Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Golgemcoook sukurrr sen de kavustunnnnnnnSagliklaaa,anali babali buyusun cnmm bebisin
Lovehoneycnmmm Sik Sik emzir onlar dha cok minik cokemdi sanilio ama yoruluyor kiyamamm.mama takv. Geldiyse bu hafta guzel olur kilosu cnmm bnm.sİkma caniniii Allah saglik versin,toparlanck bu hfta hayirlisiyla

Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin
Allah analı babalı etsin gözünüz aydın canım....bol bol sütün olsun inş yarasın bebişine...dualarımız sizlerle canım dular müşterek ...Allah kolaylık versin....
Allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin canım gönlüne göre versin...
pijamalılar ordusu olduk desenıze,ben az önce kahvaltı yaptım valla,bugun annem gelmedı hem bebek hemev madara olduk valla :111:
ammannnnn boşveeerrrr gez pijamayla rahat rahat...evi de nasıl olsa toplanır boşver lohusasın kim takar eviiii :)
paşa omzumda uyuyoooo, bağır açık, saç baş kaş o biçim... bebek görmeye kimse gelmesin mümkünse bu arada geçen de laf attım sana görmedin dünürüm
,
:):) amanin dünürler de laf atarlarmış biribirne ne güzel yaaa ben hala bekliyorum hala mesaideyim yaaaaa.....sizleri okudukça özeniyorum valla :)
h
ay gıtımıyo benım kılolarım 5i gitti 5 i kaldı çok mutsuzum
kız sen de taktığın kiloya bak..5 kg da kg mu yaniii azcık şöle anne olduğun belli olsun dimi...boşveeerrrrrr..o gidecek zaten emzirdikçe ayyy bu sfer de çok zayıf oldum diceksin sonra bak benden demesi....:)
Ammmaaannninnnn Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım yaaaa...herkes kavuştu beişine şurda kaç kişi kaldı kiii...zaten kendimi saymuyorum daha benim var kısmetse...Allah yardımcın lsun canım..güzel haberlerle dönmeni bekleyecez...
Allah yardımcın olsun canım senin de Allah gönlüne göre versin...ee 2. kez anne olmak başka bi tecrübe düşüncelerini paylaşıyorum ben de ikinci kez yaşayacam inş günü gelince...kalabalık iyi değil zaten adam gibi bi kişi olsun yanında yeter....kuru kalabalığa gerek yok zaten...:)

çokkk çokkk çokk sevindim canım herşey bitti çok şükür darısı başıma inşallah allah bebeğine sağlıklı bol güzel bir ömür versin allah sizi birbirinizden ayırmasın...

cnm hayırlı olsun benimde sezo oldu sütüm var sanıyodum meğerse yeterli değilmiş 3 gün mama verdik kıza daha sonra sütü artırmak için 8 tane kuru inciri bölüp yarım litre suda incirler özleşinceye kadar haşla soğuyunca aç karnına iç harika oluyo süt baya fazlalaşıyo tavsiye ederim

love honey, ilk zamanlarda bebeklr kilo verir telaşlanma demişti bana doktorum. sarılığında etkisi var. bol bol emzir sarılığa çok iyi. birde çok uyutma uyandırıp hep emzirmeye çalış.
bu arada bende sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. benimde kanamam çok az canım. bazen hiç gelmiyor banyo yaparken birden geliyor. birde benim karnım çok kaldı. geçen kontrole gittim beni hamile sandılar. sizin göbekleriniz kaldı mı? doktorum zamanla gidecek diyor ama beni çok rahatsız ediyor. nerdeyse 6aylık halim gibi göbeğim kaldı. doğuma giderken 82kg idim. şimdi 70kg inmişim. benim kilolar beni çok sevdi girmiyor

cnm benim de sezo oldu doktorum bana yumuşak bi korse takabilirsin demişti göbeğim baya küçüldü doktoruna sor istersen

Kuzummm ben de 84 le grdim doguma daha hala veremedim ki:))) 79 kiloyum uzun zmndir:)) sanirim abur cuburum da oluo gitmiyooor:)) neysee sutluyuz rejim yokkk:)) ama abur cubur olmasa dha iyi tabi.cnmmm mama veriyormusun yine ?

canim belki de ikinci bebegine de kavusmussundur, Allah anali babali buyutsun. Allah seni evlatlarina bagislasin. Oglusuma gelince, insallah dedigin gibi o bana, ben ona alistikca hersey yoluna girecek :)

canım benım kızım emerken uyuyo uyuduktan sonra koyuyorum yatagına sızde daha farklı bı durum söz konusu sanırım

yok hayatim ayni durum, ama ileride zorluk yaratacak bir aliskanlik olmasindan korkuyorum. tracy hogg da kitabinda bunun aliskanlik haline getirilmemesi gerektigini yazmis ama nasil olacagini, cozumunu henuz goremedim. Eger hep kucakta ya da meme emerken uyumaya alisirsa halim duman olur :)

evet canim ya benimki de ayni, mememi emerken uyuyor, uykuya dalinca agzindan cikariyor ama benim endisem bunu aliskanlik haline getirmesi. Yatagina koyunca kendi kendine uyusa keske ilk 4 gun oyleydi, cok rahttik. Insallah bir cozumunu bulurum.

Canım benim bozma moralini, ilk zamanlar kilo kaybı zaten olacak. Mama takviyesiyle de toparlancak inşallah sarılığı da tez zamanda geçsin. Ohh erkenden bıcı bıcı zamanı da gelmiş.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşş bol sütün olsun. Hadi toparlan da gel anlat

Benim de göbeğim kaldı ya 4-5 aylık hamile gibiymişim öyle dediler. Sezo olmadığımdan saralım dedik, ama tutmuyor, Korse takcam galiba. Bir de doğumdan hemen sonra tartıldım, 9 kilo bırakmışım doğumhanede, gerçi 3.5 kilosu şimdi yanımda uyuyor Amaaaa daha çooook var eee toplam 30 kilo dile kolay

Kızlar bizim de yarın doktor kontolümüz var. İlk defa beraber gitcez hastaneye :) Herşey yolundadır inşallah. Sütüm çok var gibi geliyor bana ama bakalım öyle miii, ona yetiyor muu..
4. günümüzdeyiz artık biz de alışmaya çalışıyoruz birbirimize. Bir de her gün değişiyor kızımın yüzü, Serdar Ortaçlığı gitti Foto yüklemeyi becerebilirsem koyuvercem bakalımm

Canım sanırım çoğumuzun bebişi emerken uyuyor, benim de öyle.. Bir yerde okumuştum, bebekler ilk 3 ay huy edinmezler, bol bol kucaklayın sallayın gibi şeyler yazıyordu. İnşallah öyledir.

selam canım, sen de ne zamandır girmez oldun. önceden sabah açılışlarını sen yapardın kuzum.. iyi olmanıza sevindim.. artık sen kaldın sanırım , hadi bakalım sağlıkla hayırla al yavruşunu kucağına.. arada gir özletme kendini e m i?

balım sen de bugün doğuracak mıydın? sanki aklımda öyle kalmıştı. inşallah iyisinizdir? her durumda Rabbim yardımcınız olsun, öpüyorum sizi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…