Yehuhuuuu Ada yrm saat once oyle bir zictiki aman Allahimmmmcook sukur ben de rahatladim valla
hadi gözün aydın canımcım.nasıl seviniyoz dimi pırtlayınca yada kakoş yapınca:)))
aay sacmalama ne azı!!başlarda cok ıyı hatırllıyorum benım 30 cc felan oluyodu cok uzuluyodum,zaman gectıkce artıyo canım sımdı tek gogsumden 100cc cıkıyo
stres yapma sakın o cok etkılıyo artacak de ki artsın
ayy sağol canım ya gerçekten iyi geldi bu duyduğum.miktar değişiyo bi sabah 40 cc çıktı mesela.ama göğüs ucumdaki sertlik büyüdü dün doktora gittim sıcak masaj yap ve sağ dedi geçmezse antibiyotik verecekmiş o zaman emziremeyecekmiyim acaba şimdi de bunu düşünüyorum.2 gündür kızıma hiç vermemiştim o göğsümü hep sağdım bugün verdim aldı yavrum ama çok zorlanıyo.kızım emdiğinde daha güzel çıkıyo süt bir de ben üstten sıkarsam daha iyi geliyor.inşallah sırf anne sütüne döneceğim
sertlik neden olmus anlamadım?ama göğsünde süt bırakma tek göğsünü emzirsen bıle dığerını mutlaka sag,sağarkennde elinle sık memenı,sütünü boşalt Allah korusun mastit olursun
ya benim oğluşta bir haller var
yarım saat sepetinde uyanık kalıyor mesela ama ağlamıyor , paso uyuyor, meme vermesem istemiyor
abisi çok cazgırdı bu niye böyle çok mu mutlu yoksa sorun mu var. evham yaptım iyice
Huuu nerdesiniz yahu:)))
merhaba biraz önce profilinize baktım. aydın da mı yaşıyorsunuz? bende muğladayım ve doktor için aydın nysa hastanesine gidiyorum. aydınlı olduğunuz için sormak istedim siz hangi hastanede doğum yaptınız acaba?
Merhaba.ben dediginiz yeri bilmiyorum.ben 1 yildir burdayim.İzmirliyim aslinda.İzmir kent hast. Dogum yaptim
anladım. aydın merkez de misiniz?
Golgemcnm okuyamadim ama senin neyin var? Yazilanlardn oyle anladin cnm bnm.iyisindr suan umarim.kizcennnn nasillll cnm?
selam kızlarr
sol göğsümün ucu yara oldu bugün kızımı emzirirken kanadığını farkettim inşallah kızımın ağzına gitmemiştir hemen çıkardım sabahtan beri sağ mememi veriyorum yetmiyor ama sürekli emziriyorum
bu arada bugün sağlık ocağına gittik kızı -m 4 kilo olmuş 1 haftada 490 gr almışız boyumuzda 51 cm olmuş
topuk kanı alındı maşşallah sütünüz çok yarıyor kanı iyi dedi çok sevindim içime su serpildi ben yetmiyor yaramıyor diye düşünürken
ama kızım çok ağladı doktor iğneye yanlamasına soktu hala kanıyor sabahtan beri
umarım herkesler iyidir
doğum yapan varsa gözleri aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
bu arada bu meme için önerebilceğiniz bişey varmı sütler boşu boşuna akıyor sağamıyorumda çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?