Kızlar selam nihayet gelebildim
20 Nisan saat 09.09 da miniğim epiduralle sezaryen ile dünyaya geldi.
Sağlımız yerinde emiyor uyuyor devamlı. Geceleri cin gibi uyanık gerçi ama o da düzene girer yakında.
Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Yolda mıklayınca abisi koltuğunu sallayıp pışpışladı hep. çok merhametli ve çok komik şu benim 1numaralı kuzum ya.
Oradanda aldığımız birşeyi değiştirmek için Carrefoura gittik:) Araba çok sıcak beklemeyelim diye alışveriş arabasına koyduk bebişin koltuğunu ailece girdik içeri. Gerçi değiştirip çıkmamız 15 dk sürmüştür en fazla ama çok küçük birşey olur mu diye korktum biraz.
bizde haberler böyle
umarım herkesin keyfi yerinde sütü boldur.
bebiş uyandı sonra girerim yine
görüşürüzz
anammmm maşallah kız, ne çabukkuzuuuummmm ne zamandır görüşemedik, nasılsın? alışabildin mi? memişler emzirme ne alemde? inşallah yoluna koymuşsunuzdur. sanırım göğüs ucum yok diyodun.. aventin göğüs ucu aparatları var. denedin mi? özledim kız seni..
kızlarr rahatlıkla kot vb pantolon giyebilyomusunuz.dikiş yerleriniz acıyormu pant giyince.ben eşofmanla biyerlere gitmekten sıkıldım artık ama dün bir deneme yaptım hamiş kotumla olmadı hemen baskı oldu dikiş yerimde
gölgem hayırlı olsun annesi.bıcıbıcı yaparsınız artıkın
martim nasıl gidiyor annelik.efe nasıl??kaç saatte bir emiyor annesi
kızlarr rahatlıkla kot vb pantolon giyebilyomusunuz.dikiş yerleriniz acıyormu pant giyince.ben eşofmanla biyerlere gitmekten sıkıldım artık ama dün bir deneme yaptım hamiş kotumla olmadı hemen baskı oldu dikiş yerimde
gölgem hayırlı olsun annesi.bıcıbıcı yaparsınız artıkın
martim nasıl gidiyor annelik.efe nasıl??kaç saatte bir emiyor annesi
canııımmmm sen ne yaptın görüşmeyeli. oğluşun nasıl? iyisinizdir inşaallllahhhhhhhhhh... hepinizi özlemişim amaaa
aaaaa ama ben hepinizi cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmmm
firsat bulup giremiyorum, girsem de geriye donuk okuyacak vaktim olmuyor. Insallah hepiniz iyisinizdir. Herkes dogum yapti mi?
Kizlar sutu artirmak icin ne yemem, ne yapmam gerekiyor? Still tee iciyorum, bol su iciyorum, sut + peynir + yogurt vs vs, baska? Sag gogsumden gelen sut soldakinden cok daha fazla, nedense 2 gundur azaldi sutum
kızlarrrrr ben sut ıcın...humana stıll tea..dut suyu..kayısı uzum komposto..pişmaniye..ve cok cok su gunde en az 3 li.ve bugun ogrendım dutu sutle kaynatıp ıcersen delı gıbı sutun fıskırıomuss onuda denıcem..son olarakta cıg kuru sogan ve bulgur super sut yapan ıkılı..bugun yıcemm:))
ben de sizi canımmmmmmmmmmbu arada sütü artırmak için son buluşumuz çörekotunu ezip balla karıştırıyoruz. 1 çay kaşığı ya da tatlı günde yiyoruz.. ben de işe yaradı. dün benimde göğüsler boşalmıştı. korktum gece bebeğe süt çıkmazsa naparız dye. çok şükür doyuracak kadar olmuştu. bi de uyku çok etkiliyor süt oranını. uyumaya çalış fırsat buldukça
canimmmmm, ben de sizi cook ozledim ya, valla bazen o avare gunleri ozler oluyorum, rahat rahat dertlestigimiz gunleri :)
Kızlar selam nihayet gelebildim
20 Nisan saat 09.09 da miniğim epiduralle sezaryen ile dünyaya geldi.
Sağlımız yerinde emiyor uyuyor devamlı. Geceleri cin gibi uyanık gerçi ama o da düzene girer yakında.
Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Yolda mıklayınca abisi koltuğunu sallayıp pışpışladı hep. çok merhametli ve çok komik şu benim 1numaralı kuzum ya.
Oradanda aldığımız birşeyi değiştirmek için Carrefoura gittik:) Araba çok sıcak beklemeyelim diye alışveriş arabasına koyduk bebişin koltuğunu ailece girdik içeri. Gerçi değiştirip çıkmamız 15 dk sürmüştür en fazla ama çok küçük birşey olur mu diye korktum biraz.
bizde haberler böyle
umarım herkesin keyfi yerinde sütü boldur.
bebiş uyandı sonra girerim yine
görüşürüzz
selam canım,herkese selam güzel anneler ve güzel bebişleri... nasılsınız keyifler yerindedir inşallah... doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarım heyecan doruktadır şimdi sizde. allah yardımcınız olsun. rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
bize gelince , ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür. yalnız burun tıkanıklığı var bir kaç gündür. damla vermişti doktor onu kullanıyoruz. birde cumartesi günü göbeği düştü bebeğimin ama ara ara hafif kanıyor. bu normal mi? birde göbek düştükten sonra ayrı bir bakım yaptınız mı? bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
birde benim oğluşumun derisi soyuluyor. ayakları falan hep soyulmuş durumda. banyo yaptıktan sonra bebe yağı ile yağlıyorum ama henüz geçmedi. bir de banyo yaparken çok ağlıyor. içim gidiyor resmen... hemencik büyüse diyorum bazen ama her anı ayrı güzel.
bizden haberler böyle güzel anneler... hepinizi öpüyoruz. allaha emanet olun..
kızlarrrrr ben sut ıcın...humana stıll tea..dut suyu..kayısı uzum komposto..pişmaniye..ve cok cok su gunde en az 3 li.ve bugun ogrendım dutu sutle kaynatıp ıcersen delı gıbı sutun fıskırıomuss onuda denıcem..son olarakta cıg kuru sogan ve bulgur super sut yapan ıkılı..bugun yıcemm:))
oyy kuzum valla bende senı cok ozledım yahu.. bebısler dogunca fazla zaman ayıramadık bırbırımıze..
5.gunumuz bugun dustu gobegımız saglık ocagına gıttık kızıma bugun eslık edebıldım..agrılar cok azaldı:) bırde baktımkı anammmm gobek elımde:))
alısmaya calısıoruz teyzesı yavas yavas:) kızım zaten bu dunyaya adapte olmakta cok guluk yasamadı..40 yıllık dunyalı gıbı hahahahaa:))
evet emzırme sorunum vardı cok uzuldum ama sukur atlattım..meme ucumda cıktı sutumde ıyı/
(bereket) Allaha sukur..cuk cuk emıyoruzz masallah.. sılıkon baslık kullandım 1 gun artık kullanmıyorum..hersey yoluna gırdı kuzum..senın paşan nasıl buyumustur abı oldu artık:))sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?