arkadaslarim, takdir edersiniz, yeni bebek, hele ilk bebek olunca birakin foruma girmeyi laptopun kapagini bile acacak vakit bulamiyorum.
Tebrikleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim, dogum yapan arkadaslarimizi da kutluyorum, gecmise donuk okuyamadigim icin affedin.
Muhim bir sorunum var arkadaslar, ne olur tecrubeli anneler yardim edin :) Bebegim bugun 1 haftalik oldu. 3 gun oncesine kadar kendi kendine uyuyan cocuk aniden huy degistirdi, emzirirken uyuyor ve haliyle uyumak icin illaki onu emzirmem gerekiyor. Tracy Hogg'un kitabini siparis etmistim ama daha kitabin kapagini acacak vakit bulamadim. Kitabi okuyan ya da benzer sorunu yasayip cozumunu bilen yardim etsin lutfen.
aynı sorun bızde de var canım ben de aynı kıtabı okudum,orda bebek emerken uyuyorsa uyandırmayın dıyor kı ben arastırdım buu mevzuyu emerkne uyyuması ıyı belendıgıne ısaretmıs ben artık takmıyorum hatta şimdi uyusun dıye dua edıyorum
arkadaslarim, takdir edersiniz, yeni bebek, hele ilk bebek olunca birakin foruma girmeyi laptopun kapagini bile acacak vakit bulamiyorum.
Tebrikleriniz icin hepinize tek tek tesekkur ederim, dogum yapan arkadaslarimizi da kutluyorum, gecmise donuk okuyamadigim icin affedin.
Muhim bir sorunum var arkadaslar, ne olur tecrubeli anneler yardim edin :) Bebegim bugun 1 haftalik oldu. 3 gun oncesine kadar kendi kendine uyuyan cocuk aniden huy degistirdi, emzirirken uyuyor ve haliyle uyumak icin illaki onu emzirmem gerekiyor. Tracy Hogg'un kitabini siparis etmistim ama daha kitabin kapagini acacak vakit bulamadim. Kitabi okuyan ya da benzer sorunu yasayip cozumunu bilen yardim etsin lutfen.
Aynı sıkıntıları bende yaşamıştım oğlumun doğduğu ilk haftalarda. Nasıl paniklerdik dün gibi hatırlıyorum. Sebep büyük ihtimallle gazdır. Herhangi aklına gelmeyecek birşey de olabilir bebekleri bu haftalarda anlamak gerçekten zor. Çok kafanızı yormayın bu bir süreç yaşanacak. ama sonsuza kadar sürmeyecek tabiki tüm bunların geçici olduğunu hatırlatın devamlı kendinize.
insallah gecicidir cnm, su anda bile gogsumde uyuyor
tatlim iyi hos da bizimki gece gunduz boyle, yardim edenim de yokbirak yemek yapabilmeyi karnimi doyuracak vakit zor buluyorum bazen, buna alismasindan cok korkuyorum
insallah gecicidir cnm, su anda bile gogsumde uyuyor
Kuzucuklarim hepinize kocaman merhaba.ben iki haftadır evdeyim ama fırsat bulamadım girmeye. Herkes iyi sanırım.bebeklerine kavuşmuş tüm anneleri canı gönülden tebrik ediyorum.allah sağlıklı sıhhati uzun ömürler nasip etsin.
Ben nasılım,ne hissettiğimi bilmiyorum.kalbim kut kut sürekli.heyecanlimiym nasılım bilmiyorum.yarin sabah kısmete 8 de epidural sezeryenimiz olacak. Dualarınızı esirgemeyin.surekli ağlamalı bir Halim var.hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize cok iyi bakın.bebislerinizide kucaklıyorum mis mis..
Yarın sabah aynı dakikalarda doğumda olacağız seninle
bebeklerimizin yükselen burcu bile aynı olacak:)
Benim senden farkım heyacanım hala yok. İlkinde bende senin gibiydim. 3. de kimbilir nasıl olurum :)
Aslında bu sefer daha farklı olacak ilkinde normalden genel sezoya döndüğüm için eşim girememişti. Bu sefer çok istekli olmasa bile girecek beni yanlız bırakmamak için. Ailelerimize de saat 10 dan önce gelmeyin kendimi toplayayım biraz dedim. Annem zaten oğlana kahvaltı yaptırıp kreşe bırakıp öyle gelecekler. Oradan işleri varmış. Eşimin annesi 10 da gelip 12 de gidermiş kursu varmış hanımın. İlkinde çok yanlız bırakıldığım için çok bunalımlar yaşadım. Şimdi hiçbirini umursamıyorum. Önemli olan tek şey benim ailem ben eşim ve 2 oğlumla olan huzurum.
canım, nasıl gidiyor bebilşle hayat.. iyisinizdir inşallah...
canım, öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tüm hayatı boyunca ona sağlık versin.. biz düştükten sonra yıkadık ama sana tavsiyem silebilirsin.. öptüm
Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin
küçük yaramazınla berber güzel günlere inşallah. tebrik ederim. allah sğlıklı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşalla...
serdar ortaç a benzeyen kızını gözümde canlandıramadım bir türlü en kısa sürede resim bekliyorum senden merak ettim valla... tebrik ederim allah sağlık versin sizlere
zor bir doğum ama ne mutlu sana bebişin dünyada. allah sağlık versin mis kokuluna ve sana.. allaha emanet olun...
Ayyyy hepinize tek tek yazdım yazdım yollarken bağlantı hatası oldu gitti hepsiToptan tşk etsem ayıp olmaz dimii
Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için teyzeleri Amin inşallah..
a.sahin Tebrikler canım gözün aydın. Maşallah bebeğineSıkıntıların da tez zamanda geçer inşallah.
Br_ak Senin yaramaz daha aceleci çıktı desene :) Gözün aydın canım tebrikler
golgemmm Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımm
love_honey Sütün bol bol olsun inş canım. Ben emziriyorum ama ne kadar geliyor bilmiyorum :44:
Bahar'da yaptım doğumu, memnun kaldım çok şükür. Bi de kocacımın bi akrabası denk geldi o gece, nöbetçi ebe asistanıymış.
Senin de sıkıntıların geçsin inş.
Hepimizin kucaklarının dolu olmasına çok az kaldı
Kuzucuklarim hepinize kocaman merhaba.ben iki haftadır evdeyim ama fırsat bulamadım girmeye. Herkes iyi sanırım.bebeklerine kavuşmuş tüm anneleri canı gönülden tebrik ediyorum.allah sağlıklı sıhhati uzun ömürler nasip etsin.
Ben nasılım,ne hissettiğimi bilmiyorum.kalbim kut kut sürekli.heyecanlimiym nasılım bilmiyorum.yarin sabah kısmete 8 de epidural sezeryenimiz olacak. Dualarınızı esirgemeyin.surekli ağlamalı bir Halim var.hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize cok iyi bakın.bebislerinizide kucaklıyorum mis mis..
love_honey bebek nasil toparlanabildiniz mi..sutun iyidir ins.
sezo olmustun galiba merak ettim dikislerin ne durumda cok agrin oluyormu canim:26:
Canim kizina allahtan sifa diliyorum ins tez vakitte iyilesir ...bende ilk bebegime hamileyim bu yuzden tecrube konusunda sifirim desem yeridir ...sana sunu yap iyi gelir demek cok isterdim fakat senin durumunda ne yapilabilir inan bilmiyorum sadece dualarimi gonderebilirim sana ve kizina
benimde korkularim hat safhada az kaldi oglumun gelmesine cok hareketli oldugu icin bazen canimi acitiyor:18: gebelik sekerim var birde bebegim halan donmedi bekliyoruz artik donmezsede benimde kaderim senin gibi sezodan geciyor,allahtan saglikli olsunlarda:44: ziyani yok nasil gelmek isterlerse oyle gelsinler
onun disinda fazla bir problemimiz yok cok sukur
kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.
kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?