayıp dogum heycanı var...stres heycan hepsı bır arada
merhaba,
sıteye bende yenı uye oldum..39.hafta hamıleyım ve acayıp dogum heycanı var...stres heycan hepsı bır arada
kızlar biz eve geldik.mesajlarınızı bilgisayardan da okumak istedim ve duygulandım okurken.ne çok şeyi paylaştık burda doğumumu paylaşmak da kısmet oldu darısı sırasını bekleyen tüm arkadaşlarıma.gelelim doğum hikayemize....
cumartesi gece mide ağrısı şikayetiyle acile gittik.sandık ki önceki tedavinin aynısı uygulanınca geçecek nerde neler denediler sabaha kadar banamısın demedi beni kıvrandırdı durdu.sonra kan tahlili yapıldı ve yüksek çıkan bir değerim sonucu kalp doktoru geldi apar topar ve beni muayene etti ama çok şükür kalple ilgili bir sıkıntı yoktu.neysesabahı ettik bu şekilde.bir taraftan acildekiler durmadan kendi doktorumu bilgilendiriyorlar o da yatırın demiş ben gelip bakıcam.sonra öğlene doğru doktor geldi ogelene kadar nst takibi yapıldı bir tanesinde kızımın kalpatışları yüksek çıktı ama doktorun kendisi yaptığında normal çıktı buarada kan tahlillerinde benim enzimler yine yüksek çıkmış bu yüzden o gün dahiliye doktoru da geldi beni muayene etti.hemen müdahale edilmesini gerektiren birşey olmadığını söyledi.kendi doktorum yarın sabaha kadar nst takibi yapalım sabah tahlilleri yenileriz karaciğer ultrsaonu çektirirz duruma göre ya bebeği alırız ya da 3 günde bir bu şekilde takibini yaparız dedi.ikinci seçeneği söyledi ama ben orda anladım aslında bebeği almaya karar verdi de beni heyecanlandırmamak için kesinleştirmedi.neyse ben yine 2-3 saatte bir nst ye bağlanıyorum kalp atışlarımız hep 170 -180 arası değişiyor.en son 11 de bağlandım aynı şekilde hemşire doktora sonucu söylemiş doktor hemen yeni bir nst istemiş 5 dakika geçmemişti ki ben tekrar nst ye bağlandım sonuncusu bitti bu arada saat 12 olmak üzere doktorum bana 12 den sonra aç kalmamı söylemişti ben de son birşeyler atıştırayım dedim ama fırsat kalmadı hemşire 2 dakika sonra ameliyat önlüğüyle birlikte acil sezeryana alınacağımı söylemeye geldi.şaştım kaldım iyiki de öyle oldu ne korku hissettim ne de başka birşey 10 dakika sonra ameliyathanedeydim yine bir 10 dakika sonra kızım dünyaya geldi ben de işim bitince kızımın yanına çıkarıldım.spinal sezeryan oldum korktuğum kadar değilmiş belde iğne yapılmasından korkuyordum ama diğer iğnelerden nerdeyse hiçbir farkı yoktu.sadece ilk ayağa kalkma çok zordu o da olacak o kadar ama sabah ki halimle öğleden sonraki ve akşamüstü çok farklıydı hızlı birşekilde iyileştim.ayağa tek kalmaya tuvalete yalnız gitmeye başladım tabii hala ameliyat yerim hareket ederken acıyor ama çok şükür diyorum çünkü hiçbir acı kızımın sağlığından önemli değil.normal isteyenlerden biriydim ama kısmet değilmiş sorsalar hala normal olmak isterdim dediğim gibi sıkıntılarım oldu sezaryenle ama sonucu için gerçekten değer.sütüm hala istediğim gibi değil ama kızım emiyor çok şükür.umutla artacağı günü bekliyorum.
sizler de iyisinizdir inşallah.fırsat buldukça geçmişe bakmaya çalışacağım
kızlar biz eve geldik.mesajlarınızı bilgisayardan da okumak istedim ve duygulandım okurken.ne çok şeyi paylaştık burda doğumumu paylaşmak da kısmet oldu darısı sırasını bekleyen tüm arkadaşlarıma.gelelim doğum hikayemize....
cumartesi gece mide ağrısı şikayetiyle acile gittik.sandık ki önceki tedavinin aynısı uygulanınca geçecek nerde neler denediler sabaha kadar banamısın demedi beni kıvrandırdı durdu.sonra kan tahlili yapıldı ve yüksek çıkan bir değerim sonucu kalp doktoru geldi apar topar ve beni muayene etti ama çok şükür kalple ilgili bir sıkıntı yoktu.neysesabahı ettik bu şekilde.bir taraftan acildekiler durmadan kendi doktorumu bilgilendiriyorlar o da yatırın demiş ben gelip bakıcam.sonra öğlene doğru doktor geldi ogelene kadar nst takibi yapıldı bir tanesinde kızımın kalpatışları yüksek çıktı ama doktorun kendisi yaptığında normal çıktı buarada kan tahlillerinde benim enzimler yine yüksek çıkmış bu yüzden o gün dahiliye doktoru da geldi beni muayene etti.hemen müdahale edilmesini gerektiren birşey olmadığını söyledi.kendi doktorum yarın sabaha kadar nst takibi yapalım sabah tahlilleri yenileriz karaciğer ultrsaonu çektirirz duruma göre ya bebeği alırız ya da 3 günde bir bu şekilde takibini yaparız dedi.ikinci seçeneği söyledi ama ben orda anladım aslında bebeği almaya karar verdi de beni heyecanlandırmamak için kesinleştirmedi.neyse ben yine 2-3 saatte bir nst ye bağlanıyorum kalp atışlarımız hep 170 -180 arası değişiyor.en son 11 de bağlandım aynı şekilde hemşire doktora sonucu söylemiş doktor hemen yeni bir nst istemiş 5 dakika geçmemişti ki ben tekrar nst ye bağlandım sonuncusu bitti bu arada saat 12 olmak üzere doktorum bana 12 den sonra aç kalmamı söylemişti ben de son birşeyler atıştırayım dedim ama fırsat kalmadı hemşire 2 dakika sonra ameliyat önlüğüyle birlikte acil sezeryana alınacağımı söylemeye geldi.şaştım kaldım iyiki de öyle oldu ne korku hissettim ne de başka birşey 10 dakika sonra ameliyathanedeydim yine bir 10 dakika sonra kızım dünyaya geldi ben de işim bitince kızımın yanına çıkarıldım.spinal sezeryan oldum korktuğum kadar değilmiş belde iğne yapılmasından korkuyordum ama diğer iğnelerden nerdeyse hiçbir farkı yoktu.sadece ilk ayağa kalkma çok zordu o da olacak o kadar ama sabah ki halimle öğleden sonraki ve akşamüstü çok farklıydı hızlı birşekilde iyileştim.ayağa tek kalmaya tuvalete yalnız gitmeye başladım tabii hala ameliyat yerim hareket ederken acıyor ama çok şükür diyorum çünkü hiçbir acı kızımın sağlığından önemli değil.normal isteyenlerden biriydim ama kısmet değilmiş sorsalar hala normal olmak isterdim dediğim gibi sıkıntılarım oldu sezaryenle ama sonucu için gerçekten değer.sütüm hala istediğim gibi değil ama kızım emiyor çok şükür.umutla artacağı günü bekliyorum.
sizler de iyisinizdir inşallah.fırsat buldukça geçmişe bakmaya çalışacağım
Kızlaaarrrrr biz de evimizdeyiz cimcimemle
17 Nisan 01:50'de dünyaya ingaaaa dedi Sare bebeğimiz. Öyle güzel ki..
Ana-kız-baba-kayınvalide hepimiz iyiyiz çok şükür :)
16 Nisan 15:30da hastaneye yatışımız yapıldı. O vakitlere kadar doğal doğal sancılarımın ve açılmamın artmasını bekledik. Sonunda istenen kıvama geldik ve 13 dakikalık uğraşlarla normal doğumla dünyaya geldi bebeğimiz. 3.550 gr
Doğum hikayemi yazamıyorum şimdi, epey uzun ve biraz da komik oldu
Yorucu bir doğumdu epidural falan da olmadık. Güzel sonla bitti şükürler olsun.
Topiğimizde çok az kaldı bebişine kavuşmayı bekleyen, dualarım sizinle kızlar. Hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah.
Not: Serdar Ortaç'a benzeyen bir kızım var :111::111:
Bir deee kızımın gür gür kara kara dik dik saçları var
16 Nisan 15:30da hastaneye yatışımız yapıldı. O vakitlere kadar doğal doğal sancılarımın ve açılmamın artmasını bekledik. Sonunda istenen kıvama geldik ve 13 dakikalık uğraşlarla normal doğumla dünyaya geldi bebeğimiz. 3.550 gr
Topiğimizde çok az kaldı bebişine kavuşmayı bekleyen, dualarım sizinle kızlar. Hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?