Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

inş hadi bakalım hayırlısı olsun canım...doğum yaparsan Allah yar ve yardımcın olsun..bak herkes sırayla bebişlerini alıyor kucağına da sen de alırsın canım....
güzel haberlerini bekliyoruz senin de....

sende bizdensin canım bende 39.hafta içerisindeyim tahmini doğum tarihi nedir????

canımcım sen de bekliyorsun artık dimi bugün yarın epey yakınlaştı doğumun...
inş hayırlısıyla sen de alırsın canım kucağına...
allah cümlemizin yardımcısı olsun...
Allah herkesin gönlündeki doğumu nasip etsin....

ve sonundaaaaa 01 adanadayızzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
karmaşıgım.... sonu mutlulukkk

ohh sende sranı savmak üzeresin ayyy ben çok yalnız kaldım nerde hani 39.haftadaki anne adayları ben gariban kaldım burda

evet canım her sabah bugün doğurcam diye kalkıyorum gerçi günüm var daha ama ne bileyim doktoruma göre bu hafasonu bişeyler olabilir

Gorkemliiimcnmmm napiosun?? Baslaaa icinden ne geliyorsa anlamaz belki ama bakar bi 2 hfta daha snra iyice bakar.cnmbuarada gunduz konus iyice.gece de hic konusmazsan da olur azcik yada ve sessiz bir sekilde konus.Ada 1 aylikken gece gunduzunu ayirmisti.sen de hatta sizzz de diyeyim boyle davranirsaniz bence zorlanmadan ogrenir bebisleriniz

eldiivenli tulumla ilgili yazmistim ztn alinsmistr belki artik:))) hii birde dr.a netten bakayim bir nasilmis cv:) gerci su var bizim burda hast. Acilcak tanidik sahibi vs. Sanirim doktor dha ilgili olur sorun olursa ararim istedigim saatte suan cocuk dr. Kimdir nedir bilmiyorum .smdi gecen birsey sormk icin aradim hemsiresi arariz 10 dk.a dedi ama arayan olmadi sinir oldum.yani benim dr. Hemen donerdi me bileyim yani insanlar bosuna ozel muayene olmuyor diye dusunuyorum.eve aldin mi elma yagi ayyy yuz kere soyledim ama buyuk yrdimci olcak

Slm kizlarrrrrr nasilsinizzzz? Golgemmmmayyyy yrn kavuscann Bebisineeeeee,suuuupperrrrr .sen bgnu esinle iyi degerlendir:))))))

Cnmm buarada duzeltmen gerekn kulak vs. Varsa yapp. İlk ay onemli.Adanin bir kulagini yani yapisiodu elimle kaldira kaldira normale dondurmustum.aklima geldi soyleym dedm

canım bende sana mes atcaktım.iyimisiniz girmiyosun artık.ada iyimi yoksa sorunmu varr diye.

dr işi cansıkıcı.bende heran ulaşılır ıolmasını istiyorum.neyse yarına randevu aldım dediğim kadından.izlenimlerimi yazarım.ama tanıdık olması hastane çok iyi.heran arayabşilirsin.bir dr olmasa diğeri cevaplar sorununu.

canım elma yağı ne işe yarıyor.ben kaçırmışım(aldırayım bugün.

Cnmm sorun ykta bi giremedim valla.dun de kayinvalidemin gunu vardi gidelim dedik iki elti:)) imm tmm hemen soyluyorum.ayak alti ve gobuse suruosun ama boyle sebepsizce aglarsa surersin sadece.gazi alio cnm.buarada cok giydirme bir kisa kollu ve ustune birde uzun kollu normal penyemsi olsun.uyandiginda istersen yelek giydirirsn.ama ayaginda olsun patigi.ben corap hiccc giydiremedim ya hep ya tulumun ustune giydirdim yada corap yerine tulum ustune patik.cunku coraplar ne kdr buyuk olursa olsun ,iz yapti( lastiklerini sokmeli vlla:)

sende de heyecan dorukta o zman.hadı hayırlısıyla alın bebışlerınızı kucagınıza

nedendir bilmiyorum heyecan yok aslında
herkes 2. olduğundan ve neler yaşayacağını bildiğinden diyor
büyük oğlum üzerine dönüyor dünyamız
bakalım minik sıpa geldiğinde nasıl bir denge kuracağız
birde grip oldum onu geçirmeye çalışıyorum boğazım çok fena

Buarada burda firtina kopuyor resmen.İzm. Nasil cnmm?? Ates dusurucu surup vs. Al koy eve cnm.ben de dun anneme diodum ishal surubu layim kenara koyayim acil lazim olursa ecz. Aramayalim diye

Gorkemlicnm gobek ne alemde buarada dustu mu??? Ayyy dun gibi hatirliyorum 15 gunluk haliniiiiiiiiii:)))) Nasill geciyor zamannn yahu

Gorkemlicnm gobek ne alemde buarada dustu mu??? Ayyy dun gibi hatirliyorum 15 gunluk haliniiiiiiiiii:)))) Nasill geciyor zamannn yahu
göbüşbağı dün düştü teyzesi.yarın dr kontrol sonrası ilk bıcı bıcı yaptıracağız:))sen saklıyomusun yoksa biyere gömdünmü.üniv falan..
Buarada burda firtina kopuyor resmen.İzm. Nasil cnmm?? Ates dusurucu surup vs. Al koy eve cnm.ben de dun anneme diodum ishal surubu layim kenara koyayim acil lazim olursa ecz. Aramayalim diye
burada berbat.ağaçlar kopcak yerşnden.şurupişini dr sorup alayım en iyisi.ama elmayağı tamamdır..
hayırlısı olsun.sağlıkla doğsun inşallahh

ay ne güzel 2 elti maşallah diyim o zaman.bende öyle giydiriyorum.altta çıtçıtbody üstüne pij takımı.kalkınca yelek.ama tulumu bensevmedim.newbaby bile büyük geliyor bacaklar rahat hareket edemiyor içinde gaz çıkarma ve kaka yapmayı zorlaştırıyo.biraz büyüyünce inşş.bu yüzden pijama tak giyiyo.pijamanın paçasını çoraba sokuyom iz olmuyo.

Son düzenleme:
herkese merhabalar, yaklaşık bir haftadır giremedim çünkü 12 nisan günü bebeğimi kucağıma aldım. çok yaramaz bir kızım olduğu için bir türlü fırsat bulup yazmadım. Ama çok güzel bir duygu Allahım herkesi sağ salim bebeğine kavuştursun :)

Cnmm caprol var bnde ates dusurucu istersen al sende.ishal icin henuz arastirmadim.biz 2 miz buara kayinvalide cekistiriyoruz ne yazikki.aslinda kndisi cok iyi ark.larm hep nasl die sorar falan ama yaptigi iyilikleri anlatmasi vs. Cok soguyorum iyice.esim sik gitmez ben gidelm derim.simdi bnm de demeye dilim gitmiyr.gecen hergn yrm sa getirin goreyim dedi.esimle cok gulduk o an cumlesiyle beraber.cook sasirdim oyle virvir yapan kaynanalardn dgl belki ama bu cumle bile snir etti beni.eltimin suan olmuyor bebegi surekli hadii diyor o bnden once evlendi.istemiyoruz diyor o da.ben d birgun dedim bnm yanimda birdha hadi deme insan ister istemez uzulur.yoook Ada gibi kmse olamaz kac tane olsada tmmm bnm icin guzel cumleler gibi gorunsede sinir oluyorum cunku kizcagiz da uzulmesin vs. Die.o bizi hep ovuyor ama ben Ada dogdugundn beri Sikildim maalesef kendisinden.yoksa her yondeeiyi cook verici biri ama ......
abla olarak ne dersn.neye sukrediyoruj biliyormusun boyle ana agzina bakan biri dgl esim.ben kendi annem bile olsa karistirmam isime Ada konusunda falan.ztn o bilio beni hic agzini acmiyor ben cok arastirdigimdn herseyi.aslinda bnm iyi mi bilmem ama bir huyum var ben neye kizsam hemen soylerim yada oluru yksa hemennn hyrrr derim.eltime diyorum vallw bravo sen cok sabirlisin hep gulytyorsn herseye diyorum.aslinda eskiden byle dgldm eltim kayinvalidmle ilgili knstkca cok sogudum.kotu bir huyum var soguyunca isinamiyorum tekrar.esime de diyorum yaa kotu sey yapiyor bana anlatiyr bana anlatinca ben cok soguyorum ortada olay ykken ne kdr da konusmaya ihtiyacim varmis sana yazinca anladim:)))

sorma canım biz de çok şaşırdık darısı senin başına güzel haberlerini alırız inşallah

ooy canım benım sen de kavustun yavruna sağ salım,Allah sizi ayırmasın,hep sağlıklı olun inş

evet canım kavuştuk çok şükür bakıp bakıp şükrediyorum

tebrik edrim canım güle güle sağlıkla büyütün inşallah.haberlerini bekliyorum nerdeb doğum yaptın mumnunmusun

ve sonundaaaaa 01 adanadayızzzzz :18::18::18::18::18::18::18::18:
karmaşıgım.... sonu mutlulukkk

yarın bu saatlerde siz de kavuşmuş olacaksınız inşallah.sağlıklı ve hayırlı bir doğum diliyorum canım güzel haberlerle dön inşallah

kucağına sağlıkla al inşallah. Benimde yarın son günüm. Cuma sabah 7 de yatış yapacağız 8 de operasyon:)

sana da hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canım.güzel haberlerini bekliyorum

ne güzel sen de kavuşmuşsun.güle güle ve sağlıkla büyütün inşallah.

biz de 3. günümüzdeyiz günden güne daha iyi oluyoruz çok şükür.sağ göğsümden süt gelmeye başladı sol onun kadar olmasa da o da faaaliyete geçiyor yavaş yavaş arada mama veriyoruz yine çünkü kızımın açlığına hiç sabrı yok.yarın sağlık ocağına gideceğiz.

Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin

Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin

Ayyyyyyyyy gozun aydinnn cnm bnmmmmm.anali babali,saglikli buyusun bebisinnnn cnm meme ucu cikarici var bak nette al istersen ondan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…