Cnmmm nsl gidiyor annelik?bol bol ilik suile yika gogsunu her emzirmeden snra diyeyim.cok iyi gelecek cnm. Emin o,
sagol canim, nasilsin bu arada? bebis nasil? kac haftalik oldu minnos kizin?
ttlım kızım bugun 15 gunluk oldu ama yeni doğan sarılığımız var atlatmaya çalışıyoruz ama keyfimiz yerinde şükür babaannemiz anyo yaptırdı uyuyor şimdi kızım ben de o uyuyorken foruma bır göz atayım dedim
kızlar 30.04.2012 de gece 23:30 da epidural sezeryanla Mehmet Kemalim dünyaya geldiogün akşam saat 17:00 gibi doktorum suni sancı verdi normal doğumu başlattı fakat bazı aksilikler ve suni sancı aralığının çok kısa olmasından dolayı sezeryana karar verdim şimdilik herşey yolunda bebeişim 3.340 gr ve 52 cm boyunda çok şükür iyiyiz
ohh masallah onagecer annesi sen hic merak etme, bizde de olmustu. Bebisler uyuyorken biz de mi yatip uyusak acaba
mumkun olmuyor ki ev işleri bizi bekliyor güya lohusayız pehh ne hamileliktek doyasıya birşey anladım ne de lohusalıktan ...
bu arada bebek bezi olarak ne kullandınız ben primanın premıum care kullandım pişik yaptı kzıma şimdi baby star kullanıyorum o iyi geldi
Kızlar hepinize merhaba....
Doğumdan sonra girebilmek ancak şimdiye kısmet oldu... Geçmişi okumaya çalışıyorum ama henüz tamamını okuyamadım... Doğumum iyiydi ama sancılarım 7-8 günde ancak geçti. Ardından çok fena hemoroid oldum... Hala sıkıntım var..... Yani biraz sorunluyum hala. Oğlum iyi çok şükür... Ummarım herkes iyidir............. Sizleri kocaman öpüyorummm şimdilik.
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba annisler ve minnoslar.
oglusum uyuyor, ben de hemen foruma gireyim dedim, insallah hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir. Yarin kontrolumuz var, insallah oglus kilo almistir, ban hala sutum yetmiyor gibi geliyorPromalt iciyorum, eger firsatim olursa gunduz oglus uyurken uyuyorum nadir de olsa (malum yardim edenim yok, hem oglusa bakmak hem yemek vs derdi zor oluyor), gunde 3 lt su iciyorum ama oglus uyurken sagdigimda hala oyle cok gelmiyor sutum, meseladun 50 ml sagabildim yarim saatte bu sut zamanla artacak mi? bu arada dr bu haftalar en zor haftalari, arada en azindan gece yatarken ek olarak mama da ver demisti, 60 ml yani 2 oz yapip veriyorum. Biliyorum anne sutunu almaya devam ettigi surece mamanin bir zarari yok ama keske sadece kendi sutum yetebilse acaba uykusuzluk, duzenli beslenememek ya da sutumu kafama takmam mi engel oluyor cok gelmesine, oof off 9 ay dua ettim sutum bol olsun, oglusumu aylarca hatta yasina bastiktan sonra bile besleyebileyim diye
Kızlar hepinize merhaba....
Doğumdan sonra girebilmek ancak şimdiye kısmet oldu... Geçmişi okumaya çalışıyorum ama henüz tamamını okuyamadım... Doğumum iyiydi ama sancılarım 7-8 günde ancak geçti. Ardından çok fena hemoroid oldum... Hala sıkıntım var..... Yani biraz sorunluyum hala. Oğlum iyi çok şükür... Ummarım herkes iyidir............. Sizleri kocaman öpüyorummm şimdilik.
kızlar, nasılsınız diyeceğim ama az evvel msj ları okududum. çok özlemişim sizi..
omrumuz ve permers canlarım gerçekten stres ve yorgunluk süt miktarını etkiliyor, yediğimiz içtiğimiz de kalitesini. benim yanımda hem annem hem de kayın validem dönüşümlü kaldılar. ve allah onlardan razı olsun, hiç bir iş yaptırmadılar. ben sadece emzirdim ve alt açtım. fırsat oldukça da dinlendim.. dinlenmediğim zaman resmen gögüslerim dolmuyordu. bakalım haftaya ben de yalnızım umarım sıkıntı olmaz.. sizlerin de en kısa sürede sütleri dolar taşar.. bebişlerinize yeter de artar.. çörekotulu bal yiyorum 1 kaşık üstüne humana still içip yatıyorum, kalktığımda göğüslerim şişmiş oluyor. tavsiye ederim canlarım.
fundammm kuzummmm hoş geldin... bende de hemoroid oldu yaaa.. sölemesi ayıp her wc den sonra kanıyor. ama bebekten dr. a gidemedim. 40 ım çıksın gideceğim bakalım.. çok geçmiş olsun..
Evet dgru o da var.bnde dyymustumpazar gunu hast yattım yenı doğum yapmış olan bır annenın de göğzğü yara olmuş dr a sordu dr karbonatlı suyla pansuıman yapın başka bır şey önermıyoruz dedı
sen yaıznca paylaşıyım istedım
Kızlaaar kızım emdikten sonra fışkırtırak kustu 2-3 kez. Hani fazla emdiğinin ağzının kenarından azcık dökülmesi gibi değil de bütün emdiğini fıışşşş diye çıkarması...
Nisan annelerinde de yazmışlar, netten ben de araştırdım, reflü ihtimali diyor!
Sizde de var mı bu durum ?
canlarım yaa kızımın koltuk altı pısık olmus teyzelerı..mutelanın pısık kremını koltuk altınada kullanabılırmıyım??
yada bıldıgınız baska bısı varmı??yardımmm teyzelerımızzzz:))
...
Cnm Ada da 5-6 kez aynen oyle kusmustu.cokk affedersiniz donuma kdr islaniyordum.bebeklerde dedigin gibi reflu var.yaptigim arastirmalara gore 8 aya kdr olabiliyor cnm duzelck snra
kızlar 30.04.2012 de gece 23:30 da epidural sezeryanla Mehmet Kemalim dünyaya geldiogün akşam saat 17:00 gibi doktorum suni sancı verdi normal doğumu başlattı fakat bazı aksilikler ve suni sancı aralığının çok kısa olmasından dolayı sezeryana karar verdim şimdilik herşey yolunda bebeişim 3.340 gr ve 52 cm boyunda çok şükür iyiyiz
Selam taze annecikler.. Herkes iyidir umarım. Bizim de dün kontrolumuz vardı. Kalça cikigi icin ultrasona girdi. Cok şükür normalmiş. Uykudan uyandirildigi icin sinirlendi tabii. Dr. Muayenesinde soymasi kolay olsun diye tulum giydirmistim. Kendimden ziyade paşamı huzursuz etmeyeyim dedim. Ama benim pasa bezi acar acmaz cis yapti. Malum biz de cis şansına saga sola karşıya ne yone denk gelirsebu kez de sagdan yana tercihini kullandı ve tulumu cis yapti. Neyseki yedek tk vardı. Mizildaya mizildaya onu giydi. Bı arada Dr. Olgusun çıkardığı bu garip seslere koptu tabii. Biz alıştık artık, küçük keçimiz o bizim diyoruz Dr.a. hakikaten koç burcu ama keçi burcu sanıyor kendini, keçi gibi sesler çıkarıyor. 4.5 kg 59 cm olmuş, 41kere masallah aman kızlar maşallah diyelim hepsine. Hepmiz okudukca diyoruz ama Basıma gelenleri biliyorsunuz, yine bi aksilik olacak diye endiseleniyorum. Kisacasi nazardan odum kopuyor. Bugünlerde yüzü koyün yatmaya bayılıyor. Arkadan da pit pit atıyor tabii neyse şimdilik bizden bu kadar. Opuldunuz ve koklandınız bebisleronizle birlikte.İ
canlarım yaa kızımın koltuk altı pısık olmus teyzelerı..mutelanın pısık kremını koltuk altınada kullanabılırmıyım??
yada bıldıgınız baska bısı varmı??yardımmm teyzelerımızzzz:))
Kızlaaar kızım emdikten sonra fışkırtırak kustu 2-3 kez. Hani fazla emdiğinin ağzının kenarından azcık dökülmesi gibi değil de bütün emdiğini fıışşşş diye çıkarması...
Nisan annelerinde de yazmışlar, netten ben de araştırdım, reflü ihtimali diyor!
Sizde de var mı bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?