Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oyy maşalla yumuk yumuk seni. hadi gözün aydın canım.. bu 2012 model erkek bebekler böle sanıım. gündüz uyuyo gece cin.. neyse evham insanı bırakmıyor. ben de düzgün tutamıyorum, bi yerine zarar veriyorum di,ye evham yapıyorum.

canııımmmm sen ne yaptın görüşmeyeli. oğluşun nasıl? iyisinizdir inşaallllahhhhhhhhhh... hepinizi özlemişim amaaa

kızlarr rahatlıkla kot vb pantolon giyebilyomusunuz.dikiş yerleriniz acıyormu pant giyince.ben eşofmanla biyerlere gitmekten sıkıldım artık ama dün bir deneme yaptım hamiş kotumla olmadı hemen baskı oldu dikiş yerimde

gölgem hayırlı olsun annesi.bıcıbıcı yaparsınız artıkın

martim nasıl gidiyor annelik.efe nasıl??kaç saatte bir emiyor annesi

oyy kuzum valla bende senı cok ozledım yahu.. bebısler dogunca fazla zaman ayıramadık bırbırımıze..
5.gunumuz bugun dustu gobegımız saglık ocagına gıttık kızıma bugun eslık edebıldım..agrılar cok azaldı:) bırde baktımkı anammmm gobek elımde:))
alısmaya calısıoruz teyzesı yavas yavas:) kızım zaten bu dunyaya adapte olmakta cok guluk yasamadı..40 yıllık dunyalı gıbı hahahahaa:))
evet emzırme sorunum vardı cok uzuldum ama sukur atlattım..meme ucumda cıktı sutumde ıyı/
(bereket) Allaha sukur..cuk cuk emıyoruzz masallah.. sılıkon baslık kullandım 1 gun artık kullanmıyorum..hersey yoluna gırdı kuzum..senın paşan nasıl buyumustur abı oldu artık:))sen nasılsın

Son düzenleme:
aaaaa ama ben hepinizi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmm

firsat bulup giremiyorum, girsem de geriye donuk okuyacak vaktim olmuyor. Insallah hepiniz iyisinizdir. Herkes dogum yapti mi?

Kizlar sutu artirmak icin ne yemem, ne yapmam gerekiyor? Still tee iciyorum, bol su iciyorum, sut + peynir + yogurt vs vs, baska? Sag gogsumden gelen sut soldakinden cok daha fazla, nedense 2 gundur azaldi sutum

hemsıremız perembe gunu yaptır banyo dedı 1 gun dınlencekmıs gobısı:) bende pers.yapcam banyomu ohhh mısss ana kızzz:))

canıımmmmm, baya alıştım tatlım yaa. ilk günler loğusalık depresifliği vardı üzerimde. annemelrin dediği gibi hakikaten 40lı kadın yalnız bırakılmazmış lafı doğruymuş. neyseki toparladım. çok ama çok şükür Rabbime. hamilelik hormonlarının yaptığı duygusallık neymiş bunun yanında. belki ucundan döndüm ama yinede Allah kimseye yaşatmasın derim .

bu arada bi harf farklı adımızda. f yerine g olacak teyzesi hala 2 ya da en geç 3 saatte bir emiyor. bazen çok güzel cuk cuk bazen de dilinin ucuyla emiyor. çok da zorlamıyorum ben. sarılığımızı atlattık gördüğümüz kadarıyla. bizim gaz ve kaka sıkıntımız var. yapana kadar evire çevire çocuğu yoruyoruz. evirip çevirme de bağırsakları harekete geçirdiği için gaz çıkarma daha kolay oluyor. bi öneri mesela bu..
kaka yı popuyu açınca hele de altını silerken cırt diye yapıyor yapabilirse.. 3 bez değiştirdiğim oluyor bazen. aman diyorum yeterki aypsın. arada yeşil kaka yapıyor endişelendirdi beni. ama beslenmesi iyise olurmuş dediler mart forumunda. umarım öledir.. sen naptın canımm

kızlarrrrr ben sut ıcın...humana stıll tea..dut suyu..kayısı uzum komposto..pişmaniye..ve cok cok su gunde en az 3 li.ve bugun ogrendım dutu sutle kaynatıp ıcersen delı gıbı sutun fıskırıomuss onuda denıcem..son olarakta cıg kuru sogan ve bulgur super sut yapan ıkılı..bugun yıcemm:))

ben de sizi canımmmmmmmmmm bu arada sütü artırmak için son buluşumuz çörekotunu ezip balla karıştırıyoruz. 1 çay kaşığı ya da tatlı günde yiyoruz.. ben de işe yaradı. dün benimde göğüsler boşalmıştı. korktum gece bebeğe süt çıkmazsa naparız dye. çok şükür doyuracak kadar olmuştu. bi de uyku çok etkiliyor süt oranını. uyumaya çalış fırsat buldukça

herkese selam güzel anneler ve güzel bebişleri... nasılsınız keyifler yerindedir inşallah... doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarım heyecan doruktadır şimdi sizde. allah yardımcınız olsun. rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

bize gelince , ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür. yalnız burun tıkanıklığı var bir kaç gündür. damla vermişti doktor onu kullanıyoruz. birde cumartesi günü göbeği düştü bebeğimin ama ara ara hafif kanıyor. bu normal mi? birde göbek düştükten sonra ayrı bir bakım yaptınız mı? bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

birde benim oğluşumun derisi soyuluyor. ayakları falan hep soyulmuş durumda. banyo yaptıktan sonra bebe yağı ile yağlıyorum ama henüz geçmedi. bir de banyo yaparken çok ağlıyor. içim gidiyor resmen... hemencik büyüse diyorum bazen ama her anı ayrı güzel.

bizden haberler böyle güzel anneler... hepinizi öpüyoruz. allaha emanet olun..

dut ve sutu duymamistim canim, bulguru duymustum hatta su an bulgur pilavi yiyorum :)

hemen deniyecegim canim, sagol. bu arada bebislerimize gunde kac ml anne sutu vermemiz lazim biliyor musun? sagip kontrol edeyim diyorum, emin olamiyorum cocugun doydugundan.

canimmmmm, ben de sizi cook ozledim ya, valla bazen o avare gunleri ozler oluyorum, rahat rahat dertlestigimiz gunleri :)

valla belki sağlık sorunları yaşadım o süreçte ama eşimle sizlerle ailemin desteği ile aslında ne kadar güzel, el üstünde, mutlu bi hamilelik geçirdiğimi şimdi anladım. biz naparsak onlar da nu yapıyordu içerde ama şimdi egemenliği ele geçirdi minikler. bazen ben de özlemiyorum desem yalan olur :)

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah her 2 yavruada sağlık sıhat versin..

selam canım,
1. bizde de burun tıkanıklığı var canım. hangi damlayı kullanıyosun? biz de serum fizyolojik var ama işe yaramıyo. genzi tıklı resmen, burnuna gelince de aspiratörle çekiyoruum.
2. göbek düştükten sonra da 1-2 gün alkollü sprey sıktık. üstüne gazlı bez koyduk. bence sen yapmaya devam et bakıma. çünkü kanaması enfeksiyona açık olduğunun ip ucu. özellikle bezini yine üstüne kapama. idrar bulaşmasın oraya. ben kabuk tamamen kalkana kadar sarmadım bezi oraya. geçmiş olsun canımm
3. bizde de soyulma var ama ben krem bile sürmedim birkaç güne geçti. seninki de geçer merak etme canım.

ahh şöle gülüp tepki verseler daha tatlı olacaklar...

canım bende kuru inciri yarım litre suyla kaynattım dün onu içiyorum. incirlerini yiyorum. internette okudum bende ender saraç tavsiye etmiş. bakalım faydası olacak mı?
birde benim tuvalete çıkamama sorunum var. kayısı suyu kompostosu pek fayda etmedi. hamilelikte ve öncesinde hiç böyle sorunum yoktu. bakalım zamanla düzene girer inşallah.

gölgemm bu ikilinin iyi olduğunu yazmıssın ama doktorum bana özellikle ciğ soğan ve bulgur pşalvı sarımsak lahana karnı bahar yeme demişti soğan ve sarımsak kokusu mideden gelen bebeği rahatsız ediyormuş diğerleride gaz yapıyormuş ama dilediğin meyveyi yiyebilirsin demişti hiç sınırlama yok diye. herkes bulgur pilavı soğan diyor ama ben cok tereddütte kaldım birde kızımın kolik sancıları başladı o yüzden dahada endişe ediyorum..

yaaa sorma ergenlik sivilceleri bile çıktı oğlumun milletin bebeği büyüdükçe güzelleşir benimki çirkinleşiyor teyzesi ya.. beyaz , pürüzsüz bir tenle doğdu, sivilceli kara bi şey oldu bu ama çok tatlı sıpa yaaaaa ayrıca 2 numara primaya geçtik biz bakalım haftaya kontrol var. ne kadarlık olmuş oğluşum? ben korse takmaya başladım anacım. bakalım nolucak göbüş? işe yarayacak mı? dikişlerimin acısı geçti artık. hiiiççç sezo olmamış gibiyim taaaki o çirkin göbeğimi görene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…