selam canım,
1. bizde de burun tıkanıklığı var canım. hangi damlayı kullanıyosun? biz de serum fizyolojik var ama işe yaramıyo. genzi tıklı resmen, burnuna gelince de aspiratörle çekiyoruum.
2. göbek düştükten sonra da 1-2 gün alkollü sprey sıktık. üstüne gazlı bez koyduk. bence sen yapmaya devam et bakıma. çünkü kanaması enfeksiyona açık olduğunun ip ucu. özellikle bezini yine üstüne kapama. idrar bulaşmasın oraya. ben kabuk tamamen kalkana kadar sarmadım bezi oraya. geçmiş olsun canımm
3. bizde de soyulma var ama ben krem bile sürmedim birkaç güne geçti. seninki de geçer merak etme canım.
ahh şöle gülüp tepki verseler daha tatlı olacaklar...
gölgemm bu ikilinin iyi olduğunu yazmıssın ama doktorum bana özellikle ciğ soğan ve bulgur pşalvı sarımsak lahana karnı bahar yeme demişti soğan ve sarımsak kokusu mideden gelen bebeği rahatsız ediyormuş diğerleride gaz yapıyormuş ama dilediğin meyveyi yiyebilirsin demişti hiç sınırlama yok diye. herkes bulgur pilavı soğan diyor ama ben cok tereddütte kaldım birde kızımın kolik sancıları başladı o yüzden dahada endişe ediyorum..
janpalm hayırlıolsun allah analı babalı büyütsün canım.
permers bizimki sarılık olduğunda dr her öğünde en az 50 ml vereceksin demişti.alt sınır elli.günde 8 defa emzirsen veya sağsan 3 saatte bir hesabına göre toplam 400 ml vermelisin günde.
yeşim soyulma bizdede var yağ işe yaramıyor.banyo yaptıkça kendini yenileyecekmiş deri.bana bişey kullanma dedi dr.
martim egenin iyi olduna sevindim.ben sağarak emziriyorum hala sarılık fototerapiderken .sütüm güzel ama 40 çıkanaca bu şekilde gitcem.benimki 20 günlük oldu hala ağlayarak uyanmıyor ben zorla kaldırıyorum 2 3 saatte bir.neden olabilir?bıraksam saatlerce uyuyacak:)))
süt için koska helvayı unutmayın.
yaaa sorma ergenlik sivilceleri bile çıktı oğlumunmilletin bebeği büyüdükçe güzelleşir benimki çirkinleşiyor teyzesi ya.. beyaz , pürüzsüz bir tenle doğdu, sivilceli kara bi şey oldu bu ama çok tatlı sıpa yaaaaa ayrıca 2 numara primaya geçtik biz bakalım haftaya kontrol var. ne kadarlık olmuş oğluşum? ben korse takmaya başladım anacım. bakalım nolucak göbüş? işe yarayacak mı? dikişlerimin acısı geçti artık. hiiiççç sezo olmamış gibiyim taaaki o çirkin göbeğimi görene kadar
maşallah minik ege'ye... zaman geçtikçe büyüyorlar... benim bebiş de aynı canım. yüzünde ergenlik sivilcesi çıkıyor zaman zaman... çok hassas ciltleri. elim deyse kızarıyor hmencik.
bu arada bende bugün korse taktım. bakalım buruşuk göbişim düzelecek mi?
canımmmm sen nasılsın? o kolik sancılar bizde de başlamıştı. olay şu canım, sana gaz yapan her şey bebeğe de gaz yaparmış. bulgur dokunuyorsa ona da dokunur. bana çiğ köftedeki dokunur mesela. şu an benim oğlan pırt yapacam diye kızarıp bozarıyor ayrıca.. deneyip yanılma biraz. yediğimiz ekstra bi şey o gce çocuğu uyutmadıysa yasssakkk artık. benim izlediğim yol bu. yoksa herkes başka şey söyliyo anacım..
aynen canım kıpkırmızı kaloııyor cocuk birde yapıcam diye pırt ter içinde kalıyor ama ne zaman bende altını açsam masaj falan atıyor baya..
iyiym canımmm sen napıyon bu arada.. nezaman toplaşıyoz kırklar cıkıncamı
amin canım hepsine maşallah.. o zaman oğlanın yüzü benim eserim. çünkü benden başka kimse öpmüyo .. bu arada ben medikalden cırt cırtlı bi korse takıyorum azıcık sert. seninki nasıl? giyilen cinsten olanı mı canım?
aynen canım kıpkırmızı kaloııyor cocuk birde yapıcam diye pırt ter içinde kalıyor ama ne zaman bende altını açsam masaj falan atıyor baya..
iyiym canımmm sen napıyon bu arada.. nezaman toplaşıyoz kırklar cıkıncamı
bak bi sağa bi sola evir her çevirdiğin tarafta sırtına pıt pıt ve msaj arada omza derken bazen uzun sürse de zarrttt diye atıyor benimki. çocuğun işni kolaylaştırmış oluyoruz. belki senin de işne yarar canım.. kırklar erken sayılır, şöle yaza, bebişelr eleavuca gelince ne dersin?istanbullu bebişleri buluşturalım mı kızlar, arkadaşları olsun..
martim korsenin markasını öğrenebilirmiyim canım?bende tıbbı olanlardan almak istiyorum.bide modeli nasıl .dikiş yerine değmiyormu
canım bende kuru inciri yarım litre suyla kaynattım dün onu içiyorum. incirlerini yiyorum. internette okudum bende ender saraç tavsiye etmiş.bakalım faydası olacak mı?
birde benim tuvalete çıkamama sorunum var. kayısı suyu kompostosu pek fayda etmedi. hamilelikte ve öncesinde hiç böyle sorunum yoktu.bakalım zamanla düzene girer inşallah.
kızlar bu medikal korseden bende aldım henüz takmadım ama. Siz kaçıncı gün takmaya başladınız.
Birde benim hamilelikte ayak bileklerimde hiç şişme olmadı. Fakat 2 gündür bileklerim kayboldu acayip şişme var. Bir arkadaşım epidural yüzünden olur dedi. Sizde de varmı böyle bir durum.
canım ayaklarım ınanılmaz sisti benım dr um cok normal sezeryan sonrası dedı 15 gune gececekmıs bol su ıc ve ıdrara cık dedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?