aferim Ada kızımıza maşallahYehuhuuuu Ada yrm saat once oyle bir zictiki aman Allahimmmmcook sukur ben de rahatladim valla
yalnız başına kucak istemeden vakit geçirmeyi öğrenmiş olabilir canım maşallah oğluna. evham yapma bence her çocuk birbirinden farklı oluyor.ya benim oğluşta bir haller var
yarım saat sepetinde uyanık kalıyor mesela ama ağlamıyor , paso uyuyor, meme vermesem istemiyor
abisi çok cazgırdı bu niye böyle çok mu mutlu yoksa sorun mu var. evham yaptım iyice
merhaba kızlar, bizim de bugün 1. ay kontrolümüz vardı. 4.105 kg olmuşuzsivilceleri sordum doktorumuza, sıcaktandır önemli bişey yok dedi. bir de burun tıkanıklığı için serum fizyolojik verdi. günde 6 kez. ben de bu kadar erken dönemde bu kadar tuz kullanmak istemşyordum ama burun tıkanıklığı yüzünden emerken hava yutar o da gaz yapar dedi doktor. bugün bir kez sıktım bakalım burnuna.
haftasonu 3. kez gezmeye çıktı minik kızım. uslu uslu oturdu pusetinde biz babasıyla yürürken.
şimdilik bizden bu kadar, öptüm hepiniziiiiii
merhaba kızlar, bizim de bugün 1. ay kontrolümüz vardı. 4.105 kg olmuşuzsivilceleri sordum doktorumuza, sıcaktandır önemli bişey yok dedi. bir de burun tıkanıklığı için serum fizyolojik verdi. günde 6 kez. ben de bu kadar erken dönemde bu kadar tuz kullanmak istemşyordum ama burun tıkanıklığı yüzünden emerken hava yutar o da gaz yapar dedi doktor. bugün bir kez sıktım bakalım burnuna.
haftasonu 3. kez gezmeye çıktı minik kızım. uslu uslu oturdu pusetinde biz babasıyla yürürken.
şimdilik bizden bu kadar, öptüm hepiniziiiiii
aferim Ada kızımıza maşallah
kızım Karyam gazını çıkarsın çişini kakasını rahat yapsın diye ona şarkı bile söylüyorum. o da bazen altını açınca üzerime fışkırtıyor kakaları. şarkımızı duyan olsa halimizi deli kadın diyecek.
hadi bakalım hadi bakalım çıksın gazlar çıksın gazlar
hadi bakalım hadi bakalım çiş yapalım kaka yapalım
Ayyy koptum:))) ne alemiz yaa vlla.maasallah cnm kizina Bizim Adacik 6-9 ay giyiniyor suan maasallah...
gelen hediyelere giremedi ayy uzuluyorum o kdr sirin seyler getirmisler İngiltereden, valla aynisinin buyugunu getirin diyesim var:))))
Selam taze annecikler.. Herkes iyidir umarım. Bizim de dün kontrolumuz vardı. Kalça cikigi icin ultrasona girdi. Cok şükür normalmiş. Uykudan uyandirildigi icin sinirlendi tabii. Dr. Muayenesinde soymasi kolay olsun diye tulum giydirmistim. Kendimden ziyade paşamı huzursuz etmeyeyim dedim. Ama benim pasa bezi acar acmaz cis yapti. Malum biz de cis şansına saga sola karşıya ne yone denk gelirsebu kez de sagdan yana tercihini kullandı ve tulumu cis yapti. Neyseki yedek tk vardı. Mizildaya mizildaya onu giydi. Bı arada Dr. Olgusun çıkardığı bu garip seslere koptu tabii. Biz alıştık artık, küçük keçimiz o bizim diyoruz Dr.a. hakikaten koç burcu ama keçi burcu sanıyor kendini, keçi gibi sesler çıkarıyor. 4.5 kg 59 cm olmuş, 41kere masallah aman kızlar maşallah diyelim hepsine. Hepmiz okudukca diyoruz ama Basıma gelenleri biliyorsunuz, yine bi aksilik olacak diye endiseleniyorum. Kisacasi nazardan odum kopuyor. Bugünlerde yüzü koyün yatmaya bayılıyor. Arkadan da pit pit atıyor tabii neyse şimdilik bizden bu kadar. Opuldunuz ve koklandınız bebisleronizle birlikte.İ
canım maşallah kızın çok güzel beslenmiş. yara olan göğüs ucunun enfeksiyon kapmaması lazım, temiz ve kuru tutmaya çalış göğüs pedi kullan mutlaka. ben bir akç kez karbonatlı su ile de yıkadım, sonra kaynamış soğumuş suyla duruladım. ağrı varsa hafif hafif soğuk kompres de yapabilirsin ıslak pamukla. geçmiş olsun tatlım.
tünaydın cnm tşk ederim bu sabah yara olan mememi verdim çok şükür kanamadı ama sürekli krem falan sürdüm canım o kadar da yanmadı ama şimdide diğer göğsüm çok acıyo anlamadım gitti ya
ağrı yok ama acı var tekrar tşkler cnm
sarılık falan değil dimi canım. dikkat et bakalım...
selam çıtır anneler ve sevgili melekleri
bende geçen hafta perşembe sabahı doğum yaptımmiss kokulu bir kızım oldu. normal yaptım bu arada...
gece 1.30 da başlayan sancılarım sabah 7.00de kızımı kucağıma verdi :)
kızlar 30.04.2012 de gece 23:30 da epidural sezeryanla Mehmet Kemalim dünyaya geldiogün akşam saat 17:00 gibi doktorum suni sancı verdi normal doğumu başlattı fakat bazı aksilikler ve suni sancı aralığının çok kısa olmasından dolayı sezeryana karar verdim şimdilik herşey yolunda bebeişim 3.340 gr ve 52 cm boyunda çok şükür iyiyiz
kızlar 30.04.2012 de gece 23:30 da epidural sezeryanla Mehmet Kemalim dünyaya geldiogün akşam saat 17:00 gibi doktorum suni sancı verdi normal doğumu başlattı fakat bazı aksilikler ve suni sancı aralığının çok kısa olmasından dolayı sezeryana karar verdim şimdilik herşey yolunda bebeişim 3.340 gr ve 52 cm boyunda çok şükür iyiyiz
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba annisler ve minnoslar.
oglusum uyuyor, ben de hemen foruma gireyim dedim, insallah hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir. Yarin kontrolumuz var, insallah oglus kilo almistir, ban hala sutum yetmiyor gibi geliyorPromalt iciyorum, eger firsatim olursa gunduz oglus uyurken uyuyorum nadir de olsa (malum yardim edenim yok, hem oglusa bakmak hem yemek vs derdi zor oluyor), gunde 3 lt su iciyorum ama oglus uyurken sagdigimda hala oyle cok gelmiyor sutum, meseladun 50 ml sagabildim yarim saatte bu sut zamanla artacak mi? bu arada dr bu haftalar en zor haftalari, arada en azindan gece yatarken ek olarak mama da ver demisti, 60 ml yani 2 oz yapip veriyorum. Biliyorum anne sutunu almaya devam ettigi surece mamanin bir zarari yok ama keske sadece kendi sutum yetebilse acaba uykusuzluk, duzenli beslenememek ya da sutumu kafama takmam mi engel oluyor cok gelmesine, oof off 9 ay dua ettim sutum bol olsun, oglusumu aylarca hatta yasina bastiktan sonra bile besleyebileyim diye
ttlım takma kafana benım de sutum yetmıyor kızıma mecburen mama takviyesi yapıyorum. Herşey onların sağlığı için değil mi zaten içini ferah tut zamanla artacaktır sütün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?