Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cnmm tesekkur ederim ,maasallah tum bebislere kuzucuklara.cnm Ada da hala bogulur gibi oksuruyor.bianda gelince zor yutuyorlar sanirim.bosluk birakmadan emzirmeye calisiyormusun buarada yutmasin hava die.aksam tutuyorsa,sanirim kolik.iyice arastir netten bak bi varmi yazan sorunlar cnm.

sağol canım, biaraştırayım bakimmm?

martim biz seinle aynı kaderi paylaşıyoruz... benim oğluşumda aynı. meme veriyorum dakika geçmeden öksürmeye başlıyor. cuk cuk çekiyor birden souç öksürük... o anda o kadar çok korkuyorum ki... süt hızlı geliyor bizimki de baş edemiyor. birde burun tıkanıklığımız da var. hemen genzine kaçıyor. bende aynı gaz ilacını kullanıyorum. dün akşam 1saatte bir uyandı hep. ağlayarak uyanıyor kıpkırmızı... gaz ilacını verdim sabaha karşı 5di sanırım. sabah 9 du rahatladı... çok sulu kaka yaptı acaba üşüttü mü diyorum böyle görünce...

stepmı yapıyosun yoksa aletle mı,burdada vardı b-fit fakat kapanıd.aynı konseptte baska bı salon var ama ben power plate gıtmeyı dusunuyorum orda daha cabuk ve kolay kılo verıyorum ama ordakı hocada 6 aydan once baslatmıyo ama benım bır an önce baslamam lazım cıldıracam valla böyle göbıslı gezmek hıc guzel değil

herkese merhaba, cok zor bir sabah gecirdik, sabah 5 ten beri uyumayan oglum biraz evvel uyudu ama ne kadar surer bilmiyorum dun kontrolumuz vardi, oglusum 1 haftada sadece 180gr almis zaten dusuk kilo ile dogmustu, dr'umuza gore saglikli, evet daha cok kilo alabilir o yuzden memeden ayirma dedi. Iyi de biz 1 haftadan fazladir zaten bu durumdayiz dedim sutum yetmiyor olabilir dedim, yeni nesil anneler hep cocugun doymadigina inaniyorsunuz doyar merak etme dedi ama o halde niye kilo almiyor oglusum
tamam ben uyuyamiyor, dogru durust beslenemiyorum yardim edenim yok diye ama az da olsa aldigi sut yetmiyor mu acaba oglusuma.
bir de dr dedi ki bu haftalar zor gececekmis, sancilar yuzunden. sizde de oyle oldu mu? nasil atlattiniz? oglum sabahtan beri gogsumde uyuyor ama yerine koyunca hemen gozlerini aciyordu, yorgunluktan tukenmis vaziyetteyim 2 saat uyku ile dururken bu sutum nasil cogalcak
esimin bir arkadasinin 3 aylik oglu var, 3 haftadan sonra rahatlayacaksiniz hersey cok tatli olacak demis, sizde de oyle oldu mu kizlar?

30 sn hocayla hareket.step tarzi dgl cnm.30 sn aletli harekete gecis.power plate biliyorum 3 yil once onun cekimlerini yapmistim.bnm abim antranor power plate iyi dgl diodu.bana ucretsiz uyelik vermislerdi ama gotmemistim abim oyle dedi die.titresim varya orda.ilerde parkinsona kdr gidebilcek rahatsizlk olabilirmis.bilmyorum istersen sen yine de arastir

anaaaaaam parkınson mu ben kaç sene yaptım valla benım sonum ıyı değil o zaman
mekıge basladın mı pekı,agırlık felan kaldırıyo musn

Cnm benim,gercektn yalniz olmana uzuldum.hicbirsey yapamiyorsan da boool su icmeni oneririm,sutun olsun iyice.Allah guc kuvvet versin sana.Ada 2 aylik oldugunda rahatlamistim.gece uyanmalari bitmisti.ama her bebek ayni dgl.bnm ark. Bebegi 9 aylik gece 5'kere uyandiginda sukurr bgn az kalkti diyoruz demisti bana:/ umarim sakin annesini uzmeyen bebek olur

canım yaa yalnızlık zor gercekten bendeyalnızım genellıkle mısafırım felan olunca annem gelıyo saolsun,bız gaz sorunu yasamadık sımdıye kadar çok sukur o yuzden ne desem yalan olur
inş oğlusunun sıkıntıları da bır an önce gecer

hakikaten aynı, ağzına kahverengi kısmı tıksam da boğuluyor çocuk. burun tıkanıklığı da cabası zaten.. inşalllah düzelir be yeşimcim .. umudumu yitirmedim.

üzülme canım, yarar mutlak sütün. yetmez diye düşünürsen beyne o sinyali gönderir ve süt salgılayan hormonu olumsuz etkilemiş olursun. pozitif düşün bence. bol su iç, hiç olmadı dr. a sor hamileyken içtiğimiz vitaminlerden kullanırsın belki..
bu arada göğsümde uyuyan oğlumun yattığı yerde de uyuyabileceği tarzı buldum ben: yüz üstü yatır. deliksiz 2 saat uyumazsa ben martim değilim

Son düzenleme:

ahh ahh sizi dinlemedim, nar suyu vermem ben dedim, şimdi gazı olmasın diye ne olursa verecek haldeyim :26::26:

Hepinize tekrar merhaba minik annişlerim.....
çok özledim bende sizi. Daha iyiyim bugün tam oturamasamda yarı oturur halde yazabiliyorum. Oğlum iyi... çok şükür....
bende evdeyim annem yanımda kayınvalidemde ara ara gelip gidiyor. kalıyor filan. hoş fark olmuyor ama geliyor işte. takılmamaya çalışıyorum olanlar tek odak noktam emzirmek....
Kızlarr süt için önerim kesinlikle ısırgan otu... kaynatın bir güzel. süzün suyunu için (acı gelirse bal koyun içine, burnunuzu tıkayıp için) sütler fışkıracak göreceksiniz.......
tüm detaylara tıkayın kulaklarınızı beyninizi.. emzirirken bile bebişkolara sağlık sıhhat en verimli sütü verdiğinizi hayal edin... ...

canikom zaman geçtikçe bebişkolarımız dahada alışacaklar bizlere yeni dünyalarına. onlarada hak vermek lazım daha nerede olduklarını bile anlamıyorlardır.....tek dertleri emmek işemek kaka yapmak.....

rezenenizi içmeyi ihmal etmeyin, ben faydasını görüyorum. birde kuru incir.....(süt için)

yeşimcim sanada Allah kolaylık versin.......

martimmmmmmmmmmmm bu hemoroidddd berbat birşey ben doktora gittimde ne oldu çok canım yandı. pomat kullanıyorum işte. iyi geldi kuzum....

çok özledim ben sizleri yav.............

mujj ben senin adanı yerim yerim... ben yemezsem oğlum yer heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar öğlen yemeklerini çok düzenli yiyebiliyormusunuz?
zaman kavramı çok değiştiği için soruyorum

canımmm, seni ve pozitif yorumlarını özlemişiz valla. daha iyi olmana çok sevindim.. ben de gideceğim ama bebişten fırsat bulamıyorum, onu da sürüklemek istemiyorum şimdi. hava bi tuhaf zaten.. bakalım benim başıma ne gelecek. inşallah kurtuluruz en kısa sürede yaaa

ben sabah 4 ten itibaren nerdeyse doğru düzgün uyumadığım için 6-7 gibi uyanıyorum. ege uyurken ya da oynarken kahvaltımı yapıyorum erkenden. her öğlen de akşamdan kalan yemeğimi yiyorum. çünkü k. validem var. ben yerken o oyalıyor ama asıl o gidince ne yaptığımı anlatırsam daha gerçekçi olacak halim

maşallah canım kızına nasıl üzülüyordun zayıf diye böyle devam eder inşallah.

canım nerde 10 dakika yetecek benim sütüm çok hızlı gelmiyor o yüzden memede çok kalıyor kızım ancak yorulup uyuduğunda.10 dakika sonra ben memeden çeksem ağlar zaten öbür memeye geçirirken bile tahammülü yok hemen olsun istiyor.

esracım sen de doğum yapmışsın tebrik ederim güzel günlerde sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah.

mujj canım kızına kocaman maşşalah çok tatlı bizimkileri de bir an önce ada kadar olsun inşallah

fundacım sen de güle güle büyüt canım bebeğini sağlıkla inşallah.

kızlar ben de haberler pek iyi değil.salı günü ameliyat oldum safra kesesini aldılar meğer hamileliğim boyunca çektiğim hatta doğumama sebep olana ağrılar ondan kaynaklanıyormuş taş varmış safra kesesinde hem de bir avuç eşim saymış irili ufaklı 72 tane saydım dedim.hala kanal da taş varmış ama bereket onlar küçük doktor büyük ihtimal anlamadan düşürürsün dedi zaten bu zamana kadar da düşürmüşsündür taş dedi.kapalı ameliyat oldum 4 yerden küçük dikişlerim var tam sezaryenin ağrıları geçmiştiki yine dikiş ağrısı çekiyorum kambur kalmaktan korkuyorum :)) buna da şükür allah beterinden saklasın.2 gün kızımı emziremedim sütü sağıp döktük çok korktum kızım bırakır diye ama çok şükür memeyi verdiğim gibi aldı 2 gün hiç anne sütü almaması sindirimini etkiledi biraz kaka yaparken zorlanıyor halbuki ne kolay yapıyordu önceden inşallah eski düzenine döner tekrar.bir hafta sonra dikişlerim alınacak yediklerime dikkat ediyorum şimdilik.buarada bugün yarı kırkımızı yaptık

ttlım büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inş

Omrumuzcnm baharla alakali bir durum oldugunu dusunuyorum elinle elleme,mikrop kpma. İlik cayli pamukla sil cnm.buarada gozunun beyazi nsl kirmizilik var mi? Dr. Mujj saygilarla:)))
Fundammmyeeeee sennn yee:)) ehuhu senin oglunnn minnak simdi,Ada yemesin oglusunu:))))))) kuzum bnm gercektn ya ozlemisim seni
Lovehoneysagol cnm bnm.cabuk geciyor vlla zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…