Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tatlım ılk 2 gun sutum gelmedıgı ıcın mecburen mama takvıyesı yaptık..3.gun sutum geldı fakat goguslerım doldu bu defaada gogus uclarım kucuk old.ıcın kahverengı bolumde cok sertlestı bebegım alamadı meme ucunu yıne takvye yaptık..dun sılıkon meme ucuyla emzırdım ve hıc mama vermedım..bugunde allaha sukur sagdım sutumu goguslerımde yumusadı kızımda almayı basardı meme ucumu cok sukur..mama vermeyı dusunmuyorum canım Allah ızın verırse ..savasıcam sonuna kadar..
bence sende mamaa cok alıstırma tatlım benım kızımda dogumdn sonra 250 gr kaybettı bugun 5.gunumuz..15 unde verdıgı kıloyu gerı alırsa 1 aydada 500 gr alırsa doyuyo demekmıs

haa bu aada dr bana her ıkı gogusu bırden verme dedı.bırı bsalsın sonra dgerıne gec dedı..sagma makınsıde kesınlıkle al derım..ben yararını goruyorum suan yenı kulandım bugun ılk defa ama ıcım cok rahat hem sutude artırıyr

Ayyyyyyyyy gozun aydinnn cnm bnmmmmm.anali babali,saglikli buyusun bebisinnnn cnm meme ucu cikarici var bak nette al istersen ondan cnm

çok sağol cnm amin inşallah uc çıkarıcı aldım ama ağzının mememe değmesini istiyorum ki anne kokusunu alsın

hayırlı olsun canımcım.allah analı babalı büyütsün.sağıp biberonla verebilirsin.

tşk ederim cnm amin inşallah sağıyorum ama öyle istediğim miktarda olmuyor sadece 10 ml kadar çıkıyor

canım gözün aydın, snde kavuştun mis kokulu yavruna allah ikinize sağlık versin. tebrik ederim..
gögüs ucu küçük ise pompa al canım sütünü sağıp onu biberonla verirsin...
allaha manet ol.

sağol cnm tşk ederim manuel pompa almıştım ama yoruluyorum sanırım elektrikli alıcam

anaaaaaam hadi gözün aydın canım,Allah ayırmasın

sağol cnm amin inşallah

tşk ederim cnm çok sağol inşallah geçicek

canım, maşallahhh rabbim her zaman size sağlık ve mutluluk nasip etsin. güle güle büyüt bebeğini..

tşk ederim cnm çok sağol amin inşallah hepimize

cnm ben humana,rezene,kayısı kompostosu,süt,su içiyorum
koska tahin helvası çok süt yapıyormuş aslında sütü yapan o değil de çok su içirdiği için sütte bollaşıyormuş ben bugün alıcam inşallah
gün aşırı yıkadık ama yıkatmıcam artık göbeği kanıyor 3 gündür

tşk ederim cnm çok sağol
inşallah en kısa zamanda tombik olur ve sarılığı geçer

Allah analı babalı büyütsün inşallah

tşkler cnm çok sağol amin inşallah hepimize nasip etsin
cnm benim çatı muayenem yapıldığında 2 gün boyunca kanamam olmuştu nişanmıydı değilmiydi anlamadık 2 hafta önceydi
doktorum bende muayene ettim ondan olabilir demişti
istirahat et fazla hareket etme bende hiçbirşey yokken salı günü markete alışverişe gittim geldim çarşamba doğum yaptım tetiklemişti yani kendini yormamaya dikkat et cnm
bende seni tebrik ederim cnm inşallah kolay ve normal doğum yaparsın

canım yaa kendini harap etme ne yap et uyandırmaya çalış cimcikle bakalım işe yarıcakmı belki yapısı böyledşir hemen telaş yapma ciddi bir oran olsa sarılığı doktorun bırakmazdı azaten..
bu vesile ile tekrardan gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün...

oyoyoyyy maşallah tosuncuğa kızımın adaşı elif kız... annesi uyusun nazar etme benimki hiiiiiiçççç uyumuyo görenler hayret ed,yor yenid oğan bebekmi diye gözler faltaşı gibi ama öyle ağlamıyorda maşallah etrafa bakınıyor benide mahvediyor ama sürekli emiklet emiklett.dün en son ac dedim herhalde bu aptmail yaptım gece ekstradan uyudu valla biraz obur sütümde öyle akmıyor bazen görüyordum damlıyordu emzirenlere ama benimki çektikçe geliyor .. birde kayın valideler memelerin büyümedi sütün yok diyo bana iyice sinir oluyorum acab YOkmu diyr kötü niyetten değil ama oda ye iç diyor ben hiç fırsat bulamıyorum yemeye içmeye ama hala 69 kiloyum 7 gitti 6 sı yapıştı kaldıııııı...

bu arada gölgem bende manual kullanıyorum kolum ağrıyor artık bir sağmada 60 ml gelince bırakıyorum sütüm ziyan olmasın diye geliyorda o kadar şimdi benim sütüm azzmı kızlar bilemiyorum bebğim sürekli emmek istiyor uykusu azzzz...

bu arada 15 gününcü kontrolde 540 gram almıştı kızım boyuda 4 cm ouzamıştı benimde cok sinitim bozuluyor gölgemmm bazen bakamıyorum diyorum kızıma zamanla atlatıcaz sanırım

ay ay allahım bayıldım bayıldım kzına canım maşallah suphanallah allah kem gözlerden korusun bal bal...

merhaba canim,
nasilsin iyimisin? Paylastigin güzel bilgiler icin tesekkürler. Benim oglusum 2,5 - 3 saatte bir uyaniyor ve acikiyor. O zaman emziriyorum, gazini cikartip altini temizliyorum ve tekrar uykuya daliyor. Benim ki aglayarak uyaniyor. Eger bebisi uyandirmak istersem, altini acip bezini degistirmek yetiyor.. gözleri fildir fildir oluyor..

Benim sirasi söyle: emzir, gazini cikart, altina bak... )

Drusella merhaba canim,
nasilsin iyimisin? Annelik nasil gidiyor? Foruma girmek iyice zorlasti degil mi, bendede ayni canim ya... bebisten firsat bulunca uyumaya calisiyorum, sagolsun annem gelip yemek falan yapiyor iyi oluyor... Bende depresyona girmemeye calisiyorum, ama bazen oglumun ne istedigini bilemedigimde üzülüyorum..hele gazi olunca huzursuz oluyor ya bende huzursuzlaniyorum yardim edemedigim icin...
Geceleri az uyandigi iyiymis kizinin... insani gece cok yoruyor yoksa.. masallah iyi kilo vermissin - ben 61 kg ya düsmüstüm, simdi kacim bilmiyorum . Dikis yerlerimde benimde agrilar basladi ne hikmetse, gecen hafta falan daha iyiydi... sen dikis yerlerine herhangi bir krem falan uyguluyormusun, masaj yapiyormusun?? Doktor bana bisey demedi. Persembe günü ev doktoruna gösterdim, o da cok güzel iyilesiyor dedi... mayis´in 15ndede kadin doktoruna gidecegim kontrol icin, hastaneden cikarken söylemislerdi. Insallah sezeryani yapan doktorlar düzgün is yapmislardir .

kendine ve bebise iyi bak canim...öpüyorum ikinizide...

Esra canim goremiyorum seni ne yaptin yoksa dogurdunmu minik kuzunu, merak ettim seni ins hayirli haberlerle gelirsin canim allah yar ve yardimcin olsun

Nişandan çok sonra doğum yapanlar da var ama benim de sabah gelmişti doğum da o gece oldu. Hayırlı haberlerle gel canım inş.

ay ay allahım bayıldım bayıldım kzına canım maşallah suphanallah allah kem gözlerden korusun bal bal...
....
oy oy maşşallahhhhh çooook tatlıııı saçlara bak hele
Sağolun teyzeleri amin inşallah :)
a.sahin canım Allah bağışlasın kızını oy maşallah ona da

Mşllh Mşll kırkbirkere....... rabbim nazarlardan esirgesin uykucuyu...Allah analı bablı etsin anım yaaaaaaaaaaa...
darısı bizlerin de başına..........

hepinizin bebişi kucağında hemen hemen az kişi kaldık sanırım sizlerin bebek bakım muhabbetlerini okurken artık benim de bebişim doğsun isitiyorum yaaa hayırlısıyla inş....

Kızlar selam nihayet gelebildim
20 Nisan saat 09.09 da miniğim epiduralle sezaryen ile dünyaya geldi.
Sağlımız yerinde emiyor uyuyor devamlı. Geceleri cin gibi uyanık gerçi ama o da düzene girer yakında.

Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Yolda mıklayınca abisi koltuğunu sallayıp pışpışladı hep. çok merhametli ve çok komik şu benim 1numaralı kuzum ya.
Oradanda aldığımız birşeyi değiştirmek için Carrefoura gittik:) Araba çok sıcak beklemeyelim diye alışveriş arabasına koyduk bebişin koltuğunu ailece girdik içeri. Gerçi değiştirip çıkmamız 15 dk sürmüştür en fazla ama çok küçük birşey olur mu diye korktum biraz.
bizde haberler böyle
umarım herkesin keyfi yerinde sütü boldur.
bebiş uyandı sonra girerim yine
görüşürüzz

Eklentiler

• $DSCF3911.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 57
kızımın gobegı dustu hahayyyyyyy:))))

anammmm maşallah kız, ne çabuk kuzuuuummmm ne zamandır görüşemedik, nasılsın? alışabildin mi? memişler emzirme ne alemde? inşallah yoluna koymuşsunuzdur. sanırım göğüs ucum yok diyodun.. aventin göğüs ucu aparatları var. denedin mi? özledim kız seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…