Omrumuzcnm baharla alakali bir durum oldugunu dusunuyorumelinle elleme,mikrop kpma. İlik cayli pamukla sil cnm.buarada gozunun beyazi nsl kirmizilik var mi? Dr. Mujj saygilarla:)))
Fundammmyeeeee sennn yee:)) ehuhu senin oglunnn minnak simdi,Ada yemesin oglusunu:))))))) kuzum bnm gercektn ya ozlemisim seni
Lovehoneysagol cnm bnm.cabuk geciyor vlla zamannn
kızlar öğlen yemeklerini çok düzenli yiyebiliyormusunuz?
zaman kavramı çok değiştiği için soruyorum
...
kızlar ben de haberler pek iyi değil.salı günü ameliyat oldum safra kesesini aldılar meğer hamileliğim boyunca çektiğim hatta doğumama sebep olana ağrılar ondan kaynaklanıyormuş taş varmış safra kesesinde hem de bir avuç eşim saymış irili ufaklı 72 tane saydım dedim.hala kanal da taş varmış ama bereket onlar küçük doktor büyük ihtimal anlamadan düşürürsün dedi zaten bu zamana kadar da düşürmüşsündür taş dedi.kapalı ameliyat oldum 4 yerden küçük dikişlerim var tam sezaryenin ağrıları geçmiştiki yine dikiş ağrısı çekiyorum kambur kalmaktan korkuyorum :)) buna da şükür allah beterinden saklasın.2 gün kızımı emziremedim sütü sağıp döktük çok korktum kızım bırakır diye ama çok şükür memeyi verdiğim gibi aldı 2 gün hiç anne sütü almaması sindirimini etkiledi biraz kaka yaparken zorlanıyor halbuki ne kolay yapıyordu önceden inşallah eski düzenine döner tekrar.bir hafta sonra dikişlerim alınacak yediklerime dikkat ediyorum şimdilik.buarada bugün yarı kırkımızı yaptık
kızlar ya gözlerimde aşırı bir kaşıntı var sizde de oldu mu damla da kullanmadım emzirdiğim için.Ne yapsak acaba?
ttlım kızarıklık var olmaz mı :18: yanma da var ay benım bugün burnumda akmaya başladı.Allah'ımmmmmm hastalanmamam lazım kızım için.
ttlım kızarıklık var olmaz mı :18: yanma da var ay benım bugün burnumda akmaya başladı.Allah'ımmmmmm hastalanmamam lazım kızım için.
ttlım büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inş
Ben günde 2 öğün yiyorum :26:
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin ağrıların inşallah.
Sana da geçmiş olsun canım aman ellememeye çalış. Dr muj tavsiyede bulunmuş zaten :)
Veee hasta olma inş. dikkat et kendine
dr mujj ve diğer sevgili arkidişler.bebeğin kıyafetlerini hangi deterjan ve ölçü ile yıkıyosunuz.??
canım benım ben kızımda zınco yu kullanıorum bıraz olsun rahatladı yawrum..gunde 4 defa 2 damla deıler ama ben 2 yada 3 defa 2 ser damla kullanıorum..saol martim evet nihayet aramızda mehmet kemal şimdi biraz uyududa bende foruma girebildim :) humana bendede işe yaradı ablamdada yaramış şimdi bide kuru incir ceviz ve hurma yiyorum tam olarak oturup adam akıllı yemek yiyemiyorum canım istemiyor acıktıkca atıştırıyorum zaten uzun boylu yiyecek kadar masada oturamıyorum bilebende artık çıtçıtlı badi üzerine pijama takımını yada tam boy çıtçıtlı giydiriyorum zıbın olayını hiç sevmedim çok toplanıyor
saol yeşimm sütte sorun yaşamadım çünkü normal doğum sanıcısını çektim suyum hastahanede geldi yaklaşık 5-6 saatte sancı çektim snra sezeryana girdimbende çok hassasım ama güçlü olmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun
kızlar bu kimyonu nasıl kullanıyosunuz kendinizmi içiyosunuz bebeğemi içiriyosunuz ayrıca bebekte gaz önleyici başka bir tavsiyeniz varmı ? biz bugün eczaneden zinco damla aldık sanki işe yaradı tavsşye edermisiniz kullanalımmı
cok gecmıs olsun kuzum..acıl sıfalar.maşallah canım kızına nasıl üzülüyordun zayıf diye böyle devam eder inşallah.
canım nerde 10 dakika yetecek benim sütüm çok hızlı gelmiyor o yüzden memede çok kalıyor kızım ancak yorulup uyuduğunda.10 dakika sonra ben memeden çeksem ağlar zaten öbür memeye geçirirken bile tahammülü yok hemen olsun istiyor.
esracım sen de doğum yapmışsın tebrik ederim güzel günlerde sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah.
mujj canım kızına kocaman maşşalah çok tatlı bizimkileri de bir an önce ada kadar olsun inşallah
fundacım sen de güle güle büyüt canım bebeğini sağlıkla inşallah.
kızlar ben de haberler pek iyi değil.salı günü ameliyat oldum safra kesesini aldılar meğer hamileliğim boyunca çektiğim hatta doğumama sebep olana ağrılar ondan kaynaklanıyormuş taş varmış safra kesesinde hem de bir avuç eşim saymış irili ufaklı 72 tane saydım dedim.hala kanal da taş varmış ama bereket onlar küçük doktor büyük ihtimal anlamadan düşürürsün dedi zaten bu zamana kadar da düşürmüşsündür taş dedi.kapalı ameliyat oldum 4 yerden küçük dikişlerim var tam sezaryenin ağrıları geçmiştiki yine dikiş ağrısı çekiyorum kambur kalmaktan korkuyorum :)) buna da şükür allah beterinden saklasın.2 gün kızımı emziremedim sütü sağıp döktük çok korktum kızım bırakır diye ama çok şükür memeyi verdiğim gibi aldı 2 gün hiç anne sütü almaması sindirimini etkiledi biraz kaka yaparken zorlanıyor halbuki ne kolay yapıyordu önceden inşallah eski düzenine döner tekrar.bir hafta sonra dikişlerim alınacak yediklerime dikkat ediyorum şimdilik.buarada bugün yarı kırkımızı yaptık
dr mujj ve diğer sevgili arkidişler.bebeğin kıyafetlerini hangi deterjan ve ölçü ile yıkıyosunuz.??
nasılsınız canlarım??
bu aralar pek musaıt olupta gıremedım forma..kızımla alısma surecını hızla atlatıyoruz:))
bıcı bıcı yaptı mıs gıbı uyuyor kuzum..
gece 1 yada 2 defa kalkıyor bebegım cok yormuyor gecelerı annesını..
gunduz cok uyumuyor zaten anca memede uymak ıstıyor ve tabıkı kucak:=)
gaz sorunumuzuda atlatırsak daha ıyı olcaz..
dogumdan sonra 10 kılom gıtmıs gerıye kaldı 10 kılo:)) onuda vercm ınsallah bır kac aya kadar..henuz rejıme baslayamadım canım delı gıbı tatlı cekıyor aşerıom hala:)))
dun saglık ocagına goturdum kuzumu..15.gununde tam 600 gr almıs bebegım3100 dogmustu dogumdan sonra 2800 e ınmıstı sıslerı gıttıkten sonra ve dun 3400 geldı..hızla kılo alıo masallah bebegım sutum yarıomus yaglıymıss:)
mama falan vermıyorum..sadece anne sutu..ınsallah yeterde hıc ıhtıyacım olmaz artık
gogus uclarımın agrıması dısında emzırme sorunuda yasamıyoruz..
hemen hemen hergun dısardayım bu aralar annem kızım nazar degecek cok gezme dıyor:)) sezeryan dıkıslerım ıyılestı eskı hayatıma dondum allaha sukur..zaten 4.gunumde kızımın herseyıyle ben ılgılenmeye baslamıstım.7.gunde tam hayatıma donmustum
yara olmasın ve sutyene dgıp acımasın dıye cevız kabugu koyuyorum gogus uclarıma emzırmek ıcın actıgımda kabugun ıcı sutle dolmus oluyo ve gogus pedıde ıslanmıs..ben sutumu su aralar hıc sagmıyorum ..akıp gıdıyor ole..bıtene kadar sagmammı gerekıyor..her emzırmeden sonramı sagacagım bılgılendırın benı yawrular
kızlar sevde gülin'im 16 günlük oldu. Herşey yolunda gibi görünüyor. Ama gelin görün ki kızım doymuyor. Emerken memede uyuya kaldığı için doyuramıyorum onu mecburen uyanık olduğu zamanlarda mama takviyesi yapıyorum. Akıl verin ne yapmam lazım.
kızlar bu kimyonu nasıl kullanıyosunuz kendinizmi içiyosunuz bebeğemi içiriyosunuz ayrıca bebekte gaz önleyici başka bir tavsiyeniz varmı ? biz bugün eczaneden zinco damla aldık sanki işe yaradı tavsşye edermisiniz kullanalımmı
benimki resmen hava yutuyor yanaptıysam beceremedim emdirmeyi. sürekli boğazına kaçırıyor. anladım ki sütüm hızlı geliyor. çocuk durdurabilmek için cuk cuk yaptırıyor. olaki nfes ve emme ritmi 1 saniye aksasın genzine kaçırıyor sütü. meme değişiminde de öyle 1 saat pıtpıtlasam o gaz çıkmıyor. napiyim ben anlamadım..:44::44:
herkese merhaba, cok zor bir sabah gecirdik, sabah 5 ten beri uyumayan oglum biraz evvel uyudu ama ne kadar surer bilmiyorumdun kontrolumuz vardi, oglusum 1 haftada sadece 180gr almis zaten dusuk kilo ile dogmustu, dr'umuza gore saglikli, evet daha cok kilo alabilir o yuzden memeden ayirma dedi. Iyi de biz 1 haftadan fazladir zaten bu durumdayiz dedim sutum yetmiyor olabilir dedim, yeni nesil anneler hep cocugun doymadigina inaniyorsunuz doyar merak etme dedi ama o halde niye kilo almiyor oglusum
tamam ben uyuyamiyor, dogru durust beslenemiyorum yardim edenim yok diye ama az da olsa aldigi sut yetmiyor mu acaba oglusuma.
bir de dr dedi ki bu haftalar zor gececekmis, sancilar yuzunden. sizde de oyle oldu mu? nasil atlattiniz? oglum sabahtan beri gogsumde uyuyor ama yerine koyunca hemen gozlerini aciyordu, yorgunluktan tukenmis vaziyetteyim 2 saat uyku ile dururken bu sutum nasil cogalcak
esimin bir arkadasinin 3 aylik oglu var, 3 haftadan sonra rahatlayacaksiniz hersey cok tatli olacak demis, sizde de oyle oldu mu kizlar?
kızlar öğlen yemeklerini çok düzenli yiyebiliyormusunuz?
zaman kavramı çok değiştiği için soruyorum
canım ya geçmiş olsun çokk ne ters zamanda olmuşş.,...kızlar ben de haberler pek iyi değil.salı günü ameliyat oldum safra kesesini aldılar meğer hamileliğim boyunca çektiğim hatta doğumama sebep olana ağrılar ondan kaynaklanıyormuş taş varmış safra kesesinde hem de bir avuç eşim saymış irili ufaklı 72 tane saydım dedim.hala kanal da taş varmış ama bereket onlar küçük doktor büyük ihtimal anlamadan düşürürsün dedi zaten bu zamana kadar da düşürmüşsündür taş dedi.kapalı ameliyat oldum 4 yerden küçük dikişlerim var tam sezaryenin ağrıları geçmiştiki yine dikiş ağrısı çekiyorum kambur kalmaktan korkuyorum :)) buna da şükür allah beterinden saklasın.2 gün kızımı emziremedim sütü sağıp döktük çok korktum kızım bırakır diye ama çok şükür memeyi verdiğim gibi aldı 2 gün hiç anne sütü almaması sindirimini etkiledi biraz kaka yaparken zorlanıyor halbuki ne kolay yapıyordu önceden inşallah eski düzenine döner tekrar.bir hafta sonra dikişlerim alınacak yediklerime dikkat ediyorum şimdilik.buarada bugün yarı kırkımızı yaptık
ben hacışakir bebe sabunu var onunla yıkıorum ölçeği 1-2 çay bardağı vardır..dr mujj ve diğer sevgili arkidişler.bebeğin kıyafetlerini hangi deterjan ve ölçü ile yıkıyosunuz.??
nasılsınız canlarım??
bu aralar pek musaıt olupta gıremedım forma..kızımla alısma surecını hızla atlatıyoruz:))
dogumdan sonra 10 kılom gıtmıs gerıye kaldı 10 kılo:)) onuda vercm ınsallah bır kac aya kadar..henuz rejıme baslayamadım canım delı gıbı tatlı cekıyor aşerıom hala:)))
dun saglık ocagına goturdum kuzumu..15.gununde tam 600 gr almıs bebegım3100 dogmustu dogumdan sonra 2800 e ınmıstı sıslerı gıttıkten sonra ve dun 3400 geldı..hızla kılo alıo masallah bebegım sutum yarıomus yaglıymıss:)
mama falan vermıyorum..sadece anne sutu..ınsallah yeterde hıc ıhtıyacım olmaz artık
hemen hemen hergun dısardayım bu aralar annem kızım nazar degecek cok gezme dıyor:)) sezeryan dıkıslerım ıyılestı eskı hayatıma dondum allaha sukur..zaten 4.gunumde kızımın herseyıyle ben ılgılenmeye baslamıstım.7.gunde tam hayatıma donmustum
yara olmasın ve sutyene dgıp acımasın dıye cevız kabugu koyuyorum gogus uclarıma emzırmek ıcın actıgımda kabugun ıcı sutle dolmus oluyo ve gogus pedıde ıslanmıs..ben sutumu su aralar hıc sagmıyorum ..akıp gıdıyor ole..bıtene kadar sagmammı gerekıyor..her emzırmeden sonramı sagacagım bılgılendırın benı yawrular
canım bnce dene bunu bana goguslerı yara olan arkadasım tavsıye etmıstı..bır kac gun dene tatlım ıyı gelecektır..ttlım benım goguslerım yara oldu ama cevız kabugunu koysam yıne de ıyılesmesıne ıyı gelır mı acaba? Rabbım arttırsın sutunu ıns. Darısı başıma inş.
kizlar benim icin yazdiginiz cevaplar icin hepinize tesekkur ederim. oglumu surekli emziriyorum, tum tavsiyelerinizi okudum, oglum uyudukca bende yatiyorum. bugun esime isirgan otu (kurutulmus) aldirdim, demleyip 1 bardak ictim, insallah ise yarar, gunde kac bardak icsem?
birde sutu gelen ve bebisine boyle kilo aldiran annisler, bana ornek olmasi icin kendinizin gunluk beslenme programinizi, ne yediginizi ictiginizi vs yazarmisiniz lutfen?
bencede mama verme, sarılığı yoksa çokta uyumuyosa meme istediği sürece ver, sen mamayı dayadıkça daha çok uyuyodur oo hem,,ama sütünle kısa sürede uyanır, hem birkaç güne güçlenir çeneside daha bi cuk cuk çeker..
benimkinin de koliki var elemsu seninkinin naısl yok ne güzel ya demekki güzel gaz çıkartıosun biz beceremiyoruz yarım saat kucağımda internette anlatıldığı gibi yapıorum ama banamısın demioo...ben rezene çayı yapıp içine kimyon katıp içiorum öle kimileri bebişe verin diolar bilemedim bende 1 kaşık denenebilir aslında, bizim doctorumuzda bugun gaz için biogaia damla diye doğal bi prebiyotik verdi bakalım çok bunalırsak denicemm..
benimde hava alıo arada okadar dikkat edioorum ama oluoo aynnen 1 saat pışpışla yokk çıkartamıorm...
canım eşin gelince gazını çıkartmak için eşine ver biraz hem kucakta uyumayı seviolar geçen akşam çıldırdım bende pompayla sağıyorum süt gelmio ikisinde de bebiş alıo bi taraftan emio emio kızıo sonra ağlıoo filan buzluğa kaldırdığım bi süt vardı onu verdim şöle 1 saat uzansan süt artırıoo bide ev işlerini aksat bence biraz önce bebiş o yatıkça sende yat biz yuvarlanıoruz yatakta artık humana çayı boza üzüm suyu tahin helvası kuru incir medine hurması artıtıomuş sütü bende kilo alıcam tatlı yemekten ama umrumda değill...bide psikolojik sütüm yetio de kendine hep tammammıı...
ben sürekli tıkınıorumm gece gündüz uykusuzlukta olunca çok iştahım açıldıı
canım ya geçmiş olsun çokk ne ters zamanda olmuşş.,...
ben hacışakir bebe sabunu var onunla yıkıorum ölçeği 1-2 çay bardağı vardır..
akıtma yazık bende deilk başlarda akmıştı göüğs pedi kullanıodum nebiliim azalacağını sütümün keşke buzluğa atsaymışımmsaıp buzluğa at 6 ay dutrabiliomuş süt bana geçende lazım olmuştu 1 ay geçti üstünden onu kullanımda bebişimin ağlaması durdu sütüm kesildi die ödüm koptu
drusella okurmusun bilmiorum eşimde karya die tuturdu oldu dedinm birine bakamıorumm 2. si mümkün değil ya ne anneler var nasıl yapıolar 3-4 çoçıuk hepsine saygım arttı yani..
kizlar benim icin yazdiginiz cevaplar icin hepinize tesekkur ederim. oglumu surekli emziriyorum, tum tavsiyelerinizi okudum, oglum uyudukca bende yatiyorum. bugun esime isirgan otu (kurutulmus) aldirdim, demleyip 1 bardak ictim, insallah ise yarar, gunde kac bardak icsem?
birde sutu gelen ve bebisine boyle kilo aldiran annisler, bana ornek olmasi icin kendinizin gunluk beslenme programinizi, ne yediginizi ictiginizi vs yazarmisiniz lutfen?
nasılsınız canlarım??
Ben de dalin sıvı det. kullanıyorum, bi kapağı tam doldurmadan yetiyor. Gayet memnunum ama elemin dediği gibi ilerde lekeleri çıkarmayacak olursa amway alcam.dr mujj ve diğer sevgili arkidişler.bebeğin kıyafetlerini hangi deterjan ve ölçü ile yıkıyosunuz.??
nasılsınız canlarım??
yağmurrr çok geçmiş olsun canım. geçecek hepsi bende zor günler geçirdim hiç bitmeyecek sandım ama geçecek hepsi. çok şükür halimizee. kocaman öptüm seni...
diğer minik anneler bol bol selam olsun hepinize bebişkolara bolll sütttttttttttttttttttttt
nasılsınız canlarım??
bencede mama verme, sarılığı yoksa çokta uyumuyosa meme istediği sürece ver, sen mamayı dayadıkça daha çok uyuyodur oo hem,,ama sütünle kısa sürede uyanır, hem birkaç güne güçlenir çeneside daha bi cuk cuk çeker..
benimkinin de koliki var elemsu seninkinin naısl yok ne güzel ya demekki güzel gaz çıkartıosun biz beceremiyoruz yarım saat kucağımda internette anlatıldığı gibi yapıorum ama banamısın demioo...ben rezene çayı yapıp içine kimyon katıp içiorum öle kimileri bebişe verin diolar bilemedim bende 1 kaşık denenebilir aslında, bizim doctorumuzda bugun gaz için biogaia damla diye doğal bi prebiyotik verdi bakalım çok bunalırsak denicemm..
benimde hava alıo arada okadar dikkat edioorum ama oluoo aynnen 1 saat pışpışla yokk çıkartamıorm...
canım eşin gelince gazını çıkartmak için eşine ver biraz hem kucakta uyumayı seviolar geçen akşam çıldırdım bende pompayla sağıyorum süt gelmio ikisinde de bebiş alıo bi taraftan emio emio kızıo sonra ağlıoo filan buzluğa kaldırdığım bi süt vardı onu verdim şöle 1 saat uzansan süt artırıoo bide ev işlerini aksat bence biraz önce bebiş o yatıkça sende yat biz yuvarlanıoruz yatakta artık humana çayı boza üzüm suyu tahin helvası kuru incir medine hurması artıtıomuş sütü bende kilo alıcam tatlı yemekten ama umrumda değill...bide psikolojik sütüm yetio de kendine hep tammammıı...
ben sürekli tıkınıorumm gece gündüz uykusuzlukta olunca çok iştahım açıldıı
canım ya geçmiş olsun çokk ne ters zamanda olmuşş.,...
ben hacışakir bebe sabunu var onunla yıkıorum ölçeği 1-2 çay bardağı vardır..
akıtma yazık bende deilk başlarda akmıştı göüğs pedi kullanıodum nebiliim azalacağını sütümün keşke buzluğa atsaymışımmsaıp buzluğa at 6 ay dutrabiliomuş süt bana geçende lazım olmuştu 1 ay geçti üstünden onu kullanımda bebişimin ağlaması durdu sütüm kesildi die ödüm koptu
drusella okurmusun bilmiorum eşimde karya die tuturdu oldu dedinm birine bakamıorumm 2. si mümkün değil ya ne anneler var nasıl yapıolar 3-4 çoçıuk hepsine saygım arttı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?