Selam kızlar herkes iyidir sütler boldur inşallah.
1haftadır kardeşim yanımdaydı, malum okulu var, dün gönderdim (mersin'e). Terminalden telefon geldi yolcu yok diye. Kardeşim 14 yaşında bu arada ve cep telefonu yok. Ayrıca Bursa'yı da bilmiyor. Bütün akşam terminaller karakollar kayıp bildirimleri anonslar... nasıl bir akşamdı anlatamamAğlamaktan helak oldum.
Sütüm kesilcek korkusu bi yandan, kardeşimi kaybettim korkusu bi yandan.. Her türlü ihtimali düşündük araştırdık yok yokkgece yarılarına kadar aradık. Annem bi yandan panik tabi. Yerinde duramıyor.
Gecenin bi vakti haberini aldık şükürler olsun. Meğer 15 yerine 17. koltuğa oturmuş, kulaklığı da takmış anons falan duymamış. Çok ilgili(!) muavinler de otobüste yok saydık diye tutturdu, doğru düzgün kontrol etmek yok! Halbuki bu ihtimali de söylemiştim, başka yere oturmuştur diye.
Sabaha kadar haber alamasak ne yapardım bilmemmm
İlk molada ara demiştim, aramayınca aklıma binbir türlü şey geldi. Meğer yavrum kontorlü telefon bakmış durmuş da en sonunda ankesörlüden aramak için kart almış. Abla anca arayabildim diyor. Hiçbişeyden haberi yok.
Şükürler olsun hayırlı haberini aldık. Hala etkisindeyim. Boğazım düğüm düğüm.. Üstümden tır geçmiş gibi.
Allah herkesin yavrusunu korusun inşallah
merhabalarrrrr
dün kontrolümüz vardı 3 günde mama takviyesiyle birlikte kızıma 50 gr aldırmışız çok şükür doktor tamam kilo almaya başlamış dedi pek sevindik şimdi kademeli olarak mamayı azaltacağız ve 1 aylık olduğunda gideceğiz tekrar buarada sarılığımız da azalmış biz de farkediyoruz zaten rengi geldi kuzumun.gelen giden girmeye pek fırsatım olmuyor ama hep aynı muhabbetler hepimizin ortak noktası bebeklerimizin sağlığı mutluluğu hepsi turp gibi olsun her daim inşallah.şimdilik hoşçakalın
Kızlar selam nihayet gelebildim
20 Nisan saat 09.09 da miniğim epiduralle sezaryen ile dünyaya geldi.
Sağlımız yerinde emiyor uyuyor devamlı. Geceleri cin gibi uyanık gerçi ama o da düzene girer yakında.
Bugün ilk doktor kontrolümüze gittik. Yolda mıklayınca abisi koltuğunu sallayıp pışpışladı hep. çok merhametli ve çok komik şu benim 1numaralı kuzum ya.
Oradanda aldığımız birşeyi değiştirmek için Carrefoura gittik:) Araba çok sıcak beklemeyelim diye alışveriş arabasına koyduk bebişin koltuğunu ailece girdik içeri. Gerçi değiştirip çıkmamız 15 dk sürmüştür en fazla ama çok küçük birşey olur mu diye korktum biraz.
bizde haberler böyle
umarım herkesin keyfi yerinde sütü boldur.
bebiş uyandı sonra girerim yine
görüşürüzz
kızlar bu medikal korseden bende aldım henüz takmadım ama. Siz kaçıncı gün takmaya başladınız.
Birde benim hamilelikte ayak bileklerimde hiç şişme olmadı. Fakat 2 gündür bileklerim kayboldu acayip şişme var. Bir arkadaşım epidural yüzünden olur dedi. Sizde de varmı böyle bir durum.
slm tatlı anneler ve güzel melekleri
ben bugün gittim kontrole, daha hiç açılma yokmuş. doktorum salıya kadar bekletcek, eğer gelmezsse sezo..
haber vereyim dedim. cevaplar için teşekkürler kızlar...
öptüüüüüüüüükkkkkkk
dün sordum da arada kaynadı galiba
şu medikal korseyi bende aldım
kullanıyorum diyenlere soruyorum kaçıncı gün takmaya başladınız
doktorum tak dedi ama canım acıyor takmaya çekindim doğrusu
1haftadır kardeşim yanımdaydı, malum okulu var, dün gönderdim (mersin'e). Terminalden telefon geldi yolcu yok diye. Kardeşim 14 yaşında bu arada ve cep telefonu yok. Ayrıca Bursa'yı da bilmiyor. Bütün akşam terminaller karakollar kayıp bildirimleri anonslar... nasıl bir akşamdı anlatamamAğlamaktan helak oldum.
Sütüm kesilcek korkusu bi yandan, kardeşimi kaybettim korkusu bi yandan.. Her türlü ihtimali düşündük araştırdık yok yokkgece yarılarına kadar aradık. Annem bi yandan panik tabi. Yerinde duramıyor.
Gecenin bi vakti haberini aldık şükürler olsun. Meğer 15 yerine 17. koltuğa oturmuş, kulaklığı da takmış anons falan duymamış. Çok ilgili(!) muavinler de otobüste yok saydık diye tutturdu, doğru düzgün kontrol etmek yok! Halbuki bu ihtimali de söylemiştim, başka yere oturmuştur diye.
İlk molada ara demiştim, aramayınca aklıma binbir türlü şey geldi. Meğer yavrum kontorlü telefon bakmış durmuş da en sonunda ankesörlüden aramak için kart almış. Abla anca arayabildim diyor. Hiçbişeyden haberi yok.
Şükürler olsun hayırlı haberini aldık. Hala etkisindeyim. Boğazım düğüm düğüm.. Üstümden tır geçmiş gibi.
gecmış olsun canım aman umarım en yakın zamanda atlatırsınız saralığı,sen sut vermeye devam et
canım senin süt sağma makinesinin tam olarak ismi ne
phılıps avent elektrıklı pompa canım
normalde netten alacaktım ama anlattıgım gıbı acıl durum olunca burdakı bı magazadan aldım ( netten almak ıstememın sebebı bahsettıgım magazanın oldugundan cok pahalı satmasıydı)
215 tl ye almıs esım ama nette de o cıvarda galıba
phılıps avent elektrıklı pompa canım
normalde netten alacaktım ama anlattıgım gıbı acıl durum olunca burdakı bı magazadan aldım ( netten almak ıstememın sebebı bahsettıgım magazanın oldugundan cok pahalı satmasıydı)
215 tl ye almıs esım ama nette de o cıvarda galıba
canım SCF312/60 mı bakıyorum netten 200 tl ye bile var ama siteye güvenemiyorum gittigidiyora falan baktım 280-290 arası değişiyor fiyat
selamm dünürcüğüm ... armin sen nasılsın? ben benimkini çalıştıramıyorum diye mart topiğinde yazmıştım, belki görmüşsündür.. meğer adaptöründe sorun varmış. pillerini takınca çalıştı. çok şükür.
lovehoney canım, benimki de aynısı. kullananlar çok memnunmuş. ben daha hiç kullanmadım. benim pompam şu an egecik. cuk cuk bitiriyor memişi.biz de 210 tl ye hepsib. den aldık. ebebek te 260 tı o zaman..
selamm dünürcüğüm ... armin sen nasılsın? ben benimkini çalıştıramıyorum diye mart topiğinde yazmıştım, belki görmüşsündür.. meğer adaptöründe sorun varmış. pillerini takınca çalıştı. çok şükür.
lovehoney canım, benimki de aynısı. kullananlar çok memnunmuş. ben daha hiç kullanmadım. benim pompam şu an egecik. cuk cuk bitiriyor memişi.biz de 210 tl ye hepsib. den aldık. ebebek te 260 tı o zaman..
kızlar ben oğluşa emzik verdim, canı isterse cuk cuk emiyor, emerken de etrafa sefil sefil bakıyor yaffruummiçim eriyor ısırasım geliyor o haline gece olunca da ağzına vereyim de uyusun ben de uyuyayım diyorum çaki kesiliyor benim başıma böğ böğğ öğürüp atıyor kerata .. kucak istiyor.. siz hiç verdiniz mi?
hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah. Nasil gecti sezeryanin??
Korse takmak iyi mi acaba canim ya, internette okumustum sezeryandan sonra korse takmayin falan diyordu... Ayak sisliklerine gelince, normal canim - bendede oldu 1-2 hafta falan sürüyor, fazla ayakta kalma - cok uzunda oturma... bol su ic.. birde ben uzun yürüyüs yapinca geciyordu...
operasyon sırasında sorun yaşamadım ama sonrasında ağrım çok oldu.
hala sızlıyor rahatça yatıp kalkamıyoru. Hamilelikte sola yatmaktan çok sıkılmıştım ama şimdi hep sırt üstü yattığım için yan yatmayı çok özledim
ama her geçen gün daha iyiyim
şişleri doktoruma da sordum aynı senin dediğini söyledi bol bol ve hareket etmen lazım dedi.
inşallah kısa sürede geçer.
senin durumun nasıl bebiş de sen de toparlamışsınızdır baya.
canımmm benim egecik de uyuyo şu an.. arada ıkınıyo tıkınıyo morarıyo minicik bi pırt, sonra tekrar dalıyor. gece 4 ten beri kaka yapmaya çalışıyo yafruu. daha tık yok.. sorma işte gaz sancımızın resmen saati var.sanırım kolik dedikleri şey bu oluyor. sabsimplex kullanıyorum günde 1 kez. idare ediyoruz. siz nasılsınız gazdan? bizimki emzik aldı demiştim az önce. karnı tokken uykuya dalmak için hem memeyi emmek istiyordu hem de süt gelmesin istiyor. süt geliyo diye ağlayan bi bebeğim var.dünürüüüm nerelerdesın bakıym?Armincik uyuyo cici annesi,bende fırsattan ıstıfade kah.yaptım sızlere bı bakıym dedım.oğlsum nasıl,gaz durumu felan?
gördum canım hatta alıntı yaptım cvp yazacaktım Armin kalktı o ara arada kaynadı.ben de basta calıştıramamıstım meger yanlıs takmısım parcaları.
bız yarın tam 1 aylık oluyoruz sızde cumartesı dımı?
hepsiburada dan mıaldın canım orda şuan yok.dijitall.com diye bir yerde buldum ellerinde varmış.sağ göğüs ucumda sert bir beze oluştu kızım tutarken çok zorlanıyor sadece ucunu tutabiliyor sütüm az o yüzden o tarafta.o göğsümü sağarım diye düşündüm.diğerini güzel emiyor maşallah
kızlar ben oğluşa emzik verdim, canı isterse cuk cuk emiyor, emerken de etrafa sefil sefil bakıyor yaffruummiçim eriyor ısırasım geliyor o haline gece olunca da ağzına vereyim de uyusun ben de uyuyayım diyorum çaki kesiliyor benim başıma böğ böğğ öğürüp atıyor kerata .. kucak istiyor.. siz hiç verdiniz mi?
cnm benım kız kucagada mmede uyumayada fena alıstı.memede uyuyo cektıgıme uynıo basıo cıglıgı..napam bılmıorum.dun gece ılk defa verdım..ama ıcım el vermedı emıo sut yok hemen ger cektım basladı yıne emzırmeye..cok zoda kalmadıkca vermıcem..bugun altını degısırken cok agladı agzına sıkıstırdım cuk cuk basadı yıne.altını degısme ıslemınen sonra gerı aldım..alna kadar ne cektım ehuehuehu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?