Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çok geçmiş olsun canım neysekı kötü sonuçlanmamış

gecmış olsun canım aman umarım en yakın zamanda atlatırsınız saralığı,sen sut vermeye devam et

hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Nasil gecti sezeryanin??

Korse takmak iyi mi acaba canim ya, internette okumustum sezeryandan sonra korse takmayin falan diyordu... Ayak sisliklerine gelince, normal canim - bendede oldu 1-2 hafta falan sürüyor, fazla ayakta kalma - cok uzunda oturma... bol su ic.. birde ben uzun yürüyüs yapinca geciyordu...

insallah sag salim kucagina alirsin yavrunu canim...

dün sordum da arada kaynadı galiba
şu medikal korseyi bende aldım
kullanıyorum diyenlere soruyorum kaçıncı gün takmaya başladınız
doktorum tak dedi ama canım acıyor takmaya çekindim doğrusu

canım bu medikal korse diye bahsettiğinizi bana hastaneden verdiler ve ameliyattan çıktığım gibi taktılar rahat ettim biraz sert birşey ama iyi oldu.eve gelince önce altına tülbent sardım sonra onu taktım dikişleri sert biraz tenime batıyordu.ama şuan normal korse kullanıyorum ben çünkü o büyük geliyo bu daha rahat oldu.

geçmiş olsun canım dikkatsizler işte müşteriyi kapana kadar onların ilgileri iyi bi azarlasaydın ben bile sinir oldum inan.

canım senin süt sağma makinesinin tam olarak ismi ne

phılıps avent elektrıklı pompa canım
normalde netten alacaktım ama anlattıgım gıbı acıl durum olunca burdakı bı magazadan aldım ( netten almak ıstememın sebebı bahsettıgım magazanın oldugundan cok pahalı satmasıydı)
215 tl ye almıs esım ama nette de o cıvarda galıba

canım SCF312/60 mı bakıyorum netten 200 tl ye bile var ama siteye güvenemiyorum gittigidiyora falan baktım 280-290 arası değişiyor fiyat

gelmiş geçmiş olsun canım, bi daha yaşatmasın öyle korku..

selamm dünürcüğüm ... armin sen nasılsın? ben benimkini çalıştıramıyorum diye mart topiğinde yazmıştım, belki görmüşsündür.. meğer adaptöründe sorun varmış. pillerini takınca çalıştı. çok şükür.

lovehoney canım, benimki de aynısı. kullananlar çok memnunmuş. ben daha hiç kullanmadım. benim pompam şu an egecik. cuk cuk bitiriyor memişi.biz de 210 tl ye hepsib. den aldık. ebebek te 260 tı o zaman..

dünürüüüm nerelerdesın bakıym?Armincik uyuyo cici annesi,bende fırsattan ıstıfade kah.yaptım sızlere bı bakıym dedım.oğlsum nasıl,gaz durumu felan?
gördum canım hatta alıntı yaptım cvp yazacaktım Armin kalktı o ara arada kaynadı.ben de basta calıştıramamıstım meger yanlıs takmısım parcaları.
bız yarın tam 1 aylık oluyoruz sızde cumartesı dımı?

hepsiburada dan mıaldın canım orda şuan yok.dijitall.com diye bir yerde buldum ellerinde varmış.sağ göğüs ucumda sert bir beze oluştu kızım tutarken çok zorlanıyor sadece ucunu tutabiliyor sütüm az o yüzden o tarafta.o göğsümü sağarım diye düşündüm.diğerini güzel emiyor maşallah

kızlar ben oğluşa emzik verdim, canı isterse cuk cuk emiyor, emerken de etrafa sefil sefil bakıyor yaffruumm içim eriyor ısırasım geliyor o haline gece olunca da ağzına vereyim de uyusun ben de uyuyayım diyorum çaki kesiliyor benim başıma böğ böğğ öğürüp atıyor kerata .. kucak istiyor.. siz hiç verdiniz mi?

ben emzık almadım bıle vermeyı dusunmuyorum cok mecbur olmadıkca,emmek mı ıstıyo sureklı ondan mı verdın sen?

canımmm benim egecik de uyuyo şu an.. arada ıkınıyo tıkınıyo morarıyo minicik bi pırt, sonra tekrar dalıyor. gece 4 ten beri kaka yapmaya çalışıyo yafruu. daha tık yok.. sorma işte gaz sancımızın resmen saati var.sanırım kolik dedikleri şey bu oluyor. sabsimplex kullanıyorum günde 1 kez. idare ediyoruz. siz nasılsınız gazdan? bizimki emzik aldı demiştim az önce. karnı tokken uykuya dalmak için hem memeyi emmek istiyordu hem de süt gelmesin istiyor. süt geliyo diye ağlayan bi bebeğim var. şaka gibi ben de emzik verdim. uyudu kaldı evet 28 inde 1 aylık olacak. aşımız var, unutma şekerim.

ben 1 ay önce aldım canım,stok sınırlıydı hatta. ama adaptörü bozuk çıktı. şimdi yollasam 3 ayda gelmez. teknik servisten alırım artık. netten alıncada iade ya da değişim zor oluyor ama.. zaten öyleyse mutlaka almalısın canım. benim de bi gece öle oldu, evde alet var ama dedim ya çalıştıramadım az daha atacaktım.. sinirimden. nette de okudum göğüs çok şişte sağın diyodu. benimki genzine kaçırıyor sonra..

cnm benım kız kucagada mmede uyumayada fena alıstı.memede uyuyo cektıgıme uynıo basıo cıglıgı..napam bılmıorum.dun gece ılk defa verdım..ama ıcım el vermedı emıo sut yok hemen ger cektım basladı yıne emzırmeye..cok zoda kalmadıkca vermıcem..bugun altını degısırken cok agladı agzına sıkıstırdım cuk cuk basadı yıne.altını degısme ıslemınen sonra gerı aldım..alna kadar ne cektım ehuehuehu

janlpam
tatlım korseyi sormuştun, ben 20 gün sonra kullanmaya başladım. dikiş yerlerimi iice unutunca. yine de takınca sıkılıyorum ama adam bana haftada 3 kez taksanız yeter dedi. her gün kullanmıyorum yani..

Son düzenleme:

yerim nben onları. valla bizimkiler dudak tiryakisi desene ben de öle sıkışınca veriyorum. uyurken memeden adam süt geliyo diye sinir olup ağlıyor yaaaa... gel de verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…