kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.
yok hayatim ayni durum, ama ileride zorluk yaratacak bir aliskanlik olmasindan korkuyorum. tracy hogg da kitabinda bunun aliskanlik haline getirilmemesi gerektigini yazmis ama nasil olacagini, cozumunu henuz goremedim. Eger hep kucakta ya da meme emerken uyumaya alisirsa halim duman olur :)
ay Allah ım maşallah maşallah kocaman kız bu ya,teyzesi yesin onuuuuuu
bızım de saçlarımızın masallahı var hele bı ensesı varkı dersın Ankaralı Turgut
oyyy maşallah kuzuya, maşallahhh... toka takılır valla.. Allah esirgesin yavrunu..
kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.
Golgemcoook sukurrr sen de kavustunnnnnnnSagliklaaa,anali babali buyusun cnmm bebisin
Lovehoneycnmmm Sik Sik emzir onlar dha cok minik cokemdi sanilio ama yoruluyor kiyamamm.mama takv. Geldiyse bu hafta guzel olur kilosu cnmm bnm.sİkma caniniii Allah saglik versin,toparlanck bu hfta hayirlisiyla
Allah analı babalı etsin gözünüz aydın canım....bol bol sütün olsun inş yarasın bebişine...dualarımız sizlerle canım dular müşterek ...Allah kolaylık versin....
Allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin canım gönlüne göre versin...
ammannnnn boşveeerrrr gez pijamayla rahat rahat...evi de nasıl olsa toplanır boşver lohusasın kim takar eviiii :)
:):) amanin dünürler de laf atarlarmış biribirne ne güzel yaaa ben hala bekliyorum hala mesaideyim yaaaaa.....sizleri okudukça özeniyorum valla :)
h
kız sen de taktığın kiloya bak..5 kg da kg mu yaniii azcık şöle anne olduğun belli olsun dimi...boşveeerrrrrr..o gidecek zaten emzirdikçe ayyy bu sfer de çok zayıf oldum diceksin sonra bak benden demesi....:)
Ammmaaannninnnn Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım yaaaa...herkes kavuştu beişine şurda kaç kişi kaldı kiii...zaten kendimi saymuyorum daha benim var kısmetse...Allah yardımcın lsun canım..güzel haberlerle dönmeni bekleyecez...
Allah yardımcın olsun canım senin de Allah gönlüne göre versin...ee 2. kez anne olmak başka bi tecrübe düşüncelerini paylaşıyorum ben de ikinci kez yaşayacam inş günü gelince...kalabalık iyi değil zaten adam gibi bi kişi olsun yanında yeter....kuru kalabalığa gerek yok zaten...:)
merhabalar
arkadaşlar biraz moralim bozuk kızım kilo kaybetmiş ve biraz hızlı olmuş mama miktarını arttırdık günde en az 4 kez 1 ölçek dedi doktor bu arada beni bazen saatte bir emiyor.ama doymamış yine de.bu arada sarılığımız var biraz doktor şuan tahlile gerek yok cumartesi tekrar bakacağız dedi.hep yüzüne bakıp duruyorum daha mı çok sarardı acaba diye gözlerinin içine bakmaya çalışıyorum orda yok çok şükür.cumartesiye inşallah artmaz bunun için dua ediyorum.bugün göbeğimiz düştü çok şaşırdım 4. günümüzdeyiz yarın yıkayacağız inşallah prensesimi.dün gece çok ağladı korktuk doktora götürdük falan kızlar annelik çok tuhaf birşeymiş içim acıdı parçalandı resmen elim ayağım birbirine dolaştı.inşallah kızım en kısa zamanda kilo alır ve sarılığı geçer.ben iyiyim çok şükür ağrılarım umurumda bile değil kızım iyi olsun yeter.yalnız birşeyi merak ediyorum sezaryen olan anneler kanamanız nasıl benim çok az adet kanamasından bile az normalmi ki?
Ahhh canım benim annelik işte böle bişee...kendin yoksun artık varsa yoksa bebişler...inş kilosu da en kısa zamanda normale döner canım üzülme...böle bu işler...çiçek gibidir bazen çiçekler bi bakarsın solar bi bakarsın açarlar ama böle böle büyüyorlar kafana takma canım...Allah sağlık sıhhat versin de o önemli...
Allah analı babalı etsin inş tüm yeni bebişleri...canım gözün aydın ....mşllh annesine de bebişinize de...sıra bize geliyor yavaştan...Allah kolaylık versin canım sana da bebişinle....:):)
ayy evet yaa bugün kuaföre giitim saçlarımı kestireyim diye banyo yaptırmıştık karnını da doyurduk uyur herhalde dedim ama yetmemiş ve uyumamış annem aradı içim sızladı resmen aklım fikrim gitti.
cnm hayırlı olsun benimde sezo oldu sütüm var sanıyodum meğerse yeterli değilmiş 3 gün mama verdik kıza daha sonra sütü artırmak için 8 tane kuru inciri bölüp yarım litre suda incirler özleşinceye kadar haşla soğuyunca aç karnına iç harika oluyo süt baya fazlalaşıyo tavsiye ederim
tamam canım hemen deniyorum bunu
love honey, ilk zamanlarda bebeklr kilo verir telaşlanma demişti bana doktorum. sarılığında etkisi var. bol bol emzir sarılığa çok iyi. birde çok uyutma uyandırıp hep emzirmeye çalış.
bu arada bende sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. benimde kanamam çok az canım. bazen hiç gelmiyor banyo yaparken birden geliyor. birde benim karnım çok kaldı. geçen kontrole gittim beni hamile sandılar. sizin göbekleriniz kaldı mı? doktorum zamanla gidecek diyor ama beni çok rahatsız ediyor. nerdeyse 6aylık halim gibi göbeğim kaldı. doğuma giderken 82kg idim. şimdi 70kg inmişim. benim kilolar beni çok sevdi girmiyor
canım sağol ilk zamanlar kilo verdiklerini biliyorum ama bizimki biraz hızlı vermiş doktor öyle dedi ben ondan korktum daha fazla kilo kaybetmesin diye.bu arada benim de göbeğim var 6 aylık halim gibi yarın kendi doktoruma gideceğim korseyi sorcam takabilirmiyim diye.zamanla gider inşallah
Canım benim bozma moralini, ilk zamanlar kilo kaybı zaten olacak. Mama takviyesiyle de toparlancak inşallah sarılığı da tez zamanda geçsin. Ohh erkenden bıcı bıcı zamanı da gelmiş.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşş bol sütün olsun. Hadi toparlan da gel anlat
Benim de göbeğim kaldı ya 4-5 aylık hamile gibiymişim öyle dediler. Sezo olmadığımdan saralım dedik, ama tutmuyor, Korse takcam galiba. Bir de doğumdan hemen sonra tartıldım, 9 kilo bırakmışım doğumhanede, gerçi 3.5 kilosu şimdi yanımda uyuyorAmaaaa daha çooook var eee toplam 30 kilo dile kolay
Kızlar bizim de yarın doktor kontolümüz var. İlk defa beraber gitcez hastaneye :) Herşey yolundadır inşallah. Sütüm çok var gibi geliyor bana ama bakalım öyle miii, ona yetiyor muu..
4. günümüzdeyiz artık biz de alışmaya çalışıyoruz birbirimize. Bir de her gün değişiyor kızımın yüzü, Serdar Ortaçlığı gittiFoto yüklemeyi becerebilirsem koyuvercem bakalımm
evet canım kızım bugün ilk banyosunu yaptı mis gibi oldu.inşaallah geçer en kısa zamanda.canım kızın çok ama çok ttlı maşallah ona sağlıkla büyüsün inşallah saçalar hakikaten ne çok bizim de var ama tepede az var.
selam canım, sen de ne zamandır girmez oldun. önceden sabah açılışlarını sen yapardın kuzum.. iyi olmanıza sevindim.. artık sen kaldın sanırım , hadi bakalım sağlıkla hayırla al yavruşunu kucağına.. arada gir özletme kendini e m i?
yok hayatim ayni durum, ama ileride zorluk yaratacak bir aliskanlik olmasindan korkuyorum. tracy hogg da kitabinda bunun aliskanlik haline getirilmemesi gerektigini yazmis ama nasil olacagini, cozumunu henuz goremedim. Eger hep kucakta ya da meme emerken uyumaya alisirsa halim duman olur :)
ay ne güzel oldu topikimiz hamilelik çizelgeleri bebek çizelgelerine döndü...
doğurmayan kaldı mı?
a.şahin vardı bekleyen zamanı gelen var mı haberiniz?
bu aradaa emziren anneler huuu sizlere sesleniyorum...
-nasıl besleniyorsunuz gaz yapmasın diye yemedikleriniz neler? ben yiyecek bişi bulamıyorum ya gaz yapar diye korkuyorum.
-süt için günde ne kadar su içiyorsunuz? su içmek dışında sütünüz olsun diye yaptığınız birşey var mı?
-bebekleri ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz bidee siz mi yıkıyorsunuz?
-son olarak doğumdan sonra ne kadar kilonuz gitti...ne durumdasınız
canım tracy kitabında yatır kaldır yöntemi var bu sorun için.ama 3 aydan sonra başlıyosun.şimdilik en güzeli o bu yöntemin.sıcaklığını hissetsin boşver..
kızlar ya dünden beri bebeğimde korkma başladı. beşiğindeyken yüzü soğukmu diye bakıcam birden sıçrıyo,açılan yerini kapicam hemen sıçrıyo hatta bir kere uyurken izliyodum birden öyle korku dolu bir irkildiki yavrum sanki karanlıkta böh demişsin titredi tüm vücut... çok üzüldük kızıma hatta aramıza aldık gece babasıyla biraz öyle uyuttuk annemde güldü bize bebek ne anlayacak gözü kapanınca yanınızdamı aranızda mı siz içinizi rahatlatmışsınız bebek anlamaz aranızda yatırmayın uyuya kalırsınız dedi..
birdee sütüm bebek emince ilk birden çok çok geliyo bebek genzine kaçırıyo yüreğim hopluyo başlıyo öksürmeye bir kaç saniye nefessiz kalıyo sonra bir çığlık nefesini topluyo napcam bilemiyorum ya....
kızlar ya dünden beri bebeğimde korkma başladı. beşiğindeyken yüzü soğukmu diye bakıcam birden sıçrıyo,açılan yerini kapicam hemen sıçrıyo hatta bir kere uyurken izliyodum birden öyle korku dolu bir irkildiki yavrum sanki karanlıkta böh demişsin titredi tüm vücut... çok üzüldük kızıma hatta aramıza aldık gece babasıyla biraz öyle uyuttuk annemde güldü bize bebek ne anlayacak gözü kapanınca yanınızdamı aranızda mı siz içinizi rahatlatmışsınız bebek anlamaz aranızda yatırmayın uyuya kalırsınız dedi..
birdee sütüm bebek emince ilk birden çok çok geliyo bebek genzine kaçırıyo yüreğim hopluyo başlıyo öksürmeye bir kaç saniye nefessiz kalıyo sonra bir çığlık nefesini topluyo napcam bilemiyorum ya....
korku olayını ben şöyle aştım canım. gündüzleri televizyonlu odada yatırıyorum. ilk zamanlar çıt olsa sıçrıyordu, şimdi pat çat kapı çarpıyor tık yok. bence sese , harekete alıştırmalısın. gecede yatağında yatıyor. ben de işe yaradı.
İkimiz tam zıt şeyler söylemişizGerçi biz hep sesli ortamda tuttuk bebeği..Bizimkinin derdi sesten ziyade ani hareketler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?