Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allah bebişlerimizin hepsini korusun inş. Aynen canım valla aklı çıkıyor insanın.
Ben de hep yan yatırıyorum. Bi sağına bi soluna... Kafası yamuk olmasın diye :)

Cnmm anali babali buyusun bebisin.ayyy ayni Adanin boy kilosunda dogmuss:)) saglikli sihhatli olsun bebisin

tebrik ederim ... allah her ikinize de sağlık versin maşallah yavruna...

Gözün aydııııınnn Maşallah bebeğine tatlım Allah analı babalı büyütsün inş.

ohhhhhhhh yaaaaa ukurr sagsaglım sende kurtuldun.Allah analı babalı buyutsun kuzum:))kokla benım ıcın mıs mıss:)

teşekkür ederim kızlar nihayet bende bebişli oldum size imreniyordum valla şimdi bende siz gibi sütüm yettimi karnı doydumu sütümü ne artırır derdindeyim humana emziren anne çayı içiyorum faydası varmı kızlar tavsiye edermisiniz bide sütüm tam olarak gelmiyor herhalde 2-3 güne düzelir arada aptamil yeni doğan maması hazırlayıp veriyorum ayrıca siz nasıl giydiriyorsunuz bana çok sıcak basıyor ama bebeği sanırım 2 kat falan giydirmek lazım değilmi???

ne mutlu sana canım sende kavuştun hayırlısıyla yavruna. sezeryan ile yapılan doğumlarda 2-3gün geç geliyor süt birde doktorum bana eve gidince ılık duş yap ve göğüslrine masaj yap demişti gerçekten faydası oldu. böylece yavaş yavaş geleye başladı sütüm yediklerine dıkkat et. bol bol da sıvı tüket bebeğini de sık sık emzir. sütüm gelmiyor deme sakın. bebişin emdikçe sütün artacak ve bollaşacak. kıyafete gelince sen sakın kendini üşütme. çok kalın giyme ama belini ayaklarını sıcak tut. bebişide ben çok çok sıkı giydirmiyorum öyle lahana gibi. altında çıtçıtlı badi ve üzerinde tulum oluyor.

tekrar tebrik ederim. bu arada ilk haftalar biraz zor geçiyor allah yardımcın olsun. ama sonra alıştıkça annelik bir başka güzel diyor insan. logusalıktan mıdır bilmem ama ben birde çok hassas olmuştum. herkesin sözü yaptıkları batıyordu resmen. kendi kendime ağlıyordum durup dururken sende olurmu bilmem ama byle durumlarda var bilgin olsun...

Amin canım, hepimizinki tüm sıkıntılardan, hastalıklardan uzak sağlıkla büyüsünler.. ayyyy ben de senin adına çok sevindim. şimdiden tebrik ederim, sağlıklı ve güzel bi,r doğum ve bol bol süt dilerim senin için Allah'tan.. burda her birimiz birbirimizden çok ama çok şey öğrendik. inşallah bebişler rutine girer de biz de yeni paylaşımlar ve yepyeni heyecanlarla yolumuza hep birlikte devam ederiz..

hadi caNIM, GÖZÜN AYDIN.. sonunda mehmet kemali miz de katıldı aramıza.. maşallahh size.. humana ben de işe yaradı. fırsatın oldukça da uyu lütfen. çok öpüyorum sizi.. ben de çıt çıtlı uzun kollu badı ve tulum ya da zıbın tk. duruma göre penye yelek.. dr. sen 1 kat giyinmeye ihtiyaç duyuyorsan bebeği 2 kat giydir. yazın bizler soyunmak istediğimiz için de bebeği 1 kat giydereceğiz tabii bu durumda

topiğe girme fırsatı olacak tüm annelere ve misafirlerimize günaydınlar

dün ilk kez ege karşısında çaresizlikle kalakaldım. burda güzel güzel anlattığım oğlum akşam resmen ağlamaktan kendinden geçti. ne emzik ne meme hiçbirini almıyor ve nefesi kesilecek kadar ağlıyordu. hiiçççç böylesi olmamıştı. aslında gaz sıkıntılarımızın nerdeyse artık saatleri vardı. o saatlerde huzursuz oluyordu, bi şekilde rahatlamasını sağlıyordum. masaj, alt açma, hareket ettirerek bağırsakları çalıştırmak, emzirmek ya da emzik vermek, gaz ilacı filan.. bu kez hiçbir şey ama hiçbir şey kaR ETMEDİ. yavrum katıla katıla ağladı. ufak bi pırttan sonra yorgunluktan kucağımda uyuya kaldı. ve ben uyanacak ve tekrar aynı şeyler olacak diye korkumdan 2 saaat kucağımda bekledim. neyse yatırdım ve gece de aynı şeyler olur korkusuyla geçirdim. inanır mısınız gece de gaz yapmasına rağmen bitmedi sıkıntısı. anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama çocuğum gazdan çatlayacak tövbe tövbe :44: gece de sab. verdim , sabah da kayısı kaynattım suyunu verdim. baktım olmadı şu kimyonu deneyeceğim bir de..

bir tatlı kaşığı rezeneyi bir su bardağı suda kaynat,soğuyunca bebişe bir tatlı kaşığı ver bak nasıl zorttt zort .kıyamam ben onlara ya.ayrıca rezeneyi çay olarak sende tüket.süper faydalı.ben kabızlığımı onunla attım

canım benimde iki göğsüm yara oldu sanki kopacak gibi uçları..naptıysam geçiremedim lansinoh krem, ayva çekirdeğini suda kaynatmak gibi şeler denedim emzirdikçe geçer dediler hep ama emzirme zamanında çılık çılığa beynime kalbime ağrı saplanıodu kol kaslarım kedini sıkmaktan kasılmış kalıodu öle, sonra bişelerin yanlış gitiiğini farketiim emzirme tekniklerine baktım imternetten nasıl emziriolar die meğer yanlış emziriomuşumm, ucunu çıkarmadan direk memeyi vermeye çalışıodum, şimdi ucuyla oynuorum şişio uç, lap die birden sokuorum ağıza kahverengi kısmınıda alacak şekilde,,sol göğsüm geçti sağda baya yarası küçüldü ilk çılığımından sonra emio bebişim..

canım uyumak sütü artırıo ne azaman gündüz uyusam 1 saat filan uyandığımda goüğslerim ağrıo dolduğu için emzirince bende bebişte rahatlıoodu..şimdi bende senin gibiyim gündüz yanımda kimse yokk uyuyamadığım ve sinirlerim bozulduğu için sütüm azaldı sanıorumm...bebişte acaip kucakçı oldu bıraktığım anda vıyy kopartıoo. şu anda da kucağımda uyuyoo.. benden de tek sağımda tek memişten 70 cc geliodu 3 hafta önce bi ara öle oldu şimdi yine 40 cc anca çıktıı.. yemekten öte moralin ve uykunun çok önemli olduğunu birkez daha görmüş oldumm..

Cnm kolik mi acaba?? Ayaklarini karnina ceke ceke agliyrsa bnce de gazzz sadece.kimyonu bol tuketiyormsn? Sab simplex dmla iyi glmisti Adann gazini dr. Gnde 4 diodu ama ben 2 veriyrdm yetiyrdu.evin icinde gezinme ninni yada arabyla gezme de rahatlatr cnm b ilgn olsn

Artik tamm isirmalik oldu Adacik.elli kolu yerinde durmuyor bicir bicir konusuyor :))) Size de bgnku cektigim fotografi atmak istedim

...
Artik tamm isirmalik oldu Adacik.elli kolu yerinde durmuyor bicir bicir konusuyor :))) Size de bgnku cektigim fotografi atmak istedim

Ay Muj valla tam ısırmalık olmuş Hay maşallah lokum bu lokummm :)
Allah nazarlardan saklasın inş.

hemen kötüye yormayın çok emmiştir bizde de olmuomu bazen yemeği kaçırıoruz mide bulantısı filan e oda bebiş fazla gelince çıkartıvermişş :) MaşAllah MaşAllah

kayınvaldeler nie böle..anne gibiside yok işte onlarda anne ama oğlan annesii bizdemi öle olucazkii ama mümkün değil..benim kayınvaldem de sağolsunn yaptı yapıcağını gitti 10 günde..eşimle 7 kere kavga etiysem 5 i kv sayesinde oldu..hep odak nokta o olucak karşımdaki hastadır değildir iyimidir değilmidir yok benmerkezci, ne olursanız olun ister prof ister doktor ister ev hanımı hayatta birçok başarınız olsun hiç farketmio kayınvalde kayınvaldedir..evlendiğimizin ilk ayında ilk kavgam ilk bayramımızı hamileleğimin ilk 3 ayı lohusalığımın ikinci haftasında dağıtıı gitii..annecimde sağolsun 40 ım çıksın die gündüz işe gece bana koşuoo...

Ay Muj valla tam ısırmalık olmuş Hay maşallah lokum bu lokummm :)
Allah nazarlardan saklasın inş.

amin cnm,hepimizinkini cnm:) cadimmm bnmmm :)) profil fotom 1 aylik da kalmis,duzenleme yapayim bari dedim:))

kızlar sevde gülin'im 16 günlük oldu. Herşey yolunda gibi görünüyor. Ama gelin görün ki kızım doymuyor. Emerken memede uyuya kaldığı için doyuramıyorum onu mecburen uyanık olduğu zamanlarda mama takviyesi yapıyorum. Akıl verin ne yapmam lazım.

Cnm uyuyakalmasina izin verme o zmn. Ama doymasa bas bas bagirir.ndn mama? Sutun geliyr anladigim kdriyla emzir cnm.mama verme yeterliyse sutun

doymadıgını nerden çıkardın anlamadım.doymasa kıyametı koparır o merak etme,ağlar durmaz.sen sureklı emzır mama vere kı sutun artsın.
az emınce bız doymadıklarını sanıyoruz bazen mesela bugun benım kızmda az emdı doymadı ddedım heralde zorla verdım memeyı 5 dak.sonra hepsını kustu fazla geldı demekkı,rahat ol sen o doyuyodur amaaaaa mama verme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…