Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Vusiii cnmm benimm,coook gecmis olsun.duam sizinle,umarim iyi olur bebisin.cnm ilk aylarda kalpde gorulebilir durumlar var onlardan biri ufurum.Ada da var dediler dogdugunda.1 ay snra yok oldu.yavasca duzeliyor o varsa internetten de bak cnm % 90 oluyor bebeklerde ufurum .

sonradan yok olduğunu duydum canım, ama bilirsin insan evhamlanıyor.. inşallahhhh sıkıntı olmayacak.. adacık ne yapıyorrr .)

Karşılaşılan bi durum olduğunu yazmışsınız, inşallah kendiliğinden geçiverir canım Ada'da olduğu gibi.
Sütün de artsın inşallah.
Ah ahh şu ilk ayları atlatalım kendimize gelcezzz

sonradan yok olduğunu duydum canım, ama bilirsin insan evhamlanıyor.. inşallahhhh sıkıntı olmayacak.. adacık ne yapıyorrr .)

Adacik p.tesi en son kaka ypti.hala yapamadi.smdi dr.unu aradim.kaynat gun kurusu kayisiyi verebilirsin 2 kasik gun icinde.huysuzluk yok ama cok gun okdi.bayagi harekt de yapiyoruz umarim cikar bgn

Gecmis olsun canım, oğluma da dediler ufurum olabilir die. Bizde aynı seyleri yaptırdık, uğurum yok ama bı yerde bı açıklık normalden fazlaymis, olabilir problem değil dediler. ben de takmıyorum. Sen de üzme canım, gercekten cok ciddi bı durum değilmiş, bak sütun artmaz sonra, k.validene gelince allah a havale edelim. Belki biz de kaynana olacağız, ama bunları yapmayacağız ...

Adacik p.tesi en son kaka ypti.hala yapamadi.smdi dr.unu aradim.kaynat gun kurusu kayisiyi verebilirsin 2 kasik gun icinde.huysuzluk yok ama cok gun okdi.bayagi harekt de yapiyoruz umarim cikar bgn

Oyy kıyamam ona. Ben de duydum o tarifi. Bizim de seramoni resmen canım gecen memeyi açarken parmağım olgusun burnuna sertce çarptı. Memeyi alana kadar Agladi tabi .Acep yamulttum mü ya? Sanki burun deliklerinin ici aynı değil gibi. İyice evham yaptım yA, ne oluyor bana? Biri bana yardım etsin !!!!!!

Son düzenleme:

Seni evhamli:)) cnmm ben birsey olcagini dusunmuyorum bnmde carpmisti aynen 1 kere elim.cnmmm buarada Adayi gormeee yaa coook cqdi oldu:)) bana acayip duskun kuzummm yaaa.Allah ayirmasin hic kimseyi evladindan uykuda ozluyor insan resmen valla

aay sacmalama ne azı!!başlarda cok ıyı hatırllıyorum benım 30 cc felan oluyodu cok uzuluyodum,zaman gectıkce artıyo canım sımdı tek gogsumden 100cc cıkıyo
stres yapma sakın o cok etkılıyo artacak de ki artsın

canım o sıvılcelere sütünü sür,şu dönemde hepsınde oluyo zaten bizde de 2 gündür var

aay sen öyle kaynana olma lütfen yazık kızımaaa

canım çok gecmiş olsun umarım hıcbı seycık cıkma
aptamıl ın ecz. de satılan maması var gaz yapmayan ondan al
k.validedyı de takma kafaya,bunlarıncoğu böyle ama babaanne oldum dıye de gerım gerım gerınırler

olsun canım sorun değil
teşekkür ederim Allah senin bebişini de korusun analı babalı büyütsün inşallah
hamileyken çok aktif değildim forumda ama artık hep buralardayım

aman canım 5 kg nedir gider sıkma canını
ben ilk hamileliğimde 24 kg almıştım düşün kabus gibi
benim ilki mecburi sezeryan olduğu için bu da aynı şekilde oldu. Gönül normal yapmak isterdi ama kısmet işte. Gerçi iyileştim artık çok hafif bir sızlama kaldı sadece
senin sezeryandı yanlış hatırlamıyorsam. artık atlatmışsındır iyice

canım kıyamam adacığa.aynı sorun dün biz yaşadık en son sabah 6 da yapmıştı.2 çay kaşığı saf zeytinyağı kattım sütüme verdim.ayrıca makatının etrafını zeytinyağ batırlımış kulak çöpüyle uyardım.akşam 12 gibi işlem tamam .sen bilirsin denemeyi düşünürsen..

martim sen bizim doktorun ağızdan gaz çıkarma yöntemini anlatırken yaptıklarını görsen derdinki kaburgaları kırıldı .kadın öyle bir vuruyorduki lütfen napıyosunuz dedim şiddetle.ama bebeğimi bir görsen ne ağlama ne bişey.resmen dövecek gibiydi vuruşları sırtına.hiç korkmayın dövün diyor o derece.tek dikkat etmemiz gereken kafasını çok iyi tutmak ve asla bi anlık bile olsa yalnız bırakmamak..diğerleri önemli değil.
ay bu arada almancılar gibi cümle kurmaya başladım zamansızlıktan:)))

kımyon suyuda ııı gelıomus kızlar aklınızda bulunsuz gaz ve kaka problemlerıne

Seni evhamli:)) cnmm ben birsey olcagini dusunmuyorum bnmde carpmisti aynen 1 kere elim.cnmmm buarada Adayi gormeee yaa coook cqdi oldu:)) bana acayip duskun kuzummm yaaa.Allah ayirmasin hic kimseyi evladindan uykuda ozluyor insan resmen valla

Ayy ne bileyim kızlar, geldiler banaa gelenler. Şimdiye kadar bı zarar vermiş miyim diye evhamlaniyorum. Sanırım haftaya yalnız kalacak ya onun panikligi. Gece 3 ten beri ayaktayim. Kaka yapma en az 1 saat sürüyor bizde de. Popo açılıp silinince altına da yeni bezi koyunca bizimki yapıyor. Bu arada göğsüm inmiş bile olsa kalan sut hızlı akıyor ve benimki hava yutuyor. Gaz Hic bitmiyor. 15 dk sonra gazdan uyaniyor tekrar. Sırtım tutulmuş artık. Bı de biberonlar denilen bakalım ne olacak. Zaten meden soğumak üzere beni emmeyi bırakır diye korkuyorum.

evet canım maalesef sezeryan oldu,bı agrım sızım kalmadı çok şükür,tek derdım kılolarım

Offf sorma cnm denedik dun onuda htta babasi simdi yine dniyor.bgn istemiyordum birdha yapilmasini .dr bgnde cikmazsa fitil dedi.yaptirmadigim bacak hareketi klmadi gece bnyo yaptidrdik ilik su da ii geliyormus.gerci icirmedim zeytinyagi kayisi suyunu bgn yine denicem.poffff dun agladim sinirim bozuldu biran.

Yehuhuuuu Ada yrm saat once oyle bir zictiki aman Allahimmmm cook sukur ben de rahatladim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…