Allah analı babalı etsin gözünüz aydın canım....bol bol sütün olsun inş yarasın bebişine...dualarımız sizlerle canım dular müşterek ...Allah kolaylık versin....Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin
Allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin canım gönlüne göre versin...merhabalar arkadaşlar,
öncelikle minik melekleri öpüyorum, çıtır anneleri de tebrik ediyorum
bende bugün yine kontroldeydim. kızımın durumu iyi çok şükür, baya da aşağıya inmiş..
doktorum çatı muayenesi yaptı ayrıca, normal doğum için şimdilik müsaitsin dedi, beklemedeyiz yani. kızım kendi gelmek isteyenekadar tabi 6 mayısa kadar bekleyeceğiz. fakat doktorumun tahminine göre 1 hafta 10 gün içinde gelebilirmiş prensesim :)
bende normal istiyorum zaten ama bi yandan da korkuyorum nasıl olcak diye. normal olanları görünce de bi cesaret geliyor bana..
ammannnnn boşveeerrrr gez pijamayla rahat rahat...evi de nasıl olsa toplanır boşver lohusasın kim takar eviiii :)pijamalılar ordusu olduk desenıze,ben az önce kahvaltı yaptım valla,bugun annem gelmedı hem bebek hemev madara olduk valla :111:
:):) amanin dünürler de laf atarlarmış biribirne ne güzel yaaa ben hala bekliyorum hala mesaideyim yaaaaa.....sizleri okudukça özeniyorum valla :)paşa omzumda uyuyoooo, bağır açık, saç baş kaş o biçim... bebek görmeye kimse gelmesin mümkünsebu arada geçen de laf attım sana görmedin dünürüm
,
kız sen de taktığın kiloya bak..5 kg da kg mu yaniii azcık şöle anne olduğun belli olsun dimi...boşveeerrrrrr..o gidecek zaten emzirdikçe ayyy bu sfer de çok zayıf oldum diceksin sonra bak benden demesi....:)ay gıtımıyo benım kılolarım 5i gitti 5 i kaldıçok mutsuzum
Ammmaaannninnnn Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım yaaaa...herkes kavuştu beişine şurda kaç kişi kaldı kiii...zaten kendimi saymuyorum daha benim var kısmetse...Allah yardımcın lsun canım..güzel haberlerle dönmeni bekleyecez...Kuzucuklarim hepinize kocaman merhaba.ben iki haftadır evdeyim ama fırsat bulamadım girmeye. Herkes iyi sanırım.bebeklerine kavuşmuş tüm anneleri canı gönülden tebrik ediyorum.allah sağlıklı sıhhati uzun ömürler nasip etsin.
Ben nasılım,ne hissettiğimi bilmiyorum.kalbim kut kut sürekli.heyecanlimiym nasılım bilmiyorum.yarin sabah kısmete 8 de epidural sezeryenimiz olacak. Dualarınızı esirgemeyin.surekli ağlamalı bir Halim var.hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize cok iyi bakın.bebislerinizide kucaklıyorum mis mis..
Allah yardımcın olsun canım senin de Allah gönlüne göre versin...ee 2. kez anne olmak başka bi tecrübe düşüncelerini paylaşıyorum ben de ikinci kez yaşayacam inş günü gelince...kalabalık iyi değil zaten adam gibi bi kişi olsun yanında yeter....kuru kalabalığa gerek yok zaten...:)Yarın sabah aynı dakikalarda doğumda olacağız seninle
bebeklerimizin yükselen burcu bile aynı olacak:)
Benim senden farkım heyacanım hala yok. İlkinde bende senin gibiydim. 3. de kimbilir nasıl olurum :)
Aslında bu sefer daha farklı olacak ilkinde normalden genel sezoya döndüğüm için eşim girememişti. Bu sefer çok istekli olmasa bile girecek beni yanlız bırakmamak için. Ailelerimize de saat 10 dan önce gelmeyin kendimi toplayayım biraz dedim. Annem zaten oğlana kahvaltı yaptırıp kreşe bırakıp öyle gelecekler. Oradan işleri varmış. Eşimin annesi 10 da gelip 12 de gidermiş kursu varmış hanımın. İlkinde çok yanlız bırakıldığım için çok bunalımlar yaşadım. Şimdi hiçbirini umursamıyorum. Önemli olan tek şey benim ailem ben eşim ve 2 oğlumla olan huzurum.
merhabalar
arkadaşlar biraz moralim bozuk kızım kilo kaybetmiş ve biraz hızlı olmuş mama miktarını arttırdık günde en az 4 kez 1 ölçek dedi doktor bu arada beni bazen saatte bir emiyor.ama doymamış yine de.bu arada sarılığımız var biraz doktor şuan tahlile gerek yok cumartesi tekrar bakacağız dedi.hep yüzüne bakıp duruyorum daha mı çok sarardı acaba diye gözlerinin içine bakmaya çalışıyorum orda yok çok şükür.cumartesiye inşallah artmaz bunun için dua ediyorum.bugün göbeğimiz düştü çok şaşırdım 4. günümüzdeyiz yarın yıkayacağız inşallah prensesimi.dün gece çok ağladı korktuk doktora götürdük falan kızlar annelik çok tuhaf birşeymiş içim acıdı parçalandı resmen elim ayağım birbirine dolaştı.inşallah kızım en kısa zamanda kilo alır ve sarılığı geçer.ben iyiyim çok şükür ağrılarım umurumda bile değil kızım iyi olsun yeter.yalnız birşeyi merak ediyorum sezaryen olan anneler kanamanız nasıl benim çok az adet kanamasından bile az normalmi ki?
Ahhh canım benim annelik işte böle bişee...kendin yoksun artık varsa yoksa bebişler...inş kilosu da en kısa zamanda normale döner canım üzülme...böle bu işler...çiçek gibidir bazen çiçekler bi bakarsın solar bi bakarsın açarlar ama böle böle büyüyorlar kafana takma canım...Allah sağlık sıhhat versin de o önemli...
kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.
Allah analı babalı etsin inş tüm yeni bebişleri...canım gözün aydın ....mşllh annesine de bebişinize de...sıra bize geliyor yavaştan...Allah kolaylık versin canım sana da bebişinle....:):)
kızlar merheba anca fırsat bulabildim.sabah 9:15 te kızıma kavuştum.oda bende gayet sağlıklı ve iyiyiz.dünyalar tattlısı bir kızım var.darısı doğum yapacakların başına.detayları daha sonra paylaşırım.dualar için sğl.kızlar öpüyorum hepinizi.
Allah analı babalı etsin gözünüz aydın canım....bol bol sütün olsun inş yarasın bebişine...dualarımız sizlerle canım dular müşterek ...Allah kolaylık versin....
Allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin canım gönlüne göre versin...
ammannnnn boşveeerrrr gez pijamayla rahat rahat...evi de nasıl olsa toplanır boşver lohusasın kim takar eviiii :)
:):) amanin dünürler de laf atarlarmış biribirne ne güzel yaaa ben hala bekliyorum hala mesaideyim yaaaaa.....sizleri okudukça özeniyorum valla :)
h
kız sen de taktığın kiloya bak..5 kg da kg mu yaniii azcık şöle anne olduğun belli olsun dimi...boşveeerrrrrr..o gidecek zaten emzirdikçe ayyy bu sfer de çok zayıf oldum diceksin sonra bak benden demesi....:)
Ammmaaannninnnn Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım yaaaa...herkes kavuştu beişine şurda kaç kişi kaldı kiii...zaten kendimi saymuyorum daha benim var kısmetse...Allah yardımcın lsun canım..güzel haberlerle dönmeni bekleyecez...
Allah yardımcın olsun canım senin de Allah gönlüne göre versin...ee 2. kez anne olmak başka bi tecrübe düşüncelerini paylaşıyorum ben de ikinci kez yaşayacam inş günü gelince...kalabalık iyi değil zaten adam gibi bi kişi olsun yanında yeter....kuru kalabalığa gerek yok zaten...:)
merhabalar
arkadaşlar biraz moralim bozuk kızım kilo kaybetmiş ve biraz hızlı olmuş mama miktarını arttırdık günde en az 4 kez 1 ölçek dedi doktor bu arada beni bazen saatte bir emiyor.ama doymamış yine de.bu arada sarılığımız var biraz doktor şuan tahlile gerek yok cumartesi tekrar bakacağız dedi.hep yüzüne bakıp duruyorum daha mı çok sarardı acaba diye gözlerinin içine bakmaya çalışıyorum orda yok çok şükür.cumartesiye inşallah artmaz bunun için dua ediyorum.bugün göbeğimiz düştü çok şaşırdım 4. günümüzdeyiz yarın yıkayacağız inşallah prensesimi.dün gece çok ağladı korktuk doktora götürdük falan kızlar annelik çok tuhaf birşeymiş içim acıdı parçalandı resmen elim ayağım birbirine dolaştı.inşallah kızım en kısa zamanda kilo alır ve sarılığı geçer.ben iyiyim çok şükür ağrılarım umurumda bile değil kızım iyi olsun yeter.yalnız birşeyi merak ediyorum sezaryen olan anneler kanamanız nasıl benim çok az adet kanamasından bile az normalmi ki?
Ahhh canım benim annelik işte böle bişee...kendin yoksun artık varsa yoksa bebişler...inş kilosu da en kısa zamanda normale döner canım üzülme...böle bu işler...çiçek gibidir bazen çiçekler bi bakarsın solar bi bakarsın açarlar ama böle böle büyüyorlar kafana takma canım...Allah sağlık sıhhat versin de o önemli...
Allah analı babalı etsin inş tüm yeni bebişleri...canım gözün aydın ....mşllh annesine de bebişinize de...sıra bize geliyor yavaştan...Allah kolaylık versin canım sana da bebişinle....:):)
bak cok zayıf olmazsam sorarım sanaaaa
merhabalar
love honey, ilk zamanlarda bebeklr kilo verir telaşlanma demişti bana doktorum. sarılığında etkisi var. bol bol emzir sarılığa çok iyi. birde çok uyutma uyandırıp hep emzirmeye çalış.
bu arada bende sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. benimde kanamam çok az canım. bazen hiç gelmiyor banyo yaparken birden geliyor. birde benim karnım çok kaldı. geçen kontrole gittim beni hamile sandılar. sizin göbekleriniz kaldı mı? doktorum zamanla gidecek diyor ama beni çok rahatsız ediyor. nerdeyse 6aylık halim gibi göbeğim kaldı. doğuma giderken 82kg idim. şimdi 70kg inmişim. benim kilolar beni çok sevdi girmiyor
love honey, ilk zamanlarda bebeklr kilo verir telaşlanma demişti bana doktorum. sarılığında etkisi var. bol bol emzir sarılığa çok iyi. birde çok uyutma uyandırıp hep emzirmeye çalış.
bu arada bende sezeryan ile bebeğimi dünyaya getirdim. benimde kanamam çok az canım. bazen hiç gelmiyor banyo yaparken birden geliyor. birde benim karnım çok kaldı. geçen kontrole gittim beni hamile sandılar. sizin göbekleriniz kaldı mı? doktorum zamanla gidecek diyor ama beni çok rahatsız ediyor. nerdeyse 6aylık halim gibi göbeğim kaldı. doğuma giderken 82kg idim. şimdi 70kg inmişim. benim kilolar beni çok sevdi girmiyor
hiç şüphen olmasın. dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor annesi onun işi daha zor emin ol
bende çok sıkıntılı günler geçirdim oğlumu büyütürken. sanki hiç bitmeyecekmiş gibi gelirdi. hepsi geçiyor hepsi unutuluyor . çocukların büyümesinin her evresinde ayrı sorunların yanında ayrı mutluluklarda olacak.
işte o benim heyecandan kalbimi durduracak, uykusuzluktan öldürecek sandığım çocuk şimdi 4 yaşında kreşe gidiyor, yemeğini kendi yiyor, tuvaletini kendi yapıyor, akşamları da 9 da yatıp sabah 8 e kadar danalar gibi uyuyor:)
inşallah yarın gelecek olan 2 numara da bu aşamalardan geçecek abisi gibi olacak 4 sene sonra.:)
canım benım kızım emerken uyuyo uyuduktan sonra koyuyorum yatagına sızde daha farklı bı durum söz konusu sanırım
canım yaa bizimkide memede uyuyor yatağına koyuyorum doktor uyutmamı söylemişti uyuduğunda neyseki beniki memei atıyor o yüzden rahatca alıyorum ama 2 gündür gazımız var malesef sürekli emmede kalmak istior rahat ediyor sanırım. doktor emmez ise ve uyur ise cenesindenasağı cekerek memeden al demişti memyi çekince uzuyor zaten hemde canın yanıyor bende şimdi bakıyorum öyle emzik gibi tutarsa çenesinden yavasça asağı cekiyorum bırakıyor. bu arada kızlar bizimki emzik aldığı için karnının tok olduğunu bildiğimde emzik ağzaaaaa... gerçi çok keyfe keder alıyor ama genede can kurtaranmış emzik.. oysaki asla vermicem diyordum anne olunca anladımki aslında bebekler bizim istediklerimiz doğrultusunda değil kendileri nasıl isterse öyle büyüorlar valla..
bu arada fundacım janpalm sizde geldiniz sona gölgemde yarın giriyordu yarın baya bir nufus artışı olucak şimdiden tek tek tebrik ediyorum öpüyorum sizleri... yarın ne mutlu bir gün allah yavrucuklarınızla güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah
merhabalar
....
yok hayatim ayni durum, ama ileride zorluk yaratacak bir aliskanlik olmasindan korkuyorum. tracy hogg da kitabinda bunun aliskanlik haline getirilmemesi gerektigini yazmis ama nasil olacagini, cozumunu henuz goremedim. Eger hep kucakta ya da meme emerken uyumaya alisirsa halim duman olur :)
Teyzeleri sizi çirkin kızım ve saçlarıyla tanıştırayım :16
Eki Görüntüle 396106
Eki Görüntüle 396107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?