Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

golgemmmm seni çok iyi anlıyorum kuzum bende aynı duygular içindeyim ama yıllar boyu hamile kalamayız demi sonuçta doğuracağız bişekilde bence senin için sezeryan en iyisi çünkü kendin diyosun ağrı eşiğim düşük diye ve sen çok korkuyosun normal doğumdan bence aksini hiç düşünme senin için sezeryan en iyisi bak ben normal doğum istiyorum bazen hiç korkmuyorum bazende korkuyorum ben de sezeryanmı yaptırsam diyorum o yüzden hiç kafana takma sezeryan olayını zaten bu sadece kendi verebileceğin bir karar gününü bilmek mi daha iyi bilmemekmi onu bende bilmiyourm inan bende heran bekliyorum bişeyler

olumsuz dogum hıkayelerını okumaktan hep uzak durdum su zamana kadar..
hamılelıkte ınsanlar ne kadar hassas olur bnu burdakı tum anneler bılıyordur hepımız cok kısa zaman aralıklarla bu sureclerden gectık.ve hala bu surecte olanlar varr..
dogum seklı ne olursa olsun ıster vajınal ıster sezeryan..kotu yanlarını en azından dogumlar tamamlanana kadar paylasmayalım lutfen..
cok zordu..oturamadım kalkamadım..berabettı.soyleydı boyledı vsvsvsvsvsvsvsvs.ardındanda herkesın bunyesı farklıdır demek olmuyor malesef..
en cok gırdıgım topık burası..herbırınızı cok yakın goruyorum kendıme..fakat bu yazılardan dolayı gırmek bıle ıstemıyorum bazen..
affınıza sıgınarakk bu konuda hassasıyetını koruyup olumsuz gecen dogum hıkayelerı olsa dahı paylasmayan annelere teskkur edıyorum..canının yanmasından dolayı sadece paylasımla kalacagını dusunup ıcınde art nıyet elbette beslemeyen annelerdende bırazcık beklemelerını rıca edıyorum..en azından sımdılık olumsuz kelıme duymaya tahammulum kalmadı..

Bennnn dogumdan snra resmen ikiye ayrildim neyseki dikmisler saglammisim:)))
Yaa enbstan beri diyorum amacim gaz vermekbhoppa dgl ama sunu bil ben cok iyiydim bana kiİyorlardi yat sen deyip duruyorlardi.yani anlamadim dr.um iyi mi kesmis bicmis ondan mi acaba:)) bak onemli bir unsur da var buarada yas.insanin vucudu iyicee yaslandikca bazi seyleri kaldiramaz bu sirf fiziksel dgl bebekle ilgili psikolojik hersey dahil.neysekiiiii gencsinnn cnmm:)) suan stresin coook normal azz kaldiiii cunku .insan cikarmak ve cikarmamak arasinda kaliyor resmen.amaaaa mecbur cikacqk:)))

Selam annecikler ve anne adayları bugün başlık çok sessiz yoksa herkes doğumamı gitti cuma gününe kadar doğurmazsam cuma kontrolümüz var doktorum alttan muayene edicek ve sanırım tam olarak tahmini doğum zamanını söylüycek :) eşim hala gelmedi izmirde bir kaç işi var kafam rahat geleyim dedi bende müsade ettim kısmetse yarın akşam burda olucak sanırım bebişde babasını bekliycek öle hissediyorum

2 hafta içinde doğuracak kimler kaldı buarada ben ve golgemmm in haricinde ?????

canımcım hepimizin acı eşiği farklı.biliyosun ben sezocuydum.ama yaşadıkları yüzünden sezodan tırstım.ama mesela mujj iğne yerimi hatırlamıyorum demişti.benimse yeni yeni geçti epidural yeri ağrım.sen aynı şeyi yaşayacaksın diye bişşey yok.pozitif olmayı dene.benim doğuma girmeden endişelerşim vardı.yok epidural tutmazsa yok yerini ayarlayamazlarsa diye.nitekimde yeri bulmaları zoır oldu.ne düşündümse başıma geldi.ama şuda var.yine hamiş kalsam yine sezo isterim.
süt sağma makinası kirala.coşuyor sütün lovecımm
bence ne içiyosan ılık iç.<bana hastanede öyle dediler.bebişte gazı önlermiş ılık içmek

canımmm.ne yazmıştın merak ettim.bi daha bidahaaa.bi de dönenceyi ne zaman takayımmm beşiğine???gündüz aktivite yapmaya başlamalımıyım.çevresini çok inceliyor benimki

arkadaşlar iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun.biz sabahı bekleyemedik 16.04.2012 00:30 itibariyle İREM 3220 gr 49 cm olarak ailemize katıldı çok şükür.

cnmmmmmmmmmmm ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhhh bol bol sütün olsun maşşallahhhh subhanalahhhh

aynı şeyleri bende 2 gündür fena halde yaşıyorum umarım güzel haberlerle gelirsin

cnm inşallah tez zamanda geçer bol bol sütün olsunnnn

ohhhhh çoooooook sevindim cnm Allah ayırmasın bir daha ikizler nasıl şimdi

sana bol boooooooooooooooooooool sütlü günler cnmmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrr
yarın sabah doktora gitcem 8,30 da burda ol dedi dua edin benim için inşallah yarın doğururum sağlıkla kızıma kavuşurummm
bazı kişiler beni korkutuyorrr sana suni sancı verirler sezeryan olursun falan diyolar açıkçası tırsmaya başladımmm hakkımda hayırlısı neyse o olsunnn
bugün markete gittim çok yoruldum dedim az yürüyeyimmm belki bu sayede sancılanırım kendi kendime duyduğum kadarıyla suni sancı hiiiç ii değilmiş
Benim gibi olanların Allah yardımcısı olsuuunnnnnn
dualarınızı eksik etmeyinnn inşallah güzel haberlerle gelirim
eğer yarın gün içinde yazamazsam doğurmuşumdur (inşallahhhhhhhhhhhh) ama eğer doğurduysam bile durumum müsaitse cepten girer yazarım inşallahhhh
hakkımızda hayırlısı

merhaba,
sıteye bende yenı uye oldum..39.hafta hamıleyım ve acayıp dogum heycanı var...stres heycan hepsı bır arada

hoşgeldiiiiinnnn tatlım, ama biraz geç geldinnn, çok güzel bir hamilelik geçirdik hep birlikte burda .. 3-5 kişi kaldı topiğimizde doğumu bekleyen..sen de onlardan birisin desene. artık doğumdan sonra düzenimiz oluştukça paylaşıma devam.. sağlıkla yavrunu kucağına alman dileğiyle..

kızlar biz eve geldik.mesajlarınızı bilgisayardan da okumak istedim ve duygulandım okurken.ne çok şeyi paylaştık burda doğumumu paylaşmak da kısmet oldu darısı sırasını bekleyen tüm arkadaşlarıma.gelelim doğum hikayemize....

cumartesi gece mide ağrısı şikayetiyle acile gittik.sandık ki önceki tedavinin aynısı uygulanınca geçecek nerde neler denediler sabaha kadar banamısın demedi beni kıvrandırdı durdu.sonra kan tahlili yapıldı ve yüksek çıkan bir değerim sonucu kalp doktoru geldi apar topar ve beni muayene etti ama çok şükür kalple ilgili bir sıkıntı yoktu.neysesabahı ettik bu şekilde.bir taraftan acildekiler durmadan kendi doktorumu bilgilendiriyorlar o da yatırın demiş ben gelip bakıcam.sonra öğlene doğru doktor geldi ogelene kadar nst takibi yapıldı bir tanesinde kızımın kalpatışları yüksek çıktı ama doktorun kendisi yaptığında normal çıktı buarada kan tahlillerinde benim enzimler yine yüksek çıkmış bu yüzden o gün dahiliye doktoru da geldi beni muayene etti.hemen müdahale edilmesini gerektiren birşey olmadığını söyledi.kendi doktorum yarın sabaha kadar nst takibi yapalım sabah tahlilleri yenileriz karaciğer ultrsaonu çektirirz duruma göre ya bebeği alırız ya da 3 günde bir bu şekilde takibini yaparız dedi.ikinci seçeneği söyledi ama ben orda anladım aslında bebeği almaya karar verdi de beni heyecanlandırmamak için kesinleştirmedi.neyse ben yine 2-3 saatte bir nst ye bağlanıyorum kalp atışlarımız hep 170 -180 arası değişiyor.en son 11 de bağlandım aynı şekilde hemşire doktora sonucu söylemiş doktor hemen yeni bir nst istemiş 5 dakika geçmemişti ki ben tekrar nst ye bağlandım sonuncusu bitti bu arada saat 12 olmak üzere doktorum bana 12 den sonra aç kalmamı söylemişti ben de son birşeyler atıştırayım dedim ama fırsat kalmadı hemşire 2 dakika sonra ameliyat önlüğüyle birlikte acil sezeryana alınacağımı söylemeye geldi.şaştım kaldım iyiki de öyle oldu ne korku hissettim ne de başka birşey 10 dakika sonra ameliyathanedeydim yine bir 10 dakika sonra kızım dünyaya geldi ben de işim bitince kızımın yanına çıkarıldım.spinal sezeryan oldum korktuğum kadar değilmiş belde iğne yapılmasından korkuyordum ama diğer iğnelerden nerdeyse hiçbir farkı yoktu.sadece ilk ayağa kalkma çok zordu o da olacak o kadar ama sabah ki halimle öğleden sonraki ve akşamüstü çok farklıydı hızlı birşekilde iyileştim.ayağa tek kalmaya tuvalete yalnız gitmeye başladım tabii hala ameliyat yerim hareket ederken acıyor ama çok şükür diyorum çünkü hiçbir acı kızımın sağlığından önemli değil.normal isteyenlerden biriydim ama kısmet değilmiş sorsalar hala normal olmak isterdim dediğim gibi sıkıntılarım oldu sezaryenle ama sonucu için gerçekten değer.sütüm hala istediğim gibi değil ama kızım emiyor çok şükür.umutla artacağı günü bekliyorum.

sizler de iyisinizdir inşallah.fırsat buldukça geçmişe bakmaya çalışacağım

tekrar tebrikler canım valla bu forumda en çok sen şaşırttın beni beklemiyodum daha çünkü güç olmuş ama sonucu güzel olmuş allah bebeğine sağlıklı güzel bir ömür versin sanada bolbol süt versin şimdilik .....

ooy canım benım sen de kavustun yavruna sağ salım,Allah sizi ayırmasın,hep sağlıklı olun inş

Kızlaaarrrrr biz de evimizdeyiz cimcimemle
17 Nisan 01:50'de dünyaya ingaaaa dedi Sare bebeğimiz. Öyle güzel ki..
Ana-kız-baba-kayınvalide hepimiz iyiyiz çok şükür :)
16 Nisan 15:30da hastaneye yatışımız yapıldı. O vakitlere kadar doğal doğal sancılarımın ve açılmamın artmasını bekledik. Sonunda istenen kıvama geldik ve 13 dakikalık uğraşlarla normal doğumla dünyaya geldi bebeğimiz. 3.550 gr
Doğum hikayemi yazamıyorum şimdi, epey uzun ve biraz da komik oldu
Yorucu bir doğumdu epidural falan da olmadık. Güzel sonla bitti şükürler olsun.
Topiğimizde çok az kaldı bebişine kavuşmayı bekleyen, dualarım sizinle kızlar. Hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah.

Not: Serdar Ortaç'a benzeyen bir kızım var :111::111:
Bir deee kızımın gür gür kara kara dik dik saçları var

yerım senın o serdar ortac kızını gözun aydın canım,Allah ayırmasın sağlıkla anasıyla babasıyla buyusun ::119:

ayyy deli olcam yaaaa sendemi doğurdun canım allah uzun ömür versin bebişine allahım banada nasip et böle kolay doğum ... canım seni çok tebrik ediyorum haberlerini bekliyoruz

tebrıkler canım benım Allah analı babalı buyutsun ınsallah

ve sonundaaaaa 01 adanadayızzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
karmaşıgım.... sonu mutlulukkk

AAAYYYY bi anne daha....Gözünüz aydın canım.. Allah analı babalı etsin....bol bol sütün olsun serdar ortaç kızına :) cuk cuk emsin....İnş en kısa sürede tparlan da anlat bakalım nasıldı canım doğumun...eee sırada kim var bakalım...darısı kalanların başına inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…