Cnmmm ilk once coook tsk ederim.zmn cabuk geciyor bir bkmisin senin oglusun da byle olmuscnm meme degisimlerinde vs. Gaz cikar yutmasin iyice.ayiramadigin zmn zorlama.bktinki 15 dk. Gectin pRmagini sokaraktn memedn ayir,cikar gazini diger memeye gecis
benimki resmen hava yutuyor yanaptıysam beceremedim emdirmeyi. sürekli boğazına kaçırıyor. anladım ki sütüm hızlı geliyor. çocuk durdurabilmek için cuk cuk yaptırıyor. olaki nfes ve emme ritmi 1 saniye aksasın genzine kaçırıyor sütü. meme değişiminde de öyle 1 saat pıtpıtlasam o gaz çıkmıyor. napiyim ben anlamadım..:44::44:
Cnmm tesekkur ederim ,maasallah tum bebislere kuzucuklara.cnm Ada da hala bogulur gibi oksuruyor.bianda gelince zor yutuyorlar sanirim.bosluk birakmadan emzirmeye calisiyormusun buarada yutmasin hava die.aksam tutuyorsa,sanirim kolik.iyice arastir netten bak bi varmi yazan sorunlar cnm.
benimki resmen hava yutuyor yanaptıysam beceremedim emdirmeyi. sürekli boğazına kaçırıyor. anladım ki sütüm hızlı geliyor. çocuk durdurabilmek için cuk cuk yaptırıyor. olaki nfes ve emme ritmi 1 saniye aksasın genzine kaçırıyor sütü. meme değişiminde de öyle 1 saat pıtpıtlasam o gaz çıkmıyor. napiyim ben anlamadım..:44::44:
Bizde de ayni sikinti olmustu,boyun bolgesi acik kaliyrdu kucuk almistim gidip.evet yazlik bolgedeyim ama gecen uzun kollu bdy ,kisa kollu bady vardi .kisa kollu tshirt hemen cikardim.cok acayip sicak disarisi.bnce 6 ayda herks bslamali.ama bnm dr. Sorun yok demisti2 ayken baslayin diyormus o.ben 3 aydayken basladim.yavas yavas yapmalisn alisirsin ztn 2 hfta gecince .ben b- fit e gidiyorum.biliyorsundr heryerde var onlarn hareketini yapiyorum.karin hareketi yasak demedi dr. İyi msn sikintin varmi dedi.yok dedim o zmn devam sorun yok dedi
stepmı yapıyosun yoksa aletle mı,burdada vardı b-fit fakat kapanıd.aynı konseptte baska bı salon var ama ben power plate gıtmeyı dusunuyorum orda daha cabuk ve kolay kılo verıyorum ama ordakı hocada 6 aydan once baslatmıyo ama benım bır an önce baslamam lazım cıldıracam valla böyle göbıslı gezmek hıc guzel değil
30 sn hocayla hareket.step tarzi dgl cnm.30 sn aletli harekete gecis.power plate biliyorum 3 yil once onun cekimlerini yapmistim.bnm abim antranor power plate iyi dgl diodu.bana ucretsiz uyelik vermislerdi ama gotmemistim abim oyle dedi die.titresim varya orda.ilerde parkinsona kdr gidebilcek rahatsizlk olabilirmis.bilmyorum istersen sen yine de arastir
herkese merhaba, cok zor bir sabah gecirdik, sabah 5 ten beri uyumayan oglum biraz evvel uyudu ama ne kadar surer bilmiyorumdun kontrolumuz vardi, oglusum 1 haftada sadece 180gr almis zaten dusuk kilo ile dogmustu, dr'umuza gore saglikli, evet daha cok kilo alabilir o yuzden memeden ayirma dedi. Iyi de biz 1 haftadan fazladir zaten bu durumdayiz dedim sutum yetmiyor olabilir dedim, yeni nesil anneler hep cocugun doymadigina inaniyorsunuz doyar merak etme dedi ama o halde niye kilo almiyor oglusum
tamam ben uyuyamiyor, dogru durust beslenemiyorum yardim edenim yok diye ama az da olsa aldigi sut yetmiyor mu acaba oglusuma.
bir de dr dedi ki bu haftalar zor gececekmis, sancilar yuzunden. sizde de oyle oldu mu? nasil atlattiniz? oglum sabahtan beri gogsumde uyuyor ama yerine koyunca hemen gozlerini aciyordu, yorgunluktan tukenmis vaziyetteyim 2 saat uyku ile dururken bu sutum nasil cogalcak
esimin bir arkadasinin 3 aylik oglu var, 3 haftadan sonra rahatlayacaksiniz hersey cok tatli olacak demis, sizde de oyle oldu mu kizlar?
herkese merhaba, cok zor bir sabah gecirdik, sabah 5 ten beri uyumayan oglum biraz evvel uyudu ama ne kadar surer bilmiyorumdun kontrolumuz vardi, oglusum 1 haftada sadece 180gr almis zaten dusuk kilo ile dogmustu, dr'umuza gore saglikli, evet daha cok kilo alabilir o yuzden memeden ayirma dedi. Iyi de biz 1 haftadan fazladir zaten bu durumdayiz dedim sutum yetmiyor olabilir dedim, yeni nesil anneler hep cocugun doymadigina inaniyorsunuz doyar merak etme dedi ama o halde niye kilo almiyor oglusum
tamam ben uyuyamiyor, dogru durust beslenemiyorum yardim edenim yok diye ama az da olsa aldigi sut yetmiyor mu acaba oglusuma.
bir de dr dedi ki bu haftalar zor gececekmis, sancilar yuzunden. sizde de oyle oldu mu? nasil atlattiniz? oglum sabahtan beri gogsumde uyuyor ama yerine koyunca hemen gozlerini aciyordu, yorgunluktan tukenmis vaziyetteyim 2 saat uyku ile dururken bu sutum nasil cogalcak
esimin bir arkadasinin 3 aylik oglu var, 3 haftadan sonra rahatlayacaksiniz hersey cok tatli olacak demis, sizde de oyle oldu mu kizlar?
hakikaten aynı, ağzına kahverengi kısmı tıksam da boğuluyor çocuk. burun tıkanıklığı da cabası zaten.. inşalllah düzelir be yeşimcim .. umudumu yitirmedim.martim biz seinle aynı kaderi paylaşıyoruz... benim oğluşumda aynı. meme veriyorum dakika geçmeden öksürmeye başlıyor. cuk cuk çekiyor birden souç öksürük... o anda o kadar çok korkuyorum ki... süt hızlı geliyor bizimki de baş edemiyor. birde burun tıkanıklığımız da var. hemen genzine kaçıyor. bende aynı gaz ilacını kullanıyorum. dün akşam 1saatte bir uyandı hep. ağlayarak uyanıyor kıpkırmızı... gaz ilacını verdim sabaha karşı 5di sanırım. sabah 9 du rahatladı... çok sulu kaka yaptı acaba üşüttü mü diyorum böyle görünce...
canım yaa yalnızlık zor gercekten bendeyalnızım genellıkle mısafırım felan olunca annem gelıyo saolsun,bız gaz sorunu yasamadık sımdıye kadar çok sukur o yuzden ne desem yalan olur
inş oğlusunun sıkıntıları da bır an önce gecer
MARTİM, öncelikle çok gçmiş olsun. gaz sancısı çok fena gerçekten. ara ara benim oğluşum da katıla katıla ağlıyor. içim gidiyor. ne yapacağımı şaşırıyorum. sab simplex gaz ilacımız var onu kullanıyorum. o zaman rahatlıyor. allah hepsine sağlık versin. inşallah bir daha başına gelmez böyle bir durum.
MUJ minik ada kocaman olmuş. allah nazarlardan saklasın pamuk maşallah, tam bir güzellik... allah sağlık versin...
ben bugün doktora gittim. benim oğluşum da obur sürekli meme ver almam demez. ama doktor 5dk ver sonra gazını çıkar dedi bugün. mümkün değilki 5dk. sonra memeden alıyım gazını çıkartıyım dedim öyle bir tutmuş ayıramadım. emzirmenin bir süresi tekniği varsa benimlede paylaşın lütfen...
kızlar, nasılsınız diyeceğim ama az evvel msj ları okududum. çok özlemişim sizi..
omrumuz ve permers canlarım gerçekten stres ve yorgunluk süt miktarını etkiliyor, yediğimiz içtiğimiz de kalitesini. benim yanımda hem annem hem de kayın validem dönüşümlü kaldılar. ve allah onlardan razı olsun, hiç bir iş yaptırmadılar. ben sadece emzirdim ve alt açtım. fırsat oldukça da dinlendim.. dinlenmediğim zaman resmen gögüslerim dolmuyordu. bakalım haftaya ben de yalnızım umarım sıkıntı olmaz.. sizlerin de en kısa sürede sütleri dolar taşar.. bebişlerinize yeter de artar.. çörekotulu bal yiyorum 1 kaşık üstüne humana still içip yatıyorum, kalktığımda göğüslerim şişmiş oluyor. tavsiye ederim canlarım.
fundammm kuzummmm hoş geldin... bende de hemoroid oldu yaaa.. sölemesi ayıp her wc den sonra kanıyor. ama bebekten dr. a gidemedim. 40 ım çıksın gideceğim bakalım.. çok geçmiş olsun..
kızlar öğlen yemeklerini çok düzenli yiyebiliyormusunuz?
zaman kavramı çok değiştiği için soruyorum
guzel annışler nerelerdesınız bakalım aay onceden geçmıs oku oku bıtmezdı sımdı kımsecıkler yok çok üzülüyorum valla böyle böyle kapanacak topiğimiz
dun asımızı olduk,çok agladı kuzucum duramdım ası odasında zaten,ası olduktan sonra gırdım odaya nasılagladı yavrum ama kucagıma alınca sustu hemen ne guzel bı sey annelık,Allah isteyen herkese nasip etsin
kilo almısız teyzelerı o çiroz kızım 2 kılo almıs 4600 olmus
sutun yarıyo dedı dr,
şimdilik bızden boyle,pazar günü kırkımız cıkıyo ıns
ben artık sağma işini bıraktım sarılık geçti diye.güzel emiyor çiş kaka yerinde.kafama takılan bu emme süresini nasıl belirliyonuz.benimki bıraksan sabahaca emer.ama dr teyzesi 10 dak bir meme 10 dak diğeri diyor.10 dak içinde alıyomuş alacağını bebek.ben 10 dk sonra mememi çekiyorum.ama memede süt kalmış oluyor.onuda mecbur sağıyomm saklıyorum..
maşallah canım kızına nasıl üzülüyordun zayıf diye böyle devam eder inşallah.
canım nerde 10 dakika yetecek benim sütüm çok hızlı gelmiyor o yüzden memede çok kalıyor kızım ancak yorulup uyuduğunda.10 dakika sonra ben memeden çeksem ağlar zaten öbür memeye geçirirken bile tahammülü yok hemen olsun istiyor.
esracım sen de doğum yapmışsın tebrik ederim güzel günlerde sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah.
mujj canım kızına kocaman maşşalah çok tatlı bizimkileri de bir an önce ada kadar olsun inşallah
fundacım sen de güle güle büyüt canım bebeğini sağlıkla inşallah.
kızlar ben de haberler pek iyi değil.salı günü ameliyat oldum safra kesesini aldılar meğer hamileliğim boyunca çektiğim hatta doğumama sebep olana ağrılar ondan kaynaklanıyormuş taş varmış safra kesesinde hem de bir avuç eşim saymış irili ufaklı 72 tane saydım dedim.hala kanal da taş varmış ama bereket onlar küçük doktor büyük ihtimal anlamadan düşürürsün dedi zaten bu zamana kadar da düşürmüşsündür taş dedi.kapalı ameliyat oldum 4 yerden küçük dikişlerim var tam sezaryenin ağrıları geçmiştiki yine dikiş ağrısı çekiyorum kambur kalmaktan korkuyorum :)) buna da şükür allah beterinden saklasın.2 gün kızımı emziremedim sütü sağıp döktük çok korktum kızım bırakır diye ama çok şükür memeyi verdiğim gibi aldı 2 gün hiç anne sütü almaması sindirimini etkiledi biraz kaka yaparken zorlanıyor halbuki ne kolay yapıyordu önceden inşallah eski düzenine döner tekrar.bir hafta sonra dikişlerim alınacak yediklerime dikkat ediyorum şimdilik.buarada bugün yarı kırkımızı yaptık
kızlar ya gözlerimde aşırı bir kaşıntı var sizde de oldu mu damla da kullanmadım emzirdiğim için.Ne yapsak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?