bnim oğluşumd 2kez aynı şekilde kustu. hatta birinde beşiğin içindeydi. bir anda gördük az daha yanında olmasaydık sırt üstü yatıyordu allah korudu beşiği falan hep battı. ne içtiyse çıkardı o gün. bizde çok korktuk. hep yan yatırıyorum ama bizim yaramaz sırt üstü dönüyor. daha sonra olmadı inş. da olmaz insan çok korkuyor böyle durumlarda. allah hepimizin bebişlerine sağlık versin...
Cnmm anali babali buyusun bebisin.ayyy ayni Adanin boy kilosunda dogmuss:)) saglikli sihhatli olsun bebisin
tebrik ederim ... allah her ikinize de sağlık versin maşallah yavruna...
Gözün aydııııınnnMaşallah bebeğine tatlım Allah analı babalı büyütsün inş.
ohhhhhhhh yaaaaa ukurr sagsaglım sende kurtuldun.Allah analı babalı buyutsun kuzum:))kokla benım ıcın mıs mıss:)
teşekkür ederim kızlar nihayet bende bebişli oldum size imreniyordum valla şimdi bende siz gibi sütüm yettimi karnı doydumu sütümü ne artırır derdindeyimhumana emziren anne çayı içiyorum faydası varmı kızlar tavsiye edermisiniz bide sütüm tam olarak gelmiyor herhalde 2-3 güne düzelir arada aptamil yeni doğan maması hazırlayıp veriyorum ayrıca siz nasıl giydiriyorsunuz bana çok sıcak basıyor ama bebeği sanırım 2 kat falan giydirmek lazım değilmi???
Amin canım, hepimizinki tüm sıkıntılardan, hastalıklardan uzak sağlıkla büyüsünler.. ayyyy ben de senin adına çok sevindim. şimdiden tebrik ederim, sağlıklı ve güzel bi,r doğum ve bol bol süt dilerim senin için Allah'tan.. burda her birimiz birbirimizden çok ama çok şey öğrendik. inşallah bebişler rutine girer de biz de yeni paylaşımlar ve yepyeni heyecanlarla yolumuza hep birlikte devam ederiz..Ohh cok sukur kavusmussun oglusuna allah anali babali buyutur ins canim seni tebrik ederim son anda nisan annesi oluverdin sende... masallah sana ve bebesine
ilahi cok yasa hemi cok guldurdun beniinan sizlerden cok sey ogreniyorum , yarin ins allahtan bir mani olmazsa anne olucam ve sizin tecrubelerinizden cok faydalanacagima eminim burda sessiz bir sekilde sizleri takip ediyorum genelde geldigim saatlerde topiginizde kimse olmuyor ama hemen hemen her yazdiginizi okuyorum hepsi cok ogretici
Bu ara martin bebegine masallahdaim olsun ins buyumesi bu sekilde
hadi caNIM, GÖZÜN AYDIN.. sonunda mehmet kemali miz de katıldı aramıza.. maşallahh size.. humana ben de işe yaradı. fırsatın oldukça da uyu lütfen. çok öpüyorum sizi.. ben de çıt çıtlı uzun kollu badı ve tulum ya da zıbın tk. duruma göre penye yelek.. dr. sen 1 kat giyinmeye ihtiyaç duyuyorsan bebeği 2 kat giydir. yazın bizler soyunmak istediğimiz için de bebeği 1 kat giydereceğiz tabii bu durumdateşekkür ederim kızlar nihayet bende bebişli oldum size imreniyordum valla şimdi bende siz gibi sütüm yettimi karnı doydumu sütümü ne artırır derdindeyimhumana emziren anne çayı içiyorum faydası varmı kızlar tavsiye edermisiniz bide sütüm tam olarak gelmiyor herhalde 2-3 güne düzelir arada aptamil yeni doğan maması hazırlayıp veriyorum ayrıca siz nasıl giydiriyorsunuz bana çok sıcak basıyor ama bebeği sanırım 2 kat falan giydirmek lazım değilmi???
selam kızlarr
sol göğsümün ucu yara oldu bugün kızımı emzirirken kanadığını farkettim inşallah kızımın ağzına gitmemiştir hemen çıkardım sabahtan beri sağ mememi veriyorum yetmiyor ama sürekli emziriyorum
bu arada bugün sağlık ocağına gittik kızı -m 4 kilo olmuş 1 haftada 490 gr almışız boyumuzda 51 cm olmuş
topuk kanı alındı maşşallah sütünüz çok yarıyor kanı iyi dedi çok sevindim içime su serpildi ben yetmiyor yaramıyor diye düşünürken
ama kızım çok ağladı doktor iğneye yanlamasına soktu hala kanıyor sabahtan beri
umarım herkesler iyidir
doğum yapan varsa gözleri aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
bu arada bu meme için önerebilceğiniz bişey varmı sütler boşu boşuna akıyor sağamıyorumda çok acıyor
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba annisler ve minnoslar.
oglusum uyuyor, ben de hemen foruma gireyim dedim, insallah hepiniz ve bebisleriniz iyisinizdir. Yarin kontrolumuz var, insallah oglus kilo almistir, ban hala sutum yetmiyor gibi geliyorPromalt iciyorum, eger firsatim olursa gunduz oglus uyurken uyuyorum nadir de olsa (malum yardim edenim yok, hem oglusa bakmak hem yemek vs derdi zor oluyor), gunde 3 lt su iciyorum ama oglus uyurken sagdigimda hala oyle cok gelmiyor sutum, meseladun 50 ml sagabildim yarim saatte bu sut zamanla artacak mi? bu arada dr bu haftalar en zor haftalari, arada en azindan gece yatarken ek olarak mama da ver demisti, 60 ml yani 2 oz yapip veriyorum. Biliyorum anne sutunu almaya devam ettigi surece mamanin bir zarari yok ama keske sadece kendi sutum yetebilse acaba uykusuzluk, duzenli beslenememek ya da sutumu kafama takmam mi engel oluyor cok gelmesine, oof off 9 ay dua ettim sutum bol olsun, oglusumu aylarca hatta yasina bastiktan sonra bile besleyebileyim diye
ohh masallah onagecer annesi sen hic merak etme, bizde de olmustu. Bebisler uyuyorken biz de mi yatip uyusak acaba
topiğe girme fırsatı olacak tüm annelere ve misafirlerimize günaydınlar
dün ilk kez ege karşısında çaresizlikle kalakaldım. burda güzel güzel anlattığım oğlum akşam resmen ağlamaktan kendinden geçti. ne emzik ne meme hiçbirini almıyor ve nefesi kesilecek kadar ağlıyordu. hiiçççç böylesi olmamıştı. aslında gaz sıkıntılarımızın nerdeyse artık saatleri vardı. o saatlerde huzursuz oluyordu, bi şekilde rahatlamasını sağlıyordum. masaj, alt açma, hareket ettirerek bağırsakları çalıştırmak, emzirmek ya da emzik vermek, gaz ilacı filan.. bu kez hiçbir şey ama hiçbir şey kaR ETMEDİ. yavrum katıla katıla ağladı.ufak bi pırttan sonra yorgunluktan kucağımda uyuya kaldı. ve ben uyanacak ve tekrar aynı şeyler olacak diye korkumdan 2 saaat kucağımda bekledim. neyse yatırdım ve gece de aynı şeyler olur korkusuyla geçirdim. inanır mısınız gece de gaz yapmasına rağmen bitmedi sıkıntısı. anlamıyorum o kadar dikkat ediyorum yediklerime ama çocuğum gazdan çatlayacak tövbe tövbe :44: gece de sab. verdim , sabah da kayısı kaynattım suyunu verdim. baktım olmadı şu kimyonu deneyeceğim bir de..
...
Artik tamm isirmalik oldu Adacik.elli kolu yerinde durmuyor bicir bicir konusuyor :))) Size de bgnku cektigim fotografi atmak istedim
Kızlaaar kızım emdikten sonra fışkırtırak kustu 2-3 kez. Hani fazla emdiğinin ağzının kenarından azcık dökülmesi gibi değil de bütün emdiğini fıışşşş diye çıkarması...
Nisan annelerinde de yazmışlar, netten ben de araştırdım, reflü ihtimali diyor!
Sizde de var mı bu durum ?
etkiliyor tabii etkilemez mi kayınvalidem sağolsun bakıyor bize bakmasına ama başıma da kakıyor hal böyle olunca sinirleniyorum. e benim annem de calısıyor sadece hafta sonu gelebiliyor yanımıza e maddi sıkıntılarımız da cabası düşünmeden edemiyor insan böyle olursa süt olmaz tabii ama kendimi sütümün yettiğine inandırmaya calısıyorum rabbim bereketlendirsin diye de dua ediyorum napimm başka çarem yok ki
Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836 Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836
Artik tamm isirmalik oldu Adacik.elli kolu yerinde durmuyor bicir bicir konusuyor :))) Size de bgnku cektigim fotografi atmak istedim
Ay Muj valla tam ısırmalık olmuşHay maşallah lokum bu lokummm :)
Allah nazarlardan saklasın inş.
MAŞALLAH MAŞALLAH Çok tatlıı kendi gibi alınyazısı güzel olsun yavrumun
kızlar sevde gülin'im 16 günlük oldu. Herşey yolunda gibi görünüyor. Ama gelin görün ki kızım doymuyor. Emerken memede uyuya kaldığı için doyuramıyorum onu mecburen uyanık olduğu zamanlarda mama takviyesi yapıyorum. Akıl verin ne yapmam lazım.
Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836 Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836
kızlar sevde gülin'im 16 günlük oldu. Herşey yolunda gibi görünüyor. Ama gelin görün ki kızım doymuyor. Emerken memede uyuya kaldığı için doyuramıyorum onu mecburen uyanık olduğu zamanlarda mama takviyesi yapıyorum. Akıl verin ne yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?