Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaslarim, takdir edersiniz, yeni bebek, hele ilk bebek olunca birakin foruma girmeyi laptopun kapagini bile acacak vakit bulamiyorum.

Tebrikleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim, dogum yapan arkadaslarimizi da kutluyorum, gecmise donuk okuyamadigim icin affedin.

Muhim bir sorunum var arkadaslar, ne olur tecrubeli anneler yardim edin :) Bebegim bugun 1 haftalik oldu. 3 gun oncesine kadar kendi kendine uyuyan cocuk aniden huy degistirdi, emzirirken uyuyor ve haliyle uyumak icin illaki onu emzirmem gerekiyor. Tracy Hogg'un kitabini siparis etmistim ama daha kitabin kapagini acacak vakit bulamadim. Kitabi okuyan ya da benzer sorunu yasayip cozumunu bilen yardim etsin lutfen.

aynı sorun bızde de var canım ben de aynı kıtabı okudum,orda bebek emerken uyuyorsa uyandırmayın dıyor kı ben arastırdım buu mevzuyu emerkne uyyuması ıyı belendıgıne ısaretmıs ben artık takmıyorum hatta şimdi uyusun dıye dua edıyorum

tatlim iyi hos da bizimki gece gunduz boyle, yardim edenim de yok birak yemek yapabilmeyi karnimi doyuracak vakit zor buluyorum bazen, buna alismasindan cok korkuyorum

Aynı sıkıntıları bende yaşamıştım oğlumun doğduğu ilk haftalarda. Nasıl paniklerdik dün gibi hatırlıyorum. Sebep büyük ihtimallle gazdır. Herhangi aklına gelmeyecek birşey de olabilir bebekleri bu haftalarda anlamak gerçekten zor. Çok kafanızı yormayın bu bir süreç yaşanacak. ama sonsuza kadar sürmeyecek tabiki tüm bunların geçici olduğunu hatırlatın devamlı kendinize.

insallah gecicidir cnm, su anda bile gogsumde uyuyor

hiç şüphen olmasın. dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor annesi onun işi daha zor emin ol
bende çok sıkıntılı günler geçirdim oğlumu büyütürken. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelirdi. hepsi geçiyor hepsi unutuluyor . çocukların büyümesinin her evresinde ayrı sorunların yanında ayrı mutluluklarda olacak.
işte o benim heyecandan kalbimi durduracak, uykusuzluktan öldürecek sandığım çocuk şimdi 4 yaşında kreşe gidiyor, yemeğini kendi yiyor, tuvaletini kendi yapıyor, akşamları da 9 da yatıp sabah 8 e kadar danalar gibi uyuyor:)
inşallah yarın gelecek olan 2 numara da bu aşamalardan geçecek abisi gibi olacak 4 sene sonra.:)

Son düzenleme:
tatlim iyi hos da bizimki gece gunduz boyle, yardim edenim de yok birak yemek yapabilmeyi karnimi doyuracak vakit zor buluyorum bazen, buna alismasindan cok korkuyorum

canım benım kızım emerken uyuyo uyuduktan sonra koyuyorum yatagına sızde daha farklı bı durum söz konusu sanırım

canım yaa bizimkide memede uyuyor yatağına koyuyorum doktor uyutmamı söylemişti uyuduğunda neyseki beniki memei atıyor o yüzden rahatca alıyorum ama 2 gündür gazımız var malesef sürekli emmede kalmak istior rahat ediyor sanırım. doktor emmez ise ve uyur ise cenesindenasağı cekerek memeden al demişti memyi çekince uzuyor zaten hemde canın yanıyor bende şimdi bakıyorum öyle emzik gibi tutarsa çenesinden yavasça asağı cekiyorum bırakıyor. bu arada kızlar bizimki emzik aldığı için karnının tok olduğunu bildiğimde emzik ağzaaaaa... gerçi çok keyfe keder alıyor ama genede can kurtaranmış emzik.. oysaki asla vermicem diyordum anne olunca anladımki aslında bebekler bizim istediklerimiz doğrultusunda değil kendileri nasıl isterse öyle büyüorlar valla..

bu arada fundacım janpalm sizde geldiniz sona gölgemde yarın giriyordu yarın baya bir nufus artışı olucak şimdiden tek tek tebrik ediyorum öpüyorum sizleri... yarın ne mutlu bir gün allah yavrucuklarınızla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah

funda janlpam ikinizede hayırlı olsun canımm.rahat bir doğum olsun inşallahhh

canım, nasıl gidiyor bebilşle hayat.. iyisinizdir inşallah...

bebişli hayata alışma aşamasındayız. çok güzel bir duygu. allaha şükür bebişim iyi. sadece bizim yaramazı doyuramıyorum ben. günde 1kez mecburiyetten biraz mama yapıp veriyorum.
bugünde gaz sancısı vardı çok zor bir gündü bizim için. bir türlü uyutamadım. sancıyla uykudan uyandı. şimdi uyudu çok şükür.

biz de haberler böyle. inşallah sizlerin bebişleri de iyidir. hepinizi öpüyoruz. allaha emanet olun.

Fundaakadifeguoun yaziyi eklemisim sana yazmistim cnmm:))) opuyorummm coooookMcooook azxz kaldiiiii

Butun dogum yapmis anneleri en icten dileklerimle tebrik ederim ve yarin doguma giricek olan annelerede allah yardimcilari olsun...her bebek haberini okudugumda yuregim hep hop hop ediyor hele dogduktan sonra sizin bebeklerinizle gecirdiginiz guzel anlari dinlemek bir baska zevk oluyor benim icin allahtan dilerimki butun bebeklerimiz hayirli evlat olurlar ve annelerini uzmezler amin

canım, öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tüm hayatı boyunca ona sağlık versin.. biz düştükten sonra yıkadık ama sana tavsiyem silebilirsin.. öptüm

Amin canım inşallah bütün bebeklerimiz için amin.. Teşekkür ederim.

Funda, janlpam Hayırlı doğumlar diliyorum, güzel haberlerle gelin inş

love_honey bebek nasil toparlanabildiniz mi..sutun iyidir ins.
sezo olmustun galiba merak ettim dikislerin ne durumda cok agrin oluyormu canim:26:

merhabalar
arkadaşlar biraz moralim bozuk kızım kilo kaybetmiş ve biraz hızlı olmuş mama miktarını arttırdık günde en az 4 kez 1 ölçek dedi doktor bu arada beni bazen saatte bir emiyor.ama doymamış yine de.bu arada sarılığımız var biraz doktor şuan tahlile gerek yok cumartesi tekrar bakacağız dedi.hep yüzüne bakıp duruyorum daha mı çok sarardı acaba diye gözlerinin içine bakmaya çalışıyorum orda yok çok şükür.cumartesiye inşallah artmaz bunun için dua ediyorum.bugün göbeğimiz düştü çok şaşırdım 4. günümüzdeyiz yarın yıkayacağız inşallah prensesimi.dün gece çok ağladı korktuk doktora götürdük falan kızlar annelik çok tuhaf birşeymiş içim acıdı parçalandı resmen elim ayağım birbirine dolaştı.inşallah kızım en kısa zamanda kilo alır ve sarılığı geçer.ben iyiyim çok şükür ağrılarım umurumda bile değil kızım iyi olsun yeter.yalnız birşeyi merak ediyorum sezaryen olan anneler kanamanız nasıl benim çok az adet kanamasından bile az normalmi ki?

Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin

hadi gözün aydın canım o kadar bekledinn sezo olursun diye korkuyordum normal doğurmuşsun.güle güle büyüt kızına sana bol bol huzur ve mutluluk getirsin inşallah.acıların da en kısa zamanda geçer merak etme.

sağol canım amin inşallah

sevindim canım senin adına iyi oldu orda yaptığın.

hadi bakalım sen de inşallah sağlıkla al bebeğinin kucağına burda güzel haberlerini okuyalım.kolaay ve sağlıklı bir doğum diliyorum canım

canım benim kızımda memede uyuyor hatta hep orda durmak istiyor doktor normal olduğunu emme refleksinin kuvvetli olduğunu söyledi.biz dün akşama kadar yapışık gezdik kızım memedeyken yemek yedim hatta.

love_honey bebek nasil toparlanabildiniz mi..sutun iyidir ins.
sezo olmustun galiba merak ettim dikislerin ne durumda cok agrin oluyormu canim:26:

canım yukarıda bahsettiğim sıkıntılarımız var ben iyiyim çok şükür inşallah kızım da iyi olur.dikişlerdeki ağrı çok değil hareketlerimde beni fazla engellemiyor ama yine de dikkat etmek lazım daha çok yeni çünkü.sütüm iyi buarada maşallah diyeyim.sen nasılsın

Canim kizina allahtan sifa diliyorum ins tez vakitte iyilesir ...bende ilk bebegime hamileyim bu yuzden tecrube konusunda sifirim desem yeridir ...sana sunu yap iyi gelir demek cok isterdim fakat senin durumunda ne yapilabilir inan bilmiyorum sadece dualarimi gonderebilirim sana ve kizina
benimde korkularim hat safhada az kaldi oglumun gelmesine cok hareketli oldugu icin bazen canimi acitiyor:18: gebelik sekerim var birde bebegim halan donmedi bekliyoruz artik donmezsede benimde kaderim senin gibi sezodan geciyor,allahtan saglikli olsunlarda:44: ziyani yok nasil gelmek isterlerse oyle gelsinler
onun disinda fazla bir problemimiz yok cok sukur

sağol canım istediğim dua zaten inşallah kızım bizi üzmez daha fazla.dediğin gibi sağlıklı olsunlar da nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler biz herşeye katlanmaya razıyız.kendini sakinleştirmeye çalış canım son zmaanların keyfini çıkar ben şuan karnımdaki hareketlerinin özlüyorum hatta ilk gün hep karnımda hareket ediyprmuş gibi geliyordu şimdi de arada unutup karnımı okşuyorum çok güzeldi o günlerde.büyüdüğü için canını acıtması normal onun sağlıklı olduğunu gösterir.inşallah sağlıkla kavuşursunuz siz de

kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.

ooh beee hadı gözunaydın kuzucuk,sag salım kurtuldunuz bak,detayları beklıyoruz

gözünaydın canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…