Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ttlım kızarıklık var olmaz mı :18: yanma da var ay benım bugün burnumda akmaya başladı. Allah'ımmmmmm hastalanmamam lazım kızım için.

kızlar öğlen yemeklerini çok düzenli yiyebiliyormusunuz?
zaman kavramı çok değiştiği için soruyorum

Ben günde 2 öğün yiyorum :26:

Çok geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin ağrıların inşallah.

kızlar ya gözlerimde aşırı bir kaşıntı var sizde de oldu mu damla da kullanmadım emzirdiğim için.Ne yapsak acaba?
ttlım kızarıklık var olmaz mı :18: yanma da var ay benım bugün burnumda akmaya başladı. Allah'ımmmmmm hastalanmamam lazım kızım için.

Sana da geçmiş olsun canım aman ellememeye çalış. Dr muj tavsiyede bulunmuş zaten :)
Veee hasta olma inş. dikkat et kendine

Cnm buyuk olasilik sen konjektivit olmussun.dedigimi yap ve nette bak istersen yine dogal cozumler var cok gecms olsun

dr mujj ve diğer sevgili arkidişler.bebeğin kıyafetlerini hangi deterjan ve ölçü ile yıkıyosunuz.??

ttlım büyük geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inş

teşekkür ederim arkadaşlar

dr mujj ve diğer sevgili arkidişler.bebeğin kıyafetlerini hangi deterjan ve ölçü ile yıkıyosunuz.??

Cnmm ben,dalin sivi det. Ve yumusaticisini kullaniyorum.arkada kirine gore olcu var cnm.1 kpk atiyorum genelde cogu zmn kapagi geciyorm gerci:)

canım benım ben kızımda zınco yu kullanıorum bıraz olsun rahatladı yawrum..gunde 4 defa 2 damla deıler ama ben 2 yada 3 defa 2 ser damla kullanıorum..
cok gecmıs olsun kuzum..acıl sıfalar.

dalan roxy kullanmıstım hıc memnun kalmadım cok keskın kokusu var ve sabun tozu old.ıcın dusuk derecede erımıyor kalıntı oluyordu..dalın sıvı det.ve yumusatıcı kullanıorum her ıkısındende 1 olcekten bıraz az..cok memnunum..tam bebek kokusu vee camasırlar tertemızz:=)

nasılsınız canlarım??
bu aralar pek musaıt olupta gıremedım forma..kızımla alısma surecını hızla atlatıyoruz:))
bıcı bıcı yaptı mıs gıbı uyuyor kuzum..
gece 1 yada 2 defa kalkıyor bebegım cok yormuyor gecelerı annesını..
gunduz cok uyumuyor zaten anca memede uymak ıstıyor ve tabıkı kucak:=)
gaz sorunumuzuda atlatırsak daha ıyı olcaz..
dogumdan sonra 10 kılom gıtmıs gerıye kaldı 10 kılo:)) onuda vercm ınsallah bır kac aya kadar..henuz rejıme baslayamadım canım delı gıbı tatlı cekıyor aşerıom hala:)))
dun saglık ocagına goturdum kuzumu..15.gununde tam 600 gr almıs bebegım 3100 dogmustu dogumdan sonra 2800 e ınmıstı sıslerı gıttıkten sonra ve dun 3400 geldı..hızla kılo alıo masallah bebegım sutum yarıomus yaglıymıss:)
mama falan vermıyorum..sadece anne sutu..ınsallah yeterde hıc ıhtıyacım olmaz artık
gogus uclarımın agrıması dısında emzırme sorunuda yasamıyoruz..
hemen hemen hergun dısardayım bu aralar annem kızım nazar degecek cok gezme dıyor:)) sezeryan dıkıslerım ıyılestı eskı hayatıma dondum allaha sukur..zaten 4.gunumde kızımın herseyıyle ben ılgılenmeye baslamıstım.7.gunde tam hayatıma donmustum
yara olmasın ve sutyene dgıp acımasın dıye cevız kabugu koyuyorum gogus uclarıma emzırmek ıcın actıgımda kabugun ıcı sutle dolmus oluyo ve gogus pedıde ıslanmıs..ben sutumu su aralar hıc sagmıyorum ..akıp gıdıyor ole..bıtene kadar sagmammı gerekıyor..her emzırmeden sonramı sagacagım bılgılendırın benı yawrular

Son düzenleme:

ttlım benım goguslerım yara oldu ama cevız kabugunu koysam yıne de ıyılesmesıne ıyı gelır mı acaba? Rabbım arttırsın sutunu ıns. Darısı başıma inş.

bencede mama verme, sarılığı yoksa çokta uyumuyosa meme istediği sürece ver, sen mamayı dayadıkça daha çok uyuyodur oo hem,,ama sütünle kısa sürede uyanır, hem birkaç güne güçlenir çeneside daha bi cuk cuk çeker..

benimkinin de koliki var elemsu seninkinin naısl yok ne güzel ya demekki güzel gaz çıkartıosun biz beceremiyoruz yarım saat kucağımda internette anlatıldığı gibi yapıorum ama banamısın demioo...ben rezene çayı yapıp içine kimyon katıp içiorum öle kimileri bebişe verin diolar bilemedim bende 1 kaşık denenebilir aslında, bizim doctorumuzda bugun gaz için biogaia damla diye doğal bi prebiyotik verdi bakalım çok bunalırsak denicemm..

benimde hava alıo arada okadar dikkat edioorum ama oluoo aynnen 1 saat pışpışla yokk çıkartamıorm...

canım eşin gelince gazını çıkartmak için eşine ver biraz hem kucakta uyumayı seviolar geçen akşam çıldırdım bende pompayla sağıyorum süt gelmio ikisinde de bebiş alıo bi taraftan emio emio kızıo sonra ağlıoo filan buzluğa kaldırdığım bi süt vardı onu verdim şöle 1 saat uzansan süt artırıoo bide ev işlerini aksat bence biraz önce bebiş o yatıkça sende yat biz yuvarlanıoruz yatakta artık humana çayı boza üzüm suyu tahin helvası kuru incir medine hurması artıtıomuş sütü bende kilo alıcam tatlı yemekten ama umrumda değill...bide psikolojik sütüm yetio de kendine hep tammammıı...

kızlar öğlen yemeklerini çok düzenli yiyebiliyormusunuz?
zaman kavramı çok değiştiği için soruyorum

ben sürekli tıkınıorumm gece gündüz uykusuzlukta olunca çok iştahım açıldıı

canım ya geçmiş olsun çokk ne ters zamanda olmuşş.,...

ben hacışakir bebe sabunu var onunla yıkıorum ölçeği 1-2 çay bardağı vardır..

akıtma yazık bende deilk başlarda akmıştı göüğs pedi kullanıodum nebiliim azalacağını sütümün keşke buzluğa atsaymışımm saıp buzluğa at 6 ay dutrabiliomuş süt bana geçende lazım olmuştu 1 ay geçti üstünden onu kullanımda bebişimin ağlaması durdu sütüm kesildi die ödüm koptu

drusella okurmusun bilmiorum eşimde karya die tuturdu oldu dedinm birine bakamıorumm 2. si mümkün değil ya ne anneler var nasıl yapıolar 3-4 çoçıuk hepsine saygım arttı yani..

kizlar benim icin yazdiginiz cevaplar icin hepinize tesekkur ederim. oglumu surekli emziriyorum, tum tavsiyelerinizi okudum, oglum uyudukca bende yatiyorum. bugun esime isirgan otu (kurutulmus) aldirdim, demleyip 1 bardak ictim, insallah ise yarar, gunde kac bardak icsem?

birde sutu gelen ve bebisine boyle kilo aldiran annisler, bana ornek olmasi icin kendinizin gunluk beslenme programinizi, ne yediginizi ictiginizi vs yazarmisiniz lutfen?

ttlım benım goguslerım yara oldu ama cevız kabugunu koysam yıne de ıyılesmesıne ıyı gelır mı acaba? Rabbım arttırsın sutunu ıns. Darısı başıma inş.
canım bnce dene bunu bana goguslerı yara olan arkadasım tavsıye etmıstı..bır kac gun dene tatlım ıyı gelecektır..

canım beslenme programım yok hatta bu aralar cok dengesız beslenıyorum hamıleyken daha dengelıydı:)
sut ıcın humana stıll tea..sutle dutu kaynattım onu ıcıyorum..gaz yapan yıyeceklrden uzak duruorum cunku gaz yapan yıyecekler sutu azaltıyor..

bugun sagım 10 dakıkada 50 cc cıktı manuel old.ıcın yoruldum bıraktım hala sutum vardı ama goguslerım rahatladı yumusadı..sonra kızıma verdım sutu cuk cuk ıctı bır guzel sonra tekrar arandı durdu yıne meme verdım uyudu mememde.. bıraz cıkardı sutu sanıırım fazla geldı:))
bundan sonrası ıcın goguserım cok doldugunda sagacagım..her damlası degerlı

Son düzenleme:

ben amway ın bebek det ve yumasatıcısını kullanıyorum,onun kendı olçü kabı var azıcık kullanılıyo.bı arkadasım ozellıkle ek gıday agectıkten sonrA LEKE cıkarıcı olmadan dalın lekelerı cıkarmıyo demıstı.bende sonradan alacagıma baştan alayım dedım çok guzel dusuk sıcaklıkta butun lekelerı cıkarıyo

valla canım beslenme değilde daha cok beslememe programı uyguluyorum yemege pek fırsat olmuyo olsa bıle genelde hep dısardan hazır seyler yıyorum.ama ozellıkleher gun dut,hurma,incir ve dereotu yıyoorum ve mutlaka yarım lt süt ıcıyorum genellıkle kecı sutu ıcıyorum,inek sutu gaz yapabılır.her akşam rezene ve humanayı içiyorum.tavsıye edeerım

masallah kızna annesı
kuzum nıye akıtıyon sutunu yazık defılmı onu bulamayanlar var.göğüslerını sag bence sagkı yenı sut olsun,göğsün dolu kalması iyi değil zaten.hem rahatsızlık vermıyo mu benım göguslerım dolu olunca cok sızlıyo valla

yağmurrr çok geçmiş olsun canım. geçecek hepsi bende zor günler geçirdim hiç bitmeyecek sandım ama geçecek hepsi. çok şükür halimizee. kocaman öptüm seni...

diğer minik anneler bol bol selam olsun hepinize bebişkolara bolll sütttttttttttttttttttttt

Ben de dalin sıvı det. kullanıyorum, bi kapağı tam doldurmadan yetiyor. Gayet memnunum ama elemin dediği gibi ilerde lekeleri çıkarmayacak olursa amway alcam.

Maşallah kuzuna canım Sana da maşallah
Sağmak gerekiyormuş bebişin emmediğini ama ben de sağmıyorum henüz

evet canım sağolasın İNŞALLAh ilerde hem sohbetlerimiz artacak yavaş yavaş düzene gircek umarım herşey ,,

kızlar bebişlerinizin uykusu nasıl benimkisi uykuya çok zor dalıo emzirdim yatırıorum pıt gözler açılıo yine aynı şey ay uyusunda mememde uyuyakalsın modundayımm ondan sonrada mesela 1 saattir gözler bi açılıo bi kapanıoo öle bi garip uyuyo yavrumm..6 HAFTALIK bebekler bi 16 saat uyurmuş benimkisi 10 saat uyumuoo sankii sabah 7.30 da kalktık gece saati hariç 5 saattir uyanık normalmiki bu benimde uyku problemim vardı bebişimemi geçtii acaba

ayy maşallah canım ne güzel darısı benim başıma tez zamanda inşallah.ben hala mama veriyorum ama artık üzülmemeye çalışıyorum ne yapayım en azından aynı zmaanda beni de aynı istekle emiyor kızım hep böyle bile gitse anne sütü almış olacak.benim 3-4 saate iki göğsümden toplam 60 cc falan çıkıyor sağ göğsümdeki sertlik yüzünden diğerinin yarısı kadar çıkıyor bi gitse şu belki artacak.yalnız birkaç gündür göğüslerim dolduğunda bana rahatsızlık veriyo acaba artacağına işaret midir?

sağol canım evet öyle oldu malesef.dikiş yerlerim ağrı yapıyor iki tane göğüs altında var özellikle onlar acıyor emzirirken falan baskı oluyor ya ondan herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…