Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cnmmm nsl gidiyor annelik? bol bol ilik suile yika gogsunu her emzirmeden snra diyeyim.cok iyi gelecek cnm. Emin o,

pazar gunu hast yattım yenı doğum yapmış olan bır annenın de göğzğü yara olmuş dr a sordu dr karbonatlı suyla pansuıman yapın başka bır şey önermıyoruz dedı
sen yaıznca paylaşıyım istedım

sagol canim, nasilsin bu arada? bebis nasil? kac haftalik oldu minnos kizin?

ttlım kızım bugun 15 gunluk oldu ama yeni doğan sarılığımız var atlatmaya çalışıyoruz ama keyfimiz yerinde şükür babaannemiz anyo yaptırdı uyuyor şimdi kızım ben de o uyuyorken foruma bır göz atayım dedim

ohh masallah ona gecer annesi sen hic merak etme, bizde de olmustu. Bebisler uyuyorken biz de mi yatip uyusak acaba

ohhhhhhhh yaaaaa ukurr sagsaglım sende kurtuldun.Allah analı babalı buyutsun kuzum:))kokla benım ıcın mıs mıss:)

ohh masallah ona gecer annesi sen hic merak etme, bizde de olmustu. Bebisler uyuyorken biz de mi yatip uyusak acaba

mumkun olmuyor ki ev işleri bizi bekliyor güya lohusayız pehh ne hamileliktek doyasıya birşey anladım ne de lohusalıktan ...

bu arada bebek bezi olarak ne kullandınız ben primanın premıum care kullandım pişik yaptı kzıma şimdi baby star kullanıyorum o iyi geldi

Kızlar hepinize merhaba....
Doğumdan sonra girebilmek ancak şimdiye kısmet oldu... Geçmişi okumaya çalışıyorum ama henüz tamamını okuyamadım... Doğumum iyiydi ama sancılarım 7-8 günde ancak geçti. Ardından çok fena hemoroid oldum... Hala sıkıntım var..... Yani biraz sorunluyum hala. Oğlum iyi çok şükür... Ummarım herkes iyidir............. Sizleri kocaman öpüyorummm şimdilik.

al benden de o kadar canim, lohusalik kralicelik derler ben de ne hamilelik ne de lohusalikta rahat ettim. ben de premium care kullaniyorum pisik yapmadi canim, ama mustela pisik onleyici kullaniyorum belki etkili olmustur.

canimmmmmm, ay seni gormek ne guzel. hadi toparlan da bir an once detaylari paylas bizimle. oglusunu da bizim icin kellesinden op anacigi :)

kızlar, nasılsınız diyeceğim ama az evvel msj ları okududum. çok özlemişim sizi..
omrumuz ve permers canlarım gerçekten stres ve yorgunluk süt miktarını etkiliyor, yediğimiz içtiğimiz de kalitesini. benim yanımda hem annem hem de kayın validem dönüşümlü kaldılar. ve allah onlardan razı olsun, hiç bir iş yaptırmadılar. ben sadece emzirdim ve alt açtım. fırsat oldukça da dinlendim.. dinlenmediğim zaman resmen gögüslerim dolmuyordu. bakalım haftaya ben de yalnızım umarım sıkıntı olmaz.. sizlerin de en kısa sürede sütleri dolar taşar.. bebişlerinize yeter de artar.. çörekotulu bal yiyorum 1 kaşık üstüne humana still içip yatıyorum, kalktığımda göğüslerim şişmiş oluyor. tavsiye ederim canlarım.

fundammm kuzummmm hoş geldin... bende de hemoroid oldu yaaa.. sölemesi ayıp her wc den sonra kanıyor. ama bebekten dr. a gidemedim. 40 ım çıksın gideceğim bakalım.. çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:

Sütüm az diye kafaya taktıkça az olurmuş canım bol olacağına inan ki bol olsun Kontrol güzel geçer inşallah.
Bu zamanlarda yalnız olmak zor tabi Allah yardımcın olsun. Benim yemek derdim yok sağolsun kayınvalidem yukarda kendi evinde pişiriyor orda yiyoruz. Anladım ki en çok zamanı alan da yemek bulaşıkmış, onlarla uğraşmayınca çok rahatım ben şükür ki..

Geçmiş olsun canımm sıkıntın da tez zamanda geçsin inşallah
martim sana da çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Kızlaaar kızım emdikten sonra fışkırtırak kustu 2-3 kez. Hani fazla emdiğinin ağzının kenarından azcık dökülmesi gibi değil de bütün emdiğini fıışşşş diye çıkarması...
Nisan annelerinde de yazmışlar, netten ben de araştırdım, reflü ihtimali diyor!
Sizde de var mı bu durum ?

Son düzenleme:

etkiliyor tabii etkilemez mi kayınvalidem sağolsun bakıyor bize bakmasına ama başıma da kakıyor hal böyle olunca sinirleniyorum. e benim annem de calısıyor sadece hafta sonu gelebiliyor yanımıza e maddi sıkıntılarımız da cabası düşünmeden edemiyor insan böyle olursa süt olmaz tabii ama kendimi sütümün yettiğine inandırmaya calısıyorum rabbim bereketlendirsin diye de dua ediyorum napimm başka çarem yok ki

Evet dgru o da var.bnde dyymustum

Cnm Ada da 5-6 kez aynen oyle kusmustu.cokk affedersiniz donuma kdr islaniyordum.bebeklerde dedigin gibi reflu var.yaptigim arastirmalara gore 8 aya kdr olabiliyor cnm duzelck snra
Fundammayyy seni cok merak etmistim gecendede srmustum kizlara.sukur iti olmaniza sevindm.umarim hemoroidinde gecer ya
Permerssutt yapici seylere bak iyice ye,ic cnmm bnm.ins. Sutunuz bol olsun.Ada sukur anne sutuyle devam.duZenli besln olurmu cnm

canlarım yaa kızımın koltuk altı pısık olmus teyzelerı..mutelanın pısık kremını koltuk altınada kullanabılırmıyım??
yada bıldıgınız baska bısı varmı??yardımmm teyzelerımızzzz:))

cnm bol bol pudra kullanmamız lazım..
artık sıcaklarda bastırıcak.. koltukaltları, kulak arkaları, boyun, ense bol bol pudralanmalıymışş..
mustelayı bilmiyorum fikrim yok

Ohh cok sukur kavusmussun oglusuna allah anali babali buyutur ins canim seni tebrik ederim son anda nisan annesi oluverdin sende... masallah sana ve bebesine

ilahi cok yasa hemi cok guldurdun beni inan sizlerden cok sey ogreniyorum , yarin ins allahtan bir mani olmazsa anne olucam ve sizin tecrubelerinizden cok faydalanacagima eminim burda sessiz bir sekilde sizleri takip ediyorum genelde geldigim saatlerde topiginizde kimse olmuyor ama hemen hemen her yazdiginizi okuyorum hepsi cok ogretici
Bu ara martin bebegine masallah daim olsun ins buyumesi bu sekilde

Cnmm ilk banyodan snra gunde 1 kere heryerini yagla.Kivrim,bogum yerleri cok onemli yada ben araa yuz kremi var mustelanin onu da koltukalti boyun altlarina suruyorum,genelde hergun .bazen 1 gun atliyorum.ama sen yavasca basla henuz coook miniiiiik,yerim onu ben yaaa

bnim oğluşumd 2kez aynı şekilde kustu. hatta birinde beşiğin içindeydi. bir anda gördük az daha yanında olmasaydık sırt üstü yatıyordu allah korudu beşiği falan hep battı. ne içtiyse çıkardı o gün. bizde çok korktuk. hep yan yatırıyorum ama bizim yaramaz sırt üstü dönüyor. daha sonra olmadı inş. da olmaz insan çok korkuyor böyle durumlarda. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…