Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sende kavustun oglusuna hadı bakalım hayırlı olsun,Allah sıze bagıslasın,gule gule buyut yavrunu.

saol martim evet nihayet aramızda mehmet kemal şimdi biraz uyududa bende foruma girebildim :) humana bendede işe yaradı ablamdada yaramış şimdi bide kuru incir ceviz ve hurma yiyorum tam olarak oturup adam akıllı yemek yiyemiyorum canım istemiyor acıktıkca atıştırıyorum zaten uzun boylu yiyecek kadar masada oturamıyorum bile bende artık çıtçıtlı badi üzerine pijama takımını yada tam boy çıtçıtlı giydiriyorum zıbın olayını hiç sevmedim çok toplanıyor

saol yeşimm sütte sorun yaşamadım çünkü normal doğum sanıcısını çektim suyum hastahanede geldi yaklaşık 5-6 saatte sancı çektim snra sezeryana girdim bende çok hassasım ama güçlü olmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun

kızlar bu kimyonu nasıl kullanıyosunuz kendinizmi içiyosunuz bebeğemi içiriyosunuz ayrıca bebekte gaz önleyici başka bir tavsiyeniz varmı ? biz bugün eczaneden zinco damla aldık sanki işe yaradı tavsşye edermisiniz kullanalımmı

guzel annışler nerelerdesınız bakalım aay onceden geçmıs oku oku bıtmezdı sımdı kımsecıkler yok çok üzülüyorum valla böyle böyle kapanacak topiğimiz
dun asımızı olduk,çok agladı kuzucum duramdım ası odasında zaten,ası olduktan sonra gırdım odaya nasılagladı yavrum ama kucagıma alınca sustu hemen ne guzel bı sey annelık,Allah isteyen herkese nasip etsin
kilo almısız teyzelerı o çiroz kızım 2 kılo almıs 4600 olmus
sutun yarıyo dedı dr,
şimdilik bızden boyle,pazar günü kırkımız cıkıyo ıns

Slm kıslar,

Kısmetse benimde sayılı günlerim kaldı..İnş. hepimiz sağ sağlim kavuşacağız...Benim ara ara karın ağrılarım oluyor kısa sürüyor ama...Mağnezyum ilacımı kestim..Sanırım beni o ishal etti..

Slm kıslar,

Kısmetse benimde sayılı günlerim kaldı..İnş. hepimiz sağ sağlim kavuşacağız...Benim ara ara karın ağrılarım oluyor kısa sürüyor ama...Mağnezyum ilacımı kestim..Sanırım beni o ishal etti..

Slm kıslar,

ooy ne tatlısın sen öyle yerım ben seniiii,maşallahçok tatlı kocaman bi kız olmuş.Allah nazzardan saklasın,inş gözleri değişmez

Tsk ederizzzz.imm cok zor grmesi ama gordun valla gozlerinin rengini.ilk lacivert gibiydi simdi yesil.bakalim nsl olacak.buarada maasallah kizin guzel kilo almis.sanirim Ada gibi olcak.suan cok giyim almayin ayina gore,valla ozendigim yazlik giyimler simdi oluyor.genelde 6-9 giyiyor sende 3-6 al suan icin sanirim rahat giyer

ben hep uyuk almıstım kıyafetlerını,hatta doğdugu zaman sıkıntı cektım bayaa,hepsı buyuk geldı.gıdıp bı suru yenı kucuk kıyafet aldım.
sızın orası sıcaktır zaten yazlık gıydırmeye basladınmı?
bak sana sporu sorcaktım,ne zaman basladın spora dr kacıncı aydan sonra ızın verdı,hangı hareketlerı yapıyosun,karın hareketlerı yasak galıba

ben artık sağma işini bıraktım sarılık geçti diye.güzel emiyor çiş kaka yerinde.kafama takılan bu emme süresini nasıl belirliyonuz.benimki bıraksan sabahaca emer.ama dr teyzesi 10 dak bir meme 10 dak diğeri diyor.10 dak içinde alıyomuş alacağını bebek.ben 10 dk sonra mememi çekiyorum.ama memede süt kalmış oluyor.onuda mecbur sağıyomm saklıyorum..

MARTİM, öncelikle çok gçmiş olsun. gaz sancısı çok fena gerçekten. ara ara benim oğluşum da katıla katıla ağlıyor. içim gidiyor. ne yapacağımı şaşırıyorum. sab simplex gaz ilacımız var onu kullanıyorum. o zaman rahatlıyor. allah hepsine sağlık versin. inşallah bir daha başına gelmez böyle bir durum.

MUJ minik ada kocaman olmuş. allah nazarlardan saklasın pamuk maşallah, tam bir güzellik... allah sağlık versin...

o memede kalan sutu mutlaka sag cunku asıl yaglı kısım orası,bu arada sen easy yı uygulayabılyo musun

ben bugün doktora gittim. benim oğluşum da obur sürekli meme ver almam demez. ama doktor 5dk ver sonra gazını çıkar dedi bugün. mümkün değilki 5dk. sonra memeden alıyım gazını çıkartıyım dedim öyle bir tutmuş ayıramadım. emzirmenin bir süresi tekniği varsa benimlede paylaşın lütfen...

o memede kalan sutu mutlaka sag cunku asıl yaglı kısım orası,bu arada sen easy yı uygulayabılyo musun

yok be canım nerde..easyde 45 dk emzirme var.artı bu bebekler robot deilki 7de emzir 7 45 aktivite yaptır.benimki öyle zaman oluyoki 4 saat uyutamıyorum.benimkinin uyku problemi var.sevmiyo uyumayı .yatır kaldırı sadece uygulamaya başladım şimdilik.ama ondada çok ağlıyor..

aynen valla bızım fıstıkda bı uyandımı 2-3 saate zor uyuyo ben oyle altını degıstır hemen uyusn cocuk hıc görmedım valla

Cnmm sadece anne sutu vlla sutun yariyor diyorlar.annem de yagli ineksin diyor:)))) oyyy ben onu yerimmm dogdugunda Ada da Afrikali gibiydi,smdi maasallah.2 ay ileriden gidiyor.3 aylik kntrol 7.380. Bakalim haftaya gidebilcz sanirim kac cikacak.ama artik bu aydan snra dururmus yavas yavas diye okudum.cnmm bnm dr. Senin zmnlarindyken yrm saat emzir.15-15 dk seklinde.doymuyorsa bence emzirmelisn die dusunuyorum.doymuyorsa sute bak bakalim yavas mi geliyor,fiskiriyor mu?

Bizde de ayni sikinti olmustu,boyun bolgesi acik kaliyrdu kucuk almistim gidip.evet yazlik bolgedeyim ama gecen uzun kollu bdy ,kisa kollu bady vardi .kisa kollu tshirt hemen cikardim.cok acayip sicak disarisi.bnce 6 ayda herks bslamali.ama bnm dr. Sorun yok demisti 2 ayken baslayin diyormus o.ben 3 aydayken basladim.yavas yavas yapmalisn alisirsin ztn 2 hfta gecince .ben b- fit e gidiyorum.biliyorsundr heryerde var onlarn hareketini yapiyorum.karin hareketi yasak demedi dr. İyi msn sikintin varmi dedi.yok dedim o zmn devam sorun yok dedi

Cnmmm ilk once coook tsk ederim.zmn cabuk geciyor bir bkmisin senin oglusun da byle olmus cnm meme degisimlerinde vs. Gaz cikar yutmasin iyice.ayiramadigin zmn zorlama.bktinki 15 dk. Gectin pRmagini sokaraktn memedn ayir,cikar gazini diger memeye gecis

allah seni nazarlardan saklasın kuşummm benim... ne tatlı olmuşsun yaaaa :) maşallah maşallahh 41 kere...

sağol mujjcun, sab simp. veriyorum ben de. ama anlamadım. akşama kadar pırt pırt cort cort ama akşam oldu mu cııldırıyor çocuk :44::44: geçecek inşallahh...

benimki resmen hava yutuyor ya naptıysam beceremedim emdirmeyi. sürekli boğazına kaçırıyor. anladım ki sütüm hızlı geliyor. çocuk durdurabilmek için cuk cuk yaptırıyor. olaki nfes ve emme ritmi 1 saniye aksasın genzine kaçırıyor sütü. meme değişiminde de öyle 1 saat pıtpıtlasam o gaz çıkmıyor. napiyim ben anlamadım..:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…