kızlar ben oğluşa emzik verdim, canı isterse cuk cuk emiyor, emerken de etrafa sefil sefil bakıyor yaffruummiçim eriyor ısırasım geliyor o haline gece olunca da ağzına vereyim de uyusun ben de uyuyayım diyorum çaki kesiliyor benim başıma böğ böğğ öğürüp atıyor kerata .. kucak istiyor.. siz hiç verdiniz mi?
canımmm benim egecik de uyuyo şu an.. arada ıkınıyo tıkınıyo morarıyo minicik bi pırt, sonra tekrar dalıyor. gece 4 ten beri kaka yapmaya çalışıyo yafruu. daha tık yok.. sorma işte gaz sancımızın resmen saati var.sanırım kolik dedikleri şey bu oluyor. sabsimplex kullanıyorum günde 1 kez. idare ediyoruz. siz nasılsınız gazdan? bizimki emzik aldı demiştim az önce. karnı tokken uykuya dalmak için hem memeyi emmek istiyordu hem de süt gelmesin istiyor. süt geliyo diye ağlayan bi bebeğim var.şaka gibi ben de emzik verdim. uyudu kaldı evet 28 inde 1 aylık olacak. aşımız var, unutma şekerim.
ben 1 ay önce aldım canım,stok sınırlıydı hatta. ama adaptörü bozuk çıktı. şimdi yollasam 3 ayda gelmez. teknik servisten alırım artık. netten alıncada iade ya da değişim zor oluyor ama.. zaten öyleyse mutlaka almalısın canım. benim de bi gece öle oldu, evde alet var ama dedim ya çalıştıramadım az daha atacaktım.. sinirimden. nette de okudum göğüs çok şişte sağın diyodu. benimki genzine kaçırıyor sonra..
bızım gaz sorunumuz yok çok şü kür nar işe yaradı galiba
gazı olunca ağlıyo mu pekı,kımyonu denedın mı pekı?
asıyı unutmadım zaten hemsıremız hemen arayp hatırlatıyo,yarın mı gıtsem pazartesı mı acaba?
ben ilk oğlumda emzik vermek istemedim denediğim de oldu ama istemedi
bende zorlamadım kendi kendine uyurdu hep. tabi biberonda hiç kullanmadı
ama bu sıpa çok zorluyor beni tüm günü memede geçirmek istiyor. en azından gece rahat uykuya dalsın diye vermek istedim ama almadı.
bol bol emişiyoruz bizde. en azında sütüm birikmiyor göğüslerim rahatlıyor o emince. Nasıl olsa bir süre sonra düzene girecek çok takmıyorum o yüzden
evet canım, çok abartı olmasa da ağlıyo kuzum.. kimyonu ona vermedim ama ben yiyorum. ben de 2 mayısta gidicem aşıya.. 30 da da aylık kontrolumuz var.. sen gittin mi aylık kontrole
benimki göğsüm inince asıl, proteinli kısma gelince ucunu emzik gibi emiyor. sütü çekmiyor. seninki her seferinde ii emiyor mu?
yarım fıncan suyun ıcıne yarım cay kasıgı kımyon ve 1/4 kup seker koy bır tasım kaynat,süz.ılındıktan sonra 2 cay kasıgı ver bebesıne.dr.tavsıyesı
agladıgı zaman white noise dinletebılırsın canım.
aylık kontrolede pazartesı gıdeyım dıyorumbeklkı haftasonu kılo alır bıraztabı dr yarın arayıp cagırmazsa
ya o tarifi çok küçük diye veresim gelmiyo özellikle şeker olduğu için içinde. 2-3 aylıkken falan vereyim dedim ama dr önerisi olduğunu bilmiyordum. alır annesi alır. ben parmaklardan anlıyorum kilo aldığını. hanselle grateldeki cadı gibi
ahhh elemmm ogun hast gıderken acık manav bulamadım nar alamadım
bebegımın cok gaz problemı var..dr damla verdı onu kullaanıorum zınco dıye..
Kızlar yardımmmmmmmmm!.........
park yatak için bebek yatağı alamadım daha...siz ne aldınız en sağlıklı ve kullanışlı hangisi olur...hem altta hem üst katta kullanılabilecek bebek için en uygun bişe olsun istiyorum....
ne dersiniz recrübelerinizle.....
çok geçmiş olsun canım neysekı kötü sonuçlanmamış
gelmiş geçmiş olsun canım, bi daha yaşatmasın öyle korku..
..
geçmiş olsun canım dikkatsizler işte müşteriyi kapana kadar onların ilgileri iyi bi azarlasaydın ben bile sinir oldum inan.
kızlar ben oğluşa emzik verdim, canı isterse cuk cuk emiyor, emerken de etrafa sefil sefil bakıyor yaffruummiçim eriyor ısırasım geliyor o haline gece olunca da ağzına vereyim de uyusun ben de uyuyayım diyorum çaki kesiliyor benim başıma böğ böğğ öğürüp atıyor kerata .. kucak istiyor.. siz hiç verdiniz mi?
Meraba taze anneler...nasılsınız bakalım....bakıyorum bebiş muhabbetleri havada uçuşuyor....darısı başıma....büyüdü bile mşllh sizinkiler...Allah hayırlı sağlıklı evlatlar olmalarını nasip etsin hepisinin.....
masallah sıze kocaman kız olmus cımcıme,o sut meselesı çıldırtıyor hepımızı canım.yettı mı yetmedı doydumu doymadı mı aaay fenalık geldı
ama kılo aldıklarına göre varmıs bı seyler demekkı
canımmm benim egecik de uyuyo şu an.. arada ıkınıyo tıkınıyo morarıyo minicik bi pırt, sonra tekrar dalıyor. gece 4 ten beri kaka yapmaya çalışıyo yafruu. daha tık yok.. sorma işte gaz sancımızın resmen saati var.sanırım kolik dedikleri şey bu oluyor. sabsimplex kullanıyorum günde 1 kez. idare ediyoruz. siz nasılsınız gazdan? bizimki emzik aldı demiştim az önce. karnı tokken uykuya dalmak için hem memeyi emmek istiyordu hem de süt gelmesin istiyor. süt geliyo diye ağlayan bi bebeğim var.şaka gibi ben de emzik verdim. uyudu kaldı evet 28 inde 1 aylık olacak. aşımız var, unutma şekerim.
ben 1 ay önce aldım canım,stok sınırlıydı hatta. ama adaptörü bozuk çıktı. şimdi yollasam 3 ayda gelmez. teknik servisten alırım artık. netten alıncada iade ya da değişim zor oluyor ama.. zaten öyleyse mutlaka almalısın canım. benim de bi gece öle oldu, evde alet var ama dedim ya çalıştıramadım az daha atacaktım.. sinirimden. nette de okudum göğüs çok şişte sağın diyodu. benimki genzine kaçırıyor sonra..
herkese selam kızlar
çok şükür 4 gündür kızımı emziriyorum günde 1 kere mama veriyorum sadece emzirdiğim için vakit nasıl geçiyor anlamıyorum her dk emmek istiyor bu normalmi sizce acaba anne sütünün tadına vardıda bırakmakmı istemiyor anlamadım gitti bazen 1 saat boyunca emiyor aman emsinde ben herşeye razıyım
bu arada sabah bi kalkıyorum üstüm başım hep süt olmuş sütüm akmış ama ben anlamıyorum aktığını çok şükür herşeye
şuan göğüslerimde inanılmaz bi kaynama var sanırım süt doluyor :):)
salı günü kontrolümüz vardı herşey iyi çıktı kızım 3,510 gr olmuş doğum sonrası 30 gr vermiştik 3,430 du 80 gr almışız doktor iyi kiloda almaya başlamış dedi çok sevindim
kontrolümüzde doktor 1 ay sonra kalça çıkıklığı için randevu almamız gerektiğini söyledi 18 mayısta gitcez hastaneye
önümüzdeki p.tesi sağlık ocağında 2. topuk kanı alınacak bakalım ne durumdayız
geceleri annemin yanında oluyo bebek biz rahat uyuyalım diye annem gittikten sonra napcam bilmiyorum çok zormuş ya
annem hem bebeğe hem bana hem eve hem gelene gidene yetişiyor evin bütün işlerini hergün yapıyor misafirler geliyor diye hazırlık yapıyor bu arada kaynanam yemekleri yapıyor sadece yanımızdan hiç ayrılmıyor sağolsun kızımıda o yıkıyor annem elini bile süremedi daha kendisi yumurtalı su ile yıkıyor pişik olmasın diye kırkı çıkana kadar ben yıkıcam diyor annemde arada kırgınlık olmasın diye bişey demiyor sanki annem yıkayamıcak kapasitede.
zaten hastaneden geldiğimizin ilk günü tartışma çıkarttı evde sinir oldum ailem cephe aldı onlara karşı eskisi gibi değil artık hiçbirşey nolcak bilmiyorum en sonunda bende patladım kaynanamlara dedim 4 yıldır ailem iyi sustu çok bile dayandılar diye aman lohusalıkta bile rahat vermiyor yaşayamıyorum
bide kendi akrabalarına demişki kırkından sonra yanıma alıcam bana söylemiyor ama öyle sinir oldumki anlatamam çok bekler inadına çıkmıcam bende artık kendi istedi
ayrıca mevlüt konusunda da dün demezmi burası küçük yukarda okuturum ya benim kendi evimde kuran okunmadı bu sayede okunacak bana sormadan kendi kendine karar veriyor benim arkadaşlarım gelicek falanda filan
neyse kızlar şimdilik haberler bu kadar kızım uyanmak üzere şuan
bu arada kızımın göbeği dün sabah namazında düştü çok şükürrrrr
Kızlar ilk yenidoğan takibimiz 1 haftalıkken yapıldı doğum yaptığım hastanede, çok şükür sorunsuz geçti. 3 hafta sonra yani 1 aylıkken yine görüşcez dedi doktor. Ama randevu almadım henüz.
Geçen gün topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde ordakiler hastanede de takip edilmesine gerek olmadığını söylediler. 'Takibi sadece sağlık ocağında olsa yeterli, zaten aşıları burda oluyor, gerekli durumlarda biz de hastaneye yönlendiriyoruz' dediler.
Hastaneye gitmeden sadece sağlık ocağında kontrol ettiren ya da ettirecek var mı ?
Ay bilemedim ben yine de hastaneden de randevu alsam mı :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?