kızlarrrrrrr
yarın sabah doktora gitcem 8,30 da burda ol dedi dua edin benim için inşallah yarın doğururum sağlıkla kızıma kavuşurummm
bazı kişiler beni korkutuyorrr sana suni sancı verirler sezeryan olursun falan diyolar açıkçası tırsmaya başladımmm hakkımda hayırlısı neyse o olsunnn
bugün markete gittim çok yoruldum dedim az yürüyeyimmm belki bu sayede sancılanırım kendi kendime duyduğum kadarıyla suni sancı hiiiç ii değilmiş
Benim gibi olanların Allah yardımcısı olsuuunnnnnn
dualarınızı eksik etmeyinnn inşallah güzel haberlerle gelirim
eğer yarın gün içinde yazamazsam doğurmuşumdur (inşallahhhhhhhhhhhh) ama eğer doğurduysam bile durumum müsaitse cepten girer yazarım inşallahhhh
hakkımızda hayırlısı
sende bizdensin canım bende 39.hafta içerisindeyim tahmini doğum tarihi nedir????
ve sonundaaaaa 01 adanadayızzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
karmaşıgım.... sonu mutlulukkk
canımcım sen de bekliyorsun artık dimi bugün yarın epey yakınlaştı doğumun...
inş hayırlısıyla sen de alırsın canım kucağına...
allah cümlemizin yardımcısı olsun...
Allah herkesin gönlündeki doğumu nasip etsin....
Gorkemliiimcnmmm napiosun?? Baslaaa icinden ne geliyorsa anlamaz belki ama bakar bi 2 hfta daha snra iyice bakar.cnmbuarada gunduz konus iyice.gece de hic konusmazsan da olur azcik yada ve sessiz bir sekilde konus.Ada 1 aylikken gece gunduzunu ayirmisti.sen de hatta sizzz de diyeyim boyle davranirsaniz bence zorlanmadan ogrenir bebisleriniz
eldiivenli tulumla ilgili yazmistim ztn alinsmistr belki artik:))) hii birde dr.a netten bakayim bir nasilmis cv:) gerci su var bizim burda hast. Acilcak tanidik sahibi vs. Sanirim doktor dha ilgili olur sorun olursa ararim istedigim saatte suan cocuk dr. Kimdir nedir bilmiyorum .smdi gecen birsey sormk icin aradim hemsiresi arariz 10 dk.a dedi ama arayan olmadi sinir oldum.yani benim dr. Hemen donerdi me bileyim yani insanlar bosuna ozel muayene olmuyor diye dusunuyorum.eve aldin mi elma yagi ayyy yuz kere soyledim ama buyuk yrdimci olcak
kucağına sağlıkla al inşallah. Benimde yarın son günüm. Cuma sabah 7 de yatış yapacağız 8 de operasyon:)
canım bende sana mes atcaktım.iyimisiniz girmiyosun artık.ada iyimi yoksa sorunmu varr diye.
dr işi cansıkıcı.bende heran ulaşılır ıolmasını istiyorum.neyse yarına randevu aldım dediğim kadından.izlenimlerimi yazarım.ama tanıdık olması hastane çok iyi.heran arayabşilirsin.bir dr olmasa diğeri cevaplar sorununu.
canım elma yağı ne işe yarıyor.ben kaçırmışım(aldırayım bugün.
sende de heyecan dorukta o zman.hadı hayırlısıyla alın bebışlerınızı kucagınıza
göbüşbağı dün düştü teyzesi.yarın dr kontrol sonrası ilk bıcı bıcı yaptıracağız:))sen saklıyomusun yoksa biyere gömdünmü.üniv falan..Gorkemlicnm gobek ne alemde buarada dustu mu??? Ayyy dun gibi hatirliyorum 15 gunluk haliniiiiiiiiii:)))) Nasill geciyor zamannn yahu
burada berbat.ağaçlar kopcak yerşnden.şurupişini dr sorup alayım en iyisi.ama elmayağı tamamdır..Buarada burda firtina kopuyor resmen.İzm. Nasil cnmm?? Ates dusurucu surup vs. Al koy eve cnm.ben de dun anneme diodum ishal surubu layim kenara koyayim acil lazim olursa ecz. Aramayalim diye
hayırlısı olsun.sağlıkla doğsun inşallahhnedendir bilmiyorum heyecan yok aslında
herkes 2. olduğundan ve neler yaşayacağını bildiğinden diyor
büyük oğlum üzerine dönüyor dünyamız
bakalım minik sıpa geldiğinde nasıl bir denge kuracağız
birde grip oldum onu geçirmeye çalışıyorum boğazım çok fena
Cnmm sorun ykta bi giremedim valla.dun de kayinvalidemin gunu vardi gidelim dedik iki elti:)) imm tmm hemen soyluyorum.ayak alti ve gobuse suruosun ama boyle sebepsizce aglarsa surersin sadece.gazi alio cnm.buarada cok giydirme bir kisa kollu ve ustune birde uzun kollu normal penyemsi olsun.uyandiginda istersen yelek giydirirsn.ama ayaginda olsun patigi.ben corap hiccc giydiremedim ya hep ya tulumun ustune giydirdim yada corap yerine tulum ustune patik.cunku coraplar ne kdr buyuk olursa olsun ,iz yapti( lastiklerini sokmeli vlla:)
tekrar tebrikler canım valla bu forumda en çok sen şaşırttın beni beklemiyodum daha çünkügüç olmuş ama sonucu güzel olmuş allah bebeğine sağlıklı güzel bir ömür versin sanada bolbol süt versin şimdilik .....
ooy canım benım sen de kavustun yavruna sağ salım,Allah sizi ayırmasın,hep sağlıklı olun inş
Kızlaaarrrrr biz de evimizdeyiz cimcimemle
17 Nisan 01:50'de dünyaya ingaaaa dedi Sare bebeğimiz. Öyle güzel ki..
Ana-kız-baba-kayınvalide hepimiz iyiyiz çok şükür :)
16 Nisan 15:30da hastaneye yatışımız yapıldı. O vakitlere kadar doğal doğal sancılarımın ve açılmamın artmasını bekledik. Sonunda istenen kıvama geldik ve 13 dakikalık uğraşlarla normal doğumla dünyaya geldi bebeğimiz. 3.550 gr
Doğum hikayemi yazamıyorum şimdi, epey uzun ve biraz da komik oldu
Yorucu bir doğumdu epidural falan da olmadık. Güzel sonla bitti şükürler olsun.
Topiğimizde çok az kaldı bebişine kavuşmayı bekleyen, dualarım sizinle kızlar. Hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah.
Not: Serdar Ortaç'a benzeyen bir kızım var :111::111:
Bir deee kızımın gür gür kara kara dik dik saçları var
kucağına sağlıkla al inşallah. Benimde yarın son günüm. Cuma sabah 7 de yatış yapacağız 8 de operasyon:)
herkese merhabalar, yaklaşık bir haftadır giremedim çünkü 12 nisan günü bebeğimi kucağıma aldım. çok yaramaz bir kızım olduğu için bir türlü fırsat bulup yazmadım. Ama çok güzel bir duygu Allahım herkesi sağ salim bebeğine kavuştursun :)
Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?