Amin canım, hepimizinki tüm sıkıntılardan, hastalıklardan uzak sağlıkla büyüsünler.. ayyyy ben de senin adına çok sevindim. şimdiden tebrik ederim, sağlıklı ve güzel bi,r doğum ve bol bol süt dilerim senin için Allah'tan.. burda her birimiz birbirimizden çok ama çok şey öğrendik. inşallah bebişler rutine girer de biz de yeni paylaşımlar ve yepyeni heyecanlarla yolumuza hep birlikte devam ederiz..
hadi caNIM, GÖZÜN AYDIN.. sonunda mehmet kemali miz de katıldı aramıza.. maşallahh size.. humana ben de işe yaradı. fırsatın oldukça da uyu lütfen. çok öpüyorum sizi.. ben de çıt çıtlı uzun kollu badı ve tulum ya da zıbın tk. duruma göre penye yelek.. dr. sen 1 kat giyinmeye ihtiyaç duyuyorsan bebeği 2 kat giydir. yazın bizler soyunmak istediğimiz için de bebeği 1 kat giydereceğiz tabii bu durumda
saol yeşimm sütte sorun yaşamadım çünkü normal doğum sanıcısını çektim suyum hastahanede geldi yaklaşık 5-6 saatte sancı çektim snra sezeryana girdimne mutlu sana canım sende kavuştun hayırlısıyla yavruna. sezeryan ile yapılan doğumlarda 2-3gün geç geliyor süt birde doktorum bana eve gidince ılık duş yap ve göğüslrine masaj yap demişti gerçekten faydası oldu. böylece yavaş yavaş geleye başladı sütüm yediklerine dıkkat et. bol bol da sıvı tüket bebeğini de sık sık emzir. sütüm gelmiyor deme sakın. bebişin emdikçe sütün artacak ve bollaşacak. kıyafete gelince sen sakın kendini üşütme. çok kalın giyme ama belini ayaklarını sıcak tut. bebişide ben çok çok sıkı giydirmiyorum öyle lahana gibi. altında çıtçıtlı badi ve üzerinde tulum oluyor.
tekrar tebrik ederim. bu arada ilk haftalar biraz zor geçiyor allah yardımcın olsun. ama sonra alıştıkça annelik bir başka güzel diyor insan. logusalıktan mıdır bilmem ama ben birde çok hassas olmuştum. herkesin sözü yaptıkları batıyordu resmen. kendi kendime ağlıyordum durup dururken sende olurmu bilmem ama byle durumlarda var bilgin olsun...
ooy ne tatlısın sen öyle yerım ben seniiii,maşallahçok tatlı kocaman bi kız olmuş.Allah nazzardan saklasın,inş gözleri değişmez
Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836 Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836
Artik tamm isirmalik oldu Adacik.elli kolu yerinde durmuyor bicir bicir konusuyor :))) Size de bgnku cektigim fotografi atmak istedim
Tsk ederizzzz.imm cok zor grmesi ama gordun valla gozlerinin rengini.ilk lacivert gibiydi simdi yesil.bakalim nsl olacak.buarada maasallah kizin guzel kilo almis.sanirim Ada gibi olcak.suan cok giyim almayin ayina gore,valla ozendigim yazlik giyimler simdi oluyor.genelde 6-9 giyiyor sende 3-6 al suan icin sanirim rahat giyer
ben artık sağma işini bıraktım sarılık geçti diye.güzel emiyor çiş kaka yerinde.kafama takılan bu emme süresini nasıl belirliyonuz.benimki bıraksan sabahaca emer.ama dr teyzesi 10 dak bir meme 10 dak diğeri diyor.10 dak içinde alıyomuş alacağını bebek.ben 10 dk sonra mememi çekiyorum.ama memede süt kalmış oluyor.onuda mecbur sağıyomm saklıyorum..
ben artık sağma işini bıraktım sarılık geçti diye.güzel emiyor çiş kaka yerinde.kafama takılan bu emme süresini nasıl belirliyonuz.benimki bıraksan sabahaca emer.ama dr teyzesi 10 dak bir meme 10 dak diğeri diyor.10 dak içinde alıyomuş alacağını bebek.ben 10 dk sonra mememi çekiyorum.ama memede süt kalmış oluyor.onuda mecbur sağıyomm saklıyorum..
o memede kalan sutu mutlaka sag cunku asıl yaglı kısım orası,bu arada sen easy yı uygulayabılyo musun
yok be canım nerde..easyde 45 dk emzirme var.artı bu bebekler robot deilki 7de emzir 7 45 aktivite yaptır.benimki öyle zaman oluyoki 4 saat uyutamıyorum.benimkinin uyku problemi var.sevmiyo uyumayı .yatır kaldırı sadece uygulamaya başladım şimdilik.ama ondada çok ağlıyor..
canım maşallah kızına.allah nazarlardan saklasın.çabuk formülünü söyle bu kadar tombiş nasıl yaptın annesi:))ben benim kızın incecik bileklerine baktıkça bu nasıl büyüyüp kalem tutacak diyorum :))
ben hep uyuk almıstım kıyafetlerını,hatta doğdugu zaman sıkıntı cektım bayaa,hepsı buyuk geldı.gıdıp bı suru yenı kucuk kıyafet aldım.
sızın orası sıcaktır zaten yazlık gıydırmeye basladınmı?
bak sana sporu sorcaktım,ne zaman basladın spora dr kacıncı aydan sonra ızın verdı,hangı hareketlerı yapıyosun,karın hareketlerı yasak galıba
ben bugün doktora gittim. benim oğluşum da obur sürekli meme ver almam demez. ama doktor 5dk ver sonra gazını çıkar dedi bugün. mümkün değilki 5dk. sonra memeden alıyım gazını çıkartıyım dedim öyle bir tutmuş ayıramadım. emzirmenin bir süresi tekniği varsa benimlede paylaşın lütfen...
Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836 Eki Görüntüle 405834 Eki Görüntüle 405836
Artik tamm isirmalik oldu Adacik.elli kolu yerinde durmuyor bicir bicir konusuyor :))) Size de bgnku cektigim fotografi atmak istedim
Cnmmm ilk once coook tsk ederim.zmn cabuk geciyor bir bkmisin senin oglusun da byle olmuscnm meme degisimlerinde vs. Gaz cikar yutmasin iyice.ayiramadigin zmn zorlama.bktinki 15 dk. Gectin pRmagini sokaraktn memedn ayir,cikar gazini diger memeye gecis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?