Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eğer hastalık durumu yoksa sadece aşı ve takip yapılacak ise aile hekimliği yeter bence. Özelde de farklı birşey yapılmıyor. İlk oğlumda Prof. du doktorumuz aşısı boy kg vs. 200 tl öderdik gereksiz yere.

canım valla bir tek annem olsun diyorlar ya cok doğru valla cok sanslısın malesef benim annem yiğenime bakıyor onun yanında yemek yapıyorum evle ilgileniyorum bebk zaten dıurmuyor üstüne lohusalık durumu kayın validem ve eltim var yakınımda ama 1 hafta sürdü bitti onlarında yardımı bugün evde cığlık atıyordum evin içinde zaten bunaldım üstüne yeişemiyorum birşeye ben zaten insanlıktan cıktım. haftaya gündelikçi ile anlaşmayı düşünüyorum belki birileride birşeyler anlar da utanır..

cnm çocuklar için yarı ortopedik yatak olmalıymış bende o yüzden yarı ortopedik yatak aldım

canım; ben de yarı ortopedik düşünüyorum ...
sen hangi markadan aldın hangi siteden veya...park yataklar için var mı yarı ortopedik bi de üst katta kullanabilmem lazım tabiii...ayrıntı verir misin canım biraz yaa.....tek bu kaldı eksiğim bi türlü karar veremedim...

Sağol canım. Bi yandan ayrıca doktora da göstereyim diyorum ama bilemedim işte. Aslında dediğin gibi kontrolleri aynen sağlık ocağında da yapılıyor. Gerçi kalça usg'sinden bahsedildi burda, o sağlık ocağında yapılmaz herhalde :44:

Çok şükür hastalık durumu yok şu an. Aile hekimi de öyle dedi. Kalça usgsi nasıl olur ki?

ben de işte bekliyorum sıramı...inş benim bebişim de olurda burdan tecrübelerinizden faydalanırım..benim her ne kadar 2. olsa da onca yıl geçmiş aradan hiçbişe hatırlamıyorum valla..
ayyy valla şu kayınvaldenleri gelip ben dövecem lohusa lohusa üzüyorlar seni....boşver canım hiç duyma cidden sen onları...kendi annenle takıl o da gelsin gitsin...sen eşini kafaya al isteklerin için mevlüdünü de kendi evinde yap valla ...çok kızıyorum yaaaaaaaaaaaa.....

mşllhh mşşllhh dünkü hamişler bugün süper anne olmuşlşar valla darısı başıma...artık tecrübelerinizden faydalanırız inş...:):)

ayyyy herkesi ve tüm bebişleri öpüyorum burdannnnn.....mmuucckkkk...mşllh hepsine de....

ultrason cihazı ile kalçayı hareket ettirip bakıyorlar kısa süren bir muayene
oğlum uyuyordu hatta yapılırken
ortopedide yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam

canım ben deıkılı sürdürmeyı düşünüyorum hem hastane hem sağ.ocağı

aay senın kaynanan varya cıldırtıyor benı

canım ben deıkılı sürdürmeyı düşünüyorum hem hastane hem sağ.ocağı

Hmmmm.. kalça usgsi 1 aylıkken mi yapılıyor? bunun için zaten hastaneye gitmemiz gerekecek sanırım

Kızlar ya normal doğumdaki alt dikişlerden ne zaman kurtulcaz ? Kendi düşer dedi doktor ama..
Yayıla yayıla oturmayı özledim yahu yemek yerken iki sandelyeyi yan yana koyup oturuyorum, ortasını az boş bırakıp

ah ah sezeryan dikişinin nasıl olduğunu bilsen şükrederdin alt dikişine eminim

Canim valla beni o kadar cok guldurdun ki sakin kizma benimki masumca dedim bu kizcagiz yatak yatak diyor kac gundur bir turlu bulamadi iyi bir tane seni biliyorum mayis anne formundan ordada yazmisin okuyunca yine epey guldum Ben Turkiyede yasamadigim icin bu konuda yardimci olamuyorum ama inan cok isterdim tavsiyede bulunmayi yalniz bizim burda satilan yataklarin ilk dogan bebekler icin hicbiri sert degil bu yuzden canim tam sert almaman en guzeli olur...birde soyle bir mantik var bebekler anne karninda yumusak bir yerde buluyorlar ve allahin izni ilede saglam doguyorlar bu anlamda dusun birde ok

Esra merhaba; neler yaptin, nasilsin bebis iyimi, gelmeye yinetleniyormu veya muayene oldunmu ,en son sonuc ne oldu, nasil bir dogum dusunuyorsun kararlastirildimi yoksa sende mayis annesi olma adayimisin canim
Amma merak ettigim varmis benim yuzumden icin sismesinde benimki sadece ufaktan merak ve endise o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…