Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Masallah sana ve kuzuna ne guzel uyuyor yaa melek gibi allah anali babali buyutsun ins hayirli kuzu olur umarim
Bu ara sana hayran kaldim ne guzel dogumdan 4 gun sonra disari cikabilmisin allah sana da bebisinede sifa ve guc versin canim tekrardan hayirli olsun

slm tatlı anneler ve güzel melekleri
ben bugün gittim kontrole, daha hiç açılma yokmuş. doktorum salıya kadar bekletcek, eğer gelmezsse sezo..
haber vereyim dedim. cevaplar için teşekkürler kızlar...
öptüüüüüüüüükkkkkkk

çok teşekkür ederim. Ağrılarım var gerçi ağrı kesici almadan duramıyorum hala. Hergeçen gün daha iyi olacağız inşallah. Planım 2 hafta sonra araba kullanıp oğlanı kreşe götürebilmek:)
Darısı başına inşallah

Hayirlisi olsun canim bebegin ve senin icin.. ama vaktin varsa yani hersey yolunda ise 42. haftaya kadar beklemende fayda var yani bebekler agactaki meyve gibidir olgunlasinca kendiliginden gelirler bu yuzden normal sureci bozmamak en guzeli tabiiki benim kisisel fikrim yinede hakkimizda herseyin hayirlisi olsun diyelim

Amin cumlemize canim...bende benim bebegin donmesini bekliyorum eger donmezse benimde kaderim sezo olcak herseyin hayirlisini haktan diliyorum ve sana acil sifalar dilerim ins iki haftadan tez vakitte araba kullanacak kadar iyi olursun

bizde zaten öncelikle normal için bekliyoruz, ama bebeğim biraz önden gidiyor baştan beri canım. doktor da riske atmak istemiyor. cumartesi için tekrar çağırdı tabi o zamana kadar bir durum gelişmezse. okudun mu bilmiyorum ama dün nişan gelmişti bende. sen de normal düşünüyorsun sanırım.. hakkımızda hayırlısı tabi...

gelelim benim hikayeme:))
18 nısan carsamba zaman gecmek bılmıyor durdu sankı sabah olmuyor..don saga olmadı don sola yok yok sırt ustu derkenn..zor guc saat 06.00 ve 19 nısan yuppııı:))
kalktım aynaya baktım yorgun gozler..dagınık saclar..heyecandan duracak bır kalp..boyle karsılayamazdım bebegımı..
saclarıma hemen fone cekıp en guzelnden makyajı caktım yuzume:)) ayy pekte bır tatlı olmustum..hamılelık boyunca kendımı en cok o gun begenmıstım..
ve saat zor guc 07.00 esımı kaldırdım..hadı kalk emanetımızı almaya gıdıyoruz..bebegımızı..canımızı..kanımızı..askımızı..meyvemızı..bır cok seyı belkıde..
cıktık yola..ve hastane kapısındayız..gozlerım dolu dolu..sıkıyorum kendımı aglamamalıyım ..MAKYAJIM AKaCAK:))
yatıs ıslemlerı vs derken odanın ayarlanmasını bekledık..ve oda ayarlandı..kuzu kuzu bekle bakalım:)..5 dak sonra hemsıre amelıyat onlugu getırdı bone ve terlık hadı bakalım hazırlan kuzu kuzu:) ardından sonda takılacak dendı hoppppp hayır noluyoooo uyusmadan taktırmam hahhaahahah ona da pekı:) hobaaa sedye geldı yat bakalım golgemmm kuzu kuzu:)) ıste boyle kuzu kuzu kuzumu almaya gıttım:)
annem kayınvalıdm yakın bır arkım ve esım aglaya aglaya benı ugurladılar bende aglıyorum bır yandanda makyajım akmadı dıme hemsıreye soruorum hey ALlahım:) hemsıre makyajı cıkarıcaksınız demezmı eheueheueheu aaa neden kı..kımyasal ıcerıyorya sorun olmasın bırde alıskın degılız hahahah sanane ayol kımyasal degıl o organıc:) hemsıre gıcık oldu bana eheueheu bende tabı ona:)
neysee cok uzattım farkındayım ıste neysee esım amelıyathanenın onune kadar geldı alnımdan optu ve ugurladı..ıste yenı bır balangıctı o an..
epıdural-spınal kombıne anestezı ıle sezeryan oldum.belıme katater takıldı sonra asagıya dogru bır sıcklık uyusma vee dr um ufukta gorundu ayyy hadı bakalım baslyoruz..basladık hemsıreyle sohbete ben kayıvalıdecıgımı konusuorum tum sınırımı bosalttım.. kadına resmen uyuz oldum amelıyata gırmeden kavga etcektımde neyseeee..:))09.06 operasyon basladı 09.15 bu seste neee ıngaaa ıngaaaa wıkk wıkkkk)3100 gr agırlıgında 49 cm boyunda dunyalar guzelı bır kız.. hemsıredn bır ses oyyy annesı toklarını getırdn dıme yanında bu saclar bos bırakılmaz:)mınık kelebegım benımm ılk sordugum sey burnu buyukmu hahahaahaha hemsıreler koptu tabıı dedım babadan alma ıhtımalı var da hhahaa yok yok cok kıbar dedıler bır ohh cektım burun aynı ben gerısı baba zaten:))
mınıgımı hemen yanıma getırdıler opup koklastık sevıstık:) dedıler yukarı cıkcak annesı babaya pekı..
09.45 operasyon bıttı ve ıste odadayım herkeste bır sevınc yaslı gozlerle karsıladılar..
bebegım artık kollarımda ..nasıl bır duygu valla bende bılmıyorum aptallasmıstım:))sonrasını topıktekı tum dogumlar bıtsın anlatırım

Eline saglik cok guzel anlatmissin dogum hikayeni bazi kisimlarinda tebessum etmemek mumkun olmadi, bazi kisimlarinda ise duygu yukluydu inan cok guzel aktarmissin paylastigin icin tsk ederim Darisi artik dogum bekleyen annelerimizin basina diyelim

tatlım nerelerdesın..dogummu yaptın yoksa

yok hayatım yapmadım daha valla foruma giresim gelmiyor bi ben kaldım diye herkes bebişini konuşuyor benim boynum bükük kaldı daha bugün kontrole gittim herşey yolunda 3 kez alttan muayene oldum şimdiye kadar açılma yok sanırım gününü doldurcak bebiş yani 29.04 ü bekliyor cuma tekrar gel dedi doktor öle işte hayatım senin doğum hikayeni okudum şimdi süpersin valla çok güldüm ben şimdiden burnunu soruyorum doktora ultrasonda büyükmü burnu diye eşimin burnu büyük benimde pek küçük sayılmaz

inşallah son güne kadar giydiğim ayakkabım bile olmuyor.

geçicek canım narkoz etkisi ile oluyor bendede olmuştu 1 hafta sonra düzeldi bol su iç ödemi atmak için zaten o şişlikler inmeye başlayınca hergün kilo kaybettiğini göreceksin tabi bi yerde kalıyor ama olsun:))))

ayyy canım ya bende yeniden yaşadım sayende tekrar...allah sizi hiiççççç ayırmasın tüm anneleride meleklerinide inşallah...

kızlar günaydın..
bu haftayı sütüm azmı cokmu cocuğuım acmı cokmu diye kara kara düşünerek geçirdim derken bugün kızımın kontrolü için porsuk saçlı dktor teyzemizi ziyarete gittik. neyseki genel olarak herşey normal gelmişken kalça çıkığımızıda yaptırdık çok şükür oda normal..

kızım 4 kilo olmuş teyzeleri doktor gayet güzel dedi ve sütün gayet yaramış başka birşey verme dedi oannn sanki memelerim şelale oldu sevinçten kaç gündür yok emmen küçük yok sütmü yok konuşmalarından kaçacak dedim olan sütümde... öyle şarıl şurul akmıyor ama olsun demekki olan besleyor kızımı..bi yerde bir yazı okumuştum sütünüzü çoğalttığna inandığınız birşey yrseniz sütünüz çoğlaıyormus yani neyi sütün arttırdığına dair kesin bir bulgu yokmuş gerçekten psikolojik ise bugün bendeki duurmda o oldu anlıcanız...

martimcim doktor gene bana sen ne yersen bebeğin gazıd ao yönde olur brokoli,karnıbahar,kuru baklalar bunlardan uzak dur dedi birde bebeğin gaz sancısı gelince karnına sıcak havlu koy ilaçlarını ver ve bol bol masaj yap 3 ayın sonunda düzelicek hepsi dedi...yeş,l kaka muhabbeti geçmişti sanırım arada bir olur yaparsa korkma dedi bana bizimki hep hardal rengi...

hepımız buruna takıgız demekkı,esımın değil ama babasının ablalarının burnu buyuk benden ultrasonda sormustum hemen burnu nasıl buyuk mu dıye
Allah ayırmasın sızı annesı

masallah sıze kocaman kız olmus cımcıme,o sut meselesı çıldırtıyor hepımızı canım.yettı mı yetmedı doydumu doymadı mı aaay fenalık geldı
ama kılo aldıklarına göre varmıs bı seyler demekkı

merhabalarrrrr
dün kontrolümüz vardı 3 günde mama takviyesiyle birlikte kızıma 50 gr aldırmışız çok şükür doktor tamam kilo almaya başlamış dedi pek sevindik şimdi kademeli olarak mamayı azaltacağız ve 1 aylık olduğunda gideceğiz tekrar buarada sarılığımız da azalmış biz de farkediyoruz zaten rengi geldi kuzumun.gelen giden girmeye pek fırsatım olmuyor ama hep aynı muhabbetler hepimizin ortak noktası bebeklerimizin sağlığı mutluluğu hepsi turp gibi olsun her daim inşallah.şimdilik hoşçakalın

dün sordum da arada kaynadı galiba
şu medikal korseyi bende aldım
kullanıyorum diyenlere soruyorum kaçıncı gün takmaya başladınız
doktorum tak dedi ama canım acıyor takmaya çekindim doğrusu

Selam kızlar herkes iyidir sütler boldur inşallah.

1haftadır kardeşim yanımdaydı, malum okulu var, dün gönderdim (mersin'e). Terminalden telefon geldi yolcu yok diye. Kardeşim 14 yaşında bu arada ve cep telefonu yok. Ayrıca Bursa'yı da bilmiyor. Bütün akşam terminaller karakollar kayıp bildirimleri anonslar... nasıl bir akşamdı anlatamam Ağlamaktan helak oldum.
Sütüm kesilcek korkusu bi yandan, kardeşimi kaybettim korkusu bi yandan.. Her türlü ihtimali düşündük araştırdık yok yokk gece yarılarına kadar aradık. Annem bi yandan panik tabi. Yerinde duramıyor.
Gecenin bi vakti haberini aldık şükürler olsun. Meğer 15 yerine 17. koltuğa oturmuş, kulaklığı da takmış anons falan duymamış. Çok ilgili(!) muavinler de otobüste yok saydık diye tutturdu, doğru düzgün kontrol etmek yok! Halbuki bu ihtimali de söylemiştim, başka yere oturmuştur diye.
Sabaha kadar haber alamasak ne yapardım bilmemmm
İlk molada ara demiştim, aramayınca aklıma binbir türlü şey geldi. Meğer yavrum kontorlü telefon bakmış durmuş da en sonunda ankesörlüden aramak için kart almış. Abla anca arayabildim diyor. Hiçbişeyden haberi yok.
Şükürler olsun hayırlı haberini aldık. Hala etkisindeyim. Boğazım düğüm düğüm.. Üstümden tır geçmiş gibi.
Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…