Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ah ah sezeryan dikişinin nasıl olduğunu bilsen şükrederdin alt dikişine eminim

Nasil oluyorki daha mi kotu ayy simdi killandim cok mu kotu ki allah sifa versin ama nasil oldugunu soylersen bende fikir edinmis olurum cunku bende sezo olcam:18: benim oglanin kafasi donmedi halan tepelerde geziniyor veledin kafasi

Canım sanırım bana sordun :) Bende bebişde iyiyiz en son salı günü kontrole gittim ultrasonla baktı doktor herşey normal, nst de sancı çıkmadı ki daha önce çıkmıştı , bugün sabah bel ağrısı ile uyandım yaklaşık 3 saat falan sürdü ama sonra tekrar uyudum uyandığımda geçmişti bende bugün bebiş gelir diye düşünmüştüm gün geçtikçe ağırlaşıyorum yürümem ve uyurken sağa sola dönmem zorlaştı pazar günü günümüz doluyor 40 hafta bitiyor yarın kontrolümüz var muhtemelen alttan açılma varmı diye bakıcak doktorum bu kadar lafın üstüne anlamışsındır normal doğum istiyorum tabiki ama bir gerçek varki gün geçtikçe biran önce olsun bitsin istiyosun normal doğuma olan korkum bile azaldı çünküm şuanda patlamaya hazır bir balon gibiyim aslında ödemim ve fazla kilom yok ama karnım çok büyük ayaklarım şişiyor ve yürümekte zorlanıyorum ayyyy ben alışık değilim bu kadar hareketsizlik ve engellenmeye hayırlısıyla bebişimin kucağıma alayım tabiki en önemlisi bu bende durumlar böle şuanda burda bir tek ben kaldım sanırım son günlerini dolduran

Ayyyy hiç sorma canım yaaaa...ben niye böle oldum bilmiyorum...çok irdeler oldum herşeyi...hayırlısı bakalım alacam sonunda bişe yakındır..:):):)forumdakiler bile bıktı valla bu muhabbetten:)))ama napim yaaaaaaaaaaaaa......

mşlh canım 40. haftayı da doldurdun hayırlısıyla...hiç acele etme bebiş ne zaman isterse o zman doğsun...bi yerde okumuştum çok hoşuma gitmişti...bebişin ilk kişisel kararı ne zaman doğacağına karar vermesiymiş...:) yerim ben yaaa kararlarını....hayırlısıyla olsun da vakti saati gelir elbet...Allah kolay doğumlar nasip etsin cümlemize inş...

Nasil oluyorki daha mi kotu ayy simdi killandim cok mu kotu ki allah sifa versin ama nasil oldugunu soylersen bende fikir edinmis olurum cunku bende sezo olcam:18: benim oglanin kafasi donmedi halan tepelerde geziniyor veledin kafasi

hay Allah korkutmak istemem kimseyi
en azından sayı olarak fazla işte dikişler

geçiyor geçiyor kimse korkmasın
bak mesela bugün 7.günüm gayet yiyim çok az ağrım kaldı. 2 güne hiçbirşeyim kalmaz.
hem herkesin yapısı ağrı eşiği farklı birbirinden
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini sende

esraexx, öncelikle allah sana hayırlı güzel bir doğum nasip etsin canım. yazdıklarını okuyunca doğumdan önceki son günlerim geldi aklıma. bende 40 haftayı doldurduğum halde bebiş bir türlü gelemedi. aynen senin de anlattığın gibi iyice ağırlaşmak, sağa sola dönememek çok kötüydü. hamileliğim nasıl geçti hiç anlamamıştım ama son bir hafta tam bir işgenceydi benim için. en sonunda normal doğumu çok istememe karşın sezeryana karar verdim. ve 40+5 de sezeryan ile oğluşumu kollarıma aldım. ama son ana kadar ne 1cm açılma nede sancım oldu. sezeryan olmamın nedeni ise bebişimin iri olmasıydı. 4kg 50gram olarak dünyaya geldi. doktorum da iyiki normal diye diretmemişsin kafa çapı 37cm senin için çok zor olurdu dedi. uzun lafın kısası herşeyin hayırlısı canım. allah gönlüne göre versin. geç olsun ama sonunda hayırlı sağlıklı bir doğum olsun. allah tez zamanda sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin...

bu kimyonlu tarifin bir zamanı varmı canım mesela günde 3 defa gibisinden.yoksa sadece her gaz için zorlandığındamı vercez

bugün oğlum 7 günlük
Dedesi geldi oğlumun adını okudu kulağına
ilk oğlumda eşimin tarafı bana bile sormadan kendi kendine gelip koymuştu birşey diyememiştim
sabah eşimle konuştum koysun baban dedi
aslında çok önem verdiğim ritüeller değil ama artık ben ne istiyorsam o olacak

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim şimdi doktordan geliyorum alttan muayenede açılma için bişey demedi ama güzel dedi sanırım rahim iyice gevşemiş bunu bende hissettim yaklaşık 4 kez alttan muayene oldum bu sefer hiç canım acımadı demekki gevşemiş diye düşündüm yani benim gibi alttan muayeneden korkanlara duyrulur inanın acımıyor hiç doktorum artık yürüme dedi çünkü pazartesi nöbetçi pazartesi doğum olsun istiyor bolbol istirahat et dedi bakalım şansım varsa kendi doktorum doğum yaptırır pazar günü günüm doluyor pazartesi doğum olma ihtimali yüksek ama nst de sancım çıktı artık hakkımda hayırlısı heran doğum gerçekleşebilir

cnm ben park beşik aldığım yerden aldım yatağını elbette var onlara göre yataklar
markası cnm dip tarafta kalmış komple üzerini boşaltmam gerekiyor baktığım zaman yazarım

Canim hayirlisi ile atlatirsin ins dualarimiz seninle hem pzt nisan ayinin son gunu bak sende yetistin sayilir gerci saglikli dogsunlarda ziyani yok ne zaman geleceklerinin; benim gunumde belli oldu haftaya pers bende allahtan bir mani olmazsa ogluma kavusucam Yasasin sonunda bende artik anne olucam ins herseyin en guzeli olur allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun Amin

Allah sifa versin canim benim endisem daha cok dikisli halde acep kendi kendime bir cok isin ustesinden kalkip kalkamiyacagimdi..malum buralarda yalnizim sadece esim olcak yanimda oda erkek oldugu icin ne yapabilirki diye dusunmeden edemiyorum bu yuzden ne yapsam kendime kar olur diye dusunmekteyim kara kara:44:

Kızlar size haber edemedim ama biz 17 nisanda kızımla karşılaştık sonunda

Sancılarım olmadıgı için suni sancı verdiler ve Seda Sayan'ın deyimiyle çatır çatır normal doğum yaptırdılar ve bir kız evladımız dünyaya geldi. Adı sevde Gülin Ama yenidoğan sarılığına yakalandık ve bır gece hastahanede kaldık şimdi daha iyiyiz. Tek sıkıntımız föğsumde çıkan yaralar ve sütümün azlığı. Mecburen mama takviyesi yapıyorum. Her fırsatta da acılar içinde kıvranarak emziriyorum.Dualarınızda unutmayın rabbım kızım için şifa versin bana ki onu sağ salim besleyebileyim.

canım gözünaydın,bol bol emzir sıvı tüket ki sütün artsın,kızn da inş bir an önce iyileşir,sağlığına kavuşur

ayy hadi gözün aydın canım.. yeni doğan sarılığı hepimizden geçti merak etme. sadece ii besle. Rabbim tez zamanda şifa ve bol süt nasip etsin yavruna ve sana...

selam kızlar, mart topiğindekilere sordum ama cevaplayan olmadı benim birkaç defa bebeğimde çıtlama oldu. yani i kere giydirirken parmağı çıtladı, bugün emzirirken kolunu koltuk altıma alayım derken çıt dedi. acaba eklemlerine zarar mı vermiş olabilirm. yoksa normal mi? çok korktum.

yok canım birşey olacağını sanmam
onların heryeri yumuşak ve esnek şimdi
evham yapma kendine

kızlar doğumdan bu güne kaç kg verdiniz
ben 74 ile doğuma girdim bugün 67,5 olmuşum 61 ile hamile kalmıştım
amacım ilk hamileliğime başladığım kg ya dönmek yani 52 ye
yeme özellikle tatlı hamur işini çok abartmazsam bu kadar emzirmeye olur gibi geliyor inşallah

canım bı sey oldugunu sanmıyorum olsa aglar durmaz bı sıslık morarma gıbı bı sey olur Allah korusun,sıkma canını

nice aylara
bundan sonra sıradaki hedef 1 yaş:)

saol canımya kusura bakma ben senın doğum yaptıgını yenı farkettım tıcker ın dan kusura bakma:26:
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsın,anneli babalıbüyüsün
bu arada kiloyu sormussun ben 10kılo almıstım 5 ini verdım 5 ı duruyo bı turlu gıtmıyo çok mutsuzum zaten
sen normal mı yaptın doğumunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…